#kosmetiksingapore

726 posts

Go follow @rasbeauty_ πŸ‘€ #Repost @rasbeauty_ with @repostapp ・・・ Naked Skin Concealer Harga 19.000,-/pcs Pembelian 1box akan mendapatkan tester seperti digambar ya.. 1box isi 24pcs.. #concealer #concealermurah #naked #concealers #makeup #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetiksingapore #kosmetikjakarta #kosmetikgrosir #supplierkosmetik #supplierkosmetikjakarta #olshopkecantikan
Sobella Raya Edition!! . . RM38 sahaja . Boleh pilih 5 color menarik °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° β›± Ramadhan - Creamy Matte : πŸ‡ Tart Berry 🌹 Rose Makmur πŸ“ Samperit Strawberri . . .β›± Raya - Ultra Matte : 🍯 Cornflake Madu πŸͺ Pink Velvet Cookies . . . Kandungan UTAMA : PURE HONEY 🍯 ⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏ Tak hitam & keringkan bibir . . Untuk order : πŸ“² whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . Sobella bukan je mencantikkan bibir malah ia merawat bibir bermasalah❀ . . . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #utm #uitmjohor #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist
Loading...
Go follow @rasbeauty_ πŸ‘€ #Repost @rasbeauty_ with @repostapp ・・・ Naked 8 Matte Lipstick stay 24hr Perbox isi 24pcs, pembelian minimal 12pcs. Harga @90.000 ,-/lusin Harga per box @170.000 ,- #naked #nakedlipstick #nakedmattelipstick #lipstickmatte #mattelipstick #lipstickmattemurah #grosirlipstick #grosirkosmetik #supplierkosmetik #kosmetiksingapore #kosmetikjakarta
Conflake Madu in action!!! . . Texture yg terbaik ULTRA MATTE, isipadu yang dah di upgrade dari 5ml ke 7ml, warna yang superb lawa. Hari raya nanti dah tak risau lagi makan banyak2. Lipstick kekal lama, tak perlu nak touch je. Mak-mak yang ada anak kecil dah tak pening kepala. Raya2 bibir kekal cantik. 😊 . . πŸ’° Harga RM38 exc. postage . . . . Bahan UTAMA : PURE HONEY🍯 πŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”Ό Tak kering dan tak hitamkan bibir . . . Untuk order : πŸ“² whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist #dropshipwantedmalaysia
SOBELLA RAYA EDITION❀ . β›± Raya - Ultra Matte - 🍯 Cornflake Madu . Krup krap krup krap.. teringat kuih Conflake Madu kan😊 lagi best Sobella ni bau coklat. Ia tak mengeringkan bibir & tak melekit. . . Special customized : -------------------------------------------------------------------- πŸ‘„ Lightweight formula πŸ‘„ Waterproof & long lasting πŸ‘„ Dries matte after few seconds but does not feel tracky at all πŸ‘„ Perfect for sensitive lips πŸ‘„ Suitable for day to day looks . . . πŸ’° Harga RM38 exc. postage . . . Untuk order : πŸ“² whatsapp +013 7955365 | atiqah . . Masih sempat lagi nak order ni, esok last postage. Jom dapatkan segera untuk bibir cantik raya ni. . . . Jom rawat bibir dengan Sobella Solawa . . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist #dropshipwantedmalaysia
#titipjualviabank ktp . . 1. Mask Sheet Bioaqua Take all 5pcs 25.000 ( 3 Aloe + 2 Honey ) 2. St Ives Greantea 125.000 ( 170g ) 3. Sukin Detox Clay Mask 180.000 4. Sukin Anti Polutin Clay Mask 180.000 All kondisi New , Original fresh from watson spore . . Free ongkir bisa by shopee / COD Semarang / Gojek Instagram : @helgaeka line id : helgaeka WA : 0812 8700 9345 Rek : BCA / Mandiri Dikirim dari Semarang . . #prelovedbioaqua #prelovedstives #Prelovedskincare #maskerwajah #maskermurah #kosmetiksingapore #garagesalekosmetik #prelovedkosmetik #prelovedsemarang #prelovedmakeup #titipjualmurah #opentitipjual #titipjual
Ada yang nak look natural je, tak over boleh try color ni. Code: CONFLAKES MADU. . . So bila keluar rumah, tak make up muka stil lagi maintain comel. Color nampak santai je . . Lagi best, CONFLAKES MADU ni, texture yang more to ULTRA MATTE tau. Sesuai dipakai dihari raya. Tak perlu risau color cepat hilang. . . . Kelebihan SOBELLA kali ini: β˜‘ Texture improved β˜‘ Extra moisture effect β˜‘ Extra volume 5ml to 7ml β˜‘ Color so internationale . . . πŸ’° Harga : RM38 (exc. postage) . . . . Untuk order : πŸ“² whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #utm #uitmjohor #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist
Code : Pink Velvet Cookies. Best tau sobella ni, texture dia ringan & tak melekit pun. Lagi best untuk Raya Edition, nak pergi beraya rumah saudara mara makan macam-macam dari pagi sampai ke petang, lipmatte ni memang terletak aje. Sebab dia more to Ultra Matte. So ibu-ibu yang ada anak kecik tu tak perlu risau lagi nak touch je kan. Bibir kekal cantik sepanjang hari❀ . . . πŸ’° Harga RM38 exc. postage . . . Kelebihan SOBELLA kali ini: β˜‘ Texture improved β˜‘ Extra moisture effect β˜‘ Extra volume 5ml to 7ml β˜‘ Color so internationale . . . . Untuk order : πŸ“² whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist
Waaa... Hari Raya ni baru la semangat nak raya. Lipmatte Sobella pun nak ada nama raya tau 😊 . . Mesti ramai yang tertanya-tanya "kenapa harga Sobella naik RM6 ? Eh ni bukan naik saja-saja je awak-awak. Sekarang Sobella dah banyak improvised tau. So, tak rugi beli. . . . . Kelebihan SOBELLA kali ini: β˜‘ Texture improved β˜‘ Extra moisture effect β˜‘ Extra volume 5ml to 7ml β˜‘ Color so internationale . . . . Untuk order : πŸ“² whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist
Ada yang nak fefeling barbie doll😊 Boleh try color ni. Code : Pink Velvet Cookies . . . . πŸ’° Harga RM38 exc. postage . . . Kelebihan SOBELLA kali ini: β˜‘ Texture improved β˜‘ Extra moisture effect β˜‘ Extra volume 5ml to 7ml β˜‘ Color so internationale . . . . Untuk order : πŸ“² whatsapp +013 7955365 atiqah . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #utm #uitmjohor #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist
Sobella Raya Edition!! . . Code : Rose Makmur, bibir tak kering lagi. Jom dapatkan lipmatte Sobella texture yang more to Creamy Matte tau. Ringan je pakai. . . . Untuk order : Whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist
Sobella Raya Edition!!! . Sesuai untuk mereka2 yang nak nampak nude2 je raya ni. Lagi best texture dia more to Creamy Matte tau. Memang tak keringkan bibir & ringan je bila pakai. . . Code: πŸ’„ Semperit Strawberri πŸ’„ Tart Berry πŸ’„ Rose Makmur . . Jom berminat nak try boleh whatsapp +013 7955365 (atiqah) . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #utm #uitmjohor #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist
Raya dah nak dekat ni. Jom dapatkan Sobella Raya Edition, code : Conflake Madu. Color yang superb gorgeous tau. . . Tak perlu risau lagi, raya ni boleh makan macam-macam. Texture sobella ni ringan je & lagi best more to ULTRA MATTE. . . Berminat? Whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #utm #uitmjohor #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist
Go follow @rasbeauty_ πŸ‘€ #Repost @rasbeauty_ with @repostapp ・・・ Naked 4 Liquid Lipstick Pembelian minimal 1lusin, 1box isi 24pcs Harga 120.000,-/lusin beli 1box cuma 230.000,- #naked #nakedlipstick #lipcream #lipstickmatte #lipcreammatte #lipcreamnaked4 #lipsticknaked #liquidlipstick #lipstickmurah #kosmetiksingapore #kosmetikmurah #supplierkosmetik #kosmetikjakarta
Go follow @rasbeauty_ πŸ‘€ #Repost @rasbeauty_ with @repostapp ・・・ Naked Skin Concealer Harga 19.000,-/pcs Pembelian 1box akan mendapatkan tester seperti digambar ya.. 1box isi 24pcs.. #concealer #concealermurah #naked #concealers #makeup #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetiksingapore #kosmetikjakarta #kosmetikgrosir #supplierkosmetik #supplierkosmetikjakarta #olshopkecantikan
Naked Skin Concealer Harga 19.000,-/pcs Pembelian 1box akan mendapatkan tester seperti digambar ya.. 1box isi 24pcs.. #concealer #concealermurah #naked #concealers #makeup #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetiksingapore #kosmetikjakarta #kosmetikgrosir #supplierkosmetik #supplierkosmetikjakarta #olshopkecantikan
Sobella Raya Edition❀ . . Code : SEMPERIT STRAWBERRI. . . Texture more to creamy matte bibir jadi lebih lembap & lagi best ada bau fresh berry. . . . πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½ πŸ’° Harga RM38 exc. postage . . . . . Kelebihan SOBELLA kali ini: β˜‘ Texture improved β˜‘ Extra moisture effect β˜‘ Extra volume 5ml to 7ml β˜‘ Color so internationale . . . Bahan UTAMA : PURE HONEY🍯 πŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”Ό Tak kering dan tak hitamkan bibir . . . Untuk order : (sehingga 16/6/17) πŸ“² whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #utm #uitmjohor #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist #dropshipwantedmalaysia
Salam isyak Selamat bertarawihπŸ•Œ . . Ada yang nak try lipmatte Sobella Raya Edition? Nak yang more to Creamy Matte atau Ultra Matte? . . Boleh pilih 5 color menarik. . β›± Ramadhan - Creamy Matte : πŸ‡ Tart Berry 🌹 Rose Makmur πŸ“ Samperit Strawberri . . .β›± Raya - Ultra Matte : 🍯 Cornflake Madu πŸͺ Pink Velvet Cookies . . Color sangat limited. Special untuk hari raya je. Rugi tak cuba. . . . Kandungan UTAMA : PURE HONEY 🍯 ⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏ Tak hitam & keringkan bibir . . Untuk order : (sehingga 16/6/17) πŸ“² whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . Sobella bukan je cantikkan bibir malah merawat bibir bermasalah❀ . . . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #utm #uitmjohor #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist
Sobella Raya Edition❀ . . Color PINK VELVET COOKIES, texture more to ULTRA MATTE sesuai dipakai untuk RAYA. Color yang more to pastel + soft orange . . . πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½ πŸ’° Harga RM38 exc. postage . . . Kelebihan SOBELLA kali ini: β˜‘ Texture improved β˜‘ Extra moisture effect β˜‘ Extra volume 5ml to 7ml β˜‘ Color so internationale . . . . Untuk order : πŸ“² whatsapp +013 7955365 atiqah . . . #lipstikmatte #sayajual #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #utm #uitmjohor #kosmetiksingapore #sobellakotatinggi #sobellakluang #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia #lipstick #muamalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bibircantik #muamalaysiamakeupartist
next page →