#isell

392,755 posts

SET MISZCT BEAUTY MIST EXTRACT ROSES 🌹(STRONG ACID WATER & BEAUTY WATER) πŸ’¦πŸ˜πŸ˜πŸ˜ . HANYA RM30 exclude pos πŸ‘πŸ»(2 botol) πŸ’¦ 1 botol 100ml STRONG ACID WATER p.H 2.5 🌷 bertindak sebagai antiseptik (pembunuh kuman) 🌷 Merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat,eczema,gatal-gatal,ruam,luka dan banyak lagi. 🌷 Mengeringkan luka basah seperti kulit bernanah dan luka berdarah 🌷 Membersihkan dan mengatasi masalah kegatalan di daerah kewanitaan (feminine wash) 🌷 Boleh dibuat berkumur (seperti listerine) 🌷 Cepat mematikan dan keringkan jerawat . BEAUTY WATER p.H 5.5 πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Melembapkan kulit πŸ’ Melindungi kulit dengan menjaga pH normalnya πŸ’ bertindak sebagai penganti toner πŸ’ membuatkan makeup TAHAN LAMA πŸ’ Menyegarkan wajah πŸ’ Merawat masalah keguguran rambut . CARA PENGGUNAAN :- 1) Spray kan Acid Water p.H 2.5 pada wajah atau ditempat bermasalah dan biarkan kering 2) Selepas itu, spray kan Beauty Water p.H 5.5 pada wajah dan biarkan kering @ lembap 3) Boleh apply skincare @ bedak selepas itu . ORDER πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² . WHATSAPP hajar 0193706545 WHATSAPP hajar 0193706545 WHATSAPP hajar 0193706545 WHATSAPP hajar 0193706545 WHATSAPP hajar 0193706545 . #miszct_signature #miszctbeautymist #visitmyig #visitig #onlineshoppingmalaysia #subangjaya #selangor #kangenwatermalaysia #sayajual #isell #lembahklang #uitm
Miracle Flawless Foundation by MIRA FILZAH . Nak cantik dan gebu macam MIRA FILZAH❓ . πŸ’₯Tekstur yg tidak berminyak πŸ’₯Tekstur yg ringan dan halus serta cepat meresap ke dalam kulit πŸ’₯Membantu menutup parut jerawat dan cela di muka πŸ’₯Tahan selama 8 jam πŸ’₯ 2 in 1 foundation dan juga bedak . Hanya apply Miracle Flawless dan tidak perlu bedak lagi πŸ’₯ Mengandungi collagen , Vitamin E , Serbuk Mutiara dan ia juga adalah water based foundation πŸ’₯ Mengandungi SPF 35 πŸ’₯ Mendapat Kelulusan KKM (NOT NO : NOT170102990K) πŸ’₯ Mempunyai dua warna iaitu NATURAL dan PINK . 🌸 NATURAL : Untuk kulit sawo matang atau gelap 🌸 PINK : Untuk kulit putih dan cerah (Mira Filzah pakai yang nie πŸ™ˆ) . πŸ’° Harga : RM49 (Harga Promosi) sekotak tak termasuk kos penghantaran dan pos . βš–οΈ Berat : 10gm setiap kotak . 🚐 POS : RM8 SM / RM10 SS . πŸ›΅ COD : RM10 setiap tempat . 🌐 Kawasan COD : Gombak - Ukay Perdana - Keramat - Ampang - Pandan Indah - Cheras - Hulu Langat - Bangi - Kajang - Putrajaya - Serdang - Seri Kembangan - Puchong - Bangsar - Petaling Jaya - Shah Alam - Subang - Kota Kemuning - Klang - Johor Bharu - Skudai - Senai - Kempas . πŸ•΅πŸ»β€β™€οΈ MENCARI AGENT DAN DROPSHIP Modal Agent : SERENDAH RM500 SAHAJA Modal Dropship : SERENDAH RM165 SAHAJA . πŸ’°KEUNTUNGAN MINIMUM SEBANYAK RM2000 SETIAP BULAN πŸ’° . ✈️ 4 orang AGENT dan 4 orang DROPSHIP yang RESTOCK paling banyak selama 3 bulan iaitu MARCH - APRIL - MAY akan mendapat TAJAAN GROUND PAKEJ KE MALDIVES DAN NEW ZEALAND pada September 2017 πŸ€— . Whatsapp +60139766034 (Farly) πŸ‘ΈπŸ» STOKIS SAH MIRACLE FLAWLESS BY MIRA FILZAH . . #farlybeauteaslim #miracleflawlessbymf #miracleawlessbymirafilzah #miracleflawless #miracleflawlessfoundations #miracleflawlessstokistlist #miracleflawlessselangor #miracleflawlesskl #miracleflawlessjohor #foundations #foundation #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmuka #creammuka #muka #mukamulus #kulit #kulitcantik #kulitmulus #kulitcerah #mirafilzah #sayajual #sayajualmurah #sayajualsayapakai #sayajualmekap #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #bazaarpaknil #isell
β€ͺEXPEDITED iPhone FIXES ‬ β€ͺ#0to100in10 ‬ β€ͺCall / WhatsApp / iMessage :: 0262666226‬ β€ͺ#iTech911 #iBuy #iSell #iSwap #iFix #Apple #Accra πŸ‡¬πŸ‡­ ‬
READY STOCK! πŸ’ž Item: Polka Dot Case Iphone 5/5s/SE - RM20 each . Postage add RM7 Semenanjung & RM10 Sabah/Sarawak . #casingpolkadot #iphonecase #casingiphonemurah #iphonecasingmalaysia #sayajualcasingiphone #sayajualmurah #iselliphonecasing #sayajual #isell #bazaarpaknil #casingmurah #iphone5case #casingiphone5
Pengguna tegar KW, tapi asyik repeat order 200ml sebab dah habis? Siapa cakap admin tak jual yg refill? 😱Tak ada masalah. . Introduce Refill Packaging 500ml. Lebih jimat 😘😘 3 botol for only RM75 FREE POSTAGE TO SEMENANJUNG. Nak beli refill ni then pakai botol spray sendiri pun boleh 😍 😘 . Kindly whatsapp +60179292708 to place your order πŸ’• . . #skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #isell #sayajualmurah #sayajual #beautywater #facemist #facemistmalaysia
Semua orang layak untuk memiliki badan yang cantik, slim dan menawan tidak kiralah apa saiz badan anda. Kenapa anda perlu memiliki korset Ultraslim?? √ Korset yang sangat mesra pengguna. Utk ke toilet bukan satu masalah lagi √ Memahami keperluan wanita lebih dari segalanya √ Selesa dan sejuk kerana ianya dibuat dari kain sutera yang menyerap peluh √ Membantu mengecilkan paha, pinggang dan punggung √ Melancarkan peredaran darah √ Membentuk tubuh yg lebih cantik √ Menjaga bahagian keintiman wanita √ Korset yang sangat tahan lasak dan tidak mudah koyak √ Berkesan dan selamat DM @ whatsapp +6019-9436558 sekarang utk dapatkan Special Price + Free Postage + Free Gift. Nak booking? Deposit RM50 je. #sayajualonline #bazaarpaknil #kedaionline #sayajual #sayajualkorset #isell #isellkorset #korset #korsetmalaysia #korsetmurah #korsetcantik #astrobellajomkurus #sayajualmurah #terlajaklaris #bridetobe #wedding #korsetultraslim #korsetplussize #korsetperamping #pengantin #perkahwinan #produkslim #produkcantik #plussizemalaysia #produkkurus #korsetultraslimmurah #fitmalaysia
Baby bright argan oil hair essence mist . . 65ml RM25 150ml RM35 tak masuk pos . . Korang ada masalah mcm ni tak? . πŸ’•rambut bau masam lepas buka tudung? . πŸ’•rambut kering tak bermaya tahap ranting kayu? . πŸ’•suami selalu tegur rambut cepat bau masam..takde mood nak dekat..πŸ˜–πŸ˜– . πŸ’•rambut kusam dan kembang? . πŸ’•kerap warnakn,rebonding,perm rambut? . . . Baby bright Argan Oil Hair Essence mengandungi argan oil tulin yg bantu utk pastikan rambut korang sentiasa sihat dan beralun..wangi dia pn masyaAllah..rasa mcm nak pakai sbgai perfume je...confirm cik suami tidak complain2 lagi...makin dekat je sbb wangi..meh siapa yg nak rambut wangi2 wtsapp jie skng...confirm tak rugi... . . . #karmarts #sayajualcathydoll #sayajual #isell #ziyunjihouse #cathydol #sayajualmakeup #lotionbadan #babybrightlotion #babybright #sayajualcathydollmurah #cathydolloriginal #karmartsclub #cayhydollmalaysia #cathydollcream #suntectioncathydoll #suntectionAura #ziyunjihouse #instashopmalaysia #instamalaysia #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #babybrightarganoilhairessence #babybrighthairmist
ESOK LAST DAY SALE 😱 Lepas ni back to normal price! Warna HOT dah memang habis stock! Jangan risau, warna lain pun masih ada! - Sale palazzo crepe & palazzo adeeva sehingga 26/3 sahaja! - 3pcs RM90 free postage Sm | Rm100 Ss. Murah teramat murah sangat ni ❀️ - πŸ“² Whatsapp to 014-9048596 to order! Siapa cepat dia dapat, siapa lambat dia melepas!
ESOK LAST DAY SALE 😱 Lepas ni back to normal price! Warna HOT dah memang habis stock! Jangan risau, warna lain pun masih ada! - Sale palazzo crepe & palazzo adeeva sehingga 26/3 sahaja! - 3pcs RM90 free postage Sm | Rm100 Ss. Murah teramat murah sangat ni ❀️ - πŸ“² Whatsapp to 014-9048596 to order! Siapa cepat dia dapat, siapa lambat dia melepas!
ESOK LAST DAY SALE 😱 Lepas ni back to normal price! Warna HOT dah memang habis stock! Jangan risau, warna lain pun masih ada! - Sale palazzo crepe & palazzo adeeva sehingga 26/3 sahaja! - 3pcs RM90 free postage Sm | Rm100 Ss. Murah teramat murah sangat ni ❀️ - πŸ“² Whatsapp to 014-9048596 to order! Siapa cepat dia dapat, siapa lambat dia melepas!
ESOK LAST DAY SALE 😱 Lepas ni back to normal price! Warna HOT dah memang habis stock! Jangan risau, warna lain pun masih ada! - Sale palazzo crepe & palazzo adeeva sehingga 26/3 sahaja! - 3pcs RM90 free postage Sm | Rm100 Ss. Murah teramat murah sangat ni ❀️ - πŸ“² Whatsapp to 014-9048596 to order! Siapa cepat dia dapat, siapa lambat dia melepas!
ESOK LAST DAY SALE 😱 Lepas ni back to normal price! Warna HOT dah memang habis stock! Jangan risau, warna lain pun masih ada! - Sale palazzo crepe & palazzo adeeva sehingga 26/3 sahaja! - 3pcs RM90 free postage Sm | Rm100 Ss. Murah teramat murah sangat ni ❀️ - πŸ“² Whatsapp to 014-9048596 to order! Siapa cepat dia dapat, siapa lambat dia melepas!
ESOK LAST DAY SALE 😱 Lepas ni back to normal price! Warna HOT dah memang habis stock! Jangan risau, warna lain pun masih ada! - Sale palazzo crepe & palazzo adeeva sehingga 26/3 sahaja! - 3pcs RM90 free postage Sm | Rm100 Ss. Murah teramat murah sangat ni ❀️ - πŸ“² Whatsapp to 014-9048596 to order! Siapa cepat dia dapat, siapa lambat dia melepas!
ESOK LAST DAY SALE 😱 Lepas ni back to normal price! Warna HOT dah memang habis stock! Jangan risau, warna lain pun masih ada! - Sale palazzo crepe & palazzo adeeva sehingga 26/3 sahaja! - 3pcs RM90 free postage Sm | Rm100 Ss. Murah teramat murah sangat ni ❀️ - πŸ“² Whatsapp to 014-9048596 to order! Siapa cepat dia dapat, siapa lambat dia melepas!
Blurred vision but I can still see my goals... never let them kill your dreams. Put your own money up to secure that bag, after all if you don't believe why should they??? I'm doing it up even if I have to be a walking advertisement for my self. So just get a great view of this... #dobetterforyourfuture #neverfail #neverxfail #meverfailmentality #hoodiementality #hurryupandbuy #dadcap #letmeshowyouhowtodothisson #brooklyn #nyc #ny #iHustle #iSell #getatmeforthatwork #dreamsvsgoals #dreamsintoreality #hashtagkiller
READY STOCK! πŸ’ž Item: Polka Dot Case Iphone 5/5s/SE - RM20 each . Postage add RM7 Semenanjung & RM10 Sabah/Sarawak . #casingpolkadot #iphonecase #casingiphonemurah #iphonecasingmalaysia #sayajualcasingiphone #sayajualmurah #iselliphonecasing #sayajual #isell #bazaarpaknil #casingmurah #iphone5case #casingiphone5
next page →