#jualkylieoriginal

9,127 posts

CLEARANCE SALE! Kylie lip kit 100% ORIGINAL MONEY BACK GUARANTEED only idr 515rb Avail shade : -Spice Harga uda super murah (rata2 pada jual 550rb++) 😚😚 . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram -stiker bagian bawahnya pas (ga kegedean ato kekecilan) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya . #jualkylielipkit #kylielipkitoriginal #jualkyliecosmetics #kyliecosmeticsoriginal #juallipkitkyle #lipkitkyle #jualkylieoriginal #juallipkitbykylie #lipkitbykyliemurah #jualkylieready #jualkylieleo #jualkyliespice #jualkyliepumpkin #jualkylieoriginal #kylieoriginal #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #juallipkit #juallipkitori #juallipkitmurah #kylielipkitpreloved #jualkylielipkitori #kylielipkitori #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kyliecosmeticsready #jualkyliecosmeticsready #juallipstickmerah #kyliespice #kylieholidayedition #jualkylieholidayedition
CLEARANCE SALE! Kylie lip kit 100% ORIGINAL MONEY BACK GUARANTEED only idr 515rb Avail shade : -Spice Harga uda super murah (rata2 pada jual 550rb++) 😚😚 . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram -stiker bagian bawahnya pas (ga kegedean ato kekecilan) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya . #jualkylielipkit #kylielipkitoriginal #jualkyliecosmetics #kyliecosmeticsoriginal #juallipkitkyle #lipkitkyle #jualkylieoriginal #juallipkitbykylie #lipkitbykyliemurah #jualkylieready #jualkylieleo #jualkyliespice #jualkyliepumpkin #jualkylieoriginal #kylieoriginal #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #juallipkit #juallipkitori #juallipkitmurah #kylielipkitpreloved #jualkylielipkitori #kylielipkitori #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kyliecosmeticsready #jualkyliecosmeticsready #juallipstickmerah #kyliespice #kylieholidayedition #jualkylieholidayedition
Loading...
KKW by Kylie Cosmetics Now ready stock! . Tinggal 5 slots tersedia dr 34 pcs!Utk pembelian sebelum KAMIS, 25 May 2017 1pm kita akan kasi PO price Rp 800.000, selebihnya akan ikut normal price Rp 825.000 ( olshop lain jual 900rb keatas ladies 😱) Kolaborasi dg @Kimkardashian yg warna nude nya cakep2 semua 😍😍 . πŸ’• 4pcs FULL SIZE πŸ’• Creme formula πŸ’• Lightweight, moisturizing, hydrating πŸ’• 100% ORIGINAL from USA πŸ‡ΊπŸ‡Έ . Don't miss this limited edition, habis ini udah ga release lg dr KYLIE nya, jangan sampe kehabisan, krn ini wajib punya, selain lebih murah krn 4 pcs full size, packagingnya juga super mewah, totally worth it! ❀️ . #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualcharlottetilburry #jualkylielipkitori #jualkylielipkitoriginal #indobeautygram #pokylielipkit #jualkylielipkitcandyk #jualkylielipkitposiek #kylielipkitreadystock #kylielipkitmurah #preorderkkwbykylie #jualbenefit #jualkyliekkw #jualmakeupusa #pokyliekkw #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitori #jualkylielipkitdirtypeach #jualkylieoriginal #kylielipkitmurah #jualkylielipkitreadystock #jualkyliemurah #kylielipkitoriginal #jualkylielipgloss #jualanastasiabeverlyhills #preorderkylielipkit #jualkyliemattesingle #jualkyliecandyk #jualkylielipkitbrownsugar #preorderkyliekkw #preorderkylie
KKW by Kylie Cosmetics Now ready stock! . Tinggal 5 slots tersedia dr 34 pcs!Utk pembelian sebelum KAMIS, 25 May 2017 1pm kita akan kasi PO price Rp 800.000, selebihnya akan ikut normal price Rp 825.000 ( olshop lain jual 900rb keatas ladies 😱) Kolaborasi dg @Kimkardashian yg warna nude nya cakep2 semua 😍😍 . πŸ’• 4pcs FULL SIZE πŸ’• Creme formula πŸ’• Lightweight, moisturizing, hydrating πŸ’• 100% ORIGINAL from USA πŸ‡ΊπŸ‡Έ . Don't miss this limited edition, habis ini udah ga release lg dr KYLIE nya, jangan sampe kehabisan, krn ini wajib punya, selain lebih murah krn 4 pcs full size, packagingnya juga super mewah, totally worth it! ❀️ . #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualcharlottetilburry #jualkylielipkitori #jualkylielipkitoriginal #indobeautygram #pokylielipkit #jualkylielipkitcandyk #jualkylielipkitposiek #kylielipkitreadystock #kylielipkitmurah #preorderkkwbykylie #jualbenefit #jualkyliekkw #jualmakeupusa #pokyliekkw #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitori #jualkylielipkitdirtypeach #jualkylieoriginal #kylielipkitmurah #jualkylielipkitreadystock #jualkyliemurah #kylielipkitoriginal #jualkylielipgloss #jualanastasiabeverlyhills #preorderkylielipkit #jualkyliemattesingle #jualkyliecandyk #jualkylielipkitbrownsugar #preorderkyliekkw #preorderkylie
KKW by Kylie Cosmetics Now ready stock! . Tinggal 5 slots tersedia dr 34 pcs!Utk pembelian sebelum KAMIS, 25 May 2017 1pm kita akan kasi PO price Rp 800.000, selebihnya akan ikut normal price Rp 825.000 ( olshop lain jual 900rb keatas ladies 😱) Kolaborasi dg @Kimkardashian yg warna nude nya cakep2 semua 😍😍 . πŸ’• 4pcs FULL SIZE πŸ’• Creme formula πŸ’• Lightweight, moisturizing, hydrating πŸ’• 100% ORIGINAL from USA πŸ‡ΊπŸ‡Έ . Don't miss this limited edition, habis ini udah ga release lg dr KYLIE nya, jangan sampe kehabisan, krn ini wajib punya, selain lebih murah krn 4 pcs full size, packagingnya juga super mewah, totally worth it! ❀️ . #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualcharlottetilburry #jualkylielipkitori #jualkylielipkitoriginal #indobeautygram #pokylielipkit #jualkylielipkitcandyk #jualkylielipkitposiek #kylielipkitreadystock #kylielipkitmurah #preorderkkwbykylie #jualbenefit #jualkyliekkw #jualmakeupusa #pokyliekkw #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitori #jualkylielipkitdirtypeach #jualkylieoriginal #kylielipkitmurah #jualkylielipkitreadystock #jualkyliemurah #kylielipkitoriginal #jualkylielipgloss #jualanastasiabeverlyhills #preorderkylielipkit #jualkyliemattesingle #jualkyliecandyk #jualkylielipkitbrownsugar #preorderkyliekkw #preorderkylie
KKW by Kylie Cosmetics Now ready stock! . Tinggal 5 slots tersedia dr 34 pcs!Utk pembelian sebelum KAMIS, 25 May 2017 1pm kita akan kasi PO price Rp 800.000, selebihnya akan ikut normal price Rp 825.000 ( olshop lain jual 900rb keatas ladies 😱) Kolaborasi dg @Kimkardashian yg warna nude nya cakep2 semua 😍😍 . πŸ’• 4pcs FULL SIZE πŸ’• Creme formula πŸ’• Lightweight, moisturizing, hydrating πŸ’• 100% ORIGINAL from USA πŸ‡ΊπŸ‡Έ . Don't miss this limited edition, habis ini udah ga release lg dr KYLIE nya, jangan sampe kehabisan, krn ini wajib punya, selain lebih murah krn 4 pcs full size, packagingnya juga super mewah, totally worth it! ❀️ . #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualcharlottetilburry #jualkylielipkitori #jualkylielipkitoriginal #indobeautygram #pokylielipkit #jualkylielipkitcandyk #jualkylielipkitposiek #kylielipkitreadystock #kylielipkitmurah #preorderkkwbykylie #jualbenefit #jualkyliekkw #jualmakeupusa #pokyliekkw #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitori #jualkylielipkitdirtypeach #jualkylieoriginal #kylielipkitmurah #jualkylielipkitreadystock #jualkyliemurah #kylielipkitoriginal #jualkylielipgloss #jualanastasiabeverlyhills #preorderkylielipkit #jualkyliemattesingle #jualkyliecandyk #jualkylielipkitbrownsugar #preorderkyliekkw #preorderkylie
La Girl Eyeshadow Nudes . Best seller eyeshadow sayy, dibilang sbagai dupenya UD Naked 3 yang harganyaa mahaal bingits sampe hampir 800k o. Ini cuma 115k ajaaa dan look kamu bakalaaan cetar n hitz bangetts Buy 3pcs @ IDR 110,000 Buy 6pcs @ IDR 105,000 o. Yuk diorder sayang hanya di @betalicious_id o. o. #jualeyeshadow #jualeyeshadowmurah #jualeyeshadowlagirl #jualeyeshadowlagirlnudes #eyeshadowlagirlmurah #eyeshadowlagirl #eyeshadowlagirlnudes #jualeyeshadowpalette #jualprimermurah #juallasplashmurah #jualbourjoismurah #jualkylielipkit #jualkylieoriginal #jualwnw #jualnyxsmlc #jualthebalmjakarta
γ…€γ…€ open PRE-BOOK! barang sudah pasti dapat, ready next week. γ…€γ…€ KYLIE KKW ( creme liquid lipstick ) contains moisturizing & hydrating ingredients, gak bikin bibir kering β™₯️ price : IDR 950.000 γ…€γ…€ no book / keep, siapa cepat dia dapat 😊β™₯️ γ…€γ…€ original authentic kyliecosmetics USA! money back guarantee γ…€γ…€ #jualkylie #jualkyliekkw #jualkylieoriginal #jualkylieasli #jualmakeup #jualkosmetik #jualkylielipkit #jualkylievelvet #jualkylieholiday #jualkylievalentinesedition #jualkylievalentineedition #jualkylieminimattes #jualkylieholidayedition #jualkyliecremeshadow #jualkyliner #jualkyshadow #olshopindo #olshopid #olshopjkt
γ…€γ…€ open PRE-BOOK! barang sudah pasti dapat, ready next week. γ…€γ…€ KYLIE KKW ( creme liquid lipstick ) contains moisturizing & hydrating ingredients, gak bikin bibir kering β™₯️ price : IDR 950.000 γ…€γ…€ no book / keep, siapa cepat dia dapat 😊β™₯️ γ…€γ…€ original authentic kyliecosmetics USA! money back guarantee γ…€γ…€ #jualkylie #jualkyliekkw #jualkylieoriginal #jualkylieasli #jualmakeup #jualkosmetik #jualkylielipkit #jualkylievelvet #jualkylieholiday #jualkylievalentinesedition #jualkylievalentineedition #jualkylieminimattes #jualkylieholidayedition #jualkyliecremeshadow #jualkyliner #jualkyshadow #olshopindo #olshopid #olshopjkt
SALEEE. DEFECT ITEMS please swipe HUDA BEAUTY 3D Highlight Palette( 3 x 8g, 10g ) shade:The Pink Sands Edition Price? πŸ’°650rb!! Murah bgtt diskon 300rb-an, marketprice 900rb ++ . . Defect🚫 di shade santorininya retak dikit, tapi pallete nya pakai plastik lid jadi gak kemana2 gak kebuang sama sekali, hanya perlu di reshape aja, tutorial buat broken pallate bnyk bgt di google kalian bisa fix sendiri sesuka kalian yaa Each with three shades of pearlescent powder (and one creamy, 'Melted Strobe' hue), Huda Beauty's 3D Highlighting Palettes apply seamlessly for the ultimate stand-out 'strobed' finish. Wonderfully buildable, the velveteen formulas 'melt' into skin to achieve a believable, lit-from-within look, or create the most intense '3D' skin finish. Designed to be used in a specific order for multi-dimensional radiance, each line-up of sculpting and glow-giving shades 'Pink Sands' (for fair/medium skin tones) will make your features 'pop' in a breathtaking way. They're too exquisite to resist... First, tap the Melted Strobe onto the high points of the face. Next, brush the lightest powdered highlighter shade on top of the cheekbones where the Melted Strobe was applied. Next, apply the darker shade under the cheekbones and brush the rose shade onto the apples of the cheeks. These simple steps are conveniently listed on the inside of the lid. #hudabeautyindo #jualhuda #jualhudabeauty #jualhudalipmatte #jualhudalipcontour #jualhudabeautylipcontour #jualhudabeautylipstick #jualhudaicon #jualhudabeautyicon #jualhudabeautygossipgirl #jualhudabeautytrophywife #jualhudabeautysocialite #jualhudagossipgirl #jualhudatrophywife #jualhudasocialite #jualhudaredition #jualhudaminis #jualhudabeautymini #jualhudabeautyminis #jualhudabeautypinkedition #jualhudapinkedition #jualhudabeautyrededition #hudabeautymurah #prelovedhudabeauty #jualpixi #jualordinary #jualkylieoriginal #jualpixiglowtonic #jualbecca #jualsundayriley
SALEEE. DEFECT ITEMS please swipe HUDA BEAUTY 3D Highlight Palette( 3 x 8g, 10g ) shade:The Pink Sands Edition Price? πŸ’°650rb!! Murah bgtt diskon 300rb-an, marketprice 900rb ++ . . Defect🚫 di shade santorininya retak dikit, tapi pallete nya pakai plastik lid jadi gak kemana2 gak kebuang sama sekali, hanya perlu di reshape aja, tutorial buat broken pallate bnyk bgt di google kalian bisa fix sendiri sesuka kalian yaa Each with three shades of pearlescent powder (and one creamy, 'Melted Strobe' hue), Huda Beauty's 3D Highlighting Palettes apply seamlessly for the ultimate stand-out 'strobed' finish. Wonderfully buildable, the velveteen formulas 'melt' into skin to achieve a believable, lit-from-within look, or create the most intense '3D' skin finish. Designed to be used in a specific order for multi-dimensional radiance, each line-up of sculpting and glow-giving shades 'Pink Sands' (for fair/medium skin tones) will make your features 'pop' in a breathtaking way. They're too exquisite to resist... First, tap the Melted Strobe onto the high points of the face. Next, brush the lightest powdered highlighter shade on top of the cheekbones where the Melted Strobe was applied. Next, apply the darker shade under the cheekbones and brush the rose shade onto the apples of the cheeks. These simple steps are conveniently listed on the inside of the lid. #hudabeautyindo #jualhuda #jualhudabeauty #jualhudalipmatte #jualhudalipcontour #jualhudabeautylipcontour #jualhudabeautylipstick #jualhudaicon #jualhudabeautyicon #jualhudabeautygossipgirl #jualhudabeautytrophywife #jualhudabeautysocialite #jualhudagossipgirl #jualhudatrophywife #jualhudasocialite #jualhudaredition #jualhudaminis #jualhudabeautymini #jualhudabeautyminis #jualhudabeautypinkedition #jualhudapinkedition #jualhudabeautyrededition #hudabeautymurah #prelovedhudabeauty #jualpixi #jualordinary #jualkylieoriginal #jualpixiglowtonic #jualbecca #jualsundayriley
HUDA BEAUTY MINI LIQUID LIPSTICK - starting IDR. 189k / pc. . πŸ”₯ NO box. πŸ”₯ No Expiry Date . πŸ”₯ Brand NEW and 100% ORIGINAL . . Banyak yg claim kl lipstick ini sama bagusnya dng Kylie Lips tapi Huda Beauty much more long lasting dibandingkan sama Kylie Lips. Bahkan saking long lastingnya, bersihin lipstick ini harus pake makeup removerπŸ˜‚πŸ˜‚ . . Adapun keunggulan dr Huda Beauty Liquid Lisptick: - Matte Finish - Non Tacky Felling - Very Light Weight --> kamu ga rasa pake lipstik . - Very Long Lasting - Very Hydrating --> Do not make your Lips dry . - Transfer proof. Shades available: - Bombshell . - Trendsetter - Venus . - Flirt - Gossip Gurl - Trophy Wife - Icon. - Socialite FOLLOW : @ridacouture @ridacouture Shopee.co.id/ridacouture Shopee.co.id/ridacouture #jualkylie #jualkylielipkit #jualkyliemurah #jualkylielipgloss #jualkyliemetals #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylieoriginal #jualkylieori #hudabeautymurah #hudabeautyindonesia #hudabeautyreadystock #kyliemurah #kyliemurahbanget #kyliemurmer #kylieoriginal #kylieori #kylieindonesia #kylieindo #jualhudabeauty #jualhudalipmatte #jualhudabeautylashes #jualhudabeautyliquidmatte #jualhudabeautylipstick #jualhudabeautylipcontour #jualhudabeautymurah #jualhudabeautyoriginal #jualhudabeautyindo
Jordana Sweet Cream Matte Lip Color only idr 72rb *swipe pict πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»* . Avail shade : -rose macaron (dupe kylie posie k) -creme brulee (dupe kylie koko k) -tiramisu (dupe LC riot & colourpop Bumble) -sweet marsala wine -sugarberry crumble . Enakkk banget pake Jordana ini, berasa ga pake lipstick , pigmented plus ga lengket sama sekali 😍🀘🏻 . -Vivid liquid lip color with a velvety matte finish -Up to 16HR wear -Creamy-whipped, lightweight feel -Infused with nourishing vitamin A -Water-resistant formula -Made in USA . #jualjordana #jualjordanasweetcream #jualjordanasweetcreammatte #jualjordanaliquidlipstick #juallipstickjordana #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualjordanatiramisu #jualjordanarosemacaron #jualjordanacremebrulee #jualjordanasugarberrycrumble #jordanasweetcreammurah #jordanasweetcreammattelipcolor #lipstickjordana #jualmatteliquidlipstick #jualmattelipstick #jualkylieoriginal #jordanaindo #jordanajakarta #jualjordanastrawberrysundae #jualjordanacinnamontoast
Jordana Sweet Cream Matte Lip Color only idr 72rb *swipe pict πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»* . Avail shade : -rose macaron (dupe kylie posie k) -creme brulee (dupe kylie koko k) -tiramisu (dupe LC riot & colourpop Bumble) -sweet marsala wine -sugarberry crumble . Enakkk banget pake Jordana ini, berasa ga pake lipstick , pigmented plus ga lengket sama sekali 😍🀘🏻 . -Vivid liquid lip color with a velvety matte finish -Up to 16HR wear -Creamy-whipped, lightweight feel -Infused with nourishing vitamin A -Water-resistant formula -Made in USA . #jualjordana #jualjordanasweetcream #jualjordanasweetcreammatte #jualjordanaliquidlipstick #juallipstickjordana #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualjordanatiramisu #jualjordanarosemacaron #jualjordanacremebrulee #jualjordanasugarberrycrumble #jordanasweetcreammurah #jordanasweetcreammattelipcolor #lipstickjordana #jualmatteliquidlipstick #jualmattelipstick #jualkylieoriginal #jordanaindo #jordanajakarta #jualjordanastrawberrysundae #jualjordanacinnamontoast
Jordana Sweet Cream Matte Lip Color only idr 72rb *swipe pict πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»* . Avail shade : -rose macaron (dupe kylie posie k) -creme brulee (dupe kylie koko k) -tiramisu (dupe LC riot & colourpop Bumble) -sweet marsala wine -sugarberry crumble . Enakkk banget pake Jordana ini, berasa ga pake lipstick , pigmented plus ga lengket sama sekali 😍🀘🏻 . -Vivid liquid lip color with a velvety matte finish -Up to 16HR wear -Creamy-whipped, lightweight feel -Infused with nourishing vitamin A -Water-resistant formula -Made in USA . #jualjordana #jualjordanasweetcream #jualjordanasweetcreammatte #jualjordanaliquidlipstick #juallipstickjordana #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualjordanatiramisu #jualjordanarosemacaron #jualjordanacremebrulee #jualjordanasugarberrycrumble #jordanasweetcreammurah #jordanasweetcreammattelipcolor #lipstickjordana #jualmatteliquidlipstick #jualmattelipstick #jualkylieoriginal #jordanaindo #jordanajakarta #jualjordanastrawberrysundae #jualjordanacinnamontoast
La Girl Eyeshadow Nudes . Best seller eyeshadow sayy, dibilang sbagai dupenya UD Naked 3 yang harganyaa mahaal bingits sampe hampir 800k o. Ini cuma 115k ajaaa dan look kamu bakalaaan cetar n hitz bangetts Buy 3pcs @ IDR 110,000 Buy 6pcs @ IDR 105,000 o. Yuk diorder sayang hanya di @betalicious_id o. o. #jualeyeshadow #jualeyeshadowmurah #jualeyeshadowlagirl #jualeyeshadowlagirlnudes #eyeshadowlagirlmurah #eyeshadowlagirl #eyeshadowlagirlnudes #jualeyeshadowpalette #jualprimermurah #juallasplashmurah #jualbourjoismurah #jualkylielipkit #jualkylieoriginal #jualwnw #jualnyxsmlc #jualthebalmjakarta
✨Pore Minimizing Makeup😍 Foundation terbarunya @benefitcosmetics yang sangat pas untuk kamu yang punya masalah dengan wajag berminyak + pori-pori yang besar Tersedia dalam 5 shadesπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ½β€β™€οΈπŸ‘±πŸΎβ€β™€οΈ PRICE : 489.000 . ✨Hide and sheen (duo concealer and highlighter compact) watts up + boiing concealer Avail shades : 01/02 PRICE : 225.000 . ❀️❀️❀️❀️❀️❀️ 100% ORIGINAL ! Fresh from counter yaa . #jualhoola #jualtheyrerealmascara #jualdandelion #jualporematterescue #jualgoofproof #jualbenefitmurah #jualporefessional #jualbenefitoriginal #jualbenefitgoofproof #jualmakeuporiginal #jualmakeupasli #jualmakeupmurahori #jualbenetint #jualcheekaton #jualgimmebrow #jualbenefitaslimurah #jualthebalm #jualkylielipkit #jualkylieoriginal #jualsleekmatteme #jualthebalmmattemehughes #jualhelloflawlessliquidfoundation #jualsugarlicious #jualdandeliontwinkle #jualhoolastick #jualcheekparade #jualporeminimizingmakeup
CLEARANCE SALE! Kylie lip kit 100% ORIGINAL MONEY BACK GUARANTEED only idr 515rb Avail shade : -Spice Harga uda super murah (rata2 pada jual 550rb++) 😚😚 . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram -stiker bagian bawahnya pas (ga kegedean ato kekecilan) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya . #jualkylielipkit #kylielipkitoriginal #jualkyliecosmetics #kyliecosmeticsoriginal #juallipkitkyle #lipkitkyle #jualkylieoriginal #juallipkitbykylie #lipkitbykyliemurah #jualkylieready #jualkylieleo #jualkyliespice #jualkyliepumpkin #jualkylieoriginal #kylieoriginal #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #juallipkit #juallipkitori #juallipkitmurah #kylielipkitpreloved #jualkylielipkitori #kylielipkitori #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kyliecosmeticsready #jualkyliecosmeticsready #juallipstickmerah #kyliespice #jualkylieblitzen
next page →