#jualkyliecandyk

2,902 posts

"Merry Lipkit" Holiday Limited Edition ๐Ÿ˜ . ๐ŸŽ‰ CNY BIG SALE ๐ŸŽ‰ Dalam rangka menyambut hari raya Imlek (Chinese New Year), mitoticgoods mengadakan sale besar-besaran mulai tanggal 20 Januari - 27 Januari 2017 ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ”ฅLipkit 3 pcs only 1.450.000 available : Candy K, Posie K, Kristen, Ginger, Merry Holiday Edition (khsus Merry + 25rb) . ๐Ÿ”ฅKylie Koko Kollection only 800.000/ box . ๐Ÿ”ฅKylie Candy K gloss only 230.000 . ๐Ÿ”ฅJeffreestar "Celebrity Skin" only 310.000 . ๐Ÿ”ฅKylie Koko Kollection "Okurr" only 200.000 . Don't miss it girls ๐Ÿ˜˜ Chepest price and 100% authentic guarantee ๐Ÿ˜ . For information and order : Line : tsiscap . #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
KYLIE "POSIE K" . ๐ŸŽ‰ CNY BIG SALE ๐ŸŽ‰ Dalam rangka menyambut hari raya Imlek (Chinese New Year), mitoticgoods mengadakan sale besar-besaran mulai tanggal 20 Januari - 27 Januari 2017 ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ”ฅLipkit 3 pcs only 1.450.000 available : Candy K, Posie K, Kristen, Ginger, Merry Holiday Edition (khsus Merry + 25rb) . ๐Ÿ”ฅKylie Koko Kollection only 800.000/ box . ๐Ÿ”ฅKylie Candy K gloss only 230.000 . ๐Ÿ”ฅJeffreestar "Celebrity Skin" only 310.000 . ๐Ÿ”ฅKylie Koko Kollection "Okurr" only 200.000 . Don't miss it girls ๐Ÿ˜˜ Chepest price and 100% authentic guarantee ๐Ÿ˜ . For information and order : Line : tsiscap . #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
KYLIE KOKO KOLLECTION only 800k ๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŽ‰ CNY BIG SALE ๐ŸŽ‰ Dalam rangka menyambut hari raya Imlek (Chinese New Year), mitoticgoods mengadakan sale besar-besaran mulai tanggal 20 Januari - 27 Januari 2017 ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ”ฅLipkit 3 pcs only 1.450.000 available : Candy K, Posie K, Kristen, Ginger, Merry Holiday Edition (khsus Merry + 25rb) . ๐Ÿ”ฅKylie Koko Kollection only 800.000/ box . ๐Ÿ”ฅKylie Candy K gloss only 230.000 . ๐Ÿ”ฅJeffreestar "Celebrity Skin" only 310.000 . ๐Ÿ”ฅKylie Koko Kollection "Okurr" only 200.000 . Don't miss it girls ๐Ÿ˜˜ Chepest price and 100% authentic guarantee ๐Ÿ˜ . For information and order : Line : tsiscap . #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Kylie Lipkit Sale !!!!! Rp. 510.000 Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale and to be honest beli kylie lipkit worthed banget ya krn dpt lip liner yg super smooth . 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
๐ŸŽ‰ CNY BIG SALE ๐ŸŽ‰ Dalam rangka menyambut hari raya Imlek (Chinese New Year), @mitoticgoods mengadakan sale besar-besaran mulai tanggal 20 Januari - 27 Januari 2017 ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ”ฅKylie Lipkit 3 pcs only 1.450.000 available : Candy K, Posie K, Kristen, Ginger, Merry Holiday Edition (khsus Merry + 25rb) . ๐Ÿ”ฅKylie Koko Kollection only 800.000/ box . ๐Ÿ”ฅKylie Candy K gloss only 230.000 . ๐Ÿ”ฅJeffreestar "Celebrity Skin" only 310.000 . ๐Ÿ”ฅKylie Koko Kollection "Okurr" only 200.000 . Don't miss it girls ๐Ÿ˜˜ Chepest price and 100% authentic guarantee ๐Ÿ˜ . For information and order : Line : tsiscap . #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
๐ŸŽ‰ CNY BIG SALE ๐ŸŽ‰ Dalam rangka menyambut hari raya Imlek (Chinese New Year), mitoticgoods mengadakan sale besar-besaran mulai tanggal 20 Januari - 27 Januari 2017 ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ”ฅLipkit 3 pcs only 1.450.000 available : Candy K, Posie K, Kristen, Ginger, Merry Holiday Edition (khsus Merry + 25rb) . ๐Ÿ”ฅKylie Koko Kollection only 800.000/ box . ๐Ÿ”ฅKylie Candy K gloss only 230.000 . ๐Ÿ”ฅJeffreestar "Celebrity Skin" only 310.000 . ๐Ÿ”ฅKylie Koko Kollection "Okurr" only 200.000 . Don't miss it girls ๐Ÿ˜˜ Chepest price and 100% authentic guarantee ๐Ÿ˜ . For information and order : Line : tsiscap . #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Kylie Single Rp 348.000 Follow @emmabeauties 100% authentic or original. Ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades Candy K Koko K Posie K xxxxxsoldoutxxxx Exposed xxxsoldoutxxx For preebook or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkyliesinglematte #makeupaddict #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyhaul #beautyaddict
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 510.000 Follow @emmabeauties Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 510.000 Follow @emmabeauties Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW ๐Ÿ˜ณ o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 510.000 Follow @emmabeauties Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k (SOLD โŒ) -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k (SOLD โŒ) -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k (SOLD โŒ) -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie singles 100% ORIGINAL only idr 340rb Avail shade : -candy k (SOLD โŒ) -exposed . Untuk review uda banyak bertebaran di google ya, ada harga ada kualitas jadi SAY NO TO FAKE ! Texture super light weight, bener2 transferproof, eatproof, waterproof! Ga lengket ataupun berat saat dipakai dan wangi kue :D So far ini merupakan best liquid lipstick yg pernah owner pakai (banyak blogger yg ngomong begitu jg) . Berikut ciri2 Kylie asli ya : -gambar gigi nya hologram (untuk lip kit) - tube lipstick nya bening BUKAN PUTIH -ada kode di bagian bawah lip liner nya -wangi liquid lipstick vanilla cake, bukan wangi yg aneh2 -tekstur awal liquid , ga lengket maupun kental . #jualkylie #jualkyliecosmetics #jualkyliemattesingle #jualkylielipkit #jualkyliesingle #jualkyliesinglematte #jualkylieexposed #jualkylieposiek #jualsinglekylielipkit #juallipkitkylie #jualkylieoriginal #kyliejkt #kylielipkitjkt #kylieindo #kylielipkitoriginal #kylielipkitori #kyliemattesingle #kyliesingle #jualliquidlipstick #jualmattelipstick #jualmatteliquidlipstick #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #jualposiek #jualcandyk #jualkyliecandyk
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 520.000 Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale and to be honest beli kylie lipkit worthed banget ya krn dpt lip liner yg super smooth . 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 520.000 Follow @emmabeauties Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
Kylie Single Rp 348.000 Follow @emmabeauties 100% authentic or original. Ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades Candy K Koko K Posie K xxxxxsoldoutxxxx Exposed xxxsoldoutxxx For preebook or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkyliesinglematte #makeupaddict #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyhaul #beautyaddict
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW ๐Ÿ˜ณ o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie Lipkit SALE !!! 535.000 (normal price : 550.000) Ready : - candy - posie - kristen - ginger - pumpkin - MERRY (+ 25rb)
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 520.000 Follow @emmabeauties Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
Kylie Single Rp 348.000 Follow @emmabeauties 100% authentic or original. Ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades Candy K Koko K Posie K xxxxxsoldoutxxxx Exposed xxxsoldoutxxx For preebook or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkyliesinglematte #makeupaddict #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyhaul #beautyaddict
Kylie Cosmetics Lip Kit Candy K - IDR 549.000 --- Candy K is a warm pinky nude. --- Contains: 1 Matte Liquid Lipstick 1 Pencil Lip Liner --- The #KylieCosmetics Lip kit is your secret weapon to create the perfect 'Kylie Lip. --- This ultra-long wearing lip liner has a creamy texture that glides across the lips for a very easy and comfortable application. The Lip Liner sharpens easily in most standard sized sharpeners. --- The Liquid Matte Lipstick has high intensity pigment for an instant bold matte lip. The extremely long wearing lipstick contains moisturizing ingredients for a comfortable, emollient and silky feel that does not dry your lips out. --- STATUS: READY STOCK --- ORDER CONTACT: << choose one please LINE: pulchracosmetics LINE@: @pulchrastore (klik link bio) BBM: 7A69A299 WA: 0896-5388-5048 EMAIL: pulchra.cosmetics[at]gmail[dot]com INSTAGRAM DM --- FORMAT ORDER: Nama: Alamat Lengkap (Kel, Kec): No tlp: Order: --- CHECK OUR PO CATALOGUE @PULCHRAPREORDER --- #jualkyliecosmetics #jualkylielipkit #jualkyliecandyk #jualkylielipkitori #jualkylielipkitcandy #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitcandyk #jualkylie #kyliecandyk #kylielipkitcandyk #kyliebypulchra
Hello girls, ini tampak depan rumah sekaligus toko kita ya โค Bagi yg berdomisili di Palembang bisa datang dan lihat langsung barangnya (bisa menghubungi kontak line owner terlebih dahulu). Dijamin 100% ORIGINAL USA ๐Ÿ‘ NO TIPU2, NO barang KW ya ! READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA โค Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow ๐Ÿ‘‰ @mitoticgoods Thank you ๐Ÿ˜˜ #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Kylie Single Rp 348.000 Follow @emmabeauties 100% authentic or original. Ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades Candy K Koko K Posie K xxxxxsoldoutxxxx Exposed xxxsoldoutxxx For preebook or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkyliesinglematte #makeupaddict #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyhaul #beautyaddict
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 520.000 Follow @emmabeauties Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA โค Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow ๐Ÿ‘‰ @mitoticgoods Thank you ๐Ÿ˜˜ #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Mitoticgoods hanya menjual produk Kylie 100% ORIGINAL USA โค disertai dengan bukti fisik dari semua barang2 yang ready stock di rumah ๐Ÿ˜˜ Jika scroll ke bawah, mitoticgoods telah memberikan beberapa video review perbedaan Kylie REAL VS FAKE ๐Ÿ˜š . Be a smart buyer girls, belanjalah hanya di Olshop yang terbuka dan terpercaya ๐Ÿ’ก๐Ÿ˜˜ . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow ๐Ÿ‘‰ @mitoticgoods Thank you ๐Ÿ˜˜ #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Beautiful "Merry Lipkit" Holiday Limited Edition ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA โค Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow ๐Ÿ‘‰ @mitoticgoods Thank you ๐Ÿ˜˜ #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA โค Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow ๐Ÿ‘‰ @mitoticgoods Thank you ๐Ÿ˜˜ #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW ๐Ÿ˜ณ o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 520.000 Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale and to be honest beli kylie lipkit worthed banget ya krn dpt lip liner yg super smooth . 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000, KOKO KOLLECTION (Limited Edition) 850.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA โค Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin - MERRY (Holiday Limited Edition) +15rb Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow ๐Ÿ‘‰ @mitoticgoods Thank you ๐Ÿ˜˜ #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah
Kylie Single Rp 348.000 Follow @emmabeauties 100% authentic or original. Ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades Candy K Koko K Posie K Exposed xxxsoldoutxxx For preebook or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkyliesinglematte #makeupaddict #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyhaul #beautyaddict
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 520.000 Follow @emmabeauties Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
READY STOCK LAST PIECE Kylie Holiday Edition ๐Ÿ“ท: Vixen Lip Kit ๐Ÿ’ฐ IDR 550.000 . . This is a blackened plum color and it looks so glamorous especially on light to medium skin tones ๐Ÿ˜ there's no more restock for this ya! . . For order and inquiries Line โžก ccglambeauty WA โžก 081902679770 #kyliecosmeticsbyccglam . NOTE: โ˜We sell authentic and original products only. All items are bought directly from the website . . #ccglambeautyready #kylielipkitindonesia #kylielipkitindo #kylieholidayedition #readystockkylielipkit #jualkyliereadystock #jualkylieoriginal #jualkylielipkit #juallipkitbykylie #jualkylielipkitmurah #jualkyliegloss #jualkyliemetal #jualkyliekyshadow #jualkylieginger #jualkyliecandyk #jualkyliecosmeticsindonesia #jualkyliecosmeticsready #jualkylieholidayedition #jualkylieholiday2016 #jualkylielimitededition #jualkyliekokocollection #jualkylieholidaypalette #kyliemerrylipkit #kylievixen #kyliedancer #kylienaughtygloss #kyliejollygloss #jualkylievixen #jualkylievixenlipkit
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW ๐Ÿ˜ณ o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie Single Rp 348.000 Follow @emmabeauties 100% authentic or original. Ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades Candy K Koko K Posie K Exposed xxxsoldoutxxx Kristen Ginger For preebook or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkyliesinglematte #makeupaddict #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyhaul #beautyaddict
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 520.000 Follow @emmabeauties Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
READY STOCK KYLIE lipstick single matte ( lipstick only ) . Available shades Koko k Candy k Exposed Dolce k Possie k . IDR 365,000 . READY STOCK Kylie lip kit ( lipstick + lip liner ) Ginger Kristen Candy k Ginger Possie k Koko k Exposed Leo - birthday edition Merry - holiday edition . IDR 540,000 . Line for order, link ada di bio . #jualkyliecandyk #jualkyliecosmetic #jualcandyk #jualkylie #jualkyliesinglematte #juallokok #jualpossiek #jualdolcek #jualliquidlipsfock #jualexposed #jualkylieholidayedition
Kylie Single Koko K Ready @Rp 348.000 Follow @emmabeauties 100% authentic or original , ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades Candy K Koko K Posie K Exposed xxxsoldoutxxx Kristen Ginger For preebook or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkyliesinglematte #makeupaddict #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyhaul #beautyaddict
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 520.000 Follow @emmabeauties Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW ๐Ÿ˜ณ o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie Single Rp 348.000 Follow @emmabeauties 100% authentic or original. Ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades Candy K Koko K Posie K Exposed xxxsoldoutxxx Kristen Ginger For preebook or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkyliesinglematte #makeupaddict #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyhaul #beautyaddict
Kylie Koko Kollection *Limited Edition* ๐Ÿ˜ Item ini sudah tidak diproduksi lagi di Kylie Cosmetics ๐Ÿ˜ฒ hemat banget lhoo ๐Ÿ˜˜ 1 pcs available dijual terpisah, shade "OKURR" seperti di foto ๐Ÿ‘† only 260.000 (FREE ONGKIR) FULL BOX (only 850.000, FREE ONGKIR) terdiri dari 4 singles FULL SIZE, shade : -DAMN GINA (gloss) -KHLOS (matte) -OKURR (matte) -GORG (matte) Dijamin, the best price you'll ever get ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฒ For information and order Line1 : tsiscap Line2 : ditamarisca #jualkyliekokokollection #jualkokokollection #jualkokokollectionmurah #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock
Shade : Candy K ๐Ÿ˜ READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA โค Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Marry Jo - Kristen - Ginger For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow ๐Ÿ‘‰ @mitoticgoods Thank you ๐Ÿ˜˜ #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
Shade : Posie K ๐Ÿ˜ READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA โค Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin Ready matte single : - Candy K - Posie K - Kristen - Ginger - Mary Jo . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow ๐Ÿ‘‰ @mitoticgoods Thank you ๐Ÿ˜˜ #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylielipkitposiek #kylieposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics #jualposiek
Shade : Pumpkin ๐Ÿ˜ READY STOCK Kylie Lipkit Only 535.000 dan MATTE SINGLE 350.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA โค Ready Lipkit : - Candy K - Posie k - Kristen - Ginger - Pumpkin . Ready matte single : - Candy K - Posie K - Mary Jo - Kristen - Ginger . For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Please kindly follow ๐Ÿ‘‰ @mitoticgoods Thank you ๐Ÿ˜˜ #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualkyliepumpkin #jualkylielipkitpumpkin #kyliepumpkin #jualkylienewshade
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW ๐Ÿ˜ณ o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW ๐Ÿ˜ณ o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie Single Rp 348.000 Follow @emmabeauties 100% authentic or original. Ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades Candy K Koko K Posie K Exposed xxxsoldoutxxx Kristen Ginger For preebook or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkyliesinglematte #makeupaddict #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyhaul #beautyaddict
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 520.000 Follow @emmabeauties Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
Helo girls, banyak customers yg sering bertanya2 "Kylienya Ori ngga sis ?" Kita hanya menjual Kylie 100% ORIGINAL USA โค โŒNO KW, NO ori Australia, NO ori Singapore yaโŒโœ‹ Bahkan kita buka toko Kylie juga di rumah ya girls, untuk wilayah Palembang bisa datang dan lihat langsung Kylienya (by appointment) ๐Ÿ˜˜ Bisa dilihat customers kita yang ngetag di instagram juga banyak ya say โค Hati2 barang palsu ๐Ÿ˜ต beberapa cust saya dulunya pernah tertipu, namun sekarang sudah menemukan @mitoticgoods dan jadi langganan tetap ๐Ÿ˜˜ Belanjalah hanya di Olshop yang terbuka dan terpercaya ya girls, be a smart buyer ๐Ÿ˜ Have a good night ๐ŸŒ™ For information and order : Line : tsiscap #jualkyliesingle #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualcandyk #jualcandykmurah #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #jualposiek #jualkylienewshade #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
Kylie Single Rp 348.000 100% authentic or original. Ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades Candy K Koko K Posie K Kristen For preebook or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkyliesinglematte #makeupaddict #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyhaul #beautyaddict
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 520.000 Follow @emmabeauties Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 520.000 Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
Kylie Lip Kit Candy K Dapet lipstick dan lip liner nya Hanya 1 kali swatch, masih seperti baru ada box juga Detail bisa langsung chat Original 100%, money back guarantee! Price : 350.000 (free ongkir) . #prelovedkylie #prelovedkylielipkit #prelovedkylielipstick #prelovedkyliecandyk #prelovedkyliemurah #jualkylie #jualkyliemurah #jualkylielipkit #jualkyliesecond #jualkyliecandyk #kylie #kyliemurah #kyliecosmetics #kylielipkit #kyliesecond #kyliepreloved #kyliecandyk
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW ๐Ÿ˜ณ o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Kylie Lipkit Sale Rp. 535.000 --- Rp 520.000 Harga bisa lbh murah krn admin pas order kemarin ada Black Friday Sale 100% authentic or original, ordered directly from kyliecosmetics.com us. Available shades : Candy K Koko k Posie K Kristen Single @ Rp 348.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K Kristen Kylie Gloss : Rp 320.000 Available shades : Candy K Koko K Posie K available in : Candy K Kristen Posie K Koko K For order or inquiry pls contact line : emmabeauties or wa in bio. #jualkylielipkit #jualkyliecandyk jualkylielipkit #jualkyliecosmetics #jualkylielipstick #jualkyliekristen #jualkyliecandyk #makeuphaul #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyjunkie #jualkylielipkitkristen #jualkylielipkitposie #jualkylielipkitkokok #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekoko #jualkylielipkitsummershades #jualkylielipkitcandyk #beautyaddict #makeupaddict #jualkylielipkitready #jualkylielipkitready #jualkyliesinglecandyk #jualkyliesinglekokok #jualkyliesingleposiek #jualkyliesinglekristen #jualkyliesingle #jualkyliesingleginger #jualkylielipgloss #juallipglosskylie
next page →