#lipcream

294,951 posts

jeng jeng jeng.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ cantik kannnnn.... suker takkk suker takkkk.... kalau suka...tungguuuuuu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #amouracosmetics #amouralovers #amouralipstick #amouralipcream #lipstick #lipcream #matte #makeup #cosmetics #lip #lipmatte #MasterLeaderAmoura #TeamLeaderZanaZanief #zzamoura #codselectedareas
Dusty rose would be perfect with the view of nice beach... ๐Ÿ˜ . AMOURA WUDUK FRIENDLY SERIES MENGANDUNGI SHEA BUTTER & COLLAGEN UTK MERAWAT BIBIR UOLSS YG HITAM & KUSAM TU..BIAR BETUL??? . ๐Ÿ’„ Dusty Rose! . ๐Ÿ’‹ +60172427385 ๐Ÿ’‹ +60172427385 . Rm39 only! Postage Rm8 sm / Rm12 ss . #amoura #amouracosmetics #lipcream #lipstick #mattelipstick #mattelipcream #makeup #beauty #kl #ttdi #damansara #amouradamansara #sayajual #murah #sayajualonline #sayajuallipstick #liquidlipstick #makeuplover #visitmyig #bazaarpaknil #amouralovers #kosmetikmurah #sayajualmakeup #sayajualmurah #makeupmurah #muakl #amourakl #kotadamansara #lipmatte #lawa
Loading...
Alhamdulillah dah dapat parcelnyaaa yeay ๐Ÿ™†๐ŸŽ‰. Kamelia Cosmetics is having Raya Sale now! Cepat2 decide colour yang korang sukaa sebelum stock dan sale murah2 ni habis! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โœจ . Ws at +6017-6594330 (Qylla) โค . #kameliacosmetics #kameliacosmeticsreseller #kameliavenus #kamelialuna #luna #venus #lipcream #mattelipstickmalaysia #lipstickmattemalaysia #lokalah #malaysiacosmetics #malaysianproduct #lipstickoriginal #makeuporiginal #kameliamermaidmattelipcreme #kameliammlc #kamelia #mermaidmakeup #veganmakeupmalaysia #halalmakeup #halallipstick #makeuphalal #makeupvegan #arganoil #sheabutter #vitamine
Si cantik manis bersama Amoura Charmed ๐ŸŒผโค sapa nak versatile mcm adik manis ni..jomm cpt2 calit amoura ๐Ÿ’„๐Ÿ˜˜ RM39/pcs (exc postage) Whatsapp 019-2566681... http://ZzAmoura.wasap.my Stockist / Agent / Dropship wanted!!! #amouracosmetics #amouralovers #amouralipstick #amouralipcream #lipstick #lipcream #matte #makeup #cosmetics #lip #lipmatte #MasterLeaderAmoura #TeamLeaderZanaZanief #zzamoura #codselectedareas
NEW Purbasari Hi Matte Lip Cream ๐Ÿ˜Š Rp 45.000 ingin dapat SUBSIDI ONGKIR Rp 30.000 ? Order via Shopee aja ๐Ÿ˜‰ www.shopee.co.id/vaniadevia WA๐Ÿ“ฑ: 085641379939 LINE : vaniadevia Shopee : shopee.co.id/vaniadevia LINE@ : gmi7272x FREE Bubble Wrap Packaging ๐Ÿ˜Š #shopee #toscalova #purbasari #purbasarilipcream #purbasarihimattelipcream #vinca #azalea #lantana #zinnia #makeover #makeoverid #wardah #wardahbeauty #emina #lipcream #pixy #ltpro #maybelline #loreal #revlon #zoya #makeover
swatching my favorite lipcream in life! no need any brands of lipcream but @nyxcosmetic ๐Ÿ’• - (Cannes-Istanbul-Addis Ababa-Copenhagen-Transylvania)
READY the body shop lip cream ๐Ÿ’• Crete ๐Ÿ’• Nairobi ๐Ÿ’• Cali ๐Ÿ’• Sydney Rp 105.000 from price label Rp 129.000 . Lip cream hasil fininshing matte Order ๐Ÿ‘‡ W.a : 081217101561 Line : @sww0548p (pakai @) . #thebodyshop #thebodyshopmurah #thebodyshoporimurah #thebodyshopindo #thebodyshopmalang #thebodyshopmurahindo #thebodyshopmurahmalang #thebodyshopmurahsurabaya #thebodyshopjakarta #thebodyshopsemarang #thebodyshopbali #thebodyshopdenpasar #thebodyshopbandung #thebodyshopjogja #lipcream #lipcreamthebodyshop #thebodyshoplipcream
. Treatment Lip Cream 5ml Natural dan bebas kimia berbahaya. Ada fungsi merawat masalah bibir hitam. Promo pengenalan untuk anda. Harga asal RM62 1 pc RM59. Less RM3 3 pcs RM55/pc. Less RM21 6pcs RM50/pc. Less RM72 Warna boleh campur Whatsapp untuk sebarang pertanyaan 0137945952 #ForeverYoung #furaihaselangor #furaihalovers #furaiha #furaihaskincare #furaihaskincare #furaihalegacy #organiclipbalm #organic #organik #organicskincare #produkorganik #lipcare #liptint #lipbalm #serum #serumorganic #serumfuraiha #ddcream #habbatussauda #marulaoil #baazarpaknil #moodrepublik #lotion #lotionorganic #lipmatte #lipstick #lipcream #StokisFuraiha | #EngineerDoingBusiness | #RoseEmpire
Titip jual punya temen 1. Mizzu creammatte shade Midnight Rush 55rb 2. Wardah creammatte shade 05 speachless 35rb 3. Wardah matte lipstick shade 02 pink sorbet 30rb Take all ada diskon๐Ÿ˜‰ Semuanya beli di store, jadi 100% ORIGINAL Swatchnya bisa kontak di bio atau dm instagram #prelovedmakeup #makeupsecond #makeupjogja #makeupbekas #prelovedjogja #lipstickjogja #lipcream #jualmurah #jogjasecond #eminasecond #wardahsecond #makeoversecond #jualwardah #jualemina #jualmakeover #lipcreamsecond #juallipcream #eminamurah #eminacreamatte #wardah #makeover #prelovedlipstick #prelovedlimcream #prelovedlipmatte
Selain lipstick๐Ÿ’„Eyeliner dan Mascara pon ade tau..Amoura Eye Kit ade set lengkap kat sini. Mascara dan eyeliner untuk girls girls kat luar sana๐Ÿ˜˜ Senang pakai! Senang untuk ditanggalkan juga ๐Ÿ˜™ Harga: Only RM69 ! Whatsapp +60-197562304 Instagram : amoracosmetics_ieda Nak order. Dm /Ws ๐Ÿ“ฒ (+60-197562304) ID: SAMC5238 IG: @amouracosmetics_ieda . . . #amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #makeup #lip #lipmatte #amourajohor #amouralipstick #eyekit #eyeliner #mascara #amouracosmetics #amouracosmeticslipstick #amouramatte #amourabagus #amouracantik #amouracosmetics #amoura #amouralipstick #lipstick
Selain lipstick๐Ÿ’„Eyeliner dan Mascara pon ade tau..Amoura Eye Kit ade set lengkap kat sini. Mascara dan eyeliner untuk girls girls kat luar sana๐Ÿ˜˜ Senang pakai! Senang untuk ditanggalkan juga ๐Ÿ˜™ Harga: Only RM69 ! Whatsapp +60-197562304 Instagram : amoracosmetics_ieda Nak order. Dm /Ws ๐Ÿ“ฒ (+60-197562304) ID: SAMC5238 IG: @amouracosmetics_ieda . . . #amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #makeup #lip #lipmatte #amourajohor #amouralipstick #eyekit #eyeliner #mascara #amouracosmetics #amouracosmeticslipstick #amouramatte #amourabagus #amouracantik #amouracosmetics #amoura #amouralipstick #lipstick
Selain lipstick๐Ÿ’„Eyeliner dan Mascara pon ade tau..Amoura Eye Kit ade set lengkap kat sini. Mascara dan eyeliner untuk girls girls kat luar sana๐Ÿ˜˜ Senang pakai! Senang untuk ditanggalkan juga ๐Ÿ˜™ Harga: Only RM69 ! Whatsapp +60-197562304 Instagram : amoracosmetics_ieda Nak order. Dm /Ws ๐Ÿ“ฒ (+60-197562304) ID: SAMC5238 IG: @amouracosmetics_ieda . . . #amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #makeup #lip #lipmatte #amourajohor #amouralipstick #eyekit #eyeliner #mascara #amouracosmetics #amouracosmeticslipstick #amouramatte #amourabagus #amouracantik #amouracosmetics #amoura #amouralipstick #lipstick
Selain lipstick๐Ÿ’„Eyeliner dan Mascara pon ade tau..Amoura Eye Kit ade set lengkap kat sini. Mascara dan eyeliner untuk girls girls kat luar sana๐Ÿ˜˜ Senang pakai! Senang untuk ditanggalkan juga ๐Ÿ˜™ Harga: Only RM69 ! Whatsapp +60-197562304 Instagram : amoracosmetics_ieda Nak order. Dm /Ws ๐Ÿ“ฒ (+60-197562304) ID: SAMC5238 IG: @amouracosmetics_ieda . . . #amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #makeup #lip #lipmatte #amourajohor #amouralipstick #eyekit #eyeliner #mascara #amouracosmetics #amouracosmeticslipstick #amouramatte #amourabagus #amouracantik #amouracosmetics #amoura #amouralipstick #lipstick
next page →