#jualkylieposiek

4,863 posts

Hello girls, ini tampak depan rumah sekaligus toko kita ya ❤ Bagi yg berdomisili di Palembang bisa datang dan lihat langsung barangnya (bisa menghubungi kontak line owner terlebih dahulu). Dijamin 100% ORIGINAL USA 👍 NO TIPU2, NO barang KW ya ! READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❤ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow 👉 @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
PROMO CNY 2017 !! End 23 January 2017 Harga paling murah untuk barang ready stock!!! Kylie singel IDR 340.000 Kylie lipkit IDR 540.000 Koko kollection IDR 300.000/pcs . Buruan sebelum kehabisan stock 😊😊 Happy shipping all For info stock chat langsung ya Order / ask add line @qvu1467l or DM 📩 . #kyliecosmetics #kylielipkit #kyliematte #kyliemurah #kylielipkits #kyliebirthdayeditionmurah #kyliemakeup #kylielipkitjakarta #kyliejennerlipkit #kylielipkitmatte #kylielipkitmurah #lipstikmurah #lipstikmatte #lipstikkylie #lipstikkylieori #lipstikkylieready #lipstikkyliemumer #kylinermurah #kylielipkitready #jualkylie #jualkyliemurah #jualkylielipkit #jualkykielipkitoriginal #jualkyliesingle #jualkylieready #jualkyliematte #jualkylielipstick #jualkylieposiek #jualkylieoriginal
PROMO CNY 2017 !! End 23 January 2017 Harga paling murah untuk barang ready stock!!! Kylie singel IDR 340.000 Kylie lipkit IDR 540.000 Koko kollection IDR 300.000/pcs . Buruan sebelum kehabisan stock 😊😊 Happy shipping all For info stock chat langsung ya Order / ask add line @qvu1467l or DM 📩 . #kyliecosmetics #kylielipkit #kyliematte #kyliemurah #kylielipkits #kyliebirthdayeditionmurah #kyliemakeup #kylielipkitjakarta #kyliejennerlipkit #kylielipkitmatte #kylielipkitmurah #lipstikmurah #lipstikmatte #lipstikkylie #lipstikkylieori #lipstikkylieready #lipstikkyliemumer #kylinermurah #kylielipkitready #jualkylie #jualkyliemurah #jualkylielipkit #jualkykielipkitoriginal #jualkyliesingle #jualkylieready #jualkyliematte #jualkylielipstick #jualkylieposiek #jualkylieoriginal
SHE LOOKS BEAUTIFULL IN EXPOSED READYSTOCK lipkit ready : 550.000 💯ORIGINAL USA 100% 💯 FREE ONGKIR SE-JABODETABEK 💯 PEMBELIAN MIN 3PCS DAPAT BOX + LETTER DARI KYLIE (beli 1-2pcs selama persediaan box masih ada, bakal dapat box juga) #jualkylie #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitjkt #jualkylielipgloss #jualkylielipkitori #jualkyliemetals #jualkylielipkitindo #jualkylielipstick #jualkylielipkitoriginal #jualkylielipkitcandyk #jualkylielipkitkokok #jualkyliedolcek #jualkylieexposed #jualkyliecosmeticsindonesia #jualkylieposiek #kylielip #kylielipkit #kyliemurah #kylieindo #kylieid #jualkyliemurah #kylieasli
SHE LOOKS BEAUTIFL IN CANDY K READYSTOCK matte 👉 550.000 Metals 👉 400.000 Gloss 👉 350.000 Singles 👉 350.000 Lip liner 👉 300.000 Kyshadows 👉 750.000 lord 👉 300.000 poppin 👉 250.000 cream shadow 👉 550.000 💯ORIGINAL USA 100% 💯 FREE ONGKIR SE-JABODETABEK 💯 PEMBELIAN MIN 3PCS DAPAT BOX + LETTER DARI KYLIE (beli 1-2pcs selama persediaan box masih ada, bakal dapat box juga) 💯Beli lebih dari 6pcs? DAPAT HARGA RESELLER! 💯BARANG SAMPAI KURANG LEBIH 2 MINGGU SETELAH CLOSE PO 💯HANDCARRY 💯FULL PAYMENT / DP 50% Ps: di harapkan yang order untuk sabar karena kyliecosmetics terkadang suka terlambat dalam pengiriman. #jualkylie #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitjkt #jualkylielipgloss #jualkylielipkitori #jualkyliemetals #jualkylielipkitindo #jualkylielipstick #jualkylielipkitoriginal #jualkylielipkitcandyk #jualkylielipkitkokok #jualkyliedolcek #jualkylieexposed #jualkyliecosmeticsindonesia #jualkylieposiek #kylielip #kylielipkit #kyliemurah #kylieindo #kylieid #jualkyliemurah #kylieasli
READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❤ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow 👉 @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Mitoticgoods hanya menjual produk Kylie 100% ORIGINAL USA ❤ disertai dengan bukti fisik dari semua barang2 yang ready stock di rumah 😘 Jika scroll ke bawah, mitoticgoods telah memberikan beberapa video review perbedaan Kylie REAL VS FAKE 😚 . Be a smart buyer girls, belanjalah hanya di Olshop yang terbuka dan terpercaya 💡😘 . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow 👉 @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Beautiful "Merry Lipkit" Holiday Limited Edition 👆😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❤ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow 👉 @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
#Repost @betalicious_id ・・・ City color be matte lipstick Lipstik yg sangat laris dan harganya terjangkau banget yaaa dear . Only 55k . Buy 3pcs @ IDR 52,000 Buy 6pcs @ IDR 50,000 Buy 12pvs @ IDR 48,000 . Also available: M1 - MELON M3 - MAUVE M6 - LATTE M7 - CAPPUCCINO M8 - FIRE M9 - MAROON M10 - BRIGHT RED M13 - CORAL M14 - SALMON M16 - BRICK M18 - SOFT PINK M20 - LOLA M21 - FRANCESCA M23 - LANA M24 -BRIANDA M28 - MARISSA M32 - NECEE M33 - PHOEBE M34 - VALERIE M36 - KELLY Shade2 best sellernya ready smua yaa, jgn sampe kehabisan 😘 o. #jualcitycolorbemattelipstick #citycolorbemattelipstickmurah #citycolorbemattemurah #citycolorbemattereasystock #citycolorbemattebrianda #citycolorbemattekelly #citycolorbemattecapuccino #jualcitycolormurah #jualcitycolor #jualkylielipkit #jualkylieposiek #jualbourjois #jualwetnwild #jualthebalm #jualthebalmmeetmattehughes #jualthebalmmarylou #jualcitycolorcoraldazzle #jualcitycolormattetoglossmurah
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Swatches for your reference✨💕 . Kylie Lip Kit 589.000 Kylie Single 379.000 Kylie Gloss 289.000 . 100% Original USA (Beware of FAKES!) . BISA DI GOJEK 😊 . Shades?? Ask via LINE@ yaa . #jualkylielipkit #jualkylieholidayedition #jualkylieoriginal #jualkylieoriusa #jualkylieminimattes #jualkylie #jualkylieready #jualkylielipkitoriginal #jualkylieholiday #jualkyliejakarta #jualkyliemurah #jualkyliegloss #jualkyliemetals #jualkyliematte #jualkyliesingles #jualkylieposiek #jualkyliereadystock #jualkyliemurah
Our lovely minis✨💋 . Price : 949.000 KYLIE COSMETICS ORIGINAL USA (beware of fakes!) . Ready Stock Jakarta (bisa di GOJEK)✨ . 6 shades : Moon, Angel, Kristen, Love Bite, Vixen, Ginger👌🏻👌🏻 (Best Deal) . #jualkylielipkit #jualkylieholidayedition #jualkylieoriginal #jualkylieoriusa #jualkylieminimattes #jualkylie #jualkylieready #jualkylielipkitoriginal #jualkylieholiday #jualkyliejakarta #jualkyliemurah #jualkyliegloss #jualkyliemetals #jualkyliematte #jualkyliesingles #jualkylieposiek #jualkyliereadystock #jualkyliemurah
READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❤ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow 👉 @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
💖 Pre order KYLIE MATTE LIPSTICK 💖 330.000 per pc Pilihan warnanya langsung ke web Kylie ya.. Ready kurang lebih 4-6 mingguan Line : riririnta. ( pakai titik belakangnya ) PO USA ready NORMALNYA 4-6 minggu bisa lebih lama atau lebih cepet sampe #jualjeffreestar #jualdermablendcovercream #jualmakeup #jualtlecrec #jualdamoneroberts #jualurbandecay #jualcharlottetilbury #jualabhbrowwiz #jualanastasiabeverlyhills #juallimecrime #jualnarszen #jualnars #jualkyliecandik #jualkylieposiek #jualkyliekokok
💖 Pre order KYLIE MATTE LIPSTICK 💖 330.000 per pc Pilihan warnanya langsung ke web Kylie ya.. Ready kurang lebih 4-6 mingguan Line : riririnta. ( pakai titik belakangnya ) PO USA ready NORMALNYA 4-6 minggu bisa lebih lama atau lebih cepet sampe #jualjeffreestar #jualdermablendcovercream #jualmakeup #jualtlecrec #jualdamoneroberts #jualurbandecay #jualcharlottetilbury #jualabhbrowwiz #jualanastasiabeverlyhills #juallimecrime #jualnarszen #jualnars #jualkyliecandik #jualkylieposiek #jualkyliekokok
💖 Pre order KYLIE MATTE LIPSTICK 💖 330.000 per pc Pilihan warnanya langsung ke web Kylie ya.. Ready kurang lebih 4-6 mingguan Line : riririnta. ( pakai titik belakangnya ) PO USA ready NORMALNYA 4-6 minggu bisa lebih lama atau lebih cepet sampe #jualjeffreestar #jualdermablendcovercream #jualmakeup #jualtlecrec #jualdamoneroberts #jualurbandecay #jualcharlottetilbury #jualabhbrowwiz #jualanastasiabeverlyhills #juallimecrime #jualnarszen #jualnars #jualkyliecandik #jualkylieposiek #jualkyliekokok
💖 Pre order KYLIE MATTE LIPSTICK 💖 330.000 per pc Pilihan warnanya langsung ke web Kylie ya.. Ready kurang lebih 4-6 mingguan Line : riririnta. ( pakai titik belakangnya ) PO USA ready NORMALNYA 4-6 minggu bisa lebih lama atau lebih cepet sampe #jualjeffreestar #jualdermablendcovercream #jualmakeup #jualtlecrec #jualdamoneroberts #jualurbandecay #jualcharlottetilbury #jualabhbrowwiz #jualanastasiabeverlyhills #juallimecrime #jualnarszen #jualnars #jualkyliecandik #jualkylieposiek #jualkyliekokok
💖 Pre order KYLIE MATTE LIPSTICK 💖 330.000 per pc Pilihan warnanya langsung ke web Kylie ya.. Ready kurang lebih 4-6 mingguan Line : riririnta. ( pakai titik belakangnya ) PO USA ready NORMALNYA 4-6 minggu bisa lebih lama atau lebih cepet sampe #jualjeffreestar #jualdermablendcovercream #jualmakeup #jualtlecrec #jualdamoneroberts #jualurbandecay #jualcharlottetilbury #jualabhbrowwiz #jualanastasiabeverlyhills #juallimecrime #jualnarszen #jualnars #jualkyliecandik #jualkylieposiek #jualkyliekokok
#Repost @betalicious_id ・・・ City color be matte lipstick Lipstik yg sangat laris dan harganya terjangkau banget yaaa dear . Only 55k . Buy 3pcs @ IDR 52,000 Buy 6pcs @ IDR 50,000 Buy 12pvs @ IDR 48,000 . Also available: M1 - MELON M3 - MAUVE M6 - LATTE M7 - CAPPUCCINO M8 - FIRE M9 - MAROON M10 - BRIGHT RED M13 - CORAL M14 - SALMON M16 - BRICK M18 - SOFT PINK M20 - LOLA M21 - FRANCESCA M23 - LANA M24 -BRIANDA M28 - MARISSA M32 - NECEE M33 - PHOEBE M34 - VALERIE M36 - KELLY Shade2 best sellernya ready smua yaa, jgn sampe kehabisan 😘 o. #jualcitycolorbemattelipstick #citycolorbemattelipstickmurah #citycolorbemattemurah #citycolorbemattereasystock #citycolorbemattebrianda #citycolorbemattekelly #citycolorbemattecapuccino #jualcitycolormurah #jualcitycolor #jualkylielipkit #jualkylieposiek #jualbourjois #jualwetnwild #jualthebalm #jualthebalmmeetmattehughes #jualthebalmmarylou #jualcitycolorcoraldazzle #jualcitycolormattetoglossmurah
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
#Repost @betalicious_id ・・・ City color be matte lipstick Lipstik yg sangat laris dan harganya terjangkau banget yaaa dear . Only 55k . Buy 3pcs @ IDR 52,000 Buy 6pcs @ IDR 50,000 Buy 12pvs @ IDR 48,000 . Also available: M1 - MELON M3 - MAUVE M6 - LATTE M7 - CAPPUCCINO M8 - FIRE M9 - MAROON M10 - BRIGHT RED M13 - CORAL M14 - SALMON M16 - BRICK M18 - SOFT PINK M20 - LOLA M21 - FRANCESCA M23 - LANA M24 -BRIANDA M28 - MARISSA M32 - NECEE M33 - PHOEBE M34 - VALERIE M36 - KELLY Shade2 best sellernya ready smua yaa, jgn sampe kehabisan 😘 o. #jualcitycolorbemattelipstick #citycolorbemattelipstickmurah #citycolorbemattemurah #citycolorbemattereasystock #citycolorbemattebrianda #citycolorbemattekelly #citycolorbemattecapuccino #jualcitycolormurah #jualcitycolor #jualkylielipkit #jualkylieposiek #jualbourjois #jualwetnwild #jualthebalm #jualthebalmmeetmattehughes #jualthebalmmarylou #jualcitycolorcoraldazzle #jualcitycolormattetoglossmurah
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie Koko Kollection *Limited Edition* 😍 Item ini sudah tidak diproduksi lagi di Kylie Cosmetics 😲 hemat banget lhoo 😘 1 pcs available dijual terpisah, shade "OKURR" seperti di foto 👆 only 260.000 (FREE ONGKIR) FULL BOX (only 850.000, FREE ONGKIR) terdiri dari 4 singles FULL SIZE, shade : -DAMN GINA (gloss) -KHLOS (matte) -OKURR (matte) -GORG (matte) Dijamin, the best price you'll ever get 😍💲 For information and order Line1 : tsiscap Line2 : ditamarisca #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock
Shade : Candy K 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❤ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow 👉 @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
Shade : Posie K 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❤ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Kristen - Ginger - Mary Jo . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow 👉 @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylielipkitposiek #kylieposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics #jualposiek
Shade : Pumpkin 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❤ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin . Ready matte single : - Candy K - Posie K - Mary Jo - Kristen - Ginger . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow 👉 @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualkyliepumpkin #jualkylielipkitpumpkin #kyliepumpkin #jualkylienewshade
#Repost @betalicious_id ・・・ City color be matte lipstick Lipstik yg sangat laris dan harganya terjangkau banget yaaa dear . Only 55k . Buy 3pcs @ IDR 52,000 Buy 6pcs @ IDR 50,000 Buy 12pvs @ IDR 48,000 . Also available: M1 - MELON M3 - MAUVE M6 - LATTE M7 - CAPPUCCINO M8 - FIRE M9 - MAROON M10 - BRIGHT RED M13 - CORAL M14 - SALMON M16 - BRICK M18 - SOFT PINK M20 - LOLA M21 - FRANCESCA M23 - LANA M24 -BRIANDA M28 - MARISSA M32 - NECEE M33 - PHOEBE M34 - VALERIE M36 - KELLY Shade2 best sellernya ready smua yaa, jgn sampe kehabisan 😘 o. #jualcitycolorbemattelipstick #citycolorbemattelipstickmurah #citycolorbemattemurah #citycolorbemattereasystock #citycolorbemattebrianda #citycolorbemattekelly #citycolorbemattecapuccino #jualcitycolormurah #jualcitycolor #jualkylielipkit #jualkylieposiek #jualbourjois #jualwetnwild #jualthebalm #jualthebalmmeetmattehughes #jualthebalmmarylou #jualcitycolorcoraldazzle #jualcitycolormattetoglossmurah
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
KYLIE MAKEUP BAG- HOLIDAY EDITION size nya medium Cocok nich buat simpan dan bawa pergi kosmetik kamu 😚 Idr 258,000/item Limited edtion!!! Limited stock!!! #jualmakeupbag #jualkylie #jualkyliemakeupbag #jualkylieholidayedition #kylieori #kyliemurah #kylieready #jualkyliekokok #jualkylielipkit #jualkylieposiek #jualkyliesingle #jualkyliekyshadow #jualkyliepalette #jualkylieeyeshadowpalette #jualkylieeyeshadow
KYLIE KYSHADOW THE BURGUNDY Ini juga isi 9 warna..warna nya lbh warm dari pada si holiday edition PARABEN FREE BUILDABLE COVERAGE VELVETY SMOOTH TEXTURE Each Burgundy Palette contains the following shades: Naked (satin finish golden sand) . Beach (matte finish light warm brown) . Penny (matte finish red orange) . LA (metallic finish true copper) . Burgundy (matte finish bright red burgundy) . Dubai (metallic finish burgundy) . Brick (matte finish dirty brick) . NY (metallic finish warm bronze) . Almond (matte finish deep red brown). The Kyshadow kit pressed powder eye shadows are talc and paraben free, have medium buildable coverage and a velvety smooth texture. Idr 750,000/palette Disarankan menggunakan asuransi dalam pengirim (eyeshadow dan palette lainnya), segala bntk kerusakan saat pengiriman bukan tanggung jwb Kita 😊🙏 #jualkylie #jualkylieeyeshadowholidayedition #jualkyliekyshadow #jualkylieposiek #jualkylielipkit #jualkyliekyshadowpalette #jualkyliekeyeshadowready #jualkylieeyeshadowpalette #jualkyliepslette #kylieeyeshadowready #kyliemurah #kylieready #jualmorphepalette #jualmorpheeyeshadowpalette #jualmakeuprevolutioneyeshadowpalette
KYLIE KYSHADOW HOLIDAY EDITION langsung yuk diorder.. Palette isi 9 warna eyeshadow, MATTE AND METALLIC 😘😍 pressed powder eye shadow palette is your secret weapon to create the perfect Kylie eye. Each Kyshadow Palette comes with 9 pressed powder eye shadows that can be used together to recreate Kylie’s favorite looks or customize your own. These special shades are infused with diamond powder and packaged in limited edition silver packaging for the holiday season. Each Holiday Palette contains the following shades: Sugar Cookie (matte finish creamy warm nude) . Frosty (metallic finish platinum silver) . Chestnut (matte finish muted dusty mauve) . Mittens (metallic finish deepened mahogany red) . Winter (metallic finish shimmering denim blue) . Nutcracker (metallic finish silvery plum) . Gingerbread (metallic finish shimmering silver bronze) . Evergreen (matte finish deep teal green) . Silent Night (matte finish blackened plum) The Kyshadow Holiday Palette pressed powder eye shadows are talc and paraben free with medium build-able coverage and a velvety smooth texture. IDR 750,000/palette Sangat disarankan pakai asuransi ya saat pengiriman (khusus nya eyeshadow dan barang fragile lainnya) krn segala bentuk kerusakan saat pengiriman bukan tanggung jawab Kita 😊 #jualkylie #jualkyliekeyeshadow #jualkylieeyeshadowpalette #jualkylieeyeshadowholidayedition #jualkylieholidayedition #jualkyliepalette #jualkyliesingle #jualkylieposiek #jualkyliemarryjok #jualkyliemurah #jualkylieready #kylieeyeshadowready #kylieeyeshadowmurah
#Repost @betalicious_id ・・・ City color be matte lipstick Lipstik yg sangat laris dan harganya terjangkau banget yaaa dear . Only 55k . Buy 3pcs @ IDR 52,000 Buy 6pcs @ IDR 50,000 Buy 12pvs @ IDR 48,000 . Also available: M1 - MELON M3 - MAUVE M6 - LATTE M7 - CAPPUCCINO M8 - FIRE M9 - MAROON M10 - BRIGHT RED M13 - CORAL M14 - SALMON M16 - BRICK M18 - SOFT PINK M20 - LOLA M21 - FRANCESCA M23 - LANA M24 -BRIANDA M28 - MARISSA M32 - NECEE M33 - PHOEBE M34 - VALERIE M36 - KELLY Shade2 best sellernya ready smua yaa, jgn sampe kehabisan 😘 o. #jualcitycolorbemattelipstick #citycolorbemattelipstickmurah #citycolorbemattemurah #citycolorbemattereasystock #citycolorbemattebrianda #citycolorbemattekelly #citycolorbemattecapuccino #jualcitycolormurah #jualcitycolor #jualkylielipkit #jualkylieposiek #jualbourjois #jualwetnwild #jualthebalm #jualthebalmmeetmattehughes #jualthebalmmarylou #jualcitycolorcoraldazzle #jualcitycolormattetoglossmurah
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Helo girls, banyak customers yg sering bertanya2 "Kylienya Ori ngga sis ?" Kita hanya menjual Kylie 100% ORIGINAL USA ❤ ❌NO KW, NO ori Australia, NO ori Singapore ya❌✋ Bahkan kita buka toko Kylie juga di rumah ya girls, untuk wilayah Palembang bisa datang dan lihat langsung Kylienya (by appointment) 😘 Bisa dilihat customers kita yang ngetag di instagram juga banyak ya say ❤ Hati2 barang palsu 😵 beberapa cust saya dulunya pernah tertipu, namun sekarang sudah menemukan @mitoticgoods dan jadi langganan tetap 😘 Belanjalah hanya di Olshop yang terbuka dan terpercaya ya girls, be a smart buyer 😍 Have a good night 🌙 For information and order : Line : tsiscap #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
❗️❗️SALE ❗️❗️ OPEN PO KYLIE LIPSTICK 💄( CLOSE PO 8 Jan 22.00 , ARRIVED AFTER CNY ) DIJAMIN ORI DIRECTLY PURCHASE FROM THE WEBSITE 💯 % ORI BOOK YOURS NOW ❗️❗️❗️ BEST PRICE EVERRR ❗️❗️❗️ . Lipkit : Idr 459 💄Candy K 💄Posie K 💄Koko K 💄Mary Jo K 💄Dolce K 💄Kourt K 💄Leo 💄Exposed 💄Ginger 💄22 💄Kristen 💄Moon 💄Spice 💄Trick 💄True Brown K 💄Love Bite 💄Dirty Peach 💄Smile . Single : Idr 299 Gloss : Idr 289 💄Avail in all shade . #jualkyliegloss #jualkylielipkit #jualkyliemurah #jualkylielipgloss #jualkylie #jualkylielipkitori #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitindo #jualkylielipkitmurah #jualkyliematte #jualkyliemetals #jualkyliekristen #jualkyliesingle #jualkylieoriginal #jualkylieposiek #jualkylieexposed #jualkylieori
❗️❗️SALE❗️❗️ OPEN PO KYLIE LIPSTICK 💄( CLOSE PO 8 JAN 22.00 , ARRIVED AFTER CNY ) DIJAMIN ORI DIRECTLY PURCHASE FROM THE WEBSITE 💯 % ORI BOOK YOURS NOW ❗️❗️❗️ BEST PRICE EVERRR ❗️❗️❗️ . Lipkit : Idr 459 💄Candy K 💄Posie K 💄Koko K 💄Mary Jo K 💄Dolce K 💄Kourt K 💄Leo 💄Exposed 💄Ginger 💄22 💄Kristen 💄Moon 💄Spice 💄Trick 💄True Brown K 💄Love Bite 💄Dirty Peach 💄Smile . Single : Idr 299 Gloss : Idr 289 💄Avail in all shade . #jualkyliegloss #jualkylielipkit #jualkyliemurah #jualkylielipgloss #jualkylie #jualkylielipkitori #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitindo #jualkylielipkitmurah #jualkyliematte #jualkyliemetals #jualkyliekristen #jualkyliesingle #jualkylieoriginal #jualkylieposiek #jualkylieexposed #jualkylieori
❗️❗️SALE ❗️❗️ OPEN PO KYLIE LIPSTICK 💄( CLOSE PO 8 JAN 22.00 , ARRIVED AFTER CNY ) DIJAMIN ORI DIRECTLY PURCHASE FROM THE WEBSITE 💯 % ORI BOOK YOURS NOW ❗️❗️❗️ BEST PRICE EVERRR ❗️❗️❗️ . Lipkit : Idr 459 💄Candy K 💄Posie K 💄Koko K 💄Mary Jo K 💄Dolce K 💄Kourt K 💄Leo 💄Exposed 💄Ginger 💄22 💄Kristen 💄Moon 💄Spice 💄Trick 💄True Brown K 💄Love Bite 💄Dirty Peach 💄Smile . Single : Idr 299 Gloss : Idr 289 💄Avail in all shade . #jualkyliegloss #jualkylielipkit #jualkyliemurah #jualkylielipgloss #jualkylie #jualkylielipkitori #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitindo #jualkylielipkitmurah #jualkyliematte #jualkyliemetals #jualkyliekristen #jualkyliesingle #jualkylieoriginal #jualkylieposiek #jualkylieexposed #jualkylieori
❗️❗️OPEN PO KYLIE LIPSTICK 💄( CLOSE PO 8 JAN 22.00 , ARRIVED AFTER CNY ) DIJAMIN ORI DIRECTLY PURCHASE FROM THE WEBSITE 💯 % ORI BOOK YOURS NOW ❗️❗️❗️ BEST PRICE EVERRR ❗️❗️❗️ . Lipkit : Idr 459 💄Candy K 💄Posie K 💄Koko K 💄Mary Jo K 💄Dolce K 💄Kourt K 💄Leo 💄Exposed 💄Ginger 💄22 💄Kristen 💄Moon 💄Spice 💄Trick 💄True Brown K 💄Love Bite 💄Dirty Peach 💄Smile . Single : Idr 299 Gloss : Idr 289 💄Avail in all shade . #jualkyliegloss #jualkylielipkit #jualkyliemurah #jualkylielipgloss #jualkylie #jualkylielipkitori #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitindo #jualkylielipkitmurah #jualkyliematte #jualkyliemetals #jualkyliekristen #jualkyliesingle #jualkylieoriginal #jualkylieposiek #jualkylieexposed #jualkylieori
next page →