#jualkylieginger

1,651 posts

Kylie Cosmetics Lip Kit Ginger - IDR 549.000 --- Contains: 1 Matte Liquid Lipstick 1 Pencil Lip Liner --- The #KylieCosmetics LipKit is your secret weapon to create the perfect 'Kylie Lip.' Each Lip Kit comes with a Matte Liquid Lipstick and matching Lip Liner. Ginger is a warm terracotta brown. --- This ultra-long wearing lip liner has a creamy texture that glides across the lips for a very easy and comfortable application. The Lip Liner sharpens easily in most standard sized sharpeners - just make sure your sharpener is not dull! --- The Liquid Matte Lipstick has high intensity pigment for an instant bold matte lip. The extremely long wearing lipstick contains moisturizing ingredients for a comfortable, emollient and silky feel that does not dry your lips out. --- STATUS: READY STOCK --- ORDER CONTACT: << choose one please LINE: pulchracosmetics LINE@: @pulchrastore (klik link bio) BBM: 7A69A299 WA: 0896-5388-5048 EMAIL: pulchra.cosmetics[at]gmail[dot]com INSTAGRAM DM --- FORMAT ORDER: Nama: Alamat Lengkap (Kel, Kec): No tlp: Order: --- CHECK OUR PO CATALOGUE @PULCHRAPREORDER --- #jualkyliecosmetics #jualkylielipkit #jualkyliegingermurah #jualkylieginger #jualkylielipkitori #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitginger #jualkylielipkitgingermurah #kylieginger #kylielipkitginger #jualkylie #jualkylielipkit #kyliebypulchra
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Hello girls, ini tampak depan rumah sekaligus toko kita ya ❀ Bagi yg berdomisili di Palembang bisa datang dan lihat langsung barangnya (bisa menghubungi kontak line owner terlebih dahulu). Dijamin 100% ORIGINAL USA πŸ‘ NO TIPU2, NO barang KW ya ! READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Mitoticgoods hanya menjual produk Kylie 100% ORIGINAL USA ❀ disertai dengan bukti fisik dari semua barang2 yang ready stock di rumah 😘 Jika scroll ke bawah, mitoticgoods telah memberikan beberapa video review perbedaan Kylie REAL VS FAKE 😚 . Be a smart buyer girls, belanjalah hanya di Olshop yang terbuka dan terpercaya πŸ’‘πŸ˜˜ . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Beautiful "Merry Lipkit" Holiday Limited Edition πŸ‘†πŸ˜ READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
READY STOCK LAST PIECE Kylie Holiday Edition πŸ“·: Vixen Lip Kit πŸ’° IDR 550.000 . . This is a blackened plum color and it looks so glamorous especially on light to medium skin tones 😍 there's no more restock for this ya! . . For order and inquiries Line ➑ ccglambeauty WA ➑ 081902679770 #kyliecosmeticsbyccglam . NOTE: ☝We sell authentic and original products only. All items are bought directly from the website . . #ccglambeautyready #kylielipkitindonesia #kylielipkitindo #kylieholidayedition #readystockkylielipkit #jualkyliereadystock #jualkylieoriginal #jualkylielipkit #juallipkitbykylie #jualkylielipkitmurah #jualkyliegloss #jualkyliemetal #jualkyliekyshadow #jualkylieginger #jualkyliecandyk #jualkyliecosmeticsindonesia #jualkyliecosmeticsready #jualkylieholidayedition #jualkylieholiday2016 #jualkylielimitededition #jualkyliekokocollection #jualkylieholidaypalette #kyliemerrylipkit #kylievixen #kyliedancer #kylienaughtygloss #kyliejollygloss #jualkylievixen #jualkylievixenlipkit
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie Koko Kollection *Limited Edition* 😍 Item ini sudah tidak diproduksi lagi di Kylie Cosmetics 😲 hemat banget lhoo 😘 1 pcs available dijual terpisah, shade "OKURR" seperti di foto πŸ‘† only 260.000 (FREE ONGKIR) FULL BOX (only 850.000, FREE ONGKIR) terdiri dari 4 singles FULL SIZE, shade : -DAMN GINA (gloss) -KHLOS (matte) -OKURR (matte) -GORG (matte) Dijamin, the best price you'll ever get πŸ˜πŸ’² For information and order Line1 : tsiscap Line2 : ditamarisca #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock
Shade : Candy K 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
Shade : Posie K 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Kristen - Ginger - Mary Jo . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylielipkitposiek #kylieposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics #jualposiek
Shade : Pumpkin 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin . Ready matte single : - Candy K - Posie K - Mary Jo - Kristen - Ginger . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualkyliepumpkin #jualkylielipkitpumpkin #kyliepumpkin #jualkylienewshade
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Helo girls, banyak customers yg sering bertanya2 "Kylienya Ori ngga sis ?" Kita hanya menjual Kylie 100% ORIGINAL USA ❀ ❌NO KW, NO ori Australia, NO ori Singapore yaβŒβœ‹ Bahkan kita buka toko Kylie juga di rumah ya girls, untuk wilayah Palembang bisa datang dan lihat langsung Kylienya (by appointment) 😘 Bisa dilihat customers kita yang ngetag di instagram juga banyak ya say ❀ Hati2 barang palsu 😡 beberapa cust saya dulunya pernah tertipu, namun sekarang sudah menemukan @mitoticgoods dan jadi langganan tetap 😘 Belanjalah hanya di Olshop yang terbuka dan terpercaya ya girls, be a smart buyer 😍 Have a good night πŸŒ™ For information and order : Line : tsiscap #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
Kylie Lipkit in Ginger - 550rb Order via line id @hfp1000r To place an order, please use this format: Nama : Alamat : No.hp : Orderan : JNE YES/REG : Happy shopping! πŸ˜šπŸ’‹ #newmakeup #jualkylielipkitori #jualkylieginger
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
NOW READY ❀️ Kristen - Ginger - Literally Gloss - Dolce - Candy Gloss πŸ’‹ IDR 525.000 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” ORIGINAL 100% / AUTHENTIC Source: Kyliecosmetics
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie Single Exposed (Last Stock) 360.000 . 100% New & Authentic πŸ‘ŒπŸΌ
Kylie Single Kristen (Last Stock) 360.000 . 100% New & Authentic πŸ‘ŒπŸΌ
Kylie Single Dolce K 360.000 (Last Stock) . 100% New & Authentic πŸ‘ŒπŸΌ
Kylie Single Mary Jo K (Last Stock) 360.000 . 100% New & Authentic πŸ‘ŒπŸΌ
Kylie Single Ginger 360.000 (Last Stock) . 100% New & Authentic πŸ‘ŒπŸΌ
KYLIE LIP KIT CANDY K (Last Stock) 560.000 . 100% New & AuthenticπŸ‘ŒπŸΌ 1 Liquid Lip Candy K 1 Lip Liner Candy K
Ready stock Originalbeaute Kylie Liquid Matte SINGLE Without lipliner KRISTEN IDR 399.000 #jualkylielipkit #jualkylie #jualkyliecandyk #jualkylielipkit #kylielipgloss #jualkylieginger #jualkyliekristen #jualkylielipkit #jualkyliereadystock
[KYLIE COSMETICS] Shade on pic: Ginger β € KYLIE LIP KIT MATTE 560k Candy K Dolce K Koko K True Brown K Exposed Kristen Dirty Peach Love bite Brown sugar Leo Spice Moon Pumpkin Ginger Maliboo β € KYLIE LIP MATTE SINGLES 360k Candy K Exposed Dolce K Koko K Ginger Maliboo β € Ps: NADLippie jual 100% barang original ya #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkit #jualkyliesingles #jualkyliemurah #kyliecosmeticsmurah #jualkylieginger
- - - - - S A L E - - - - - β€’ READYSTOCK β€’ LIPKIT > 500.000 πŸ’„Pumpkin πŸ’„Kourt K πŸ’„Kristen 2pcs πŸ’„Koko K 5pcs πŸ’„Love Bite 2pcs πŸ’„Posie K 3pcs πŸ’„Exposed 2pcs πŸ’„Maliboo 2pcs πŸ’„Dirty Peach 5pcs πŸ’„Candy K 2pcs SINGLE MATTE > 340.000 πŸ’„Dolce K 4pcs πŸ’„Koko K 4pcs πŸ’„Exposed 4pcs πŸ’„Candy K 3pcs πŸ’„Mary Jo K 3pcs πŸ’„Posie K SINGLE GLOSS > 330.000 πŸ’„Candy K 3pcs πŸ’„Posie K 3pcs πŸ’„Literally 3pcs πŸ’„Exposed πŸ’„Like πŸ’„Koko K B'DAY EDITION. πŸ’„Lord 330.000 πŸ‘€ CrΓ¨me Shadow 280.000 β€’ copper β€’ rosegold - πŸ“²Line : @ses3379g (with @) - 1000% AUTHENTHIC MONEY BACK GUARANTEE #jualkylielipkit #jualkyliereadystock #kylielipkitindo #jualkylieori #jualkyliner #jualkyliemurah #jualkylielovebite #jualkyliedirtypeach #jualkyliebrownsugar #jualkylieginger #jualkyliekourtk #jualkyliemaliboo #jualkylieleo #jualkylielord #jualkyliekristen #jualkylie22 #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliedeadofknight #jualkyliedolcek #jualkylieginger #jualkylieexposed #jualkylielike #jualkylieliterally #jualkyliegloss #jualkyliesingle #jualkyliecremeshadow #jualkyliecopper #jualkylierosegold
[READY STOCK! AVAILABLE 10 JANUARY] . Kylie Cosmetics Lip Kit Rp 525,000 . 100% original. Ordered directly from www.kyliecosmetics.com . Shade : "GINGER" . Contact us for order! LINE : @hwo2706w (with @) -------------------------------- #jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkyliecosmeticsori #jualkyliegloss #jualkylieglosslike #jualkylieginger #jualkyliekristen #jualkyliesingles #jualkyliecosmeticssingle #jualkyliesinglesoriginal #jualkylielipkitoriginal #jualkylielipkitginger #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkylielikegloss
[READY STOCK! AVAILABLE 10 JANUARY] . Kylie Cosmetics Matte Singles Rp 315,000 . 100% original. Ordered directly from www.kyliecosmetics.com . Shade : "GINGER" . Contact us for order! LINE : @hwo2706w (with @) -------------------------------- #jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkyliecosmeticsori #jualkyliegloss #jualkylieglosslike #jualkylieginger #jualkyliekristen #jualkyliesingles #jualkyliecosmeticssingle #jualkyliesinglesoriginal #jualkylielipkitoriginal #jualkylielipkitginger #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkylielikegloss
[READY STOCK! AVAILABLE 10 JANUARY] . Kylie Cosmetics Matte Singles Rp 315,000 . 100% original. Ordered directly from www.kyliecosmetics.com . Shade : "KRISTEN" . Contact us for order! LINE : @hwo2706w (with @) -------------------------------- #jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkyliecosmeticsori #jualkyliegloss #jualkylieglosslike #jualkylieginger #jualkyliekristen #jualkyliesingles #jualkyliecosmeticssingle #jualkyliesinglesoriginal #jualkylielipkitoriginal #jualkylielipkitginger #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkylielikegloss
[READY STOCK! AVAILABLE 10 JANUARY] . Kylie Cosmetics Matte Singles Rp 315,000 . 100% original. Ordered directly from www.kyliecosmetics.com . Shade : "CANDY K" . Contact us for order! LINE : @hwo2706w (with @) -------------------------------- #jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkyliecosmeticsori #jualkyliegloss #jualkylieglosslike #jualkylieginger #jualkyliekristen #jualkyliesingles #jualkyliecosmeticssingle #jualkyliesinglesoriginal #jualkylielipkitoriginal #jualkylielipkitginger #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkylielikegloss
[READY STOCK! AVAILABLE 10 JANUARY] . Kylie Cosmetics Matte Singles Rp 315,000 . 100% original. Ordered directly from www.kyliecosmetics.com . Shade : "POSIE K" . Contact us for order! LINE : @hwo2706w (with @) -------------------------------- #jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkyliecosmeticsori #jualkyliegloss #jualkylieglosslike #jualkylieginger #jualkyliekristen #jualkyliesingles #jualkyliecosmeticssingle #jualkyliesinglesoriginal #jualkylielipkitoriginal #jualkylielipkitginger #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkylielikegloss
[READY STOCK! AVAILABLE 10 JANUARY] . Kylie Cosmetics Gloss Rp 305,000 . 100% original. Ordered directly from www.kyliecosmetics.com . Shade : "LIKE" . Contact us for order! LINE : @hwo2706w (with @) -------------------------------- #jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkyliegloss #jualkylieglosslike #jualkylieginger #jualkyliekristen #jualkyliesingles #jualkyliecosmeticssingle #jualkyliesinglesoriginal #jualkylielipkitoriginal #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkylielikegloss
Shade : Marry Jo 😍 NEW YEAR PROMO πŸŽ‰ HANYA UNTUK YANG MELAKUKAN TRANSAKSI TANGGAL 31 DESEMBER - 2 JANUARI 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 520.000 dan MATTE SINGLE 330.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Koko k - Posie k - Mary jo - Exposed - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo - Kristen (NEW) - Ginger (NEW) For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylielipkitmaryjo #kyliemaryjo #jualkyliemaryjo #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
Shade : Candy K 😍 NEW YEAR PROMO πŸŽ‰ HANYA UNTUK YANG MELAKUKAN TRANSAKSI TANGGAL 31 DESEMBER - 2 JANUARI 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 520.000 dan MATTE SINGLE 330.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Koko k - Posie k - Mary jo - Exposed - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo - Kristen (NEW) - Ginger (NEW) For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
Shade : Posie K 😍 NEW YEAR PROMO πŸŽ‰ HANYA UNTUK YANG MELAKUKAN TRANSAKSI TANGGAL 31 DESEMBER - 2 JANUARI 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 520.000 dan MATTE SINGLE 330.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Koko k - Posie k - Mary jo - Exposed - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylielipkitposiek #kylieposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics #jualposiek
Shade : Pumpkin 😍 NEW YEAR PROMO πŸŽ‰ HANYA UNTUK YANG MELAKUKAN TRANSAKSI TANGGAL 31 DESEMBER - 2 JANUARI 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 520.000 dan MATTE SINGLE 330.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Mary jo - Kristen - Ginger - Dirty Peach - Brown Sugar - LEO - Pumpkin - Spice . Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo - Kristen (NEW) - Ginger (NEW) . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualkyliepumpkin #jualkylielipkitpumpkin #kyliepumpkin #jualkylienewshade
Shade : Ginger 😍 NEW YEAR PROMO πŸŽ‰ HANYA UNTUK YANG MELAKUKAN TRANSAKSI TANGGAL 31 DESEMBER - 2 JANUARI 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 520.000 dan MATTE SINGLE 330.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Koko k - Posie k - Mary jo - Exposed - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo - KRISTEN (NEW) - GINGER (NEW) . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkyliedirtypeach #kyliedirtypeach #jualdirtypeach #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
Shade : Kristen 😍 NEW YEAR PROMO πŸŽ‰ HANYA UNTUK YANG MELAKUKAN TRANSAKSI TANGGAL 31 DESEMBER - 2 JANUARI 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 520.000 dan MATTE SINGLE 330.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Koko k - Posie k - Mary jo - Exposed - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo - KRISTEN (NEW) - GINGER (NEW) . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkyliedirtypeach #kyliedirtypeach #jualdirtypeach #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
READY STOCK!! Kylie Holiday Edition Mini Mattes idr 950rb . Contains best seller and limited edition shades : -moon -ginger -kristen -angel -love bite -vixen . Ini bukan PO ya jadi tidak usah takut barangnya bakal sampe berbulan2 ato terancam ketahan di bea cukai dkk (biasa kalo po bisa makan waktu hampir 2bulan karena red light n uda akhir tahun) πŸ˜‚ 100% ORIGINAL MONEY BACK GUARANTEED ! . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkylielipkit #jualkylielimitededition #jualkylieoriginal #jualkylieminimattes #jualkylieminimatte #jualkylieminimatteori #kylieminimatteori #kylieminimattesori #readystockkylielipkit #jualkylieholidayedition #jualkylieholiday #kylielipkitmurah #kylieholidayeditionmurah #kylieminimattesmurah #jualkylieholiday #jualkylielimited #jualkyliereadystock #jualkyliekristen #jualkylieginger #jualkyliemoon #jualkylieangel #jualkylievixen #jualkylielovebite
Shade : Marry Jo 😍 NEW YEAR PROMO πŸŽ‰ HANYA UNTUK YANG MELAKUKAN TRANSAKSI TANGGAL 31 DESEMBER - 2 JANUARI 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 520.000 dan MATTE SINGLE 330.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Koko k - Posie k - Mary jo - Exposed - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo - Kristen (NEW) - Ginger (NEW) For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylielipkitmaryjo #kyliemaryjo #jualkyliemaryjo #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
Shade : Candy K 😍 NEW YEAR PROMO πŸŽ‰ HANYA UNTUK YANG MELAKUKAN TRANSAKSI TANGGAL 31 DESEMBER - 2 JANUARI 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 520.000 dan MATTE SINGLE 330.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Koko k - Posie k - Mary jo - Exposed - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo - Kristen (NEW) - Ginger (NEW) For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
Shade : Posie K 😍 NEW YEAR PROMO πŸŽ‰ HANYA UNTUK YANG MELAKUKAN TRANSAKSI TANGGAL 31 DESEMBER - 2 JANUARI 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 520.000 dan MATTE SINGLE 330.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Koko k - Posie k - Mary jo - Exposed - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylielipkitposiek #kylieposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics #jualposiek
Shade : Pumpkin 😍 NEW YEAR PROMO πŸŽ‰ HANYA UNTUK YANG MELAKUKAN TRANSAKSI TANGGAL 31 DESEMBER - 2 JANUARI 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 520.000 dan MATTE SINGLE 330.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Mary jo - Kristen - Ginger - Dirty Peach - Brown Sugar - LEO - Pumpkin - Spice . Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo - Kristen (NEW) - Ginger (NEW) . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualkyliepumpkin #jualkylielipkitpumpkin #kyliepumpkin #jualkylienewshade
Shade : Ginger 😍 NEW YEAR PROMO πŸŽ‰ HANYA UNTUK YANG MELAKUKAN TRANSAKSI TANGGAL 31 DESEMBER - 2 JANUARI 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 520.000 dan MATTE SINGLE 330.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Koko k - Posie k - Mary jo - Exposed - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo - KRISTEN (NEW) - GINGER (NEW) . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkyliedirtypeach #kyliedirtypeach #jualdirtypeach #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
Shade : Kristen 😍 NEW YEAR PROMO πŸŽ‰ HANYA UNTUK YANG MELAKUKAN TRANSAKSI TANGGAL 31 DESEMBER - 2 JANUARI 😍 READY STOCK Kylie Lipkit Only 520.000 dan MATTE SINGLE 330.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❀ Ready Lipkit : - Candy K - Koko k - Posie k - Mary jo - Exposed - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo - KRISTEN (NEW) - GINGER (NEW) . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow πŸ‘‰ @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkyliedirtypeach #kyliedirtypeach #jualdirtypeach #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
Kylie Koko Kollection *Limited Edition* 😍 Item ini sudah tidak diproduksi lagi di Kylie Cosmetics 😲 hemat banget lhoo 😘 Terdiri dari 4 singles FULL SIZE, shade : -DAMN GINA (gloss) -KHLOS (matte) -OKURR (matte) -GORG (matte) Dijamin, the best price you'll ever get πŸ˜πŸ’² For information and order Line1 : tsiscap Line2 : ditamarisca #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock
πŸŽ‰NEW YEAR PROMOπŸŽ‰ Hanya untuk transaksi dan pembayaran pada tanggal 31 Desember 2016 - 2 Januari 2017 🌟ALL SHADE 🌟LIPKIT : 520.000 🌟SINGLES : 330.000 FREE ONGKIR seluruh indonesia πŸ˜πŸ’ . Berminat ? Line 1 : tsiscap Line 2 : ditamarisca Thank you ❀ -mitoticgoods- . . #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualkyliepumpkin #jualkylielipkitpumpkin #kyliepumpkin #jualkylienewshade
KYLIE LIP KIT IN GINGER Year end sale price : IDR 500.000 😍 Normal price : IDR 550.000 Order or tanya2 : Line klik di bio WA 082121786682 #jualkylielipkitginger #jualkylieginger #jualkyliekitginger #jualkyliegingermurah #jualkylielipkitgingermurah #kylielipkitgingermurah #kyliegingermurah
Dijual Kylie Matte Liquid Lipstick shade Ginger Rp 300.000 (Dijual karna salah pilih shade) dipake hanya untuk 1x #kylielipstick #kylie #kylieginger #kyliematteliquidlipstick #ginger #jualkylielipkitmurah #jualkylieginger #jakartaolshop
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
KYLIE HOLIDAY EDITION IS READY πŸ’•πŸ‘πŸΌ Kylie lip vault 1 box isi 12 kylie lip matte yang cantik-cantik loh . Only 2.5 sajaa Bukan ori singapore atau pun aussie yaa ini trully from KYLIE COSMETIC USA Authentics original 100% dijamin!!!! PROMO AKHIR - AWAL TAHUN πŸŽˆπŸ’•πŸ™ƒ Contact Link in bio yaa #kylieliplineroriginal #kylielipkitindo #kylielipkitoriginal #kyshadoworiginal #kylielipkitori #kylielipkitoriusa #kylielipkitauthentic #kylielipkit #kylielipkitmurah #jualkylielipkit #jualkyliecosmetic #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylielipkitoriginal #jualkylieholidayedition #jualkylieholidayvault #jualkylievault #jualkylieginger #kylieholidayvault #kyshadowori #kyshadoworimurah #jualkylineroriginal #kylineroriginal #kylielipkitposiek #kylielipkitkokok #kylielipkitcandyk
Ready Stock Kylie Kyshadow - Bronze Palette BEST PRICE : only 780rb 100% Authentic, Money back guarantee Free ongkir belanja lewat shopee
Ready Stock Kylie Lip Kit - Candy K BEST PRICE : only 520rb 100% Authentic, Money back guarantee Free ongkir belanja lewat shopee
❌ OUT OF STOCK ❌ . Kylie Lip Kit - Posie K . 100% Authentic, Money back guarantee Free ongkir belanja lewat shopee
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
READY STOCK!! KYLIE COSMETICS Holiday metal " Dancer" ❀️❀️❀️
NOW READY!! KYLIE HOLIDAY COLLECTION Lipkits, metal, gloss, all ready!!
NOW READY!!! KYLIE HOLIDAY COLLECTION.. In this pic: Minis set of 6 & Full size set of 4 ❀️😍
next page →