#jasin

46,593 posts

Bagi menyahut seruan guna semula, bermula hari ini kami telah menyediakan sudut #angkutpercuma setiap selasa. Pelbagai barangan persendirian terpakai dari alatan solek, pakaian, perhiasan serta perkakasan berjenama yang terpakai boleh dimiliki secara percuma setiap selasa. Syukur, hari ini terlalu bagus untuk permulaan dengan segala barangan hampir licin! #gunasemula #reallyfreemarket #percuma #jasin #melaka #malaysia #coffeeshop #distro #indiebookstore #socialclub
Loading...
throwback #hotspring #jasin
#Repost @tikar.terbang1 with @repostapp ・・・ 💥 PROMOSI GEMPAK GILER! 💥 . Dapatkan Kerepek Keju Pedas Berhantu dengan harga promosi dari 24-28 April hanya dengan @tikar.terbang1 😱 Termasuk utk pembelian di @sweetprettystylish Vendor Boutique Muar jugak taw! 😆 . . 📲 Whatsapp +60199969241 sekarang! 🏇 FREE delivery/COD utk area Merlimau, Serkam, Jasin & berdekatan. . #promosi #promo #murah #sayajual #jual #kerepekkeju #kerepek #keju #cheesylover #wondercheesejasin #wondercheesemerlimau #wondercheesemelaka #wondercheeseserkam #wondercheesebertam #wondercheesemuar #merlimau #melaka #jasin #serkam #bertam #muar #uitmjasin #politeknikmerlimau #pmm #kolejvokasionaljasin @wondercheese88 @coverupresources
Tq adik manish yg malu2 💞 Delivery ke depan rumah kt Lipat Kajang, Jasin malam2 pun boleh je 😆👍🏻 . 📲 Whatsapp +60199969241 sekarang! 🏇 FREE delivery/COD utk area Merlimau, Serkam, Jasin & berdekatan. 🏢 Sweetprettstylish Vendor Boutique, Muar. Hanya RM25 / balang besar (600gm) . #sayajual #jual #kerepekkeju #kerepek #keju #cheesylover #wondercheesejasin #wondercheesemerlimau #wondercheesemelaka #wondercheeseserkam #wondercheesebertam #wondercheesemuar #merlimau #melaka #jasin #serkam #bertam #muar #uitmjasin #politeknikmerlimau #pmm #kolejvokasionaljasin @wondercheese88 @coverupresources
🔊🔊🔊 SPECIAL PRICE SEMPENA HARI GAJI Bancuh secawan sebelum tidur hehe.. sakit kepala pulak rasa, instead of makan panadol saya cuba yang ni dulu. Biasanya berkesan la takyah makan ubat. Teringat2 aroma & kelemakkan kopi bergaram ni.. #minkaffe #minkaffemelaka #kopigarambuluh #coffee #coffeelover #perutbuncit #testimoniminkaffe #GLAMelite #glampreneur #sayajual #setkurusbajet #melaka #jasin
Istiadat Konvokesyen Ke-86 Universiti Teknologi Mara 25-27 April 2017 Dewan Taming Sari, UiTM Melaka #UiTM #KualaPilah #Jasin #DPIM #G8 #uitmdihatiku #at110 #fpa #agrotech #perladangan
Menjelang 7:30pm laluan maghrib sebelum beroperasi semula jam 8. Esok kami bercuti rutin mingguan jadi bersegeralah merancang hari ini sebelum menggigit jari. Datang dan rai! #cormisme #77000kafe #coffeeshop #distro #jasin #melaka #malaysia
Sekali dalam seumur hidup... Bukan mudah untuk di hadapi, segala halangan, rintangan dan cubaan yang mendatang... Namun zaman itu sudah berlalu dan esok adalah kemuncaknya... #UiTM #KualaPilah #Jasin #DPIM #G8 #uitmdihatiku #at110 #fpa #agrotech #perladangan
Alhamdulillah. Rezeki hari gaji hari ni. Pos 2unit GE. 1 semenanjung, 1 lg ke sarawak. Pos semenanjung ke, sabah sarawak ke, FREE. Saya ulang sekali lg, it was FREE. No charge at all for postage. So, tunggu pe lg? Meh whatsapp 013-7014793. Kita deal. . #ge #gambiremas #gambiremasmelaka #ejengambiremas #trustedseller #melaka #dontmesswithmelaka #melakatengah #alorgajah #jasin #viral #bazaarpaknil #merecik #hawau #cepatpancut #ejakulasipramatang #tahanlama #besar #keras #panjang #sado #lelakiidaman #freedeliverymalaysia #freepostagemalaysia
Otw Putrajaya nampak kang pin2 ler .... mcm biasa selasa TT PUTRAJAYA jom2 ke sana jgn abam J nampak sudah surat cinto den dpt bahhaahha ..... kepak bkn sbrg kepak ni taw 160km/h maintain highway ahahahahah ...... #lowered #mfaizdee #klebang #truck #putrajaya #gopro #jasin #mfaizdee #melaka #stance #lokalah #datsun #illest #stance #batupahatdiecastcommunity #race #hotwheelsmelaka #silverado #karat #hotwheels #hotwheelsmalaysia #silverado #truck #hoveldiecast #stance #stancemalaysia
Kami masih beroperasi seperti biasa ye. Nak order mari la ws 😁 #sayajualmakanan #jasin #areajasin #jasinmelaka #murahmurah #jasinbestari #fadzulwestern
💥 PROMOSI GEMPAK GILER! 💥 . Dapatkan Kerepek Keju Pedas Berhantu dengan harga promosi dari 24-28 April hanya dengan @tikar.terbang1 😱 Termasuk utk pembelian di @sweetprettystylish Vendor Boutique Muar jugak taw! 😆 . . 📲 Whatsapp +60199969241 sekarang! 🏇 FREE delivery/COD utk area Merlimau, Serkam, Jasin & berdekatan. . #promosi #promo #murah #sayajual #jual #kerepekkeju #kerepek #keju #cheesylover #wondercheesejasin #wondercheesemerlimau #wondercheesemelaka #wondercheeseserkam #wondercheesebertam #wondercheesemuar #merlimau #melaka #jasin #serkam #bertam #muar #uitmjasin #politeknikmerlimau #pmm #kolejvokasionaljasin @wondercheese88 @coverupresources
Kami perlukan pengedar seluruh Malaysia, sambil2 buat Duit Raya jom..!!! Bimbingan & Support group disediakan. Yang penting rajin & suka cari duit.. hehe... #meesiput #meesiputmelaka #biteandshock #buttersambal #onioncheese #creamyoreo #melaka #jasin #muar #coffee #coffeelover #pengedardiperlukan #foodcoma #foodporn #sajianlestari #sayajual
next page →