#jualkylie22

1,138 posts

Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
- - - - - S A L E - - - - - • READYSTOCK • LIPKIT > 500.000 💄Pumpkin 💄Kourt K 💄Kristen 2pcs 💄Koko K 5pcs 💄Love Bite 2pcs 💄Posie K 3pcs 💄Exposed 2pcs 💄Maliboo 2pcs 💄Dirty Peach 5pcs 💄Candy K 2pcs SINGLE MATTE > 340.000 💄Dolce K 4pcs 💄Koko K 4pcs 💄Exposed 4pcs 💄Candy K 3pcs 💄Mary Jo K 3pcs 💄Posie K SINGLE GLOSS > 330.000 💄Candy K 3pcs 💄Posie K 3pcs 💄Literally 3pcs 💄Exposed 💄Like 💄Koko K B'DAY EDITION. 💄Lord 330.000 👀 Crème Shadow 280.000 • copper • rosegold - 📲Line : @ses3379g (with @) - 1000% AUTHENTHIC MONEY BACK GUARANTEE #jualkylielipkit #jualkyliereadystock #kylielipkitindo #jualkylieori #jualkyliner #jualkyliemurah #jualkylielovebite #jualkyliedirtypeach #jualkyliebrownsugar #jualkylieginger #jualkyliekourtk #jualkyliemaliboo #jualkylieleo #jualkylielord #jualkyliekristen #jualkylie22 #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliedeadofknight #jualkyliedolcek #jualkylieginger #jualkylieexposed #jualkylielike #jualkylieliterally #jualkyliegloss #jualkyliesingle #jualkyliecremeshadow #jualkyliecopper #jualkylierosegold
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Honest review hasil pemakaian liquid lipsticknya kylie setelah 7jam😍😍 Selama 7jam owner sudah makan grilled salmon steak with teriyaki sauce😋, minum teh🍵, dan juga cappuccino☕️. No touch up!! Bisa dilihat hanya dibagian inner lips yang hilang. Sisanya masih oke banget🤗🤗 owner pakai shades 22💋 . . . . . #jualkylielipkit #jualkylielipkitori #jualkyliecosmetic #jualkyliecosmeticori #jualkylieliquidlipstick #jualkyliesingle #kylielipkitmurah #kylielipkitoriginal #jualkylie22 #jualkylieginger #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylieposiek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
CLERANCE SALE: 2pcs maliboo & 1 pcs 22! 100% ORIGINAL USA #jualmaliboo #jual22 #jualkylielipkit #jualkyliemaliboo #jualkylie22 #kylielipkitmurah
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Dijual - Preloved Kylie lip kit (original) Shade: 22 Sisa: kira-kira 70-75% Sebenernya suka banget sama warnanya, tapi dijual karena jarang dipake Warnanya bagus banget, burnt orange, agak mirip merah bata, cocok buat yang kurang pede pake warna merah. Ini lipkit ya, jadi dapet liquid lipstick + lip liner nya. Lip liner udah 3x diserut. Belinya agustus 2016. Exp 12m. Harga baru di pasaran sekitar 590rb. Dijual 370rb ya, free ongkir Bandung dan Jabotabek Lip Swatch by: @lipstuff #kyliepreloved #jualkylielipkit #jualkylieoriginal #jualkylielipkitori #jualkyliepreloved #jualkylie #jualmakeuppreloved #jualkylie22 #juallipstickpreloved #prelovedlipstick #prelovedmakeup #kylie22 #22 #jualprelovedlipstick
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
- ❤ 22 Price : 💰 Lipkit IDR 550.000 💰 Singles IDR 365.000 💰 Lipliner IDR 295.000 . 💦 OPEN PO until December 2th 💦 ETA 20-25 days after close po 💦 We only sell original products! 💦 For pricelist go check #.beautewinkelpricelist 🌈 Available shades & products ? Go check it up at kyliecosmetics.com or you can contact me through : . ✉ LINE : @fpw0850m ( use the '@' ) 📩 E-mail : beautewinkel@yahoo.com
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Dijual - Preloved Kylie lip kit (original) Shade: 22 Sisa: kira-kira 70-75% Sebenernya suka banget sama warnanya, tapi dijual karena jarang dipake Warnanya bagus banget, burnt orange, agak mirip merah bata, cocok buat yang kurang pede pake warna merah. Ini lipkit ya, jadi dapet liquid lipstick + lip liner nya. Lip liner udah 3x diserut. Belinya agustus 2016. Exp 12m. Harga baru di pasaran sekitar 590rb. Dijual 370rb ya, free ongkir Bandung dan Jabotabek #kyliepreloved #jualkylielipkit #jualkylieoriginal #jualkylielipkitori #jualkyliepreloved #jualkylie #jualmakeuppreloved #jualkylie22 #juallipstickpreloved #prelovedlipstick #prelovedmakeup
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
@beautecastle : 👑 KYLIE COSMETICS LIP KIT (MATTE LIQUID LIPSTICK & LIPLINER) - 22 - Brown Sugar - Candy K - Dolce K - Dirty Peach - Exposed - Ginger - Kristen - Kourt K - Koko K - Love Bite - Maliboo - Mary Jo K - Posie K - True Brown K 💲IDR 575,000 👉🏻#beautereadykylie . 🚀Pengiriman dari Surabaya. 🎀 Grab yours now! Line : @NZB8455P Wa/ SMS : 081282948851 ----------------------------------------------------The #KylieCosmetics Lip Kit is your secret weapon to create the perfect 'Kylie Lip.' Each Lip Kit comes with a Matte Liquid Lipstick and matching Lip Liner. Love Bite is a rich plum brown. This ultra-long wearing lip liner has a creamy texture that glides across the lips for a very easy and comfortable application. The Lip Liner sharpens easily in most standard sized sharpeners - just make sure your sharpener is not dull! The Liquid Matte Lipstick has high intensity pigment for an instant bold matte lip. The extremely long wearing lipstick contains moisturizing ingredients for a comfortable, emollient and silky feel that does not dry your lips out. . . . . #jualkylie #jualkyliemurah #jualkylielipkit #jualkyliegloss #jualkyliematte #jualkyliemetals #jualkylieready #jualkylielips #jualkylieginger #jualkyliemaliboo #jualkylieexposed #jualkylielipkitjkt #jualkyliesurabaya #jualkylielipkitori #jualkyliemurahori #jualkylielipkitdolcek #jualkylie22 #jualkylielovebite #jualkylieginger #jualkylietruebrownk #jualkyliedirtypeach #jualkyliebirthdayedition #jualkyliemaryjok #jualkyliecandyk #jualkyliebrownsugar #jualkylieeyeshadow #juakyliner #jualkyshadow
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
👑 KYLIE COSMETICS LIP KIT (MATTE LIQUID LIPSTICK & LIPLINER) - 22 - Brown Sugar - Candy K - Dolce K - Dirty Peach - Exposed - Ginger - Kristen - Kourt K - Koko K - Love Bite - Maliboo - Mary Jo K - Posie K - True Brown K 💲IDR 575,000 👉🏻#beautereadykylie . 🚀Pengiriman dari Surabaya. 🎀 Grab yours now! Line : @NZB8455P Wa/ SMS : 081282948851 ----------------------------------------------------The #KylieCosmetics Lip Kit is your secret weapon to create the perfect 'Kylie Lip.' Each Lip Kit comes with a Matte Liquid Lipstick and matching Lip Liner. Love Bite is a rich plum brown. This ultra-long wearing lip liner has a creamy texture that glides across the lips for a very easy and comfortable application. The Lip Liner sharpens easily in most standard sized sharpeners - just make sure your sharpener is not dull! The Liquid Matte Lipstick has high intensity pigment for an instant bold matte lip. The extremely long wearing lipstick contains moisturizing ingredients for a comfortable, emollient and silky feel that does not dry your lips out. . . . . #jualkylie #jualkyliemurah #jualkylielipkit #jualkyliegloss #jualkyliematte #jualkyliemetals #jualkylieready #jualkylielips #jualkylieginger #jualkyliemaliboo #jualkylieexposed #jualkylielipkitjkt #jualkyliesurabaya #jualkylielipkitori #jualkyliemurahori #jualkylielipkitdolcek #jualkylie22 #jualkylielovebite #jualkylieginger #jualkylietruebrownk #jualkyliedirtypeach #jualkyliebirthdayedition #jualkyliemaryjok #jualkyliecandyk #jualkyliebrownsugar #jualkylieeyeshadow #juakyliner #jualkyshadow
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
Siapa yang mau bibirnya kayak kylie??? Yup kylie Jenner yang terkenal itu. o. Ini lipen Kylie yang ORIGINAL (sorry capslock) soalnya ada yg masih gak percaya juga, padahal @betalicious_id gak pernah tuh jual2 barang KW takut dosa bilangnya asli padahal KW 😳 o. Go follow @betalicious_id Buy 1pcs @ IDR 599,000 Buy 3pcs @ IDR 580,000 . . #jualkylie #jualkyliegloss #jualkylielipkit #kylielipkit #kylielipgloss #jualkyliemurah #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkyliekokok #jualkylie22 #jualkylieready #jualkyliereadystock #jualkylielipgloss #jualkylieexposed #jualkylieginger #kylielipkitready #jualkyliejakarta #jualkylielipstick #jualkylietruebrownk #jualkyliedolcek
OPEN PO Kylie Cosmetics ALL PRODUCTS (Kyshadow Palettes, Eyeliners, Lip kits, Singles, Glosses and Metals) Newest products include: Burgundy Palette, Moon, Spicy, Trick, Pumpkin and Leo . Also available for PO: KOKO KOLLECTION (Gourg, Damn Diva, Okurr, Khlo$) for 670k (limited slot) . Kylie's last LIMITED EDITION BIRTHDAY COLLECTION juga available (1 SET ONLY) for 2.500.000 berisi: Matte Lipstick MINI KIT, Lord metal, Copper Creme Shadow, Rose Gold Creme Shadow, Poppin Gloss and Kyliner Kit Dark Bronze (does not include Leo, Make Up Bag and Dust Bag) All products are gold packaged and are no longer in production . For other price inquiries please PM 😊 Last order by end of November 2016 Barang dateng ETA tengah 15 Desember 2016 Cheers and happy shopping, -Euphoria Polish-💋 . #kylielipkit #jualkylielipkit #openpokylielipkit #readystockkylielipkit #jualkyliebirthdaycollection #jualkylieminikit #jualminikit #jualcandyk #jualkokokollection #jualkyliekokokollection #jualdolcek #jualspice #jualkyliespice #jualkylie22 #jualburgundypalette #jualkyshadow #jualkyliner #jualexposed #jualkylielipkitmurah #jualkylie #jualkyliemurah #jualkyliereadystock #jualkylielipkitreadystock #jualkylielipkitori #jualkylielipkitoriginal
22 💋 Kylie Lipkit READY STOCK Only 565.000 dan MATTE SINGLE 380.000 (FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA) 100% ORIGINAL USA ❤ Please kindly follow 👉 @mitoticgoods Ready Lipkit : - Candy K - Koko k - Posie k - Mary jo - Exposed - Kristen - Ginger - Dirty Peach - Love Bite - Brown Sugar Ready matte single : - Candy K - Posie K - Koko K - Exposed - Dolce K - Mary Jo For information and order : Line : tsiscap Ig owner : @theresiasisca Ig shop : @mitoticgoods Thank you 😘 #jualkylielipkit #jualkylielipkitmurah #jualkylielipkitori #jualkylieginger #kylieginger #kyliepalembang #jualkylieready #jualkyliereadystock #kyliereadystock #jualkylie22 #kylie22 #kyliecandyk #jualkyliecandyk #jualkylieposiek #jualkyliemattesingle #jualkylielipstick #jualkyliecosmetics #jualkylieoriginal #jualkylielipkitready #kylielipkitready #kylielipkitreadystock #jualkyliekristen #kyliekristen #kylielipkitreadystock #kyliecosmetics
NOW READY!! KYLIE LIPKIT "Smile" Limited edition, di web sold out & no more restock ya.. ❤️
NOW READY!! KYLIE lipkit "Smile" Warna terbaru dr Kylie, yg seluruh net sales disumbangkan untuk charity ❤️
Ready stock Kylie Lip Kit that consist of Matte Liquid Lipstick and Lip Liner! 100% original guaranteed! Ini orii ya guys, no abal2 no kw, DIJAMIN! 👍😊 @520k Ready for shade Candy K, Posie K and 22 Minat line ke : putrihermatika WA No 085646131293 #jualkylielipkit #jualkylieposiek #jualkyliecandyk #jualkylie22 #jualkylielipkitposiek #jualkylielipkitcandyk #jualkylielipkit22 #kylielipkitposiek #kylielipkitcandyk #kylielipkit22
By @fraichegoods @fraichegoods • • • KYLIE LIP KIT • 1 Matte Liquid Lipstick (0.11 fl oz./oz. liq / 3.25 ml) • 1 Pencil Lip Liner (net wt./ poids net .03 oz./ 1.0 g) Rp 588.000 . Pembelian 2 box Lip Kit atau lebih, kami kirim dengan Kylie Black Box ✨✨✨✨ Ready stock: Pumpkin Moon Spice Brown Sugar Love Bite Dirty Peach Ginger Kristen Maliboo 22 Dolce K Candy K Mary Jo K Posie K Koko K Exposed Kourt K (SOLD OUT) • • • Semua produk 100% original, tidak menjual barang fake/replica. Terima kasih untuk tidak bertanya lagi :) . . . #jualkylielipkit #jualcandyk #jualdolcek #jualmaryjok #jualposiek #jualkokok #kylielipkitmurah #kylielipkitori #kylielipkitoriginal #jualkylielipkitmuraj #jualkylieliokitjakarta #juallipstickori #jualnyxori #jualelf #jualmakeup #jualmakeupori #jualmakeuporiginal #jualkylielipkit22 #jual22 #jual22k #jualkylie22 #jualkylieexposed #jualexposed #jualkyliegloss #jualkyliemattesingle #jualkylie #kylielipkitexposed #jualkylielipkitexposed #jualkyliemetal
By @fraichegoods @fraichegoods • • • KYLIE LIP KIT • 1 Matte Liquid Lipstick (0.11 fl oz./oz. liq / 3.25 ml) • 1 Pencil Lip Liner (net wt./ poids net .03 oz./ 1.0 g) Rp 588.000 . Pembelian 2 box Lip Kit atau lebih, kami kirim dengan Kylie Black Box ✨✨✨✨ Ready stock: Pumpkin Moon Spice Brown Sugar Love Bite Dirty Peach Ginger Kristen Maliboo 22 Dolce K Candy K Mary Jo K Posie K Koko K Exposed Kourt K (SOLD OUT) • • • Semua produk 100% original, tidak menjual barang fake/replica. Terima kasih untuk tidak bertanya lagi :) . . . #jualkylielipkit #jualcandyk #jualdolcek #jualmaryjok #jualposiek #jualkokok #kylielipkitmurah #kylielipkitori #kylielipkitoriginal #jualkylielipkitmuraj #jualkylieliokitjakarta #juallipstickori #jualnyxori #jualelf #jualmakeup #jualmakeupori #jualmakeuporiginal #jualkylielipkit22 #jual22 #jual22k #jualkylie22 #jualkylieexposed #jualexposed #jualkyliegloss #jualkyliemattesingle #jualkylie #kylielipkitexposed #jualkylielipkitexposed #jualkyliemetal
By @fraichegoods @fraichegoods • • • KYLIE LIP KIT • 1 Matte Liquid Lipstick (0.11 fl oz./oz. liq / 3.25 ml) • 1 Pencil Lip Liner (net wt./ poids net .03 oz./ 1.0 g) Rp 588.000 . Pembelian 2 box Lip Kit atau lebih, kami kirim dengan Kylie Black Box ✨✨✨✨ Ready stock: Pumpkin Moon Spice Brown Sugar Love Bite Dirty Peach Ginger Kristen Maliboo 22 Dolce K Candy K Mary Jo K Posie K Koko K Exposed Kourt K (SOLD OUT) • • • Semua produk 100% original, tidak menjual barang fake/replica. Terima kasih untuk tidak bertanya lagi :) . . . #jualkylielipkit #jualcandyk #jualdolcek #jualmaryjok #jualposiek #jualkokok #kylielipkitmurah #kylielipkitori #kylielipkitoriginal #jualkylielipkitmuraj #jualkylieliokitjakarta #juallipstickori #jualnyxori #jualelf #jualmakeup #jualmakeupori #jualmakeuporiginal #jualkylielipkit22 #jual22 #jual22k #jualkylie22 #jualkylieexposed #jualexposed #jualkyliegloss #jualkyliemattesingle #jualkylie #kylielipkitexposed #jualkylielipkitexposed #jualkyliemetal
By @fraichegoods @fraichegoods • • • KYLIE LIP KIT • 1 Matte Liquid Lipstick (0.11 fl oz./oz. liq / 3.25 ml) • 1 Pencil Lip Liner (net wt./ poids net .03 oz./ 1.0 g) Rp 588.000 . Pembelian 2 box Lip Kit atau lebih, kami kirim dengan Kylie Black Box ✨✨✨✨ Ready stock: Pumpkin Moon Spice Brown Sugar Love Bite Dirty Peach Ginger Kristen Maliboo 22 Dolce K Candy K Mary Jo K Posie K Koko K Exposed Kourt K (SOLD OUT) • • • Semua produk 100% original, tidak menjual barang fake/replica. Terima kasih untuk tidak bertanya lagi :) . . . #jualkylielipkit #jualcandyk #jualdolcek #jualmaryjok #jualposiek #jualkokok #kylielipkitmurah #kylielipkitori #kylielipkitoriginal #jualkylielipkitmuraj #jualkylieliokitjakarta #juallipstickori #jualnyxori #jualelf #jualmakeup #jualmakeupori #jualmakeuporiginal #jualkylielipkit22 #jual22 #jual22k #jualkylie22 #jualkylieexposed #jualexposed #jualkyliegloss #jualkyliemattesingle #jualkylie #kylielipkitexposed #jualkylielipkitexposed #jualkyliemetal
By @fraichegoods @fraichegoods • • • KYLIE LIP KIT • 1 Matte Liquid Lipstick (0.11 fl oz./oz. liq / 3.25 ml) • 1 Pencil Lip Liner (net wt./ poids net .03 oz./ 1.0 g) Rp 588.000 . Pembelian 2 box Lip Kit atau lebih, kami kirim dengan Kylie Black Box ✨✨✨✨ Ready stock: Pumpkin Moon Spice Brown Sugar Love Bite Dirty Peach Ginger Kristen Maliboo 22 Dolce K Candy K Mary Jo K Posie K Koko K Exposed Kourt K (SOLD OUT) • • • Semua produk 100% original, tidak menjual barang fake/replica. Terima kasih untuk tidak bertanya lagi :) . . . #jualkylielipkit #jualcandyk #jualdolcek #jualmaryjok #jualposiek #jualkokok #kylielipkitmurah #kylielipkitori #kylielipkitoriginal #jualkylielipkitmuraj #jualkylieliokitjakarta #juallipstickori #jualnyxori #jualelf #jualmakeup #jualmakeupori #jualmakeuporiginal #jualkylielipkit22 #jual22 #jual22k #jualkylie22 #jualkylieexposed #jualexposed #jualkyliegloss #jualkyliemattesingle #jualkylie #kylielipkitexposed #jualkylielipkitexposed #jualkyliemetal
By @fraichegoods @fraichegoods • • • KYLIE LIP KIT • 1 Matte Liquid Lipstick (0.11 fl oz./oz. liq / 3.25 ml) • 1 Pencil Lip Liner (net wt./ poids net .03 oz./ 1.0 g) Rp 588.000 . Pembelian 2 box Lip Kit atau lebih, kami kirim dengan Kylie Black Box ✨✨✨✨ Ready stock: Pumpkin Moon Spice Brown Sugar Love Bite Dirty Peach Ginger Kristen Maliboo 22 Dolce K Candy K Mary Jo K Posie K Koko K Exposed Kourt K (SOLD OUT) • • • Semua produk 100% original, tidak menjual barang fake/replica. Terima kasih untuk tidak bertanya lagi :) . . . #jualkylielipkit #jualcandyk #jualdolcek #jualmaryjok #jualposiek #jualkokok #kylielipkitmurah #kylielipkitori #kylielipkitoriginal #jualkylielipkitmuraj #jualkylieliokitjakarta #juallipstickori #jualnyxori #jualelf #jualmakeup #jualmakeupori #jualmakeuporiginal #jualkylielipkit22 #jual22 #jual22k #jualkylie22 #jualkylieexposed #jualexposed #jualkyliegloss #jualkyliemattesingle #jualkylie #kylielipkitexposed #jualkylielipkitexposed #jualkyliemetal
By @fraichegoods @fraichegoods • • • KYLIE GLOSS 1 Gloss (0.09 fl oz./oz. liq / 2.60 ml) Rp 380.000 ✨✨✨ Ready stock: Literally So Cute Like Posie K Candy K Exposed Koko K (SOLD OUT) • • • Semua produk 100% original, tidak menjual barang fake/replica. Terima kasih untuk tidak bertanya lagi :) . . . #jualkylielipkit #jualcandyk #jualdolcek #jualmaryjok #jualposiek #jualkokok #kylielipkitmurah #kylielipkitori #kylielipkitoriginal #jualkylielipkitmuraj #jualkylieliokitjakarta #juallipstickori #jualnyxori #jualelf #jualmakeup #jualmakeupori #jualmakeuporiginal #jualkylielipkit22 #jual22 #jual22k #jualkylie22 #jualkylieexposed #jualexposed #jualkyliegloss #jualkyliemattesingle #jualkylie #kylielipkitexposed #jualkylielipkitexposed #jualkyliemetal
next page →