#kosmetiksingapore

614 posts

ASSALAMUALAIKUM & Selamat Pagiโ˜€ . . Haii awak-awak.. Ni nak bagitahu ni๐Ÿ˜Š SOBELLA lipstick : โ˜‘ Tak hitamkan bibir โ˜‘ Menyihat serta merawat bibir โ˜‘ Mengekalkan kelembapan bibir sepanjang hari โ˜‘ Warna kekal sepanjang hari โ˜‘ Mesra wudhu dan mudah dicuci โ˜‘ Tanpa alcohol โ˜‘ Mudah dibersihkan โ˜‘ Limited color โ˜‘ Limited edition โ˜‘ Boleh mix dengan color SOBELLA yang lain. Cantik uoollsss๐Ÿ’ƒ . . SOBELLA lipstick diformulasi dari: ๐Ÿ’„ Aloe vera ๐Ÿ’„ coconut oil ๐Ÿ’„ . โโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโ Kandungan UTAMA - PURE HONEY๐Ÿฏ . . . Jom dapatkan bibir yang sihat & cantik dengan SOBELLA SOLAWAโค
Sobella Honey Matte Liquid Lipstickโค . Birthday Duo Editionโ—โ— ---------------------------------------------------- 1 ร— Lipmatte code Peach Perfect 1 ร— Lipmatte code Dusty Berry 1 ร— gift card . Limited colorโ—โ— Limited editionโ—โ— . Kandungan UTAMA - Pure Honey๐Ÿฏ โโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโ โŒ hitam & โŒkeringkan bibir . . Peach Perfect + Dusty Berry ( 2 color dalam 1 kotak ) RM65 | SET exc. postage RM8 . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp +013 7955365 | atiqah
Loading...
Birthday Duo Editionโค . Code : DUSTY BERRY Color yang elegance, yang penting ia ringan & tak melekit. Nak mix dengan color yang lain pun boleh. . . . . Kandungan UTAMA - PURE HONEY ๐Ÿฏ โโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโ โŒ hitamkan bibir & โŒ keringkan bibir . . Ready Stockโ•โ• 2 in 1 - 1boxโ—โ— . . Harga ------------------------------------------------------ ๐Ÿ’ฐ : RM65 | SET ๐Ÿšš : RM8 sm | RM12 ss . . Jom rawat bibir dengan SOBELLA SOLAWA๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +013 7955365
Mix DUSTY BERRY + PEACH PERFECTโค . . Bertambah-tambah cantik uollss๐Ÿ˜˜ Beli 2 lipstick dapat 3 shades yg gorgeous. . . . ๐Ÿ’‹ KEISTIMEWAAN SOBELLA โฃ Mesra wudhuk โฃ Tidak mengeringkan bibir โฃ Tanpa alkohol โฃ Tahan lama โฃ Mudah dibersihkan . . Kandungan UTAMA - PURE HONEY ๐Ÿฏ โโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโ โŒ hitamkan bibir & โŒ keringkan bibir . . Ready Stockโ•โ• . . Harga ๐Ÿ’ฐ : RM65 | SET ๐Ÿšš : RM8 sm | RM12 ss . . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +013 7955365
Birthday Duo Editionโค . Code : PEACH PERFECT Beautiful color๐Ÿ˜˜ lipstick yang ringan & tak melekit. Memang best pakai. . . . . Kandungan UTAMA - PURE HONEY ๐Ÿฏ โโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโ โŒ hitamkan bibir & โŒ keringkan bibir . . Ready Stockโ•โ• 2 in 1 - 1boxโ—โ— . . Harga ๐Ÿ’ฐ : RM65 | SET ๐Ÿšš : RM8 sm | RM12 ss . . Jom rawat bibir dengan SOBELLA SOLAWA๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +013 7955365
Assalamualaikum Selamat Pagiโ˜€ . . Pagi-pagi ni saya nak share feedback pengguna Gold C Serumโค . . Jerawat mengecut๐Ÿ˜˜ serum ni sesuai untuk mereka-mereka yang mengalami masalah yang sama. Ramai pengguna pun ckp yang sama๐Ÿ˜˜ . . Jom rawat kulit anda dengan Gold C Serumโค . . ๐Ÿ’ฐ RM39 sahajaโ—โ— ๐Ÿ“ฎ RM8 sm | RM12 ss โโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโ . . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp +013 7955365
Sebelum tidur jangan lupa Gold C Serumโค . Serum ni pekat likat tapi tak melekit tau. Ia jenis gel-based serum, memang best pakai. . . Ikut je steps diatas, kulit mesti cantik & sihat. So, tak perlu risau lagi kulit berjerawat atau rosak. Yang penting harga sangat MAMPU MILIK๐Ÿ˜˜ . . . ==================================== ๐Ÿ’ฐ : RM39 (exc. postage) ==================================== . . Jom rawat masalah kulit anda dengan Gold C Serum.
GOLD C SERUMโค . ==================================== ๐Ÿ’ตRM39 sahajaโ—โ—โ— ๐Ÿ“ฎRM8 sm | RM12 ss ==================================== . . . KEBAIKAN Gold C Serum ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ ๐ŸŒฑ Mengetatkan pori-pori wajah ๐ŸŒฑ Mencerahkan kulit secara sekata ๐ŸŒฑ Meningkatkan proses generasi kulit & menyingkirkan sel-sel kulit mati ๐ŸŒฑ Melindungi kulit dari bahan kimia yg ada dalam bahan makeup ๐ŸŒฑ Diperkaya dgn vitamin C & E untuk kulit yg sihat & glowing ๐ŸŒฑ Menganjal & melembapkan kulit ๐ŸŒฑ Bersifat anti-bakteria, bagus untuk kulit sensitif & berjerawat ๐ŸŒฑ Mengandungi partikel emas untuk mencegah penuaan kulit . . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp +013 7955365 . . . Jom cantik dgn SOBELLA SOLAWAโค โ€ข SoBella Beauty โ€ข instant glowing โ€ข
Feedback penggunaโค . Jerawat mengecut & kulit lebih lembut . . Jom cuba GOLD C SERUM๐Ÿ˜˜ Harga MAMPU MILIK ๐Ÿ’ฐRM39 sahaja . . Tak salah berbelanja lebih untuk kulit yang sihat & cantikโค
Jom dapatkan kulit cantik, mulus & sihat dengan Gold C Serumโค . . SERUM mampu merawat masalah kulit. Ia mengandungi molekul kecil yang dapat meresap ke dalam lapisan kulit secara mendalam dan membawa bahan aktif dengan tindakbalas yang cukup efektif. Yang pasti pilih serum yang mengandungi bahan semulajadi yang baik & berkhasiat untuk merawat kulit. . . . Yang ada masalah kulit kering, berjerawat, pori-pori terbuka, kulit kusam dan berjeragat, ada parut jerawat, tona kulit tak sekata WAJIB guna serum untuk merawat masalah kulit. . . . Jom berSERUM untuk kulit wajah yang cantik & sihat๐Ÿ˜˜
Gold C Serumโค . Kandungan bahan --------------------------------------------------------- ๐ŸŒต Aloe vera ๐ŸŒพ Vitamin C ๐ŸŒต Chamomile ๐ŸŒพ Arbutin ๐ŸŒต Olive oil ๐ŸŒพ Vitamin A ๐ŸŒต Coconut Oil . . Menggunakan 100% bahan semulajadi dan berkhasiat serta bebas chemicals. GOLD C SERUM membantu merawat serta menjadikan kulit anda lebih sihat dan cantikโค . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp +013 7955365 . . Cantik dgn SOBELLA SOLAWAโค โ€ข SoBella Beauty โ€ข instant glowing โ€ข
morphe eyeliner liquid Rm10.00 harga borong rm7 min 3pcs Rm5min 6pcs rm4.50 min 12pcs whatsapp 0167985083/0167205838 #mattelipglossmurah #morpheeyelinermurah #morpheeyelinermalaysia #eyelinermurah #kosmetiksingapore #kosmetiksingapore #kosmetikmuar #kosmetikmurahmalaysia
Birthday Duo Editionโค . Mix Dusty Berry + Peach Perfect๐Ÿ˜˜ Cantik + jimat, so takde lah boring pakai color yang sama je kan๐Ÿ˜Š . . Kandungan UTAMA - PURE HONEY ๐Ÿฏ โโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโ โŒ hitamkan bibir & โŒ keringkan bibir . . Ready Stockโ•โ• . . SALES Sempena Hari Guruโ—โ— ๐Ÿ’ฐ RM52 sahaja . . Harga Asal ๐Ÿ’ฐ : RM65 | SET ๐Ÿšš : RM8 sm | RM12 ss . . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +013 7955365
: Birthday Editionโค ๐Ÿ’„ Code : DUSTY BERRY & PEACH PERFECT . . Beli 2 dapat 3 shades yg gorgeous๐Ÿ˜˜ Awak-awak boleh mix kan 2 color ni. So, takde lah pakai color yang sama ajekan๐Ÿ™‚ . . Lipmatte long lasting, senang cuci, tak hitam & keringkan bibir . . ๐Ÿ’ฐRM65 | SET ๐Ÿ“ฎRM8 sm | RM12 ss . . Jom grab sekarang, sementara stock masih ada๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ฒ whatsapp +013 7955365
Sobella Honey Matte Liquid Lipstickโค . . Birthday Duo Editionโ—โ— ------------------------------------------------------------------ code : PEACH PERFECT ๐Ÿ’‹ DUSTY BERRY . . ๐Ÿ’„ 2in1- 1box 2 lipstickโ•โ• ๐Ÿ’„ Limited editionโ•โ• ๐Ÿ’„ Limited colourโ•โ• . . . Bahan yg digunakan : ๐Ÿ Vitamin E ๐Ÿ Shea Butter ๐Ÿ Argan Oil ๐Ÿ Bee venom ๐Ÿ Beemax ๐Ÿ Collagen . Kandungan UTAMA - PURE HONEY๐Ÿฏ โโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโ โŽ hitam & โŽ keringkan bibir . . ๐Ÿ’‹Tekstur yg lembut & ringan ๐Ÿ’‹Tahan lama ๐Ÿ’‹Tak melekit ๐Ÿ’‹Tidak keringkan bibir ๐Ÿ’‹Mesra wudhu ๐Ÿ’‹Mudah dicuci ๐Ÿ’‹HALAL & dpt kelulusan KKM ๐Ÿ’‹Boleh mix dgn color SOBELLA yg lain. Memang cantik uolss๐Ÿ˜Š . . Sobella Solawa โค Mencantikkan serta merawat bibir bermasalah
Sobella Honey Matte Liquid Lipstickโค . Birthday Duo Editionโ—โ— ------------------------------------------------------------------ code : PEACH PERFECT ๐Ÿ’‹ DUSTY BERRY . . ๐Ÿ’„ 2in1- 1box 2 lipstickโ•โ• ๐Ÿ’„ Limited editionโ•โ• ๐Ÿ’„ Limited colourโ•โ• . . . Bahan yg digunakan : ๐Ÿ Vitamin E ๐Ÿ Shea Butter ๐Ÿ Argan Oil ๐Ÿ Bee venom ๐Ÿ Beemax ๐Ÿ Collagen . Kandungan UTAMA - PURE HONEY๐Ÿฏ โโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโ โŽ hitam & โŽ keringkan bibir . . ๐Ÿ’‹Tekstur yg lembut & ringan ๐Ÿ’‹Tahan lama ๐Ÿ’‹Tak melekit ๐Ÿ’‹Tidak keringkan bibir ๐Ÿ’‹Mesra wudhu ๐Ÿ’‹Mudah dicuci ๐Ÿ’‹HALAL & dpt kelulusan KKM ๐Ÿ’‹Boleh mix dgn color SOBELLA yg lain. Memang cantik uolss๐Ÿ˜Š . . Sobella Solawa โค Mencantikkan serta merawat bibir bermasalah
Sobella Honey Matte Liquid Lipstickโค . Code : PEACH PERFECT . . ๐Ÿ’‹ KEISTIMEWAAN SOBELLA โฃ Mesra wudhuk โฃ Tidak mengeringkan bibir โฃ Tanpa alkohol โฃ Tahan lama โฃ Mudah dibersihkan . . Kandungan UTAMA - PURE HONEY ๐Ÿฏ โโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโโ โŒ hitamkan bibir & โŒ keringkan bibir . . Ready Stockโ•โ• . . SALES Sempena Hari Guruโ—โ— ๐Ÿ’ฐ RM52 sahaja . . Harga Asal ๐Ÿ’ฐ : RM65 | SET ๐Ÿšš : RM8 sm | RM12 ss . . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +013 7955365
next page →