#kosmetiksingapore

938 posts

Lagi Sobella Orange Kiss + Rose Makmur❀ . . Boleh mix ikut kesukaan awak-awak. Nak buat ombre lips pun cantik. . . . Berminat meh whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . #sobellakotatinggi #sobellapengerang #sobellakluang #sobellajb #sobellalipsmmedinaa #kosmetikjohor #kosmetiksingapore #sayapakaisayajual #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikmalaysia
Sobella mix Orange Kiss + Rose Makmur ❀ . . Gojess uolss, rugi tak cuba? . . . Kandungan UTAMA - PURE HONEY 🍯 ⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏⏏ ❌ hitamkan bibir & ❌ keringkan bibir . . Berminat meh whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . #sobellakotatinggi #sobellapengerang #sobellakluang #sobellajb #sobellalipsmmedinaa #kosmetikjohor #kosmetiksingapore #sayapakaisayajual #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikmalaysia
Loading...
Sobella boleh mix kaler. Code Orange Kiss ft Rose Makmur. . . Iye awak-awak cantik kan + jimat. Texture yg soft & ringan. . . Rugi tak cuba!! . . Berminat meh whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . #sobellakotatinggi #sobellapengerang #sobellakluang #sobellajb #sobellalipsmmedinaa #kosmetikjohor #kosmetiksingapore #sayapakaisayajual #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikmalaysia
Esok tak tahu nak pakai lipstick kaler apa? . . Orange Kiss ada.. kaler yg ringan je, texture yang more to creamy matte. Best pakai. . . Jom try satu. Mana tahu dengan lipmatte Sobella bibir anda kekal cantik, munggil, lembap sepanjang hari. . . . Rugi tak cuba tau❀ . . . Whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . . #sobellakotatinggi #sobellapengerang #sobellakluang #sobellajb #sobellalipsmmedinaa #kosmetikjohor #kosmetiksingapore #sayapakaisayajual #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikmalaysia
Sobella Orange Kiss in action . . Pakai nipis je dah cantik. . . . Jom bersobella solawa Rugi tak cuba . . . Whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . . #sobellakotatinggi #sobellapengerang #sobellakluang #sobellajb #sobellalipsmmedinaa #kosmetikjohor #kosmetiksingapore #sayapakaisayajual #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikmalaysia
Auuww mengoda kaler Orange Kiss yang superb gojes❀ . . Yang penting, lipmatte Sobella tak menghitamkan bibir, dan dapat merawat bibir bermasalah tau. . . . Hanya RM38 bibir kekal cantik & menawan. Rugi tak cuba . . . Whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . . #sobellakotatinggi #sobellapengerang #sobellakluang #sobellajb #sobellalipsmmedinaa #kosmetikjohor #kosmetiksingapore #sayapakaisayajual #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikmalaysia
[ TESTIMONI FACE MINT ] . . Sembur-sembur terus glowing, Sembur-sembur terus shining, Sembur-sembur dah tak risau make up luntur lagi . . . Jom-jom tak perlu ragu-ragu lagi kalau Face Mint ni memang membantu atasi masalah anda. . . . Nak cantik jangan kedekut tau😊 . . RM45 je Boleh whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . . #sobellajb #sobellakotatinggi #sobellapengerang #sobellakluang #lipstikmatte #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #kosmetiksingapore #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia
Kelebihan FACE MINT ni sebenarnya adalah daripada bahan yang digunakan tau, iaitu ALOE VERA & MADU. . . Banyak kelebihan 2 bahan ni. Memang baik untuk merawat kulit + untuk kecantikkan. Memang tak diragui. . Bukan untuk kecantikkan semata-mata malah baik untuk kesihatan kulit. . . . Yang nak try tu meh πŸ“² whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . . . #sobellajb #sobellakotatinggi #sobellapengerang #sobellakluang #lipstikmatte #sayapakaisayajual #kosmetikjohor #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #kosmetiksingapore #sobellalipsmmedinaa #kosmetikmalaysia
[ TESTIMONI FACE MINT ] . . Face mint ni mengandungi madu dan aloe vera yang sangat baik untuk kulit. So, ia bukan je mencantik tapi boleh juga merawat kulit bermasalah tau. . . . Awak tak nak make up cepat luntur, kena try Face Mint ni. So tak perlu nak toucjh up make up setiap masa kan. . . . Hanya RM45 sebotol kulit jadi lebih glowing & shining tau. . . . Berminat nak try? Meh whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . . #sobellakotatinggi #sobellapengerang #sobellakluang #sobellajb #honeyglatizfacemintkotatinggi #sobellalipsmmedinaa #kosmetikjohor #kosmetiksingapore #sayapakaisayajual #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikmalaysia
[ TESTIMONI FACE MINT ] . . Makeup nipis pun sesuai sembur Honey Glitz Face Mint ni. . . Kulit lebih glowing & shining secara semulajadi. Lepasni tak ada lah make up cepat luntur sebelum tengahari. . . Plus ada ekstrak madu dan alo vera awak-awak, so kulit kekal lembap dan cantik sepanjang hari. . . . Tak mau try ke? RM45 je . . . Meh whatsapp +013 7955365 | atiqah . . . . . #sobellakotatinggi #sobellapengerang #sobellakluang #sobellajb #honeyglatizfacemintkotatinggi #sobellalipsmmedinaa #kosmetikjohor #kosmetiksingapore #sayapakaisayajual #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikmalaysia
OPEN ORDER FOR HANDCARRY SINGAPORE - MALAYSIA . Time departure: 8 September Shopping time: 9-10 september Open order: 20 Agustus - 10 September 2017 . . Request barang di malay / singapore yg kalian ingin beli, kami bisa bantu untuk membelikan barang tsb. Nanti kita akan post beberapa barang yg akan kami open untuk handcarry ini yah! Kalian bisa banget mau request apapun selama bisa kami beli, kita bantu ^^ . . NEXT COUNTRY TO BE VISIT: - HONGKONG (TBA) - SOUTH KOREA (TBA) . . #handcarrysingapore #singaporeshopper #handcarrysgp #handcarrysg #jasatitipsingapore #jasatitipbeli #jasatitip #jasatitipmurah #jasatitipsg #jasatitipsgp #kosmetiksingapore #jasatitipmalaysia #jasatitipzara #jasatitipspao #jasatitipbelijogja #jasatitipjogja #handcarrymalaysia #handcarrymalay
Siapa dah ada lipmatte Sobella? Tapi tak ada idea nak mix kaler yang ada. . . . Jom try kaler niπŸ‘†πŸ‘† . . Beli 2 lipmatte dapat 3 shades yang gojes kan. Tak rugi beli😘 . . Yang penting bibir tak hitam & kering ye. Sebab Sobella bukan je mencantik malah mampu merawat bibir bermasalah. . . Siapa yang tak nak kan? So, katakan βœ– tidak pada bibir gelap . . . Ada yang berminat nak try Lipmatte Sobella? Meh whatsapp oI37955365 Cik Iqa . . . #sobellakotatinggi #sobellapengerang #sobellakluang #sobellajb #sobellalipsmmedinaa #kosmetikjohor #kosmetiksingapore #sayapakaisayajual #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikmalaysia
Promo Paket Kuas Anastasia gratis beauty blender dan silisponge.. cuma 128.000 buruan di order sebelum kehabisan promo nya ❀️😍 LINE: dewi.lizty BBM: 558EF98D WA: 081 337 403 105 __________________________ #anastasiabeverlyhills #lipstick #lipcream #matteme #lipcreammurah #lipstickmurah #cosmetic #cosmeticmurah #kosmetik #kosmetikori #kosmetiksingapore #cosmeticssingapore #promokosmetik #paketkosmetik #beautyblender #silisponge #abh #promo
Colourpop lippie stick 12pcs harga 199.000 buruan di order sebelum kehabisan. Ini warna paling favorite ❀️😍 LINE: dewi.lizty BBM: 558EF98D WA: 081 337 403 105 __________________________ #lippiestick #lipstick #lipcream #matteme #lipcreammurah #lipstickmurah #cosmetic #cosmeticmurah #kosmetik #kosmetikori #kosmetiksingapore #cosmeticssingapore #colourpop #colourpoplipstick #colourpopcosmetics #bali #badung #belanjakosmetik
next page →