#jualkylieginger

2,109 posts

Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Loading...
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
FAST SALE BRAND NEW! Kylie holiday set mini liquid lipstick. Available shade: Moon 130k, Ginger 210k, Kristen 210k, Angel 280k, Love Bite 180k, Vixen 180k. LAAAAAASSSSTTT STOCK! Masing-masing shade tinggal 1pcs aja. GRAB YOUR FAST! Reach me on Line ID: devina_ap Shipping from Surabaya by JNE. Thanks gorgeous. #prelovedkylie #salekykylie #salekyliemurah #jualkyliemurahori #jualkyliemurah #jualkylie #jualkylieginger #jualkylieangel #jualkyliekristen #jualkylielovebite #jualkylievixen #jualkyliemoon
READY STOCK . Batiste Dry Shampoo Now available as a super cute travel-sized mini! (50ml) . Rp 25,000 . Batiste Dry Shampoo is the quick and convenient way to get soft, clean and fresh smelling hair, without water. Batiste offers an instant fix by revitalizing greasy, dull and lifeless hair. Batiste thickens thin fly-away hair and adds texture and body for that easy style solution. Simply spray it on and comb it out. . Available in two variants : -CHERRY -BLUSH . Don't miss it ladies, please contact us for order through LINE : @hwo7206w . Happy shopping 💋😘 -------------------------------- #jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkyliecosmeticsori #jualkyliegloss #jualkylieglosslike #jualkylieginger #jualkyliesingles #jualkyliecosmeticssingle #jualkyliesinglesoriginal #jualkylielipkitoriginal #jualkylielipkitginger #jualbatiste #jualbatistetravel #jualbatisteoriginal #jualbatistemurah #jualkylielikegloss #batisteindonesia
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
💋KYLIE Send Me Nudes (Velvet). . ➕VELVET Formula. ➕Formula baru ini Boom banget karena memang Moist banget di bibir. ➕Semi Matte Finish. ➕SUPER LIGMENTED 👌🏻. ➕Non Drying Formula. ➕NUDES SHADES, Very wearable for daily lipstick. ➕Limited Edition Packaging. . 💋830rb. #jualkylielipkit #jualkyliekkw #jualkyliekimkardashianwest #jualkyliekokok #jualkyliekokokollection #jualkyliegloss #jualkyliemetal #jualkylieminimattes #jualkylieposiek #jualkylieginger #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylieready #jualkyliematte #jualkyliebirthday #jualkylieoriginal #jualkylieholiday #jualkylieexposed #jualkyliesingle #kyliemurah #kyliesingles #kylielipgloss #kyliekkw #kyliecosmetics #kylielipkitmatte
READY STOCK. . 💋Kylie Cosmetics X KKW. . Included 4 shades :. ⭐️Kim. ⭐️Kimmie. ⭐️Kiki. ⭐️Kimberly. . Best Of Nudes. Kim K liquid Lips ga jauhdari Nudes. Warna nya bisa dipakai daily banget. . 🌈New Texture yaitu Creme Liquid Lipstick jadi semi matte ya. 🌈Cocok buat yang bibir nya kering, karena textire creme ini ga begitu Matte di bibir. 🌈Pigmented. 🌈Non Drying Formula. . 💋900rb / kit. #jualkylielipkit #jualkyliekkw #jualkyliekimkardashianwest #jualkyliekokok #jualkyliekokokollection #jualkyliegloss #jualkyliemetal #jualkylieminimattes #jualkylieposiek #jualkylieginger #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylieready #jualkyliematte #jualkyliebirthday #jualkylieoriginal #jualkylieholiday #jualkylieexposed #jualkyliesingle #kyliemurah #kyliesingles #kylielipgloss #kyliekkw #kyliecosmetics #kylielipkitmatte
ORIGINAL ‼️ KYLIE MATTE LIQUID LIPSTICK (SINGLE PACK) Available: - Candy K - Posie K - Dolce K - True Brown K - Ginger - Koko K - Exposed - Kristen - Maliboo - Mary Jo Harga: Rp 375.000 Order & more info: LINE @fuy9743q (pake @)
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
next page →