#jasin

51,275 posts

Loading...
Haloo dear ❤️ nak nambah TINGGI 8-21 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. ramai dah berjaya. ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi #queensbaymall #midvalley #oneutama #themines #paradigmmall #ioimall #boboiboythemovie #rumahhasoka #sarimaya #boboiboyair #malacca #melakatengah #bandarayamelaka #batuberendam #ayerkeroh #jasin #merdekasales #merdekasale #merdekamalaysia #merdeka2017 #heightupmurah #sayapendek #peninggibadan #kcollymurah
Korang xlapar ke tgk roti2 ni.sekali cuba mesti nak lagi..dijamin sedap n nk repeat lg mkn..jgn tggu lg..order skrg..ws je pd no yg trtera. #jasin #melaka #melakabandarayabersejarah #uitmjasin #uitmjasinmelaka #ikmjasin #tamanmaju
1. Saya nak kurus tapi saya suka makan. 2. Saya suka sangat makan.. Tapi tak sempat exercise. Sebab tu tak kurus2. 3. Saya suka exercise tapi saya kurus tak ada shape.. Buncit & punggung besar susah nak buang. 4. Saya makan ubat kurus, bila stop badan naik balik.. Antara statement yang biasa saya dengar. Tapi... Saya hanya boleh berkongsi pengalaman. Semua di atas adalah saya jugak dulu. Now tak risau apa2 lagi.. SAYA BAHAGIA😍😍😍 #premiumbeautiful #GLAMelite #premiumbeautifulmelaka #corset #farinfrared #backpain #periodpain #cyst #fibroid #berpantang #perutbuncit #melaka #jasin #bvslimrich
Hah kan SisL dah habaq..Vitamilk nie sedap tau..rase vanilla masam2 manis..😘 Mommy selalu tanya ada kesan ke makan Vitamilk milkbooster ni ? Nih hasil nya. 7 hari mommy makan Dianz Vitamilk tanpa skip Susu makin meriah, pekat pulak tu 😍 Alhamdulillah, asbab vitamilk, Allah bg rezeki susu melimpah. Cuba lah mommy, mane tahu serasi terus setia 💓 Rm65 /30sachet #dianzvitamilk #dianzvitaminmelaka #dianzmelaka #dianzbySisL #klebang #milkbooster #bukitrambai #cheng #jasin #ayerkeroh
Assalamualaikum Selamat pagi semua Kawan2 fb rina nie ada tak masalah berat badan?? Cube macam2 tp tk jugak kuyuss..kuyuss.. Siapa dekat sini ade masalah spt 👇👇 ➡peha besar😱 ➡punggung besar😱 ➡selulit😱 ➡lengan besar😱 ➡kaki besar😱 ➡perot buncit😱 Rina ade penyelesaianya✔ Hanya minum Dary slimmy body tea & Dary skinny legs tea💙💛💚 masalah diatas boleh✔ Selamat & halal✔ 100% dari bahan organic✔ Lemak kecut dalam diam tau uuollsss😱 Nak selesaikan masalah2 tersebut ws Rina✅ Rina akan bantu❕ Www.wasap.my/60179338761 #daryagent #daryslimmybodytea #daryskinnylegstea #jomkurus #jomsihat #freetumbler #adafreegift #melaka #jasin #cod #postagesm #postagess
... Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz? KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 JOM ORDER 😍 👇👇 ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi #Melaka #Melakatengah #Jasin #Batuberendam #Ayerkeroh #malacca #Asahan #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #tiensmalaysia
Haloo dear ❤️ nak nambah TINGGI 8-21 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. ramai dah berjaya. ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi #queensbaymall #midvalley #oneutama #themines #paradigmmall #ioimall #boboiboythemovie #rumahhasoka #sarimaya #boboiboyair #malacca #melakatengah #bandarayamelaka #batuberendam #ayerkeroh #jasin #merdekasales #merdekasale #merdekamalaysia #merdeka2017 #heightupmurah #sayapendek #peninggibadan #kcollymurah
Time anak tidur la mcm2 keje kita nk buat kn? Huhuhu. Kalau mlm dia x tidur lena kita pegi ofis mata panda, x pon jadi zombi Siapa selalu gitu? Naaahh. Ni ada solusinya #tasneemnaturelmelaka #tasneemnaturelbalm #tasneemnaturel #essentialoil #susuibu #ibumenyusu #susuibumeriah #breastpump #milkbooster #sayajual #jasin #melaka #ayerkeroh #bukitkatil #confinement #ibuberpantang #pantang #berpantang #agentwanted #dropshipwanted
Kalau ada anak yg kejap2 terjaga ni mmg penat kn mommy... Kita pon x boleh nk buat keje. Byk keje tertangguh Sekarang TASNEEM NATUREL ada solusi untuk mommy yg ada masalah mcm ni SLEEP TIME - membantu anak mommy tidur lena #tasneemnaturelmelaka #tasneemnaturelbalm #tasneemnaturel #essentialoil #susuibu #ibumenyusu #susuibumeriah #breastpump #milkbooster #sayajual #jasin #melaka #ayerkeroh #bukitkatil #confinement #ibuberpantang #pantang #berpantang #agentwanted #dropshipwanted
Okey gerak dulu see you again✌🏻 . . . #kolamairpanas #jasin
next page →