#kylielipgloss

24,753 posts

Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie Lip Kit On the pictures ☝🏻 🌸Candy K 🌸Ginger 🌸Kristen 🌸Posie K ❌ Only IDR 500.000 Please note color appearance may vary based on skin tones once set. . For other available shades please contact us. 🌸Lip Kit : 550.000 (Smile, Dirty Peach, Spice, Brown Sugar, Pumpkin, Koko K, Exposed, Trick, etc) 🌸Single : 365.000 🌸Lip Gloss : 300.000 . #blskylie #kyliecosmetics #kylielipkit #kylielipgloss #kyliegloss #kyliesinglematte #kyliecandyk #kyliekristen #kylieposiek #kylieginger #jualkylie #jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkylielipgloss #jualkylielipkit #jualkyliesinglematte
Okay but how sick would this color be if it were real 🌈✨
Contact: @kyliemakeup_id 081380100963 for more info #kylielipkit #kylielipgloss
READY STOCK KYLIE LIP KIT ORI SPORE MURAH!!🎉🎉 . . Lipstick yang lagi booming ini cuma Rp.40.000 (👉Harga normal Rp.60.000) lohh! Udah dapet satu box kylie lip kit yang berisikan lip cream matte dan lip linernyaa!💝 (Murah banget dibanding ori, kualitas hampir sama dan packaging sama 98%!) . . YUK BURUAN DIPESAN SEBELUM KEHABISAN!💞💞 . . #kylielipkitmurah #kylielipkitindo #kylielipkit #kylielipkitmurmer #kylielipkitmurahbanget #kylielipkitorisingapur #kylielipkitorispore #kylielipkitorisporemurah #kylielipkitorisingapurmurah #kylielipkitorignalspore #kylielipkitjakarta #kylielipkitjakartamurah #kylielipkitmurahmeriah #kyliejenner #lipstickkylie #lipstickkyliemurah #kylielipgloss #kylielipglossmurah #kylielipstickmurah #lipglosskylie #kylielipmatte #kylielipmattemurah
#Kylie แท้100%พร้อมส่ง ใหม่ พร้อมกล่อง
Sunday chilled make up 💆🏼 #nofilter
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
next page →