#jualkylieexposed

7,603 posts

Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k (SOLD ❌) -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k (SOLD ❌) -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k (SOLD ❌) -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k (SOLD ❌) -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
SHE LOOKS BEAUTIFULL IN EXPOSED READYSTOCK lipkit ready : 550.000 💯ORIGINAL USA 100% 💯 FREE ONGKIR SE-JABODETABEK 💯 PEMBELIAN MIN 3PCS DAPAT BOX + LETTER DARI KYLIE (beli 1-2pcs selama persediaan box masih ada, bakal dapat box juga) #jualkylie #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitjkt #jualkylielipgloss #jualkylielipkitori #jualkyliemetals #jualkylielipkitindo #jualkylielipstick #jualkylielipkitoriginal #jualkylielipkitcandyk #jualkylielipkitkokok #jualkyliedolcek #jualkylieexposed #jualkyliecosmeticsindonesia #jualkylieposiek #kylielip #kylielipkit #kyliemurah #kylieindo #kylieid #jualkyliemurah #kylieasli
SHE LOOKS BEAUTIFL IN CANDY K READYSTOCK matte 👉 550.000 Metals 👉 400.000 Gloss 👉 350.000 Singles 👉 350.000 Lip liner 👉 300.000 Kyshadows 👉 750.000 lord 👉 300.000 poppin 👉 250.000 cream shadow 👉 550.000 💯ORIGINAL USA 100% 💯 FREE ONGKIR SE-JABODETABEK 💯 PEMBELIAN MIN 3PCS DAPAT BOX + LETTER DARI KYLIE (beli 1-2pcs selama persediaan box masih ada, bakal dapat box juga) 💯Beli lebih dari 6pcs? DAPAT HARGA RESELLER! 💯BARANG SAMPAI KURANG LEBIH 2 MINGGU SETELAH CLOSE PO 💯HANDCARRY 💯FULL PAYMENT / DP 50% Ps: di harapkan yang order untuk sabar karena kyliecosmetics terkadang suka terlambat dalam pengiriman. #jualkylie #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitjkt #jualkylielipgloss #jualkylielipkitori #jualkyliemetals #jualkylielipkitindo #jualkylielipstick #jualkylielipkitoriginal #jualkylielipkitcandyk #jualkylielipkitkokok #jualkyliedolcek #jualkylieexposed #jualkyliecosmeticsindonesia #jualkylieposiek #kylielip #kylielipkit #kyliemurah #kylieindo #kylieid #jualkyliemurah #kylieasli
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
❗️❗️SALE ❗️❗️ OPEN PO KYLIE LIPSTICK 💄( CLOSE PO 8 Jan 22.00 , ARRIVED AFTER CNY ) DIJAMIN ORI DIRECTLY PURCHASE FROM THE WEBSITE 💯 % ORI BOOK YOURS NOW ❗️❗️❗️ BEST PRICE EVERRR ❗️❗️❗️ . Lipkit : Idr 459 💄Candy K 💄Posie K 💄Koko K 💄Mary Jo K 💄Dolce K 💄Kourt K 💄Leo 💄Exposed 💄Ginger 💄22 💄Kristen 💄Moon 💄Spice 💄Trick 💄True Brown K 💄Love Bite 💄Dirty Peach 💄Smile . Single : Idr 299 Gloss : Idr 289 💄Avail in all shade . #jualkyliegloss #jualkylielipkit #jualkyliemurah #jualkylielipgloss #jualkylie #jualkylielipkitori #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitindo #jualkylielipkitmurah #jualkyliematte #jualkyliemetals #jualkyliekristen #jualkyliesingle #jualkylieoriginal #jualkylieposiek #jualkylieexposed #jualkylieori
❗️❗️SALE❗️❗️ OPEN PO KYLIE LIPSTICK 💄( CLOSE PO 8 JAN 22.00 , ARRIVED AFTER CNY ) DIJAMIN ORI DIRECTLY PURCHASE FROM THE WEBSITE 💯 % ORI BOOK YOURS NOW ❗️❗️❗️ BEST PRICE EVERRR ❗️❗️❗️ . Lipkit : Idr 459 💄Candy K 💄Posie K 💄Koko K 💄Mary Jo K 💄Dolce K 💄Kourt K 💄Leo 💄Exposed 💄Ginger 💄22 💄Kristen 💄Moon 💄Spice 💄Trick 💄True Brown K 💄Love Bite 💄Dirty Peach 💄Smile . Single : Idr 299 Gloss : Idr 289 💄Avail in all shade . #jualkyliegloss #jualkylielipkit #jualkyliemurah #jualkylielipgloss #jualkylie #jualkylielipkitori #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitindo #jualkylielipkitmurah #jualkyliematte #jualkyliemetals #jualkyliekristen #jualkyliesingle #jualkylieoriginal #jualkylieposiek #jualkylieexposed #jualkylieori
❗️❗️SALE ❗️❗️ OPEN PO KYLIE LIPSTICK 💄( CLOSE PO 8 JAN 22.00 , ARRIVED AFTER CNY ) DIJAMIN ORI DIRECTLY PURCHASE FROM THE WEBSITE 💯 % ORI BOOK YOURS NOW ❗️❗️❗️ BEST PRICE EVERRR ❗️❗️❗️ . Lipkit : Idr 459 💄Candy K 💄Posie K 💄Koko K 💄Mary Jo K 💄Dolce K 💄Kourt K 💄Leo 💄Exposed 💄Ginger 💄22 💄Kristen 💄Moon 💄Spice 💄Trick 💄True Brown K 💄Love Bite 💄Dirty Peach 💄Smile . Single : Idr 299 Gloss : Idr 289 💄Avail in all shade . #jualkyliegloss #jualkylielipkit #jualkyliemurah #jualkylielipgloss #jualkylie #jualkylielipkitori #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitindo #jualkylielipkitmurah #jualkyliematte #jualkyliemetals #jualkyliekristen #jualkyliesingle #jualkylieoriginal #jualkylieposiek #jualkylieexposed #jualkylieori
❗️❗️OPEN PO KYLIE LIPSTICK 💄( CLOSE PO 8 JAN 22.00 , ARRIVED AFTER CNY ) DIJAMIN ORI DIRECTLY PURCHASE FROM THE WEBSITE 💯 % ORI BOOK YOURS NOW ❗️❗️❗️ BEST PRICE EVERRR ❗️❗️❗️ . Lipkit : Idr 459 💄Candy K 💄Posie K 💄Koko K 💄Mary Jo K 💄Dolce K 💄Kourt K 💄Leo 💄Exposed 💄Ginger 💄22 💄Kristen 💄Moon 💄Spice 💄Trick 💄True Brown K 💄Love Bite 💄Dirty Peach 💄Smile . Single : Idr 299 Gloss : Idr 289 💄Avail in all shade . #jualkyliegloss #jualkylielipkit #jualkyliemurah #jualkylielipgloss #jualkylie #jualkylielipkitori #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitindo #jualkylielipkitmurah #jualkyliematte #jualkyliemetals #jualkyliekristen #jualkyliesingle #jualkylieoriginal #jualkylieposiek #jualkylieexposed #jualkylieori
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie Cosmetics Matte Liquid Lipstick Exposed - IDR 349.000 --- Exposed is a warm mid tone beige. --- The Liquid Matte Lipstick has high intensity pigment for an instant bold matte lip. The extremely long wearing lipstick contains moisturizing ingredients for a comfortable, emollient and silky feel that does not dry your lips out. --- Cr. brittanybearmakeup --- STATUS: READY STOCK --- ORDER CONTACT: << choose one please LINE: pulchracosmetics LINE@: @pulchrastore (klik link bio) BBM: 7A69A299 WA: 0896-5388-5048 EMAIL: pulchra.cosmetics[at]gmail[dot]com INSTAGRAM DM --- FORMAT ORDER: Nama: Alamat Lengkap (Kel, Kec): No tlp: Order: --- CHECK OUR PO CATALOGUE @PULCHRAPREORDER --- #jualkyliecosmetics #jualkyliematteliquidlipstick #jualkylieexposed #jualkylielipkitori #jualkylielipkitmurah #jualkylieliquidlipstick #jualkylielipkitexposed #kylieexposed
Kylie Cosmetics Matte Liquid Lipstick Exposed - IDR 349.000 --- Exposed is a warm mid tone beige. --- The Liquid Matte Lipstick has high intensity pigment for an instant bold matte lip. The extremely long wearing lipstick contains moisturizing ingredients for a comfortable, emollient and silky feel that does not dry your lips out. --- Cr. brittanybearmakeup --- STATUS: READY STOCK --- ORDER CONTACT: << choose one please LINE: pulchracosmetics LINE@: @pulchrastore (klik link bio) BBM: 7A69A299 WA: 0896-5388-5048 EMAIL: pulchra.cosmetics[at]gmail[dot]com INSTAGRAM DM --- FORMAT ORDER: Nama: Alamat Lengkap (Kel, Kec): No tlp: Order: --- CHECK OUR PO CATALOGUE @PULCHRAPREORDER --- #jualkyliecosmetics #jualkyliematteliquidlipstick #jualkylieexposed #jualkylielipkitori #jualkylielipkitmurah #jualkylieliquidlipstick #jualkylielipkitexposed #kylieexposed
OPEN PREBOOK for KYLIE Mini Kit Matte Liquid Lipstick Holiday Edition (READY 25 JAN) PASTI DAPAT STOCK First Pay First Get 😍 Limited banget ya. Uda last stock dr Kylie and we managed to get it! 100% ORIGINAL from USA! NO FAKE! Mini Mattes includes : * Moon * Ginger * Kristen * Angel * Love Bite * Vixen • • • #lamourbeaute #lamourbeautekyliecosmetics #jualkylielipkit #jualkylieholidayedition #jualkylielipkitmurah #jualkylieoriginal #jualkylieminimattes #jualkylieminimatte #jualkylielipgloss #jualkyliemurah jualkyliecosmetics #jualkylielipkitmurah #jualkyliejennerlipstick #jualkylie #juallipstick #juallipkitbykyliemurah #juallipkitbykylie #juallipkitbykylieindo #jualkylieexposed #liquidlipstickmurah #jualkyliesingle #jualmakeup #jualprodukori #jualprodukusa #olshopkosmetik #jualkosmetikori #juallipstickori #juallipstikbranded #jualkylielipgloss
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie Single Exposed (Last Stock) 360.000 . 100% New & Authentic 👌🏼
Kylie Single Kristen (Last Stock) 360.000 . 100% New & Authentic 👌🏼
Kylie Single Dolce K 360.000 (Last Stock) . 100% New & Authentic 👌🏼
Kylie Single Mary Jo K (Last Stock) 360.000 . 100% New & Authentic 👌🏼
Kylie Single Ginger 360.000 (Last Stock) . 100% New & Authentic 👌🏼
KYLIE LIP KIT CANDY K (Last Stock) 560.000 . 100% New & Authentic👌🏼 1 Liquid Lip Candy K 1 Lip Liner Candy K
[KYLIE COSMETICS] Shade on pic: Exposed ⠀ KYLIE LIP KIT MATTE 560k Candy K Dolce K Koko K True Brown K Exposed Kristen Dirty Peach Love bite Brown sugar Leo Spice Moon Pumpkin Ginger Maliboo ⠀ KYLIE LIP MATTE SINGLES 360k Candy K Exposed Dolce K Koko K Ginger Maliboo ⠀ Ps: NADLippie jual 100% barang original ya #jualkyliecosmetics #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkit #jualkyliesingles #jualkyliemurah #kyliecosmeticsmurah #jualkylieexposed
- - - - - S A L E - - - - - • READYSTOCK • LIPKIT > 500.000 💄Pumpkin 💄Kourt K 💄Kristen 2pcs 💄Koko K 5pcs 💄Love Bite 2pcs 💄Posie K 3pcs 💄Exposed 2pcs 💄Maliboo 2pcs 💄Dirty Peach 5pcs 💄Candy K 2pcs SINGLE MATTE > 340.000 💄Dolce K 4pcs 💄Koko K 4pcs 💄Exposed 4pcs 💄Candy K 3pcs 💄Mary Jo K 3pcs 💄Posie K SINGLE GLOSS > 330.000 💄Candy K 3pcs 💄Posie K 3pcs 💄Literally 3pcs 💄Exposed 💄Like 💄Koko K B'DAY EDITION. 💄Lord 330.000 👀 Crème Shadow 280.000 • copper • rosegold - 📲Line : @ses3379g (with @) - 1000% AUTHENTHIC MONEY BACK GUARANTEE #jualkylielipkit #jualkyliereadystock #kylielipkitindo #jualkylieori #jualkyliner #jualkyliemurah #jualkylielovebite #jualkyliedirtypeach #jualkyliebrownsugar #jualkylieginger #jualkyliekourtk #jualkyliemaliboo #jualkylieleo #jualkylielord #jualkyliekristen #jualkylie22 #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliedeadofknight #jualkyliedolcek #jualkylieginger #jualkylieexposed #jualkylielike #jualkylieliterally #jualkyliegloss #jualkyliesingle #jualkyliecremeshadow #jualkyliecopper #jualkylierosegold
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Ready Stock Kylie Kyshadow - Bronze Palette BEST PRICE : only 780rb 100% Authentic, Money back guarantee Free ongkir belanja lewat shopee
Ready Stock Kylie Lip Kit - Candy K BEST PRICE : only 520rb 100% Authentic, Money back guarantee Free ongkir belanja lewat shopee
❌ OUT OF STOCK ❌ . Kylie Lip Kit - Posie K . 100% Authentic, Money back guarantee Free ongkir belanja lewat shopee
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
READY STOCK!! KYLIE COSMETICS Holiday metal " Dancer" ❤️❤️❤️
NOW READY!! KYLIE HOLIDAY COLLECTION Lipkits, metal, gloss, all ready!!
NOW READY!!! KYLIE HOLIDAY COLLECTION.. In this pic: Minis set of 6 & Full size set of 4 ❤️😍
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
KYLIE Matte Lipstick • Single IDR 320K • Lipkit IDR 520K Hanya menjual original, jangan di tanya lagi! #jualkylie #jualkylielipkit #jualkylieposiek #jualkyliekokok #jualkylieginger #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #jualkyliemaliboo #jualkylieexposed #jualkylietruebrownk
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
LIMITED EDITION Kylie Koko Kollection only idr 800rb 100% ORIGINAL MONEY BACK GUARANTEED Contains : -Okurrr -khlo$ -gorg -damn gina gloss . Super super gorgeousssss ! Full size kit dr kylie dgn warna yg kepake semua untuk sehari2 dan super good deal 😍😍 4pc hanya 800rb ! . #jualkylie #jualkokokollection #kokokollectionready #kylielipkitori #kyliekokokollectionmurah #jualkylieready #jualkylieoriginal #jualkyliespice #jualkylieexposed #jualkyliekoko #jualkyliekokokollection #jualkylielimitededition #jualkylieholidayedition #kylieholidayeditionmurah #jualkokokollectionmurah #kokokollectionmurah
LIMITED EDITION Kylie Koko Kollection only idr 800rb 100% ORIGINAL MONEY BACK GUARANTEED Contains : -Okurrr -khlo$ -gorg -damn gina gloss . Super super gorgeousssss ! Full size kit dr kylie dgn warna yg kepake semua untuk sehari2 dan super good deal 😍😍 4pc hanya 800rb ! . #jualkylie #jualkokokollection #kokokollectionready #kylielipkitori #kyliekokokollectionmurah #jualkylieready #jualkylieoriginal #jualkyliespice #jualkylieexposed #jualkyliekoko #jualkyliekokokollection #jualkylielimitededition #jualkylieholidayedition #kylieholidayeditionmurah #jualkokokollectionmurah #kokokollectionmurah
LIMITED EDITION Kylie Koko Kollection only idr 800rb 100% ORIGINAL MONEY BACK GUARANTEED Contains : -Okurrr -khlo$ -gorg -damn gina gloss . Super super gorgeousssss ! Full size kit dr kylie dgn warna yg kepake semua untuk sehari2 dan super good deal 😍😍 4pc hanya 800rb ! . #jualkylie #jualkokokollection #kokokollectionready #kylielipkitori #kyliekokokollectionmurah #jualkylieready #jualkylieoriginal #jualkyliespice #jualkylieexposed #jualkyliekoko #jualkyliekokokollection #jualkylielimitededition #jualkylieholidayedition #kylieholidayeditionmurah #jualkokokollectionmurah #kokokollectionmurah
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
OPEN PO UNTIL 3 JAN ETA 16 JAN 🌸Kylie Lip Kit (Matte Liquid Lipstick + Lip Liner) IDR 570k Shades: - Candy K (warm pinky nude) - Dolce K (deep beige nude) - Exposed (warm mid tone beige) - Posie K (cool mid-tone berry) - Koko K (pale pink) - Mary Jo K (true blue red) - 22 (vibrant burnt orange) - Kourt K (deep purple) - Kristen (warm brown berry) - Spice (deepened raspberry-plum) - Dirty Peach (mid-tone yellow peach) - Leo (true deep burgundy) - Love Bite (rich plum brown) - Maliboo (light cool-tone nude) - Moon (taupe-y nude) - Ginger (warm terracotta brown) - Pumpkin (dirty mid-tone orange) - True Brown K (deep chocolate brown) - Brown Sugar (true yellow brown) . 🌸Matte Singles IDR 350k Candy K, Dolce K, Exposed, Posie K, Koko K, Mary Jo K, Kristen, Maliboo, Ginger, Kourt K, True Brown K #rosettedeluxekylie #jualkylie #jualkylielipstick #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkyliemurah #jualkyliematte #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliemattesingle #jualkylieori #juallipkitori #jualkylieexposed #jualkyliekokok #jualkylielipkitcandyk #jualkylielipkitginger #jualkylielipkitkokok
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
next page →