#lipcreammalaysia

8,171 posts

. . ❀️ Kelebihan SERUM FOUNDATION: . 🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat 🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan" 🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb 🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah 🌷 Tahan sehingga 9 jam. 🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif 🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari 🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata. 🌷 Mencerahkan kulit secara sekata 🌷 Membantu mengecutkan jerawat 🌷 Membantu memudarkan jeragat 🌷 Melembapkan kulit semasa make up 🌷 Tidak berminyak. 🌷 Mudah dicuci dan halal 🌷 Tidak bercapuk Lengkap dengan 3 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia. Hanya Rm60 je uolsss 😍
Loading...
OMG OMG OMG 😲😲 . . ANAS LIPCREAM dah nak In stock πŸ˜„ Jom cepat2 PRE ODER sebelum code kegemeran korang terlepas lagi. CEPAT CEPAT πŸ’ƒπŸ’ƒ. Whatsapp at ‡ . πŸ“² +6013 5072605 πŸ“² +6013 5072605 πŸ“² +6013 5072605 #anascosmetics #anaslipstick #anaslipcream #ANASism #iwearANAS #upsi #anasism_malaysia #ANASlipcream #upm #lipcreammalaysia #lipcream #beauty #bazarpaknil #makeuplover #makeup #utem #uum #unimap #unikl #umk #ukm #usm #ums #unimas #uitmshahalam #uthm #utm #um #ump #muamalaysia
✨ Enjoy your day with Zhuco lads! ✨🌈🌈 . Lippie matte cream from top: πŸ’„ Diva πŸ’„ PCY πŸ’„ Ice cream πŸ’„ Unicorn . Lippie matte cream from left: πŸ’„ Coffee πŸ’„ Lolipop . Which one is your favorite darl? 😍✨✨ . ONLY RM35 each! πŸ’΅ exclude postage . FREE POSTAGE 🚚 for minimum RM200 purchases and above! πŸ’– . Order through: πŸ“² Whatsapp +60174291691 . #lipstickmalaysia #zhucocosmetics #lippiecream #lipmatte #lipmattemalaysia #readystock #makeupmalaysia #lipmatteliquid #wedding #muamalaysia #lipcreammalaysia #slay
If pink tone lip creams are the kind of colour that make you confident, we have SAFIA for you ❀️ Don't forget to WhatsApp us to make your order. 0142226518/0124118869. Available in affordable price RM 49.90 postage not included πŸ’ΈπŸ’Έ Come grab your shades while stocks last πŸ‘„ #anasismlipcream #confessionoflipstickholic #lipcreammalaysia #iwearanas
Ready Stock! . Hermosa Matte Lip Cream . πŸ’„Nude Thrill πŸ’„ Red Revival πŸ’„ Perfect Nude πŸ’„ Belle πŸ’„ Ginger πŸ’„ Hey Dolls- Limited Edition RM45 . Kelebihan Hermosal Matte Lip Cream @hermosabybelinda πŸ’— memelihara kelembapan bibir πŸ’— memelihara kehalusan bibir πŸ’— mengatasi masalah bibir kering dan hitam πŸ’— menyerlahkan warna bibir πŸ’— meningkatkan keanjalan bibir πŸ’— tahan 8jam πŸ’— mudah ditanggalkan πŸ’— tekstur yang lembut dan creamy πŸ’— warna warna yang menarik . RM 39 excluding postage . Whatsapp Tim 0176251908 . #sayajuallipmatte #lipmattemurahmalaysia #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipcreammurah #sayajuallipcream #lipcreammalaysia #lipcreammurahmalaysia #hermosabybelinda #sayajualhermosabybelinda #lipcreamhermosabybelinda #lipmattehermosa
. . ❀️ Kelebihan SERUM FOUNDATION: . 🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat 🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan" 🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb 🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah 🌷 Tahan sehingga 9 jam. 🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif 🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari 🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata. 🌷 Mencerahkan kulit secara sekata 🌷 Membantu mengecutkan jerawat 🌷 Membantu memudarkan jeragat 🌷 Melembapkan kulit semasa make up 🌷 Tidak berminyak. 🌷 Mudah dicuci dan halal 🌷 Tidak bercapuk
. . Pilihan make up artis profesional! . Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage! . ❌ Tak berat ❌ Tak capuk . βœ”οΈ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh. . Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana? . βœ”οΈ Mengecutkan jerawat βœ”οΈ Memudarkan jeragat βœ”οΈ Memudarkan parut kekal . Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱 . Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulitπŸ’‹ . Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis" . Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian laπŸ˜€
Pehhhh meltinggg sangaaattt.. 😍😍 Semuanya chantekk2 sangat.. Rambang mata nyee nak pilih.. πŸ˜‚Jemput tengok sambil pilih, lepas tu boleh order laju2 ye πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak semua pon boleyy πŸ˜‰ πŸ“²0197873225 COD JB #sugarbellexmua #sugarbellecosmetic #sugarbellestars #sugarbelleagent #lipcream #lipcreammalaysia
Wow 😲😲.Cantiknya sis ni pakai anas lipcream . Shes wearing code aisya .PREODER SEKARANG!!! Dah nak masuk bulan 10 dah. Tak kan nak TERLEPAS lagi code kegemaran korang.πŸ˜‰πŸ˜‰ . . Whatsapp at‡ . πŸ“² +6013 5072605 πŸ“² +6013 5072605 πŸ“² +6013 5072605 #anascosmetics #anaslipstick #anaslipcream #ANASism #iwearANAS #upsi #anasism_malaysia #ANASlipcream #upm #lipcreammalaysia #lipcream #beauty #bazarpaknil #makeuplover #makeup #utem #uum #unimap #unikl #umk #ukm #usm #ums #unimas #uitmshahalam #uthm #utm #um #ump #muamalaysia
. . Elfira Loy pun jatuh chenta tau dgn Elysian Serum Foundation. Uolsss bila lagi? . Pilihan make up artis profesional! . Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage! . ❌ Tak berat ❌ Tak capuk . βœ”οΈ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh. . Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana? . βœ”οΈ Mengecutkan jerawat βœ”οΈ Memudarkan jeragat βœ”οΈ Memudarkan parut kekal . Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱 . Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulitπŸ’‹ . Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis" . Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian laπŸ˜€
. . ❀️ Kelebihan SERUM FOUNDATION: . 🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat 🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan" 🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb 🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah 🌷 Tahan sehingga 9 jam. 🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif 🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari 🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata. 🌷 Mencerahkan kulit secara sekata 🌷 Membantu mengecutkan jerawat 🌷 Membantu memudarkan jeragat 🌷 Melembapkan kulit semasa make up 🌷 Tidak berminyak. 🌷 Mudah dicuci dan halal 🌷 Tidak bercapuk Lengkap dengan 3 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia.
. Code PINK VELVET COOKIES . SOBELLA HONEY-MATTE LIPSTICK SPECIAL EDITION . ● melembapkan bibir ● tahan lebih 8 jam ● tanpa alkohol ● warna limited ● special formula, MADU ASLI ● merawat bibir - tidak menghitam, tidak mengeringkan, tidak merekahkan . . Harga Normal RM40 . 1pc RM38.00 Exc pos . 2pcs RM76.00 FREE POSTAGE SM ADD RM5 TO SS . 3pcs RM114.00 FREE POSTAGE SM ADD RM5 TO SS FREE GIFT READY STOCK COD KL 0172347622 0172347622
. Code PINK VELVET COOKIES . SOBELLA HONEY-MATTE LIPSTICK SPECIAL EDITION . ● melembapkan bibir ● tahan lebih 8 jam ● tanpa alkohol ● warna limited ● special formula, MADU ASLI ● merawat bibir - tidak menghitam, tidak mengeringkan, tidak merekahkan . . Harga Normal RM40 . 1pc RM38.00 Exc pos . 2pcs RM76.00 FREE POSTAGE SM ADD RM5 TO SS . 3pcs RM114.00 FREE POSTAGE SM ADD RM5 TO SS FREE GIFT READY STOCK COD KL 0172347622 0172347622
. Code PINK VELVET COOKIES . SOBELLA HONEY-MATTE LIPSTICK SPECIAL EDITION . ● melembapkan bibir ● tahan lebih 8 jam ● tanpa alkohol ● warna limited ● special formula, MADU ASLI ● merawat bibir - tidak menghitam, tidak mengeringkan, tidak merekahkan . . Harga Normal RM40 . 1pc RM38.00 Exc pos . 2pcs RM76.00 FREE POSTAGE SM ADD RM5 TO SS . 3pcs RM114.00 FREE POSTAGE SM ADD RM5 TO SS FREE GIFT READY STOCK COD KL 0172347622 0172347622
. Code PINK VELVET COOKIES . SOBELLA HONEY-MATTE LIPSTICK SPECIAL EDITION . ● melembapkan bibir ● tahan lebih 8 jam ● tanpa alkohol ● warna limited ● special formula, MADU ASLI ● merawat bibir - tidak menghitam, tidak mengeringkan, tidak merekahkan . . Harga Normal RM40 . 1pc RM38.00 Exc pos . 2pcs RM76.00 FREE POSTAGE SM ADD RM5 TO SS . 3pcs RM114.00 FREE POSTAGE SM ADD RM5 TO SS FREE GIFT READY STOCK COD KL 0172347622 0172347622
. Code PINK VELVET COOKIES . SOBELLA HONEY-MATTE LIPSTICK SPECIAL EDITION . ● melembapkan bibir ● tahan lebih 8 jam ● tanpa alkohol ● warna limited ● special formula, MADU ASLI ● merawat bibir - tidak menghitam, tidak mengeringkan, tidak merekahkan . . Harga Normal RM40 . 1pc RM38.00 Exc pos . 2pcs RM76.00 FREE POSTAGE SM ADD RM5 TO SS . 3pcs RM114.00 FREE POSTAGE SM ADD RM5 TO SS FREE GIFT READY STOCK COD KL 0172347622 0172347622
next page →