#jualkyliegloss

20,424 posts

NEW ARRIVAL! KKW X KYLIE Creme Liquid Lipstick 💋 IDR 1.200.000 (Full set TIDAK dijual terpisah dan full size bukan mini size) - Hello para lip cream addict ada pengumuman penting nih baru-baru ini brand terkenal milik artis dunia Kylie Jenner dengan brandnya yaitu kylie cosmetics baru saja merilis produk terbaru mereka yups this is KKW X KYLIE Creme Liquid Lipstick. Kim Kardashian West X KYLIE Lip Creme Liquid Lipstick ini sekarang lagi booming banget dimana-mana gak heran minggu pertama perilisannya langsung sold out hampir di seluruh toko. So buat kalian penggemar lip cream wajib banget coba lip cream ini karena warnanya yang nude super cantik banget cocok dipakai sehari-hari, formulanya yang ringan di bibir sehingga terasa seperti tidak memakai lipstik serta wanginya yang soft banget. Yukkk jangan sampai kehabisan lagi karena barang ini LIMITED EDITION. Langsung aja chat ke LINE : @nadiagivandy WA : 085890425859 Happy Shopping ❤
Loading...
KYLINER KYLIE EYELINER KIT 100% ORIGINAL USA MONEY BACK GUARANTEE - Each Kyliner Kit contains: 1 Crème Gel eyeliner (0.11 fl oz./ 4.00 grams) 1 Pencil Eye Liner (net wt./ poids net .04 oz./ 1.2g) 1 full sized synthetic small angled brush The #KylieCosmetics Kyliner Kit combines the perfect shades, textures and tools to create the most defined and sultry “Kylie eye.” Each Kyliner Kit contains a crème gel eyeliner, eyeliner pencil and a full sized eyeliner brush. Crème Gel Eyeliner This ultra-long wearing crème gel eyeliner has a creamy texture on application and then sets up for all day wear without smudging or smearing. Rich intense pigment provides a dramatic end look. Pencil Eyeliner This eyeliner has a creamy texture that glides across the eyes for a very easy and comfortable application and long wearing finish. The eyeliner sharpens easily in most standard sized sharpeners - just make sure your sharpener is not dull! - - - - #makeuporiginal #jualmakeupmurah #jualblush #juallagirl #jualmakeup #jualmaybelline #jualconcealer #jualthebalm #jualmakeupori #jualmakeuporiginal #makeup #makeupori #makeuporiginal #jualeyeliner #jualeyelinermurah #jualkylie #jualkyliecosmetic #jualkylieeyeliner #jualkyliner #jualkylinermurah #jualkylielipkit #jualkyliegloss #jualkylielipgloss
OPEN PO USA Kim Kardashian West x Kylie 1box: 879rb 1pcs with no box: 289rb LIMITED STOCK ONLY Harga murah karena handcarry langsung dari US 😍 barang akan sampai awal juni. Go grab yours!!! #ciakylie #jualkyliemurah #kkwxkylie #jualkylie #jualkyliemurah #jualkylielipkit #jualkyliegloss #jualkkw #jualkkwxkylie #kkwxkyliecosmetics #jualkimkardashianwestxkyliecosmetics #juallipstick #kylieoriginalusa #makeupmurah #jualmakeup
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
SPECIAL package 😍 set A / B birthdat edition . . beli 1 set 150.000 beli 2 set 250.000🔥
SPECIAL package 😍 set A / B birthdat edition . . beli 1 set 150.000 beli 2 set 250.000🔥
SPECIAL package 😍 set A / B birthdat edition . . beli 1 set 150.000 beli 2 set 250.000🔥
Ready siap kirim 💗 . Kylie blush! 450.000 X rated Barely legal Virginity . #jualkyliner #jualkyshadow #jualkylighter #jualkyliegloss #jualkyliekhlos #jualkylieapricot #jualkylieblush #jualkylieblushon
Ready siap kirim 💗 . Kylie blush! 450.000 X rated Barely legal Virginity . #jualkyliner #jualkyshadow #jualkylighter #jualkyliegloss #jualkyliekhlos #jualkylieapricot #jualkylieblush #jualkylieblushon
Ready siap kirim 💗 . Kylie blush! 450.000 X rated Barely legal Virginity . #jualkyliner #jualkyshadow #jualkylighter #jualkyliegloss #jualkyliekhlos #jualkylieapricot #jualkylieblush #jualkylieblushon
READY STOCK K Y L i E cosmetics 🙀CLEARANCE SALE🙀 ☄️ lip gloss - Rp.390.000 So cute Like Literally ☄️ lip liner - Rp. 245.000 candy k ☄️ lip kit - Rp. 575.000 candy k posie k ☄️birthday edition lip kit LEO - Rp. 595.000 --- #jualkylielipkitindo #jualkylielipkitjakarta #kylielipkitindo #kylieposiek #jualkylieposiek #kylielipkitreadystock #jualkylie #jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #juallipkitbykylie #jualkylieleo #kylielipkit #kyliecosmetics #kyliegloss #jualkyliegloss #jualkylieready #kyliejenner #kyliecandyk #kylieleo #kylielipkitcosmetic #kylielipkitjkt #kylielipkitmurah #kylielipkitori #kyliemurah #jualkyliegloss
SPECIAL package 😍 set A / B birthdat edition . . beli 1 set 150.000 beli 2 set 250.000🔥
next page →