#jualkyliekokok

2,397 posts

Jordana Sweet Cream Matte Lip Color only idr 72rb *swipe pict 👉🏻👉🏻* . Avail shade : -rose macaron (dupe kylie posie k) -creme brulee (dupe kylie koko k) -strawberry sundae -sweet marsala wine -sugarberry crumble . Enakkk banget pake Jordana ini, berasa ga pake lipstick , pigmented plus ga lengket sama sekali 😍🤘🏻 . -Vivid liquid lip color with a velvety matte finish -Up to 16HR wear -Creamy-whipped, lightweight feel -Infused with nourishing vitamin A -Water-resistant formula -Made in USA . #jualjordana #jualjordanasweetcream #jualjordanasweetcreammatte #jualjordanaliquidlipstick #juallipstickjordana #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualjordanatiramisu #jualjordanarosemacaron #jualjordanacremebrulee #jualjordanasugarberrycrumble #jordanasweetcreammurah #jordanasweetcreammattelipcolor #lipstickjordana #jualmatteliquidlipstick #jualmattelipstick #jualkylieoriginal #jordanaindo #jordanajakarta #jualjordanastrawberrysundae #jualjordanacinnamontoast
Jordana Sweet Cream Matte Lip Color only idr 72rb *swipe pict 👉🏻👉🏻* . Avail shade : -rose macaron (dupe kylie posie k) -creme brulee (dupe kylie koko k) -strawberry sundae -sweet marsala wine -sugarberry crumble . Enakkk banget pake Jordana ini, berasa ga pake lipstick , pigmented plus ga lengket sama sekali 😍🤘🏻 . -Vivid liquid lip color with a velvety matte finish -Up to 16HR wear -Creamy-whipped, lightweight feel -Infused with nourishing vitamin A -Water-resistant formula -Made in USA . #jualjordana #jualjordanasweetcream #jualjordanasweetcreammatte #jualjordanaliquidlipstick #juallipstickjordana #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualjordanatiramisu #jualjordanarosemacaron #jualjordanacremebrulee #jualjordanasugarberrycrumble #jordanasweetcreammurah #jordanasweetcreammattelipcolor #lipstickjordana #jualmatteliquidlipstick #jualmattelipstick #jualkylieoriginal #jordanaindo #jordanajakarta #jualjordanastrawberrysundae #jualjordanacinnamontoast
Loading...
Jordana Sweet Cream Matte Lip Color only idr 72rb *swipe pict 👉🏻👉🏻* . Avail shade : -rose macaron (dupe kylie posie k) -creme brulee (dupe kylie koko k) -strawberry sundae -sweet marsala wine -sugarberry crumble . Enakkk banget pake Jordana ini, berasa ga pake lipstick , pigmented plus ga lengket sama sekali 😍🤘🏻 . -Vivid liquid lip color with a velvety matte finish -Up to 16HR wear -Creamy-whipped, lightweight feel -Infused with nourishing vitamin A -Water-resistant formula -Made in USA . #jualjordana #jualjordanasweetcream #jualjordanasweetcreammatte #jualjordanaliquidlipstick #juallipstickjordana #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualjordanatiramisu #jualjordanarosemacaron #jualjordanacremebrulee #jualjordanasugarberrycrumble #jordanasweetcreammurah #jordanasweetcreammattelipcolor #lipstickjordana #jualmatteliquidlipstick #jualmattelipstick #jualkylieoriginal #jordanaindo #jordanajakarta #jualjordanastrawberrysundae #jualjordanacinnamontoast
Jordana Sweet Cream Matte Lip Color only idr 72rb *swipe pict 👉🏻👉🏻* . Avail shade : -rose macaron (dupe kylie posie k) -creme brulee (dupe kylie koko k) -strawberry sundae -sweet marsala wine -sugarberry crumble . Enakkk banget pake Jordana ini, berasa ga pake lipstick , pigmented plus ga lengket sama sekali 😍🤘🏻 . -Vivid liquid lip color with a velvety matte finish -Up to 16HR wear -Creamy-whipped, lightweight feel -Infused with nourishing vitamin A -Water-resistant formula -Made in USA . #jualjordana #jualjordanasweetcream #jualjordanasweetcreammatte #jualjordanaliquidlipstick #juallipstickjordana #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualjordanatiramisu #jualjordanarosemacaron #jualjordanacremebrulee #jualjordanasugarberrycrumble #jordanasweetcreammurah #jordanasweetcreammattelipcolor #lipstickjordana #jualmatteliquidlipstick #jualmattelipstick #jualkylieoriginal #jordanaindo #jordanajakarta #jualjordanastrawberrysundae #jualjordanacinnamontoast
Jordana Sweet Cream Matte Lip Color only idr 72rb *swipe pict 👉🏻👉🏻* . Avail shade : -rose macaron (dupe kylie posie k) -creme brulee (dupe kylie koko k) -strawberry sundae -sweet marsala wine -sugarberry crumble . Enakkk banget pake Jordana ini, berasa ga pake lipstick , pigmented plus ga lengket sama sekali 😍🤘🏻 . -Vivid liquid lip color with a velvety matte finish -Up to 16HR wear -Creamy-whipped, lightweight feel -Infused with nourishing vitamin A -Water-resistant formula -Made in USA . #jualjordana #jualjordanasweetcream #jualjordanasweetcreammatte #jualjordanaliquidlipstick #juallipstickjordana #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualjordanatiramisu #jualjordanarosemacaron #jualjordanacremebrulee #jualjordanasugarberrycrumble #jordanasweetcreammurah #jordanasweetcreammattelipcolor #lipstickjordana #jualmatteliquidlipstick #jualmattelipstick #jualkylieoriginal #jordanaindo #jordanajakarta #jualjordanastrawberrysundae #jualjordanacinnamontoast
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
HUDA beauty liquid matte NUDE COLLECTION Ini warna NUDE yg baru dari Huda beauty Ada 2 yg READY di Kita CRUSH (a light peachy nude with a pink accent) SUGAR MAMA (a sweet peachy nude) Idr 365,000/item Pic credit to hudabeauty.com #jualhuda #jualhudanudecollection #jualhudaliquidmatte #jualhudarosegoldpalette #jualhudaeyeshadow #juahudaeyeshadowpalette #jualhuda3dhighlighter #jualhudahighlighter #jualhudabeautypalette #jualhudasugarmama #jualhudacrush #jualhudaminis #jualhudapinksand #jualhudagoldensand #jualkylie #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualkyliegloss
HUDA beauty liquid matte NUDE COLLECTION Ini warna NUDE yg baru dari Huda beauty Ada 2 yg READY di Kita CRUSH (a light peachy nude with a pink accent) SUGAR MAMA (a sweet peachy nude) Idr 365,000/item Pic credit to hudabeauty.com #jualhuda #jualhudanudecollection #jualhudaliquidmatte #jualhudarosegoldpalette #jualhudaeyeshadow #juahudaeyeshadowpalette #jualhuda3dhighlighter #jualhudahighlighter #jualhudabeautypalette #jualhudasugarmama #jualhudacrush #jualhudaminis #jualhudapinksand #jualhudagoldensand #jualkylie #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliekokok #jualkylieposiek #jualkyliegloss
next page →