#jualkylieholidaybox

217 posts

KYLIE HOLIDAY BOX LIMITED EDITION SEHARGA 6jt ?!?!??😵 Dapet apa aja si sis sampe semahal itu? worth it gak ya? . . Kamu akan dapet 8 full size matte liquid lipstick (Koko K, Candy K, Angel, Brown Sugar, Pumpkin, Merry, Vixen, Okurr) 2 full sized glosses (Jolly, Naughty) , 1 Kyshadow Holiday Palette (ada 9 shades, aku kasih liat warnanya di foto iniya di geser aja fotonya) , 1 Kyliner Kit in snow ( 1 snow creme gel eyeliner, 1 snow pencil eyeliner, 1 full sized angeled brush) , 3 Creme shadows (Camo, Golden plum, Yellow gold) Kalau barangnya se banyak itu gak kaget ya beb sama harganya, as you know Kylie Cosmetics ini emang lumayan pricey, tp klo kamu beli ini jadi murah lho! Ini yg holiday edition ya jd very limited stock😂❤️ Bisa banget nih patungan sama temen2 kamu rame2 beli ini/buat dijualin lg untung bgt lho beb😍😘 Jawabannya : WORTH IT BANGET✨ Geser terus ya beb fotonya untuk liat apa aja yg bakalan kamu dapet dengan harga segitu😘
READY STOCK Holiday Box Limited Edition by Kylie Jenner - 6.000.000 What will you get dengan harga 6jt?😵 SUPER BANYAK beb tenang😘 Kamu akan dapet 8 full size matte liquid lipstick (Koko K, Candy K, Angel, Brown Sugar, Pumpkin, Merry, Vixen, Okurr) 2 full sized glosses (Jolly, Naughty) , 1 Kyshadow Holiday Palette (ada 9 shades, aku kasih liat warnanya di foto selanjutnya) , 1 Kyliner Kit in snow ( 1 snow creme gel eyeliner, 1 snow pencil eyeliner, 1 full sized angeled brush) , 3 Creme shadows (Camo, Golden plum, Yellow gold) Kalau barangnya se banyak itu gak kaget ya beb sama harganya, as you know Kylie Cosmetics ini emang lumayan pricey, tp klo kamu beli ini jadi murah lho! Ini yg holiday edition ya jd very limited stock😂❤️ Bisa banget nih patungan sama temen2 kamu rame2 beli ini/buat dijualin lg untung bgt lho beb😍😘
Loading...
Readystock Kylie Holiday Box😍 LAST CHANCE TO BUY! GOOD DEAL👍🏻 IDR 4,200,000 💯ORIGINAL USA ⛔️NO FAKE!
ready stock! kylie matte - okurrr ( pecahan dari koko kollection, dijual satuan without box ) IDR 315.000 . original authentic kyliecosmetics usa! money back guarantee . #jualkylie #jualkokokollection #jualkyliekokokollection #jualdamngina #juallipsick #jualmakeup #jualgorg #jualokurrr #jualkylieholiday #jualkylieholidayedition #jualkyliefullsize #jualkylieminimattes #jualkylieholidaybox #jualkylievalentinesedition
ready stock! kylie matte - gorg ( pecahan dari koko kollection, dijual satuan without box ) IDR 315.000 . original authentic kyliecosmetics usa! money back guarantee . #jualkylie #jualkokokollection #jualkyliekokokollection #jualdamngina #juallipsick #jualmakeup #jualgorg #jualokurrr #jualkylieholiday #jualkylieholidayedition #jualkyliefullsize #jualkylieminimattes #jualkylieholidaybox #jualkylievalentinesedition
❗️CLEARANCE SALE Kylie Holiday Limited Edition Kyshadow Holiday Palette 670k (normal 825k) . Warna2nya perfect for holiday! Very pigmented and cantik bgt warnanya bervariasi dari beberapa tone hihi Kyshadow Holiday Palette (shades): Sugar Cookie (matte finish creamy warm nude) Frosty (metallic finish platinum silver) Chestnut (matte finish muted dusty mauve) Mittens (metallic finish deepened mahogany red) Winter (metallic finish shimmering denim blue) Nutcracker (metallic finish silvery plum) Gingerbread (metallic finish shimmering silver bronze) Evergreen (matte finish deep teal green) Silent Night (matte finish blackened plum) . . . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkylielipkit #jualkyliegloss #jualkyliesingle #jualkyliemurah #jualkylielipkitmurah #jualkylieholidayedition #jualkylieholidaycollection #jualkylieholiday #juallipkitindonesia #jualkylieholiday2016 #jualkylielimitededition #jualkyliefullsizeholidaykit #jualkylieholidaybox #jualkyliekyshadowholiday #kylielipcosmeticsindo #kylielipkitindo #kyliereadystock #kylielipkitmatte #kylielipkitreadystock #kyshadow #jualkyshadow
❗️CLEARANCE SALE Kylie Full-Size 4pc Holiday Kit 750k (normal 1250k) Only 1 box left! . Full-Size 4pc Holiday Kit😍😍 BEST SELLER!! isinya 2 matte liquid lipsticks dan 2 gloss yang LIMITED EDITION! Warna2nya gaada single nya ya jadi cuma di kit ini aja ya🤗 pertama kali liat kit ini sukaaa banget warna2nya lucu dan bagus buat holiday season ini😍 shades: Cupid (coppery rose gold) Angel (mauve-y pink) Blitzen (deepened raspberry-plum; a warmer version of Spice) Noël (true copper) . . . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkylielipkit #jualkyliegloss #jualkyliesingle #jualkyliemurah #jualkylielipkitmurah #jualkylieholidayedition #jualkylieholidaycollection #jualkylieholiday #juallipkitindonesia #jualkylieholiday2016 #jualkylielimitededition #jualkyliefullsizeholidaykit #jualkylieholidaybox #jualkyliekyshadowholiday #kylielipcosmeticsindo #kylielipkitindo #kyliereadystock #kylielipkitmatte #kylielipkitreadystock #kyshadow #jualkyshadow
❗️CLEARANCE SALE Kylie Holiday Limited Edition • Vixen Lipkit 470k (normal 590k) • Merry Lipkit 470k (normal 590k) . NEW LIPKITS from Kylie, holiday limited edition! ➡️ Merry and Vixen!🎉 Merry is deepened rich red, Vixen is blackened vampy plum😍 diatas ada perbandingan swatches nya dengan mary jo, leo, kourt, dan spice ya (kalau mau beli shades ini juga ada ya di kita, lsg contact aja😊) . . . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkylielipkit #jualkyliegloss #jualkyliesingle #jualkyliemurah #jualkylielipkitmurah #jualkylieholidayedition #jualkylieholidaycollection #jualkylieholiday #juallipkitindonesia #jualkylieholiday2016 #jualkylielimitededition #jualkyliefullsizeholidaykit #jualkylieholidaybox #jualkyliekyshadowholiday #kylielipcosmeticsindo #kylielipkitindo #kyliereadystock #kylielipkitmatte #kylielipkitreadystock #kyshadow #jualkyshadow
❗️CLEARANCE SALE Kylie Holiday Limited Edition • Naughty - Gloss 250k (normal 355k) • Jolly - Gloss 250k (normal 355k) • Dancer - Metal 280k (normal 395k) . Holiday LIMITED Edition Gloss and Metal➡️ Naughty, Jolly, Dancer!😍😍 ini harganya ga beda jauh sama yang single biasa yaa, limited edition! Naughty is a true bright red, Jolly is a blackened burgundy, and Dancer is a shimmering ruby wine❤️ plus the packaging is glam and cute ;) . . . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkylielipkit #jualkyliegloss #jualkyliesingle #jualkyliemurah #jualkylielipkitmurah #jualkylieholidayedition #jualkylieholidaycollection #jualkylieholiday #juallipkitindonesia #jualkylieholiday2016 #jualkylielimitededition #jualkyliefullsizeholidaykit #jualkylieholidaybox #jualkyliekyshadowholiday #kylielipcosmeticsindo #kylielipkitindo #kyliereadystock #kylielipkitmatte #kylielipkitreadystock #kyshadow #jualkyshadow
READYSTOCK Sisa 2 Stock . . . Kylie Cosmetics - The Vault 12 Days Christmas Box . . Box Include Full Size Liquid Matte Candy K Full Size Liquid Matte Koko K Full Size Liquid Matte Dolce K Full Size Liquid Matte True Brown Full Size Liquid Matte Posie K Full Size Liquid Matte Mary Jo Full Size Liquid Matte 22 Full Size Liquid Matte Kourt K Full Size Liquid Matte Exposed Full Size Liquid Matte Kristen Full Size Liquid Matte Maliboo Full Size Liquid Matte Ginger . . Omg, ini 12 pcs full size ya! Harganya kalo diitung jadi murah banget . . . . . . IDR 2.550.000 . . FOR ORDER AND INFO LINE : MAKEUPMARKET WHATSAPP : 0888-623-3732 #kylie #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliecosmetic #jualkyliekyshadow #jualkylieset #jualkylieholiday #jualkylieholidayedition #jualkylieholiday2016 #jualkylieholidaycollection #jualkylieholidayset #jualkyliecosmeticsholiday #jualkylieminimatte #jualkylieminimattes #jualkyliecosmeticsminimatte #jualkylieholidaybigbox #jualkyliebigbox #jualkylieholidaybox #jualkyliethevault #jualkylielipstickvault #jualkylievault #jualkylievaultholiday #jualkylievaultmurah
next page →