#jualkyliekokok

1,919 posts

Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Times square ❀ Colourpop Ultra Matte & Ultra Satin Lips idr 133rb Avail shade : -Airplane Mode (UM) -Avenue (UM) -->dupe lime crime wicked & kylie leo -Solow (UM) -->dupe ABH Pure Hollywood -Bianca (UM) -->dupe kylie Koko K -Bumble (UM) -->dupe Lime crime riot & kat von d double dare -Lumiere 2 (UM) -->dupe kylie posie k -Times Square (UM) -Viper (UM) -Echo Park (US) -Prim (US) -->dupe kylie leo . 100% original ya ,money back guaranteed :D #jualcolourpop #jualcolourpopbumble #suppliercolourpop #colourpopfirsthand #hellocolourpop #colourpopxhellokitty #jualcolourpopmurah #colourpopindo #colourpopjkt #jualcolourpophellokitty #jualultrasatinlips #jualultramattelip #jualcolourpopultramatte #jualcolourpopultrasatin #jualcolourpopultramattelip #jualcolourpopultrasatinlip #jualcolourpoptimessquare #jualcolourpopreadystock #colourpopreadystock #jualcolourpopavenue #jualcolourpoplumiere2 #jualcolourpopprim #jualcolourpopechopark #jualcolourpopbianca #jualcolourpopviper #jualcolourpopsolow #jualkyliekokok #jualcolourpopairplanemode #jualdirtypeach
Colourpop Ultra Matte & Ultra Satin Lips idr 133rb Avail shade : -Airplane Mode (UM) -Avenue (UM) -->dupe lime crime wicked & kylie leo -Solow (UM) -->dupe ABH Pure Hollywood -Bianca (UM) -->dupe kylie Koko K -Bumble (UM) -->dupe Lime crime riot & kat von d double dare -Lumiere 2 (UM) -->dupe kylie posie k -Times Square (UM) -Viper (UM) -Echo Park (US) -Prim (US) -->dupe kylie leo . 100% original ya ,money back guaranteed :D #jualcolourpop #jualcolourpopbumble #suppliercolourpop #colourpopfirsthand #hellocolourpop #colourpopxhellokitty #jualcolourpopmurah #colourpopindo #colourpopjkt #jualcolourpophellokitty #jualultrasatinlips #jualultramattelip #jualcolourpopultramatte #jualcolourpopultrasatin #jualcolourpopultramattelip #jualcolourpopultrasatinlip #jualcolourpoptimessquare #jualcolourpopreadystock #colourpopreadystock #jualcolourpopavenue #jualcolourpoplumiere2 #jualcolourpopprim #jualcolourpopechopark #jualcolourpopbianca #jualcolourpopviper #jualcolourpopsolow #jualkyliekokok #jualcolourpopairplanemode #jualdirtypeach
πŸ’– Pre order KYLIE MATTE LIPSTICK πŸ’– 330.000 per pc Pilihan warnanya langsung ke web Kylie ya.. Ready kurang lebih 4-6 mingguan Line : riririnta. ( pakai titik belakangnya ) PO USA ready NORMALNYA 4-6 minggu bisa lebih lama atau lebih cepet sampe #jualjeffreestar #jualdermablendcovercream #jualmakeup #jualtlecrec #jualdamoneroberts #jualurbandecay #jualcharlottetilbury #jualabhbrowwiz #jualanastasiabeverlyhills #juallimecrime #jualnarszen #jualnars #jualkyliecandik #jualkylieposiek #jualkyliekokok
Ready stock 575K only!! Kylie Lipkit in Koko K 1000% ori . For order or any inquires: Line: @xrs3434x / richirny_lim . #jnrichekylie #jualkyliekokok #jualkylielipkit #jualkylielipkitkokok #jualkokokkylie #jualkokokkylielipkit
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
πŸ’– Pre order KYLIE MATTE LIPSTICK πŸ’– 330.000 per pc Pilihan warnanya langsung ke web Kylie ya.. Ready kurang lebih 4-6 mingguan Line : riririnta. ( pakai titik belakangnya ) PO USA ready NORMALNYA 4-6 minggu bisa lebih lama atau lebih cepet sampe #jualjeffreestar #jualdermablendcovercream #jualmakeup #jualtlecrec #jualdamoneroberts #jualurbandecay #jualcharlottetilbury #jualabhbrowwiz #jualanastasiabeverlyhills #juallimecrime #jualnarszen #jualnars #jualkyliecandik #jualkylieposiek #jualkyliekokok
πŸ’– Pre order KYLIE MATTE LIPSTICK πŸ’– 330.000 per pc Pilihan warnanya langsung ke web Kylie ya.. Ready kurang lebih 4-6 mingguan Line : riririnta. ( pakai titik belakangnya ) PO USA ready NORMALNYA 4-6 minggu bisa lebih lama atau lebih cepet sampe #jualjeffreestar #jualdermablendcovercream #jualmakeup #jualtlecrec #jualdamoneroberts #jualurbandecay #jualcharlottetilbury #jualabhbrowwiz #jualanastasiabeverlyhills #juallimecrime #jualnarszen #jualnars #jualkyliecandik #jualkylieposiek #jualkyliekokok
πŸ’– Pre order KYLIE MATTE LIPSTICK πŸ’– 330.000 per pc Pilihan warnanya langsung ke web Kylie ya.. Ready kurang lebih 4-6 mingguan Line : riririnta. ( pakai titik belakangnya ) PO USA ready NORMALNYA 4-6 minggu bisa lebih lama atau lebih cepet sampe #jualjeffreestar #jualdermablendcovercream #jualmakeup #jualtlecrec #jualdamoneroberts #jualurbandecay #jualcharlottetilbury #jualabhbrowwiz #jualanastasiabeverlyhills #juallimecrime #jualnarszen #jualnars #jualkyliecandik #jualkylieposiek #jualkyliekokok
πŸ’– Pre order KYLIE MATTE LIPSTICK πŸ’– 330.000 per pc Pilihan warnanya langsung ke web Kylie ya.. Ready kurang lebih 4-6 mingguan Line : riririnta. ( pakai titik belakangnya ) PO USA ready NORMALNYA 4-6 minggu bisa lebih lama atau lebih cepet sampe #jualjeffreestar #jualdermablendcovercream #jualmakeup #jualtlecrec #jualdamoneroberts #jualurbandecay #jualcharlottetilbury #jualabhbrowwiz #jualanastasiabeverlyhills #juallimecrime #jualnarszen #jualnars #jualkyliecandik #jualkylieposiek #jualkyliekokok
πŸ’– Pre order KYLIE MATTE LIPSTICK πŸ’– 330.000 per pc Pilihan warnanya langsung ke web Kylie ya.. Ready kurang lebih 4-6 mingguan Line : riririnta. ( pakai titik belakangnya ) PO USA ready NORMALNYA 4-6 minggu bisa lebih lama atau lebih cepet sampe #jualjeffreestar #jualdermablendcovercream #jualmakeup #jualtlecrec #jualdamoneroberts #jualurbandecay #jualcharlottetilbury #jualabhbrowwiz #jualanastasiabeverlyhills #juallimecrime #jualnarszen #jualnars #jualkyliecandik #jualkylieposiek #jualkyliekokok
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
KYLIE MAKEUP BAG- HOLIDAY EDITION size nya medium Cocok nich buat simpan dan bawa pergi kosmetik kamu 😚 Idr 258,000/item Limited edtion!!! Limited stock!!! #jualmakeupbag #jualkylie #jualkyliemakeupbag #jualkylieholidayedition #kylieori #kyliemurah #kylieready #jualkyliekokok #jualkylielipkit #jualkylieposiek #jualkyliesingle #jualkyliekyshadow #jualkyliepalette #jualkylieeyeshadowpalette #jualkylieeyeshadow
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
*RESTOCK* Ready! KYLIE LIP KIT (900k)! . For limited quantity! . Lipstik yg lagi populer seantero jagad makeup, karna line brandnya milik kylie jenner. Kualitas bagus banget, nyaman dan ga akan bikin bibir kering. Go grab them fast prettyπŸ’•β€οΈ! #kylielipkitthesister #juallipkitkylie #jualcandyk #juallipstickkylie #jualtruebrownk #jualkokok #juallipkitbykylie #juallipkitbykyliemaryjo #juallipkitkyliekourtk #jualdolcek #jualkyliekokok
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
KYLIE LIP SINGLE πŸ’°370.000 πŸ’•KOKO K - - Best selling shade of kylieπŸ‘ŒπŸΌ #jualkyliesingle #jualkokok #jualkyliekokok #jualkylielipkit
[KYLIE COSMETICS] Shade on pic: Koko K β € KYLIE LIP KIT MATTE 560k Candy K Dolce K Koko K True Brown K Exposed Kristen Dirty Peach Love bite Brown sugar Leo Spice Moon Pumpkin Ginger Maliboo β € KYLIE LIP MATTE SINGLES 360k Candy K Exposed Dolce K Koko K Ginger Maliboo β € Ps: NADLippie jual 100% barang original ya #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkit #jualkyliesingles #jualkyliemurah #kyliecosmeticsmurah #jualkyliekokok
next page →