#jualkylieposiek

5,722 posts

Jordana Sweet Cream Matte Lip Color only idr 72rb . Avail shade : -creme brulee (dupe kylie koko k) -strawberry sundae -sweet marsala wine -sugarberry crumble . Enakkk banget pake Jordana ini, berasa ga pake lipstick , pigmented plus ga lengket sama sekali 😍🀘🏻 . -Vivid liquid lip color with a velvety matte finish -Up to 16HR wear -Creamy-whipped, lightweight feel -Infused with nourishing vitamin A -Water-resistant formula -Made in USA . #jualjordana #jualjordanasweetcream #jualjordanasweetcreammatte #jualjordanaliquidlipstick #juallipstickjordana #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualjordanatiramisu #jualjordanarosemacaron #jualjordanacremebrulee #jualjordanasugarberrycrumble #jordanasweetcreammurah #jordanasweetcreammattelipcolor #lipstickjordana #jualmatteliquidlipstick #jualmattelipstick #jualkylieoriginal #jordanaindo #jordanajakarta #jualjordanastrawberrysundae #jualjordanacinnamontoast
Jordana Sweet Cream Matte Lip Color only idr 72rb . Avail shade : -creme brulee (dupe kylie koko k) -strawberry sundae -sweet marsala wine -sugarberry crumble . Enakkk banget pake Jordana ini, berasa ga pake lipstick , pigmented plus ga lengket sama sekali 😍🀘🏻 . -Vivid liquid lip color with a velvety matte finish -Up to 16HR wear -Creamy-whipped, lightweight feel -Infused with nourishing vitamin A -Water-resistant formula -Made in USA . #jualjordana #jualjordanasweetcream #jualjordanasweetcreammatte #jualjordanaliquidlipstick #juallipstickjordana #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualjordanatiramisu #jualjordanarosemacaron #jualjordanacremebrulee #jualjordanasugarberrycrumble #jordanasweetcreammurah #jordanasweetcreammattelipcolor #lipstickjordana #jualmatteliquidlipstick #jualmattelipstick #jualkylieoriginal #jordanaindo #jordanajakarta #jualjordanastrawberrysundae #jualjordanacinnamontoast
Loading...
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
#Repost @betalicious_id ・・・ City color be matte lipstick Lipstik yg sangat laris dan harganya terjangkau banget yaaa dear . Only 50k . Buy 6pcs @ IDR 48,000 Buy 12pcs @ IDR 45,000 . Also available: M1 - MELON M3 - MAUVE M6 - LATTE M7 - CAPPUCCINO M8 - FIRE M9 - MAROON M10 - BRIGHT RED M13 - CORAL M14 - SALMON M16 - BRICK M18 - SOFT PINK M20 - LOLA M21 - FRANCESCA M23 - LANA M24 -BRIANDA M28 - MARISSA M32 - NECEE M33 - PHOEBE M34 - VALERIE M36 - KELLY Shade2 best sellernya ready smua yaa, jgn sampe kehabisan 😘 o. Order follow @betalicious_id @betalicious_id @betalicious_id #jualcitycolorbemattelipstick #citycolorbemattelipstickmurah #citycolorbemattemurah #citycolorbemattereasystock #citycolorbemattebrianda #citycolorbemattekelly #citycolorbemattecapuccino #jualcitycolormurah #jualcitycolor #jualkylielipkit #jualkylieposiek #jualbourjois #jualwetnwild #jualthebalm #jualthebalmmeetmattehughes #jualthebalmmarylou #jualcitycolorcoraldazzle #jualcitycolormattetoglossmurah
Jordana Sweet Cream Matte Lip Color only idr 72rb *swipe pict πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»* . Avail shade : -tiramisu -- SOLD -rose macaron (dupe kylie posie k) -- SOLD -creme brulee (dupe kylie koko k) -strawberry sundae -sweet marsala wine -sugarberry crumble . Enakkk banget pake Jordana ini, berasa ga pake lipstick , pigmented plus ga lengket sama sekali 😍🀘🏻 . -Vivid liquid lip color with a velvety matte finish -Up to 16HR wear -Creamy-whipped, lightweight feel -Infused with nourishing vitamin A -Water-resistant formula -Made in USA . #jualjordana #jualjordanasweetcream #jualjordanasweetcreammatte #jualjordanaliquidlipstick #juallipstickjordana #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualjordanatiramisu #jualjordanarosemacaron #jualjordanacremebrulee #jualjordanasugarberrycrumble #jordanasweetcreammurah #jordanasweetcreammattelipcolor #lipstickjordana #jualmatteliquidlipstick #jualmattelipstick #jualkylieoriginal #jordanaindo #jordanajakarta #jualjordanastrawberrysundae #jualjordanacinnamontoast
Jordana Sweet Cream Matte Lip Color only idr 72rb *swipe pict πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»* . Avail shade : -tiramisu -- SOLD -rose macaron (dupe kylie posie k) -- SOLD -creme brulee (dupe kylie koko k) -strawberry sundae -sweet marsala wine -sugarberry crumble . Enakkk banget pake Jordana ini, berasa ga pake lipstick , pigmented plus ga lengket sama sekali 😍🀘🏻 . -Vivid liquid lip color with a velvety matte finish -Up to 16HR wear -Creamy-whipped, lightweight feel -Infused with nourishing vitamin A -Water-resistant formula -Made in USA . #jualjordana #jualjordanasweetcream #jualjordanasweetcreammatte #jualjordanaliquidlipstick #juallipstickjordana #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualjordanatiramisu #jualjordanarosemacaron #jualjordanacremebrulee #jualjordanasugarberrycrumble #jordanasweetcreammurah #jordanasweetcreammattelipcolor #lipstickjordana #jualmatteliquidlipstick #jualmattelipstick #jualkylieoriginal #jordanaindo #jordanajakarta #jualjordanastrawberrysundae #jualjordanacinnamontoast
Kylie Single Matte Liquid Lipstick . IDR 300,000 πŸ”₯TERMURAH SE-IGπŸ”₯ . Available in: Candy K, Ginger, Kristen, Posie K . 100% ORI USA, brand new, with box . Swatches by: Thanias’s Beauty, dollupmari . #kyliecosmetics #kylielipkit #kyliesingles #kyliesingle #kylielips #kylieoriginal #kyliereadystock #kyliematte #kyliemurah #kyliecandyk #kylieposiek #kylieginger #kyliekristen #jualkylie #jualkylielipkit #jualkylieori #jualkylieoriginal #jualkyliemurah #jualkylieready #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkylieginger #jualkyliekristen
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
#Repost @betalicious_id ・・・ City color be matte lipstick Lipstik yg sangat laris dan harganya terjangkau banget yaaa dear . Only 50k . Buy 6pcs @ IDR 48,000 Buy 12pcs @ IDR 45,000 . Also available: M1 - MELON M3 - MAUVE M6 - LATTE M7 - CAPPUCCINO M8 - FIRE M9 - MAROON M10 - BRIGHT RED M13 - CORAL M14 - SALMON M16 - BRICK M18 - SOFT PINK M20 - LOLA M21 - FRANCESCA M23 - LANA M24 -BRIANDA M28 - MARISSA M32 - NECEE M33 - PHOEBE M34 - VALERIE M36 - KELLY Shade2 best sellernya ready smua yaa, jgn sampe kehabisan 😘 o. Order follow @betalicious_id @betalicious_id @betalicious_id #jualcitycolorbemattelipstick #citycolorbemattelipstickmurah #citycolorbemattemurah #citycolorbemattereasystock #citycolorbemattebrianda #citycolorbemattekelly #citycolorbemattecapuccino #jualcitycolormurah #jualcitycolor #jualkylielipkit #jualkylieposiek #jualbourjois #jualwetnwild #jualthebalm #jualthebalmmeetmattehughes #jualthebalmmarylou #jualcitycolorcoraldazzle #jualcitycolormattetoglossmurah
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
#Repost @betalicious_id ・・・ City color be matte lipstick Lipstik yg sangat laris dan harganya terjangkau banget yaaa dear . Only 50k . Buy 6pcs @ IDR 48,000 Buy 12pcs @ IDR 45,000 . Also available: M1 - MELON M3 - MAUVE M6 - LATTE M7 - CAPPUCCINO M8 - FIRE M9 - MAROON M10 - BRIGHT RED M13 - CORAL M14 - SALMON M16 - BRICK M18 - SOFT PINK M20 - LOLA M21 - FRANCESCA M23 - LANA M24 -BRIANDA M28 - MARISSA M32 - NECEE M33 - PHOEBE M34 - VALERIE M36 - KELLY Shade2 best sellernya ready smua yaa, jgn sampe kehabisan 😘 o. Order follow @betalicious_id @betalicious_id @betalicious_id #jualcitycolorbemattelipstick #citycolorbemattelipstickmurah #citycolorbemattemurah #citycolorbemattereasystock #citycolorbemattebrianda #citycolorbemattekelly #citycolorbemattecapuccino #jualcitycolormurah #jualcitycolor #jualkylielipkit #jualkylieposiek #jualbourjois #jualwetnwild #jualthebalm #jualthebalmmeetmattehughes #jualthebalmmarylou #jualcitycolorcoraldazzle #jualcitycolormattetoglossmurah
πŸ’‹KYLIE LIPLINER πŸ’°IDR IDR 120.000 --- IDR 110.000 πŸ‘‰SISA BROWN SUGAR (slide ke kiri) ❌lipliner only ya, no box (pecahan dari lipkit) πŸ“© line : @debeautestore πŸ“ž wa : 081210990959 Xoxo, deBeaute
πŸ“·SMILE πŸ’‹KYLIE LIP MATTE (dapat liquid lip saja) πŸ’°IDR 330.000 πŸ˜”PLEASE JANGAN TANYA SHADE LAINNN! πŸ“© line : @debeautestore πŸ“ž wa : 081210990959 Xoxo, deBeaute
next page →