#jb

6,367,081 posts

#JB &M
I hope I can reach 10k followers in 3 days ☁💐🌳💓
Loading...
the death of me ^ #justinbieber #belieber
SLIDE TO WATCH ➡➡➡ . SEJUK MATA MEMANDANG DENGAN MARYAM LUXE EDITION! .SEDONDON IBU & ANAK PULAK TU! Kenapa? . - Simple with peplum inspired design. Glam Touch dengan hotfix di peplum layering dan ruffle di tangan . . - Dress cutting A yang ayu ayu Sopan macam ni. . - Sesekali nak feeling Diva dengan cutting tangan ruffle. Tak kalah dengan design butik terkenal! . - Pilihan warna letop dari yang sweet soft colour ke mystery glam colour . . - FREE! matching wide shawl 1 set dengan dress ni untuk ibu & instant shawl untuk anak! . - Material como dubai. Flowwy je, tak jarang dan tak panas. . -Hidden zip untuk #nursingfriendly . - Hidden zip di lengan . - One piece long dress. . - Size chart refer #maryamluxeedition . PREORDER ITEM. Oder ditutup pada 14 Jun 2017. Pengeposan pada minggu kedua Bulan Ramadan. . Harga? Weolls Open pre-order MaryamLuxe DEWASA pada harga RM 199 exc postage. ❌Harga asal RM229 exc.postage . Weolls Open pre-order MaryamLuxe KID pada harga RM 119 exc postage. ❌Harga asal RM139 exc.postage . NANTI! HARGA KOMBO IBU & ANAK RM 296 exc.postage.Lebih jimat! . Postage Sem RM11, SS RM15 . DEPOSIT RM50 sahaja untuk secure order MARYAM LUXE EDITION! . Whats App KakMur 012-383 6114 sekarang! Contact no. Di Bio 😊 . #longdress #luxecollection #tizaraluxeedition #bajuraya2017 #jubahraya #khimar #free #freeshawl #longshawl #dinner #jubahibudananak #bajurayaibudananak2017 #jubah #jubahmoden #exclusivedesign #breastfeedingfriendly #nursingjubah #nursingdress #teamkaknur #heroseorangcinderella #sedondonibudananak #sedondonibuanak #shahalam #bangi #subangjaya #joho #jb #kitagunani
SLIDE TO WATCH ➡➡➡ . SEJUK MATA MEMANDANG DENGAN MARYAM LUXE EDITION! .SEDONDON IBU & ANAK PULAK TU! Kenapa? . - Simple with peplum inspired design. Glam Touch dengan hotfix di peplum layering dan ruffle di tangan . . - Dress cutting A yang ayu ayu Sopan macam ni. . - Sesekali nak feeling Diva dengan cutting tangan ruffle. Tak kalah dengan design butik terkenal! . - Pilihan warna letop dari yang sweet soft colour ke mystery glam colour . . - FREE! matching wide shawl 1 set dengan dress ni untuk ibu & instant shawl untuk anak! . - Material como dubai. Flowwy je, tak jarang dan tak panas. . -Hidden zip untuk #nursingfriendly . - Hidden zip di lengan . - One piece long dress. . - Size chart refer #maryamluxeedition . PREORDER ITEM. Oder ditutup pada 14 Jun 2017. Pengeposan pada minggu kedua Bulan Ramadan. . Harga? Weolls Open pre-order MaryamLuxe DEWASA pada harga RM 199 exc postage. ❌Harga asal RM229 exc.postage . Weolls Open pre-order MaryamLuxe KID pada harga RM 119 exc postage. ❌Harga asal RM139 exc.postage . NANTI! HARGA KOMBO IBU & ANAK RM 296 exc.postage.Lebih jimat! . Postage Sem RM11, SS RM15 . DEPOSIT RM50 sahaja untuk secure order MARYAM LUXE EDITION! . Whats App KakMur 012-383 6114 sekarang! Contact no. Di Bio 😊 . #longdress #luxecollection #tizaraluxeedition #bajuraya2017 #jubahraya #khimar #free #freeshawl #longshawl #dinner #jubahibudananak #bajurayaibudananak2017 #jubah #jubahmoden #exclusivedesign #breastfeedingfriendly #nursingjubah #nursingdress #teamkaknur #heroseorangcinderella #sedondonibudananak #sedondonibuanak #shahalam #bangi #subangjaya #joho #jb #kitagunani
อัปล้าววววว คิดถึงอยู่ตั้งนาน >~< #갓세븐 #got7 #yugyeom #bambam #mark #jacksonwang #youngjae #jinyoung #jb #littleworldyj
Is it too late now to say am hungry! 😂
ยองแจอัปเดต~~ #อ ันนี้น่าจะอาทิตย์หนึ่งแล้วแต่แอดไม่มีเวลาอัป แอร่ ไม่โกรธเนอะ เเอดยุ่งมาๆเบย แต่ก็จะพยายามอัปให้บ่อยนะเคอะ>w< #อย ่าลืมไปซื้อบั้มกานนะเคอะ >w< #youngjae #jacksonwang #jb #jinyoung #mark #bambam #yugyeom #got7 #갓세븐 #아가세 #littleworldyj
next page →