#kyliematteliquidlipstick

2,808 posts

So excited bile dapat hadiah mcm ni!!!! Rase mcm nak cari muka tuk MAKEOVER laaaaaaa...especially lipstick hitam tu!!!!oh my........ . Terima kasih kepada si pemberi!!!rase mcm dapat advance birthday present je..pdhal birthday lmbt lg..hahaha..im an August cute lucky girl!!!! . #kylieoriginal #kyliematteliquidlipstick #kyliebirthdayedition
Warna merah buat abang marah. Hehehe. Code Excited ni sesuai untuk yg suka warna2 terang dan garang camni okey. Barulah nampak menyerlah khennn. Kemasan matte, tak keringkan bibir and surely will moist up your lips. Hanya RM 39 exclude postage. Murah tapi setanding lipstick mahal ✨ Tak percaya? Cuba dulu. Berminat meh wasap iols laju2 014-2484127 🌹 #MollyCosmetic #MatteLipstick #LipstickLovers #MollysBeauty #Lipstick #LongLastingLipstick #ShopWithUsMy #SayaJual #MoistureLips #KylieMatteLiquidLipstick #KylieLipstick #MacLipstick #Sephora #SephoraMy #LipsCare #LipBalm #LipIce #MollysBeauty #CodeExcited
Very down to earth punya warna. I like it so much! Warna yg tak over. Sesuai nak pakai hari2 p mana pun. Heee. Yg ni code 'Relax' ye uols. Kemasan matte, tak keringkan bibir and surely will moist up your lips. Hanya RM 39 exclude postage. Murah tapi setanding lipstick mahal ✨ Tak percaya? Cuba dulu. Berminat meh wasap iols laju2 014-2484127 🌹 #MollyCosmetic #MatteLipstick #LipstickLovers #MollysBeauty #Lipstick #LongLastingLipstick #ShopWithUsMy #SayaJual #MoistureLips #KylieMatteLiquidLipstick #KylieLipstick #MacLipstick #Sephora #SephoraMy #LipsCare #LipBalm #LipIce #MollysBeauty #CodeRelax
Code ni sesuai untuk yg suka pinky2 lips. Nampak muda, nampak ceria 😍 Warna pun lebih menyerlah. So yg suka warna2 comei macam ni sila cuba code Cheerful okay 💋 Kemasan matte, tak keringkan bibir and surely will moist up your lips. Hanya RM 39 exclude postage. Murah tapi setanding lipstick mahal ✨ Tak percaya? Cuba dulu. Berminat meh wasap iols laju2 014-2484127 🌹 #MollyCosmetic #MatteLipstick #LipstickLovers #MollysBeauty #Lipstick #LongLastingLipstick #ShopWithUsMy #SayaJual #MoistureLips #KylieMatteLiquidLipstick #KylieLipstick #MacLipstick #Sephora #SephoraMy #LipsCare #LipBalm #LipIce #MollysBeauty #CodeCheerful #TeamLunna
Last Friday was interesting....guess its been long since I posted some work.. #Godatwork #iliftupmyhandsinpraiseJesus #makeovers #bridalmakeup #popofcolor #kyliematteliquidlipstick @classicmakeup_u.s.a
NEW STOCK COME IN TODAYY! 😍😍😍 • • Blusher Palette by @aefibeautyshop • • Price : RM 25 !! • • Jum datang di @walla.covendorboutique ! ❤️ Hoping to see you soon! • • #kuching #walladotco #vendorboutiquecafe #vendorconceptboutique #kuchingvendorboutique #kyliematteliquidlipstick #blusherpalette
NEW STOCK COME IN TODAYY! 😍😍😍 • • Kylie Holiday Edition with Matte Liquid Lipstick • • Terdapat 6 matte lipstick dalam box set! @aefibeautyshop • • Price : RM 18 !! • • Jum datang di @walla.covendorboutique ! ❤️ Hoping to see you soon! • • #kuching #walladotco #vendorboutiquecafe #vendorconceptboutique #kuchingvendorboutique #kyliematteliquidlipstick
Kylie matte, jual per box.. 1 box isi 12.. Warna sesuai gambar.. @200rb /box... Ccok bnget buat jual lagi khusus yg jual eceran.. Brang ready suplier ya shay.. Ready medan 2-3hari.. Bca kterangan dlu sblum membeli.. Membeli berarti mengerti.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #kylielipkit #kyliematte #kyliematteliquidlipstick #kyliecosmetics #kylielipcream #kylielipcreammatte #kylielipcreammattemurah #kyliemedan
KYLIE Matte Liquid Lipstick (2in1 No single, But Lipcream + Lip Liner) 115,000/pc ______________________________ #kyliecosmetics #kylielipkitmurah #kyliemattelipstick #kyliematteliquidlipstick #kyliematteliquidlipsticksurabaya #kyliematteliquidlipstickoriginal #kyliemattemurah
next page →