#lipgloss

2,493,002 posts

Loading...
Guten Morgen ihr lieben #instamäuse 🌸 Ich bin ein wenig Eskaliert beim @dm_deutschland 🙈 Da haben die doch allen ernstes die megaaaa Masken von @bio.vegane für 1,95 da😳 ja richtig gehört 😍 habe dann direkt mal ein paar mitgenommen 😂😂😂 Und die Hot Eyes Steam Maske, die von @womenshealth.de empfohlen wird kam auch gleich mit 😉 Ja und dann habe ich noch ein bißchen Krimskrams gekauft.... zB die Fitme von @maybelline wollte die schon so lange mal ausprobieren und nun hab ich sie 💕 naja dazu kamen dann noch meine Lieblingsmascara von @essence_cosmetics und meine Tagescreme von @bebe_deutschland 💕 dm ist echt so ein Laden wo ich nie ohne etwas rauskomme oder eher mit wenig🤦🏼‍♀️ aber das kennt glaub ich jede Frau 🙈😉 Ich wünsche Euch allen einen tollen Tag 😘 ▪️ ▪️ ▪️ #goodmorning #inthemorning #dm #eskalation #shoppen #shopping #beauty #beautylove #beautyblogger #skinmask #care #biovegan #fitmefoundation #maybelline #lipgloss #matt #cosmetics #makeup #lifestyle #iloveit #blogger #blogger_de #girl #mommy #momlife #alltag #wasmussdasmuss #potd #motherhood
Morning rutine: make-up products and beauty & fashion magazines! #morningswithbourjois #makeupessentials #eyeshadow #lipgloss #eyepencil
💖moart blue & brown ลิปจุ่ม แพคเกตน่ารัก มี 2 โทนสี ✅แท่งละ 100฿ ---------------------------------- #fashion #beauty #mirror #makeup #womenitem #cosmetic #lips #lipstick #lipmatt #lipgloss #highlight #contour #cushion #foundation #cosmetics #brush #เคร ื่องสำอางพร้อมส่ง #เคร ื่องสำอางราคาถูก #แปรงแต ่งหน้า #ความงาม #แต ่งหน้า #แปรงเกล ี่ยรองพื้น #ล ิปสติก #ล ิปแมท #แฟช ั่น #รองพ ื้น #ค ุชชั่น
💄💋MELTING...NYERrr😘 . Alololo.. Kenapa lawa sangat color lip gloss nie😍 . Nak lipgloss yang tahan lama? dan color sentiasa cantik kat bibir? Tak perlu touch up banyak kali tau.. Biar je lama-lama bibir semakin moist dan lawa sangat! . Buka tu aje, lip gloss nie, merawat bibir sekali tau sebab.. ia mengandungi: 💄Vitamin E 💄Vitamin C 💄Aloevera Extract 💄Pomegranate Sterol . Mary Kay adalah jenama produk yang dijamin selamat, malahan mampu merawat masalah individu dengan harga yang sangat berbaloi. Cantik itu sudah pasti!!🌹 . Jangan merugikan diri sendiri apabila memilih kosmetik yang murah dan cantik sahaja tetapi mengandungi bahan kimia yang membahayakan kesihatan untuk jangkamasa yang panjang.. Menyesal tak sudah nanti kan😉 . Dengan mengamalkan produk MARY KAY.. Kompom tak cari yang lain dah😂 Kalau betul sayang duit, beli yang berkualiti dan kompom selamat sekiranya digunakan sepanjang hidup kita.. . Cantik bukan sekadar menutupi cela. Pastikan ianya mampu merawat masalah BIBIR💋💄 supaya lebih SIHAT dan SELAMAT sekiranya diamalkan. . Jom try and test lip gloss nie😘 . Untuk mendapatkan produk hebat ini.. 👇👇👇 http://www.wasap.my/60192642109 😊I'm MIEN Your Beauty Consultant😊 💋Free Pos💋 ✌Pos only✌ No Cod Available . #marykay #produkterbaik #bebasbahankimia #marykaymalaysia #marykaymalaysia #moisturizingcream #lipgloss #nourishineplus #wanita #produkselamat #bestproduk #timewisemiracle #cantik #bebasjerawat #bazaronline #gelsemimattelipstick #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupsambilmerawat #organikproduk #kulitsihat #intensemoisturizingcream #antipenuaan #gelsemimattelipstick #marykaylipstick
💄💋MELTING...NYERrr😘 . Alololo.. Kenapa lawa sangat color lip gloss nie😍 . Nak lipgloss yang tahan lama? dan color sentiasa cantik kat bibir? Tak perlu touch up banyak kali tau.. Biar je lama-lama bibir semakin moist dan lawa sangat! . Buka tu aje, lip gloss nie, merawat bibir sekali tau sebab.. ia mengandungi: 💄Vitamin E 💄Vitamin C 💄Aloevera Extract 💄Pomegranate Sterol . Mary Kay adalah jenama produk yang dijamin selamat, malahan mampu merawat masalah individu dengan harga yang sangat berbaloi. Cantik itu sudah pasti!!🌹 . Jangan merugikan diri sendiri apabila memilih kosmetik yang murah dan cantik sahaja tetapi mengandungi bahan kimia yang membahayakan kesihatan untuk jangkamasa yang panjang.. Menyesal tak sudah nanti kan😉 . Dengan mengamalkan produk MARY KAY.. Kompom tak cari yang lain dah😂 Kalau betul sayang duit, beli yang berkualiti dan kompom selamat sekiranya digunakan sepanjang hidup kita.. . Cantik bukan sekadar menutupi cela. Pastikan ianya mampu merawat masalah BIBIR💋💄 supaya lebih SIHAT dan SELAMAT sekiranya diamalkan. . Jom try and test lip gloss nie😘 . Untuk mendapatkan produk hebat ini.. 👇👇👇 http://www.wasap.my/60192642109 😊I'm MIEN Your Beauty Consultant😊 💋Free Pos💋 ✌Pos only✌ No Cod Available . #marykay #produkterbaik #bebasbahankimia #marykaymalaysia #marykaymalaysia #moisturizingcream #lipgloss #nourishineplus #wanita #produkselamat #bestproduk #timewisemiracle #cantik #bebasjerawat #bazaronline #gelsemimattelipstick #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupsambilmerawat #organikproduk #kulitsihat #intensemoisturizingcream #antipenuaan #gelsemimattelipstick #marykaylipstick
- Perpaduan dua Lipstick ini bikin wajah lebih fresh 💄💄 Grab it fast 👏👏 . Konsultasi Produk & Bisnis : 081908625169 http://bit.ly/2wNAjYe . #JafraIndonesia #JafraTangerang #JafraJakartaBarat #SkinCare #KulitSehat #PerawatanHarian #BestSeller #Lipstick #LipGloss
next page →