#jasin

44,382 posts

Belanja testimoni sikit.. Dia punya puas hati pakai tu.. yang dah ada 1 set pun rasa nak beli lagi. Yang belum ada bila nak merasa pulak? #premiumbeautiful #GLAMelite #premiumbeautifulmelaka #corset #farinfrared #backpain #periodpain #cyst #fibroid #confinement #perutbuncit #pbwonders #melaka #jasin #sayajual
Preoder Inspired Naelofar EVA❕❕❕ Order Closed 29januari2017. Estimated Time Arrival 1.2.2017 ✅Naelofar Eva ✔Come with metal tag and plastick bag Naelofar Hijab. ✔Material heavy chiffon. ✔Copy 99% Original Naelofar Hijab. RM40pcs 3pcs RM110 / Pos add rm8sm/rm11ss 🌺Preoder with *Fullpayment* Berminat sila PM or whatsapp 017-6274946 #naelofarvietnam #naelofarvietnammurah #naelofarmurah #naelofarvietnamreadystok #naelofarvietnam #naelofarvietnam #naelofarborong #naelofarvietnamborong #syjual #syjualnaelofarvietnam #bazarpaknilmurah #melaka #melakatengah #jasin #alorgajah #merlimau #uitmmelaka #politeknikmelaka #dontmesswithmelaka #masjidtanah #uitmjasin
Nak dapatkan pakej jimat bersama Dianz?? Jom cuba macam² combo set disediakan. Yang pasti, memang lebih murah dari beli single . Macam biase, beli 1 pon dapat free gift. Beli banyak lagi banyak free gift. Kos pos pon jimat. . Cepat sebelom terlambat. Boleh la beraya dengan celahan cerah & licin tahun ni. Ape tunggu lagi ?! . 📲 Wassap 016.6635087 📲 Wassap 016.6635087 📲 Wassap 016.6635087 . #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #stokismelaka #stokisdianpixy #stokisdianz #stokisdianzvitamin #dianzvitaminmelaka #nanolightenercreammelaka #stokisnanolightenercream #bazaarpaknilprodukkecantikan #bazaarpaknil #melaka #jasin #merlimau #alorgajah
Travel kit dr fame cosmetics dah ada tau..plus free beg make up..📲0162326983 n kita 🚘 di kawasan yg tertera di bawah👇.. #jasin #melaka #merlimau #cod #famecosmetics #mattelipcream #makeup #travelkit #sayaagentfamecosmetics #politeknikmerlimau #uitmjasin
Sorry guys, untuk design ni dah sold out.. Nantikan stock cadar patchwork kami. Banyak corak2 yang menarik lagi. Cadar Patchwork Harga : RM40 #patchwork #cadarpatchworkmurah #cadar #cadarmurah #patchworkmurah #melaka #jasin #merlimau #muar #seremban #kualalumpur
Selamat petang semua!!!! Custom Sold!!!! Kat mana nk kastem kereta HotWheels ek? kt mana ni? Sini la weii!!! Heheheh nk custom pm jeee ok LokasiKedai: (Felda Air Kangkong) Jasin Melaka WhatsApp: +6016 262 4546 Instagram: nostalgiapelangi Page: Nostalgia Pelangi WeChat: Nostalgia_Pelangi #kanjo #honda #wagon #vtec #pink #eg6 #golfgti #gti #nostalgiapelangi #nostalgiapelangi #mfaizdee #gpmv4444 #klebang #nostalgiapelangi #dodge #putrajaya #goprohero4blackedition #nostalgiapelangi #gopro #jasin #mfaizdee #melaka #stance #lokalah #datsun #datsun510 #gpmofficial #hotwheelsmelaka #sayajualpomade #rust #karatz #karat #hotwheels #hotwheelsmalaysia
Terima kasih En Isa kerana memilih perkhidmatan Bateriku Melaka. #amaronPro #warranty30month NAK KENA TUKAR BATERI? #JanganTukarDulu MUNGKIN BATERI OK LAGI! JIMATKAN DUIT ANDA #GetSecondOpinion Panggil BATERIKU.COM untuk pemeriksaan PERCUMA. 1-800-22-2324 | 018-202 6153 Pemeriksaan PERCUMA , tidak perlu bayar apa-apa sekiranya bateri anda masih elok dan boleh lagi digunakan | TIADA CAJ luar kawasan | TIADA CAJ malam / hujan / ribut Waktu operasi : 8 pagi ~ 12 mlm #baterikong #batteryassist #batterydelivery #kamijualbateri #kilangbateri #baterikeretamurah #kedaibateri #kedaibaterikereta #melaka #muar #tangkak #alorgajah #merlimau #jasin #ayerkeroh #melakaraya #malim #sungaiudang #seluruhmelaka
Buat kali ke2 En Muhamad Syafiq memilih perkhidmatan Bateriku Melaka. Terima kasih kerana support bateriku.com #amarongo #warranty18month NAK KENA TUKAR BATERI? #JanganTukarDulu MUNGKIN BATERI OK LAGI! JIMATKAN DUIT ANDA #GetSecondOpinion Panggil BATERIKU.COM untuk pemeriksaan PERCUMA. 1-800-22-2324 | 018-202 6153 Pemeriksaan PERCUMA , tidak perlu bayar apa-apa sekiranya bateri anda masih elok dan boleh lagi digunakan | TIADA CAJ luar kawasan | TIADA CAJ malam / hujan / ribut Waktu operasi : 8 pagi ~ 12 mlm #baterikong #batteryassist #batterydelivery #kamijualbateri #kilangbateri #baterikeretamurah #kedaibateri #kedaibaterikereta #melaka #muar #tangkak #alorgajah #merlimau #jasin #ayerkeroh #melakaraya #malim #sungaiudang #seluruhmelaka
Comel je anak En Eddie. Terima kasih kerana memilih perkhidmatan Bateriku Melaka. #amarongo #warranty18month NAK KENA TUKAR BATERI? #JanganTukarDulu MUNGKIN BATERI OK LAGI! JIMATKAN DUIT ANDA #GetSecondOpinion Panggil BATERIKU.COM untuk pemeriksaan PERCUMA. 1-800-22-2324 | 018-202 6153 Pemeriksaan PERCUMA , tidak perlu bayar apa-apa sekiranya bateri anda masih elok dan boleh lagi digunakan | TIADA CAJ luar kawasan | TIADA CAJ malam / hujan / ribut Waktu operasi : 8 pagi ~ 12 mlm #baterikong #batteryassist #batterydelivery #kamijualbateri #kilangbateri #baterikeretamurah #kedaibateri #kedaibaterikereta #melaka #muar #tangkak #alorgajah #merlimau #jasin #ayerkeroh #melakaraya #malim #sungaiudang #seluruhmelaka
Nak dapatkan pakej jimat bersama Dianz?? Jom cuba macam² combo set disediakan. Yang pasti, memang lebih murah dari beli single . Macam biase, beli 1 pon dapat free gift. Beli banyak lagi banyak free gift. Kos pos pon jimat. . Cepat sebelom terlambat. Boleh la beraya dengan kulit gebu licin tahun ni. Ape tunggu lagi ?! . 📲 Wassap 016.6635087 📲 Wassap 016.6635087 📲 Wassap 016.6635087 . #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #stokismelaka #stokisdianpixy #stokisdianz #stokisdianzvitamin #dianzvitaminmelaka #nanolightenercreammelaka #stokisnanolightenercream #bazaarpaknilprodukkecantikan #bazaarpaknil #melaka #jasin #merlimau #alorgajah
Untuk orang2 Johor... Kawasan sekitar Tangkak Bukit gambir Muar Segamat Batu Pahat dan lain2 yang Banjir sekarang ni... . . Semoge segale urusan dipermudahkan... Semoge sabar dengan Ujian dari Allah... . . Same2lah kite berdoa agak hujan berhenti... . . Jage diri masing2 Uolls... Semoge dijauhkan dari segale yang buruk2... Aamiin... #BubbleGulpy #Tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #muar #Jasin #johor #batupahat #segamat #banji #banjir2017
Terima kasih Dr Farah Atikah kerana memilih perkhidmatan Bateriku Melaka. #amaronPro #warranty30month NAK KENA TUKAR BATERI? #JanganTukarDulu MUNGKIN BATERI OK LAGI! JIMATKAN DUIT ANDA #GetSecondOpinion Panggil BATERIKU.COM untuk pemeriksaan PERCUMA. 1-800-22-2324 | 018-202 6153 Pemeriksaan PERCUMA , tidak perlu bayar apa-apa sekiranya bateri anda masih elok dan boleh lagi digunakan | TIADA CAJ luar kawasan | TIADA CAJ malam / hujan / ribut Waktu operasi : 8 pagi ~ 12 mlm #baterikong #batteryassist #batterydelivery #kamijualbateri #kilangbateri #baterikeretamurah #kedaibateri #kedaibaterikereta #melaka #muar #tangkak #alorgajah #merlimau #jasin #ayerkeroh #melakaraya #malim #sungaiudang #seluruhmelaka
Terima kasih Pn Siti Nurshahirah kerana memilih perkhidmatan Bateriku Melaka. #amarongo #warranty18month NAK KENA TUKAR BATERI? #JanganTukarDulu MUNGKIN BATERI OK LAGI! JIMATKAN DUIT ANDA #GetSecondOpinion Panggil BATERIKU.COM untuk pemeriksaan PERCUMA. 1-800-22-2324 | 018-202 6153 Pemeriksaan PERCUMA , tidak perlu bayar apa-apa sekiranya bateri anda masih elok dan boleh lagi digunakan | TIADA CAJ luar kawasan | TIADA CAJ malam / hujan / ribut Waktu operasi : 8 pagi ~ 12 mlm #baterikong #batteryassist #batterydelivery #kamijualbateri #kilangbateri #baterikeretamurah #kedaibateri #kedaibaterikereta #melaka #muar #tangkak #alorgajah #merlimau #jasin #ayerkeroh #melakaraya #malim #sungaiudang #seluruhmelaka
Wallah... Hujan2 ni... Makan WaFFLe RanGi Leleh... Memang therbaiklah... . . Uolls tu... Takkan nak tengok jeKkan??? . . Cepat... Cepat... Cepat... . . . Serbu kami sekarang jugak!!! Di no 5 perhentian Bas & Teksi Tangkak... . . Kami tunggu ni... 😘😘😉😉 . #BubbleGulpy #bubblegulpyteam #bubblecoffee #tangkak #ledang #jasin #sagil #waffleranggi #waffle #waffles #wafflehottangkak #wafflehouse #tokeywaffle #bigcupmurah #bigcupsupplier #iceblended
Pencuci lantai paling top ada ni haaa.. High demand sebab bukan sekadar pencuci lantai tau. Boleh guna untuk hilangkan daki kolar baju, baju kena kesan pen, kicap, minyak, buat cuci moto & kereta pun boleh. Kalau ada anak2 gemar conteng dinding conteng lantai, sapu je eziclean floor ni insyaAllah hilang kotoran semua 👍👍👍 #eziclean #pencucilantai #toilet #ezicleanfloor #ezicleanmelaka #housewife #housewhole # #sayajual #melaka #bajusekolah #kasutsekolah #jasin #eziproject #GLAMelite
Lagi feedback dari customer Bite & Shock.. Lagi musim2 hujan & sejuk ni kan.. memang merindu2 la nak mengunyah yang rangup2, yang pedas2.. nyum3.. Jom cuba Bite & Shock BUTTER SAMBAL & ONION CHEESE. Only RM18 sebalang. Text +60102311031 untuk order. #meesiput #meesiputmelaka #biteandshock #jasin #meesiputbuttersambal #onioncheese #melaka #coffee #coffeelover #teatime #makanantradisional #foodcoma #foodporn #sajianlestari #sayajual
Saya sendiri ada 3 PB bra.. Sebab saya rasa sendiri betapa selesanya pakai especially masa bfeed Rara dulu. Kadang2 tuntutan kerja kat luar berjam2 akan jadi "breast engorgement" Kalau pakai bra biasa memang teramat menyakitkan. Tapi pakai PB bra memang dia boleh support bengkak macam mana pun. Besi bra pulak tak menekan breast sebab consultant akan beri size cup yang tepat untuk kita. Cup nipis je.. kalau nak bfeed baby just turunkan cup tu mudah sangat. PB short bra ni memang digalakkan dari pregnant, masa bfeed even selepas tu pun boleh pakai bertahun2 lagi. PB saya dah 5 tahun masih kuat, cantik, dan masih fit saya pakai.. berbaloi sangat. 10 tahun lagi pun boleh pakai sebab warranty seumur hidup. Kalau bra biasa 5 tahun dah serupa belacan kot ek 😂 #premiumbeautiful #GLAMelite #premiumbeautifulmelaka #corset #farinfrared #backpain #periodpain #cyst #fibroid #confinement #perutbuncit #pbwonders #melaka #jasin #sayajual
Wallah... Hujan2 ni... Makan WaFFLe RanGi Leleh... Memang therbaiklah... . . . Baru tengok gambo... Dah Meleleh air liur hakak tau....😂😂😂😂 . . Uolls tu... Takkan nak tengok jeKkan??? . Cepat... Cepat... Cepat... . . . Serbu kami sekarang jugak!!! Di no 5 perhentian Bas & Teksi Tangkak... . . . Kami tunggu ni... 😘😘😉😉 . #BubbleGulpy #bubblegulpyteam #bubblecoffee #tangkak #ledang #jasin #sagil #waffleranggi #waffle #waffles #wafflehottangkak #wafflehouse #tokeywaffle #bigcupmurah #bigcupsupplier #iceblended
Assalamualaikum semue.... 😊😊😊 . Jangan lupe... harini kami beroperasi seperti biase tau... 11pagi - 730malam... . . . Jumpe nanti ye... kami tunggu... 😉😉😉 #BubbleGulpy #bubblegulpyteam #Tangkak #ledang #sagil #jasin #matrikulasijohor #ilp #tokeywaffle #WaffleRanggiLeleh #wafflehouse #wafflehottangkak
HAI 😘❗Anda FRESH GRADUATE❓ INTERNSHIP❓Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan❓ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIR❓Aishah boleh BANTU anda❗ ⚫ Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKAN❓ ⚫ ⏩ Berminat❓DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume ⚫ ⚫ 🌕 PAKEJ RM10 TERMASUK 🌕 ⚫ 🆓 Cover Letter (Bahasa Melayu) ⚫ 🆓 Cover Letter (Bahasa Inggeris) ⚫ 🆓 Surat Permohonan Intern (Bahasa Melayu) ⚫ 🆓 Surat Permohonan Intern (Bahasa Inggeris) ⚫ 🆓 Website Terbaik Pencarian Kerja Online ⚫ 🆓 Tips Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab ⚫ ⚫ #Melaka #Alorgajah #Masjidtsnah #Jonkerwalk #Jonkerstreet #Ayerkeroh #Jasin #Bukitkatil #Mmumelaka #Pantaiklebang #Afamosa #Menaratsmingsari #Dataranpahlawan #Zoomelaka #Muziumtldm #Perigihangtuah #BukitCina #Coconutshake #Keriagulamelaka #Masjidcina #Ikanbakarumbai #Belacan #Bandarhilirmelaka #Asampedas #Mitc #Serimalaysia #Babanyonya
Sangat-sangat sesuai untuk wanita-wanita yang sibuk memanjang sambil nak lawa...... Awak peluh-peluh pun dia masih glowing nak........ Siapa nak glowing-glowing sambil berkerja moh pm or whatsapp 017 5595 161 017 5595 161 017 5595 161 #roseempire #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #organicakincare #halalskincare #love #melaka #jasinlove #jasin #johor #negerisembilan #tampin #bff #bfmom #makeup #makmenyusu #muslimah #sindrommakmak #bz #furaihaagen #0175595161 #comel
Assalamualaikum selamat pagi Malam tadi pakai glow booster cream Pagi nie pakai DD cream pulak.... Memang superbbb Dik nak glowing2 wink... Wink.. Wnk... Moh whatsapp :017 5595 161 #furaihaagen #roseempire #organicakincare #halal #halalskincare #love #bazarpaknil #bazaarpaknil #muslimah #nakcantik #lawa #melaka #jasin #johor #negerisembilan #bfmom #bff #ibumenyusu #breakfast
Customer kata 2-2 sedaappp.. Alhamdulillah.. Jom pakat2 cuba Bite & Shock (mee siput luar biasa) Ada perisa butter sambal yang aunthentic sangat & juga revolusi mee siput dengan cheese powder + bawang goreng rangup.. Aduhai.. hujan2 ni memang masyukk mengunyah. Text +60102311031 #meesiput #meesiputmelaka #biteandshock #jasin #meesiputbuttersambal #onioncheese #melaka #coffee #coffeelover #teatime #makanantradisional #foodcoma #foodporn #sajianlestari #sayajual
Its not easy to become succesful Need more more and more patient.. Practice will make it look more perfectly. . Henna by @nurroshennaarts . Follow my ig @nurroshennaarts @nurroshennaarts @nurroshennaarts @nurroshennaarts @nurroshennaarts . ✅ Text / Whatssup only at 019-4128037 ❌ No call please . #contenginai #notmydesign #inaihenna #inaimurah #henna #hennapengantin #hennadesign #hennaarts #inainikah #inaitunang #inaipengantin #bridalhenna #hennamelaka #nikah #tunang #sukasuka #harikeluarga #nurroshennaarts #hennabynr #bridalhenna #melaka #melakatengah #jasin
RUGI KALAU TAK SUKA TEMPE & TAUHU. . Tahukah anda, tempe & tauhu ada ciri istimewa untuk bekalkan protein harian anda? . Tempe dan tauhu mempunyai protein yang tinggi selain kalorinya yang rendah. Kalori 100g tempeh hanya 170-190kcal dan proteinnya hampir 20gram. . Protein sangat baik untuk elakkan anda rasa craving makanan/minuman manis selain dapat menahan diri anda dari berasa lapar. . Susah nak cukupkan protein sehari? Tempe dan tauhu antara pilihan yang boleh anda makan. Tapi jangan sesekali digoreng. Bila digoreng, protein berkurang lebih separuh dan kalori meningkat 2x ganda. . Anda nak tau cara masak tempe dan resepi makanan sihat tapu sedap untuk anda? . Jom, daftar ke dalam CABARAN 30 HARI TURUN BERAT BADAN SESI FEBRUARI 2017. PENDAFTARAN SUDAH BERMULA. . > DM @cikgu_diet NAMA & NO.TELEFON ANDA SEKARANG!! < . *CEPAT!! Hanya tinggal 10 kekosongan sahaja untuk diisi*
assalamualaikum. lets try A'J De Parfum Quality100% original jenama dengan harga yg murah. boleh bawak solat. for men & women❤ @fattahaminz Small RM30incpost (8ml) Big RM68 incpost (30ml) COD melaka RM5 Melaka tengah Fb page: A'J De Perfume Melaka whatsapp : Miss Syafiqah 0172095806 #ajdeparfum #perfumemurah #fattahamin #lofattah #neelofa #melaka #minyakwangimurah #kopipemikir #kopisihat #kopisedap #melakafood #malacca #cafemelaka #vendormelaka #bisnesonline #johor #jdt #mrpilot #muar #segamat #kl #sabah #sarawak #borneo #merlimau #jasin #muar #johor
Terbaharu Januari 2017: Seempuk bantal peluk; Rohas Remi @rohasremi_official dengan kelahiran 'Esok Masih Ide' hasil air tangan @kamalsabran Ipoh Experiment Art School. RM20 tiada jualan online, ekslusif di ruang kami. #ipohexperimentalartschool #rohasremi #esokmasihide #cormisme #cormdistro #jasin #melaka #distro #malaysia #recordstore #coffeeshop
Cuaca semasa Jasin nampaknya menurun hingga 24°c akibat hujan yang mencurah sejak awal pagi tadi. Kopi kami tersedia untuk selamatkan Isnin kalian. Ruang sudah beroperasi normal 5PM-12AM, akhiri hari ini dengan ritual nikmati minuman tanpa straw di ruang kami. Jumpa nanti! #gostrawless #coffee #latteart #latteartgram #coffeeshop #jasin #melaka #malaysia
Wow.. rendam je, then gosok sikit2 je dah bersih. Tak perlu sental beria2 sampai rosak material kasut tu, sayang kan.. Cuba lah.. insyaAllah memudahkan kerja2 mencuci & insyaAllah puas hati 👍👍👍 #eziclean #sabun #laundry #sabuncucibaju #laundrysoap #ezicleanmelaka #housewife #housewhole #dobi #sayajual #melaka #bajusekolah #kasutsekolah #jasin #melaka #GLAMelite
done cod..! thanks honey for purchasing this product..😘😘 moga smua angan2 utk jd lbih cntik jd knyataan.. 😉😍😍😘😘 whatsapp 0172128809 to purchase... #cantikbukanlagifantasi #mervecosmetic #mervecantik #mervefamilywanie #melaka #penang #merlimau #jasin #ayerkeroh #alorgajah #foundation #makeupkit #makeup #brush #serum
SOLD Good Evening beb!!!!! Wagon Datsun Custom specialGreen thanks customer!!!! Custom? Please Direct Pm/WhatsApp LokasiKedai: (Felda Air Kangkong) Jasin Melaka WhatsApp: +6016 262 4546 Instagram: nostalgiapelangi Page: Nostalgia Pelangi WeChat: Nostalgia_Pelangi #kanjo #honda hondaef #vtec #eg9 #eg6 #golfgti #gti #nostalgiapelangi #nostalgiapelangi #mfaizdee #gpmv4444 #klebang #nostalgiapelangi #dodge #putrajaya #goprohero4blackedition #nostalgiapelangi #gopro #jasin #mfaizdee #melaka #stance #lokalah #datsun #datsun510 #gpmofficial #hotwheelsmelaka #sayajualpomade #rust #karatz #karat #pomade #hotwheels #hotwheelsmalaysia
Uolls... Tempahan #waffleranggi dah mule beratur dah... 😂😂😂 Uolls tu... Baik order dulu... Kang lame pulak tunggu... . . Cepat3... Siape nak sambung selepas ni??? . . Lambat order.... Lambatlah dapat... Jangan marah kami ye... 😘😘😘 . . #BubbleGulpy #bubblegulpyteam #tangkak #ledang #wafflehottangkak #bustandtangkak #sagil #Jasin #waffleranggileleh #waffles #waffle #wafflehouse
yihaaa.. sape ade tenguk meletop ritu.. nampak kan lofa pakai colllection baru ni.. insyallah jumaat ni kakda upload pic kaler ye.. ni kasik uols mimpi dlu.. kakda tak sabar jugak ni.. 🌺Type:Double Loop🌺✔Come with metal tag and plastick bag Naelofar Hijab. ✔Material heavy chiffon. ✔Copy 99% Original Naelofar Hijab. RM40/pcs 3pcs RM110 / Pos add rm8sm/rm11ss ✔Preoder with Fullpayment Berminat sila PM or whatsapp 017-6274946 #naelofarvietnammurah #naelofarmurah #naelofarvietnamreadystok #naelofarvietnam #naelofarvietnam #naelofarborong #naelofarvietnamborong #syjual #syjualnaelofarvietnam #bazarpaknilmurah #melaka #melakatengah #jasin #alorgajah #merlimau #uitmmelaka #politeknikmelaka #dontmesswithmelaka #masjidtanah #uitmjasin #Lolapreoder
Wallah... Hujan2 ni... Makan WaFFLe RanGi Leleh... Memang therbaiklah... . . Baru tengok gambo... Dah Meleleh air liur hakak tau....😂😂😂😂 . . Uolls tu... Takkan nak tengok jeKkan??? . Cepat... Cepat... Cepat... . . . Serbu kami sekarang jugak!!! Di no 5 perhentian Bas & Teksi Tangkak... . . . Kami tunggu ni... 😘😘😉😉 . #BubbleGulpy #bubblegulpyteam #bubblecoffee #tangkak #ledang #jasin #sagil #waffleranggi #waffle #waffles #wafflehottangkak #wafflehouse #tokeywaffle #bigcupmurah #bigcupsupplier #iceblended
Jom uolls... Serbu kami sekarang!!! . . . Hujan2 ni... Perut lapar kan... 😂😂😂 . . . Tunggu ape lagi?? Team kami tunggu uolls tu... 😘😘😘 . #BubbleGulpy #bubblegulpyteam #bustandtangkak #ledang #tangkak #sagil #Jasin #matrikulasijohor #ilpsagil
KEISTIMEWAAN SYMA BEAUTY 4 IN 1: ■ Menghilangkan parut jerawat dan jeragat. ■ Menyekatakan tona kulit yang tidak sekata. ■ Mencerahkan kulit wajah. ■ Menghilangkan blackhead dan whitehead. ■ Mengurangkan pigmentasi. ■ Mengawal masalah jeragat. ■ Mampu mengurangkan garis-garis halus dan kedutan pada wajah. ■ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks. ■ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah, kemerah-merahan secara semulajadi, dan berseri-seri. ■ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit. ■ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka. ■ Kulit akan kelihatan lebih flawless, glowing, sihat, anjal, dan bersih. PENGGUNA YANG SESUAI UNTUK PRODUK INI: ■ Sesuai untuk semua jenis kulit. WHATSAPP: AISHAH 0192646251 WHATSAPP: AISHAH 0192646251 WHATSAPP: AISHAH 0192646251 #symabeauty4in1 #symabeauty #symabeautymurah #skincare #nakcantik #produkkecantikan #farmasi #guardian #watson #jasin #majlisperbandaranmelaka #majlisdaerahmelaka #melakaterritory #jdt #johorian #sayajual #sayajualmurah #promosi #malaysia #sale #hargaborong #bazaarpaknil #candysusukambingkurmamadu #susukambingkurmamaduplatinum #skkm #surekencangbreastserum #snowqueenvitaminc #susumaaezmurah #spansilicon #candybcomplex
WaFFLe RangGi Leleh... . Peanut Butter + Butter... Meleleh hengkau... Lemak2 masin... Tak terkatelah....😂😂😂😂 Siap berebut tu... . . Uolls tu... Takkan nak tengok ajekan??? . . Cepat... Cepat... Cepat... . . . Team kami sedang bersiap sedie diserbu!!! Di no 5 perhentian Bas & Teksi Tangkak... . . . Kami tunggu ni... 😘😘😉😉 . . . #BubbleGulpy #bubblegulpyteam #bubblecoffee #tangkak #ledang #jasin #sagil #waffleranggi #waffle #waffles #wafflehottangkak #wafflehouse #tokeywaffle #bigcupmurah #bigcupsupplier #iceblended
Budak ladang pun ad life lah. Bukanya 24jam mereput dekat ladang. #part2 #m3at1101A #classmategoalss #sporting #tanah #matahari #pokok #hitam #g6 #dpim #fpa #jasin
next page →