#jualkylieready

10,844 posts

Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
CLEARANCE SALE! Kylie lip kit 100% ORIGINAL MONEY BACK GUARANTEED only idr 515rb Avail shade : -Spice Harga uda super murah (rata2 pada jual 550rb++) 😚😚 . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram -stiker bagian bawahnya pas (ga kegedean ato kekecilan) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya . #jualkylielipkit #kylielipkitoriginal #jualkyliecosmetics #kyliecosmeticsoriginal #juallipkitkyle #lipkitkyle #jualkylieoriginal #juallipkitbykylie #lipkitbykyliemurah #jualkylieready #jualkylieleo #jualkyliespice #jualkyliepumpkin #jualkylieoriginal #kylieoriginal #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #juallipkit #juallipkitori #juallipkitmurah #kylielipkitpreloved #jualkylielipkitori #kylielipkitori #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kyliecosmeticsready #jualkyliecosmeticsready #juallipstickmerah #kyliespice #kylieholidayedition #jualkylieholidayedition
CLEARANCE SALE! Kylie lip kit 100% ORIGINAL MONEY BACK GUARANTEED only idr 515rb Avail shade : -Spice Harga uda super murah (rata2 pada jual 550rb++) 😚😚 . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram -stiker bagian bawahnya pas (ga kegedean ato kekecilan) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya . #jualkylielipkit #kylielipkitoriginal #jualkyliecosmetics #kyliecosmeticsoriginal #juallipkitkyle #lipkitkyle #jualkylieoriginal #juallipkitbykylie #lipkitbykyliemurah #jualkylieready #jualkylieleo #jualkyliespice #jualkyliepumpkin #jualkylieoriginal #kylieoriginal #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #juallipkit #juallipkitori #juallipkitmurah #kylielipkitpreloved #jualkylielipkitori #kylielipkitori #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kyliecosmeticsready #jualkyliecosmeticsready #juallipstickmerah #kyliespice #kylieholidayedition #jualkylieholidayedition
Finally most wanted items, KYLIE is ready in stock 💄💄💄😆😆😆 . FOLLOW: @betalicious_id . . Kylie Lip Kit (including lipstick + lip liner) Only @575k Buy 3 @570k . . Exposed Candy K Koko K Dolce K Posie K Mary Jo K 22 . . 100% ORIGINAL. We are not selling FAKE ITEMS ! 😆 . . . FIX ORDER Isi format order: Nama: Alamat: No HP: Orderan: . . . . . Go grab yours! 😆😆😆 . #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #preorderkylielipkit #jualkylielipkitcandyk #jualkylielipkitposiek #jualkylielipkitdolcek #jualkylielipkitjkt #jualkylielipkitready #jualkylielipkitmaryjok #jualkylielipgloss #jualkyliemetals #jualkylie #jualkylielipgloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock # #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstic #jualkylietruebrownk #jualkyliedolce
READY STOCK K Y L i E cosmetics 🙀CLEARANCE SALE🙀 ☄️ lip gloss - Rp.390.000 So cute Like Literally ☄️ lip liner - Rp. 245.000 candy k ☄️ lip kit - Rp. 575.000 candy k posie k ☄️birthday edition lip kit LEO - Rp. 595.000 --- #jualkylielipkitindo #jualkylielipkitjakarta #kylielipkitindo #kylieposiek #jualkylieposiek #kylielipkitreadystock #jualkylie #jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #juallipkitbykylie #jualkylieleo #kylielipkit #kyliecosmetics #kyliegloss #jualkyliegloss #jualkylieready #kyliejenner #kyliecandyk #kylieleo #kylielipkitcosmetic #kylielipkitjkt #kylielipkitmurah #kylielipkitori #kyliemurah #jualkyliegloss
KYLIE Cosmetics Kristen Lip Kit Contains: 1 Matte Liquid Lipstick and 1 Pencil Lip Liner Rp 520rb Shopee: lanason The #KylieCosmetics LipKit is your secret weapon to create the perfect 'Kylie Lip.' Each Lip Kit comes with a Matte Liquid Lipstick and matching Lip Liner. Kristen is a warm brown berry. This ultra-long wearing lip liner has a creamy texture that glides across the lips for a very easy and comfortable application. The Lip Liner sharpens easily in most standard sized sharpeners - just make sure your sharpener is not dull! The Liquid Matte Lipstick has high intensity pigment for an instant bold matte lip. The extremely long wearing lipstick contains moisturizing ingredients for a comfortable, emollient and silky feel that does not dry your lips out. #kyliemurah #kylielipstickmurah #kylielipkitmurah #kylielipkitmatte #kylielipkitindo #kylielipkitori #kylieori #kylieoriginal #kylielipgloss #jualkylielipkit #jualkylie #jualkylieposiek #jualkyliematte #jualkylieready #kyliereadystock #jualkyliecandyk #kylielipkitready #kyliecosmeticsjkt #kyliecosmeticsmurah #kyliecosmeticsindo #kylielipkitjkt #kyliekristen #kylieginger #kyliecandyk #kylieposiek #jualposiek #jualcandyk #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkylieginger
KYLIE Cosmetics Ginger Lip Kit Contains: 1 Matte Liquid Lipstick and 1 Pencil Lip Liner Rp 510rb Shopee: lanason The #KylieCosmetics LipKit is your secret weapon to create the perfect 'Kylie Lip.' Each Lip Kit comes with a Matte Liquid Lipstick and matching Lip Liner. Ginger is a warm terracotta brown. This ultra-long wearing lip liner has a creamy texture that glides across the lips for a very easy and comfortable application. The Lip Liner sharpens easily in most standard sized sharpeners - just make sure your sharpener is not dull! The Liquid Matte Lipstick has high intensity pigment for an instant bold matte lip. The extremely long wearing lipstick contains moisturizing ingredients for a comfortable, emollient and silky feel that does not dry your lips out. #kyliemurah #kylielipstickmurah #kylielipkitmurah #kylielipkitmatte #kylielipkitindo #kylielipkitori #kylieori #kylieoriginal #kylielipgloss #jualkylielipkit #jualkylie #jualkylieposiek #jualkyliematte #jualkylieready #kyliereadystock #jualkyliecandyk #kylielipkitready #kyliecosmeticsjkt #kyliecosmeticsmurah #kyliecosmeticsindo #kylielipkitjkt #kyliekristen #kylieginger #kyliecandyk #kylieposiek #jualposiek #jualcandyk #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkylieginger
💋Kyshadow Burgundy Palette DEFECT. . 💋ini disebut sebut sebagai Duel nya Anastasia Modern Renaissance. . Hasilnya cakep banget, dan kelihatan glamour look. Selain itu ada matte, dan Shimmer didalam Eyeshadow ini. . Jeffree Suka banget sama texture nya dair Kyshadow karena sekali swatch langsung kelihatan warnannya alias pigmented. Dan juga untuk nge blend cepet nyatu antar warna nya. . Burgundy Palette ini mungkin BEST SELLER nya dari Kylie karena masih suka OOS. . 💋500. #jualkyshadow #jualkyshadowburgundy #jualburgundypalette #jualkylielipkit #jualposiekmurah #jualposiek #jualkyliemurah #jualkylielipgloss #jualkyliesingle #jualkyliematte #jualkylieready #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitposiek #jualkylielipkitginger #jualkyliner #jualposiek #jualcandyk #jualkokok #jualgingerlipkit
💋Kyshadow Burgundy Palette. . 💋ini disebut sebut sebagai Duel nya Anastasia Modern Renaissance. . Hasilnya cakep banget, dan kelihatan glamour look. Selain itu ada matte, dan Shimmer didalam Eyeshadow ini. . Jeffree Suka banget sama texture nya dair Kyshadow karena sekali swatch langsung kelihatan warnannya alias pigmented. Dan juga untuk nge blend cepet nyatu antar warna nya. . Burgundy Palette ini mungkin BEST SELLER nya dari Kylie karena masih suka OOS. . 💋720. #jualkyshadow #jualkyshadowburgundy #jualburgundypalette #jualkylielipkit #jualposiekmurah #jualposiek #jualkyliemurah #jualkylielipgloss #jualkyliesingle #jualkyliematte #jualkylieready #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitposiek #jualkylielipkitginger #jualkyliner #jualposiek #jualcandyk #jualkokok #jualgingerlipkit
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
READY STOCK 💁🏼💁🏼 Kylie Kyshadow Holiday Palette – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Palette Contains: ✨Sugar Cookie (matte finish creamy warm nude) ✨Frosty (metallic finish platinum silver) ✨Chestnut (matte finish muted dusty mauve) ✨Mittens (metallic finish deepened mahogany red) ✨Winter (metallic finish shimmering denim blue) ✨Nutcracker (metallic finish silvery plum) ✨Gingerbread (metallic finish shimmering silver bronze) ✨Evergreen (matte finish deep teal green) ✨Silent Night (matte finish blackened plum) – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Price: IDR 720.000 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 🤗Contact us: Line: @bmi4868y "with@" WA: 081287993675 #KJKylieHolidays #KJReadyStock
CLEARANCE SALE! Kylie lip kit 100% ORIGINAL MONEY BACK GUARANTEED only idr 515rb Avail shade : -Spice Harga uda super murah (rata2 pada jual 550rb++) 😚😚 . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram -stiker bagian bawahnya pas (ga kegedean ato kekecilan) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya . #jualkylielipkit #kylielipkitoriginal #jualkyliecosmetics #kyliecosmeticsoriginal #juallipkitkyle #lipkitkyle #jualkylieoriginal #juallipkitbykylie #lipkitbykyliemurah #jualkylieready #jualkylieleo #jualkyliespice #jualkyliepumpkin #jualkylieoriginal #kylieoriginal #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #juallipkit #juallipkitori #juallipkitmurah #kylielipkitpreloved #jualkylielipkitori #kylielipkitori #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kyliecosmeticsready #jualkyliecosmeticsready #juallipstickmerah #kyliespice #jualkylieblitzen
next page →