#kulitputih

894,957 posts

. BUKAN JERAWAT JE KECUT TAU! PARUT SEMUA LESAP. MUKA PUN MAKIN BERSERI!!! . RAHSIANYA??? . ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM LAAAA :) . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp ๏ผ‹60182642604 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/๏ผ‹60182642604/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #skincaremalaysia #skincareorganik #produkkecantikan #shahalam #kulitputih #flawless
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅDEEPAVALI SALES ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅDEEPAVALI SALES ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Haaaa siapa yang selalu tanya sis bila nak ada sales ni ๐Ÿ™‡๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‡๐Ÿผโ€โ™€ Sekarang big boss kita dah kasi SALES KAW KAW punya untuk DEEPAVALI ni ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Seronokk lettteww ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . INGAT TAW PROMOSI SAH PADA ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER HINGGA 23 OKTOBER ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER HINGGA 23 OKTOBER๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . JOM SERANG WHATSAPP SIS SEKARANG โ€ผ TAK PERLU PRE ORDER , SEMUA READY STOCK ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ“ฑwhattsap sis - 0129622841 #shhazbeauty #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #viral #boosterwhitening #scrubcoffee #booster #feedbackbooster #deepavali #promosi #kulitputih #skincare #sajat #hot #review #kosmetikmurah #jomdetox #mirafilzah #scrubcoffee #parut #jomcantik #kulitputih #jerawat #shhazbeauty #booster #detoxmurah #tshirt #neelofa #booster #foundationserum #feedbackbooster #boosterwhitening
Loading...
. HATI-HATI PILIH PRODUK! . Nak kulit cantik dan sihat kenala pilih skincare yg selamat. Kalau produk yg ada merkuri, memang kulit akan flawless pd awalnya disebabkan hakisan pd lapisan kulit. So dlm masa singkat je kulit akan jadi cantik sgt. . Jerawat,jeragat memang x menyinggah. Tp kalau ter skip, kulit akan terus rosak, terbakar dan jadi hitam. . Nk tau sbb apa? . Sbbnya melanin kulit dh dibuang. Sampai kena cahaya matahari sikit pun dh pedih! Bahaya tau! . Jadi kpd yg dh tersilap pilih skincare tu boleh cuba Elanish Serum utk repair balik keadaan kulit tu. Yg xde masalah pun boleh guna serum ni. Sbb byk manfaatnya pd kulit kita :) . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp ๏ผ‹60182642604 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/๏ผ‹60182642604/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #ukm #upm #serumjeragat #serumjerawat #jeragat #serumantipenuaan #cantik #jerawat #kulitkusam #quputeh #kulitputih #skincaremalaysia #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #neelofa #serum #kulit #skincareorganik #kulitcantik .
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅDEEPAVALI SALES ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅDEEPAVALI SALES ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Haaaa siapa yang selalu tanya sis bila nak ada sales ni ๐Ÿ™‡๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‡๐Ÿผโ€โ™€ Sekarang big boss kita dah kasi SALES KAW KAW punya untuk DEEPAVALI ni ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Seronokk lettteww ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . INGAT TAW PROMOSI SAH PADA ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER HINGGA 23 OKTOBER ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER HINGGA 23 OKTOBER๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . JOM SERANG WHATSAPP SIS SEKARANG โ€ผ TAK PERLU PRE ORDER , SEMUA READY STOCK ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ“ฑwhattsap sis - 0129622841 #shhazbeauty #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #viral #boosterwhitening #scrubcoffee #booster #feedbackbooster #deepavali #promosi #kulitputih #skincare #sajat #hot #review #kosmetikmurah #jomdetox #mirafilzah #scrubcoffee #parut #jomcantik #kulitputih #jerawat #shhazbeauty #booster #detoxmurah #tshirt #neelofa #booster #foundationserum #feedbackbooster #boosterwhitening
Gemoning u alls ๐Ÿ˜˜ Ni akak share testimoni #bellezacollagen . Baru hari ke 8 dah nampak kesan. Tak perlu dah nak fikir macam mana nak cerahkan kulit ni. Grab je Belleza Collagen dengan akak. Seriusss tak rugi ๐Ÿ˜ _ 1 box 20 sachets Kesan seawal 7 hari ๐Ÿ”ฅ Grab #combosetmurah , lebih murah lebih jimat sayang ๐ŸŒธ _ โœ”Membantu mencerahkan kulit 2 kali lebih berkesan โœ”Membantu menyatakan tona kulit โœ”Membantu memudarkan tanda penuaan dan garis halus โœ”๏ธMerawat kulit kusam โœ”๏ธMembantu mencantikkan struktur kulit โœ”๏ธMengembalikan keanjalan kulit dan meremajakan kulit โœ”๏ธMengecilkan liang pori di wajah _ ๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0196080342 ATAU TEKAN LINK DI BIO IG ๐Ÿ“ฒDM AKAK TERUS ๐Ÿ“ฃREADYSTOCK ๐Ÿ“ฎPOSTAGE MON-FRI _ #bellezacollagen #collagencantik #bellezacantik #bellezacollagenmurah #bellezacollagenoriginal #bellezacollagen #kulitflawless #kulitcantik #mukacantik #mukaputih #kulitputih #testimoni #testimonibellezacollagen #feedbackiqahbeauty #iqahbeauty #feedbackbellezacollagen #feedback #nakputih
FEEDBACK SPARKLE SOAP โ€ผ๏ธ Cerah berseri tanpa daki ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nk cerah dan bersih ?? harus laa cube SPARKLE SOAP ๐Ÿ˜˜ Cepat dan mudah ..sental2 shja bahagian yg gelap dan berdaki .. Sesuai digunakn utk semua peringkat umur lelaki dan perempuan ๐Ÿค—๐Ÿค— . . #sabunhilangdakisparkle #sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle #sparklesoap #sparklesoapmalaysia #sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle #sabunhilangdaki #sabunpemutih #sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih #putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold #beautyinjection #paidreview #giftreview #instafamous #motifviral #produkkecantikkan #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Lisptik lagi lipstik lagi, ya iya dong, krn lipstik ini lipstik matte yg keren bgt, dibibir nyerap lembab, apalgi skrg harganya lgi DISKON, hanya di bulan ini lho, yuk diorder keburu kehabisan #parfum #parfummurah #kosmetikmurah #kulitbersih #maskeralami #kulitputih #kulitmulus #maskerfavorit #tipscantik #sidoarjo #surabaya #tokokosmetik #kulitcerah #kulitalami #kuninglangsat #handbody #handbodymurah #handbodywangi #sidoarjo #jakarta #sumatra #bali #lombok #kalimantan #makassar #sulawesi #palu #bogor #bandung #yogyakarta #lampung
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅDEEPAVALI SALES ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅDEEPAVALI SALES ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Haaaa siapa yang selalu tanya sis bila nak ada sales ni ๐Ÿ™‡๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‡๐Ÿผโ€โ™€ Sekarang big boss kita dah kasi SALES KAW KAW punya untuk DEEPAVALI ni ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Seronokk lettteww ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . INGAT TAW PROMOSI SAH PADA ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER HINGGA 23 OKTOBER ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER HINGGA 23 OKTOBER๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . JOM SERANG WHATSAPP SIS SEKARANG โ€ผ TAK PERLU PRE ORDER , SEMUA READY STOCK ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ“ฑwhattsap sis - 0129622841 #shhazbeauty #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #viral #boosterwhitening #scrubcoffee #booster #feedbackbooster #deepavali #promosi #kulitputih #skincare #sajat #hot #review #kosmetikmurah #jomdetox #mirafilzah #scrubcoffee #parut #jomcantik #kulitputih #jerawat #shhazbeauty #booster #detoxmurah #tshirt #neelofa #booster #foundationserum #feedbackbooster #boosterwhitening
Reward setia dengan #beautysecretshalicious , melepak-lepak la hasilnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dah cakap lama dah pasal #beautysecretshalicious ni korang punya kulit akan transform 360 darjah. Haaa tangan hitam muka putih dah takde lah. Mmg kantoi la tangan hitam muka putih sebab makeup tebal seinci korang mcm nak pi opera cina kaaan ๐Ÿ˜‚ consume je Beauty Secret Shalicious dia akan sekata kan tona kulit korang tu. Satu badan jadi putih sampai nampak urat urat hijau yang tak pernah korang jumpa pun. Bukan hanya muka tapi satu badan tau. Harga tak sampai ratus pun sebotol je dah boleh transform kulit. Senang dan cepat takpayah nak bancuh ke air panas ke eh tak kuasa mak. Cedok dan kemam pastu terus confident hehehe. . GERENTI MULUS BILA CONSUME BEAUTY SECRET NIE๐Ÿ˜ Goodbye kulit kusam n bermasalahh๐Ÿ˜‰ haaa.. Meh sini tengok ni haaa.. Putih namateyyy wooo๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ Pehhh Beauty Secret Shalicious ni memang power ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Is barang baik uolsโค No more kulit kusam berkarat !! . . Ada yg berani tak nak transform kulit. Kalau tak, nangislah korang semua orang cantik kbye Whatsapp sis leen skrg 012-3983703 untuk grab harga promosi. Berbaloi-baloi๐Ÿ’•
Khas untuk orang yang nak berjimat sahaja sebab #mandiansusukambing ni tahan sehingga 3 ke 4 bulan tau !! Dah tak payah pening setiap bulan nak kena keluar duit beli sabun. Boleh putihkan kulit lagi pulak tu. Tak percaya cubalah sendiri ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 013 7565175 ๐Ÿ“ฒ whatsapp 013 7565175 ๐Ÿ“ฒ whatsapp 013 7565175 . #MimyBeautyBatuPahat #TeamAkmaMeroket #MimyBeautyPakarKulitAnda #kulitputihgebu #kulitputih #masalahwarnakulittaksekata #susukambing #mandisusu #sayajual #iklanig #sayajuallosyen #masalahkulitkering #batupahat #bodyscrub #scrubbadan #sayajualscrub #kulitcantik #kulitmulus #kulitbersih #masalahjerawat #hilangkanjeragat #pelembapmuka #rosehipspray #serum #goldserum #egfgoldserum
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ BOOSTER WHITENING DEEPAVALI SALE JIMAT KAW KAW ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Harga daripada RM80 โžก RM60 โžก RM55 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sesiapa yang belum dapatkan , WAJIB ORDER sekarang sempena harga runtuh ni ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . INGAT TAW PROMOSI SAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Tak perlu pre order : SEMUA ITEMS READY STOCK ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป . Nak dapatkannya . Whatsapp "BW" ke 014 9666 528 Whatsapp "BW" ke 014 9666 528 Whatsapp "BE" ke 014 9666 528 . . BOOSTER WHITENING ๐ŸŒธ . . ๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal ๐Ÿ’œPutih sepantas injection . ๐Ÿ’œTidak ada kesan sampingan . ๐Ÿ’œDigalakkan untuk Ibu menyusu bayi ๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan ๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah jambu pada kulit . ๐Ÿ’œMengecutkan jerawat . ๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame ๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’ŽRm55๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ BOOSTER WHITENING DEEPAVALI SALE JIMAT KAW KAW ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Harga daripada RM80 โžก RM60 โžก RM55 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sesiapa yang belum dapatkan , WAJIB ORDER sekarang sempena harga runtuh ni ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . INGAT TAW PROMOSI SAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Tak perlu pre order : SEMUA ITEMS READY STOCK ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป . Nak dapatkannya . Whatsapp "BW" ke 014 9666 528 Whatsapp "BW" ke 014 9666 528 Whatsapp "BE" ke 014 9666 528 . . BOOSTER WHITENING ๐ŸŒธ . . ๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal ๐Ÿ’œPutih sepantas injection . ๐Ÿ’œTidak ada kesan sampingan . ๐Ÿ’œDigalakkan untuk Ibu menyusu bayi ๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan ๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah jambu pada kulit . ๐Ÿ’œMengecutkan jerawat . ๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame ๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’ŽRm55๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
next page →