#isell

395,425 posts

Sape nak cantik macam customer kami ni! Jom dapatkan sementara stok masih ada! Sehelai hanya RM55.00 sahaja! Free poslaju seluruh Malaysia, Free diskaun voucher dalam setiap pembelian. . . #sayajual  #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #ootd #igmashup #aurainsta
➡️Perfect for beauty Skin💋 Keistimewaan Vita C Plus untuk kecantikan Kulit Sustained Release Vita C Plus‼️ 1 tablet Vit C Shaklee = lebih kurang 7 biji buah Oren. Ujian klinikal telah membuktikan Vitamin C didalam 2 tablet Vitamin Shaklee (didalam jurang masa 5 jam) mampu kekal didalam plasma darah kita selama 24 jam. Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C Complex. Ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan Vitamin C didalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas. Antara manfaat Vit C Shaklee: 🌟Ingin cantikkan kulit, Vitamin C dapat merangsang pembentukan kolagen. 🌟mampu mempertingkatkan kedut 🌟menghalang otot menjadi lembik. 🌟dapat membantu melambatkan penuaan 🌟menyekat pembentukan pigmen. 🌟mengelakkan gejala kulit kering, ruam dan kulit kasar. vitamin ini menjadikan kulit anda cantik, bersih dan berseri. Yang penting pengambilan yang konsisten serta pengambilan air yang secukupnya bagi penyerapan lebih efektif. Kesannya bergantung pada jenis kulit individu juga. #supplements #vitamin #vitaC #resdung #kecantikkan #cantik #flawless #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleebera #instaplus #viral #instaseller #instagram #isell #bazaarpaknil #ctdk #sugarscarf #nahurindu #codbera #rumahkueh
Loading...
➡️Perfect for beauty Skin💋 Keistimewaan Vita C Plus untuk kecantikan Kulit Sustained Release Vita C Plus‼️ 1 tablet Vit C Shaklee = lebih kurang 7 biji buah Oren. Ujian klinikal telah membuktikan Vitamin C didalam 2 tablet Vitamin Shaklee (didalam jurang masa 5 jam) mampu kekal didalam plasma darah kita selama 24 jam. Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C Complex. Ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan Vitamin C didalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas. Antara manfaat Vit C Shaklee: 🌟Ingin cantikkan kulit, Vitamin C dapat merangsang pembentukan kolagen. 🌟mampu mempertingkatkan kedut 🌟menghalang otot menjadi lembik. 🌟dapat membantu melambatkan penuaan 🌟menyekat pembentukan pigmen. 🌟mengelakkan gejala kulit kering, ruam dan kulit kasar. vitamin ini menjadikan kulit anda cantik, bersih dan berseri. Yang penting pengambilan yang konsisten serta pengambilan air yang secukupnya bagi penyerapan lebih efektif. Kesannya bergantung pada jenis kulit individu juga. #supplements #vitamin #vitaC #resdung #kecantikkan #cantik #flawless #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleebera #instaplus #viral #instaseller #instagram #isell #bazaarpaknil #ctdk #sugarscarf #nahurindu #codbera #rumahkueh
➡️Perfect for beauty Skin💋 Keistimewaan Vita C Plus untuk kecantikan Kulit Sustained Release Vita C Plus‼️ 1 tablet Vit C Shaklee = lebih kurang 7 biji buah Oren. Ujian klinikal telah membuktikan Vitamin C didalam 2 tablet Vitamin Shaklee (didalam jurang masa 5 jam) mampu kekal didalam plasma darah kita selama 24 jam. Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C Complex. Ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan Vitamin C didalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas. Antara manfaat Vit C Shaklee: 🌟Ingin cantikkan kulit, Vitamin C dapat merangsang pembentukan kolagen. 🌟mampu mempertingkatkan kedut 🌟menghalang otot menjadi lembik. 🌟dapat membantu melambatkan penuaan 🌟menyekat pembentukan pigmen. 🌟mengelakkan gejala kulit kering, ruam dan kulit kasar. vitamin ini menjadikan kulit anda cantik, bersih dan berseri. Yang penting pengambilan yang konsisten serta pengambilan air yang secukupnya bagi penyerapan lebih efektif. Kesannya bergantung pada jenis kulit individu juga. #supplements #vitamin #vitaC #resdung #kecantikkan #cantik #flawless #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleebera #instaplus #viral #instaseller #instagram #isell #bazaarpaknil #ctdk #sugarscarf #nahurindu #codbera #rumahkueh
Gigi mana gigi 🤓tak pe janji ada ebookkuislamic 📚 . Pembelajaran dari awal seusia 5 bulan boleh dipelajari dari senaskah eBook-Ku islamic sahaja. Alahai comeinya adik fariz duk tengok warna-warni , Besar sikit insyaallah dah boleh mengenal warna-warna😍 . . #igstory #isell #saynomoretogadget #ebookssale #ebookkuislamic #ebookku_testimoni86 #anakbijakpandai #anaksolehah #anakpintar
🎼 eBook-Ku yang bermusic disukai anak-anak 🎼 . 📚 eBook-Ku dilengkapi dengan dwi-bahasa. (Bahasa English dan Arab) . Antara isi kandungan yang terdapat dalam eBook-Ku ; . ✍ Mengenal Rukun Solat ✍ Mengenal Doa-Doa Harian ✍ Mengenal Rukun Wuduk ✍ Mengenal Rukun Haji ✍ Mengenal Haiwan & Bunyi ✍ Mengenal Buah-Buahan ✍ Mengenal Kenderaan ✍ Mengenal Alam Semulajadi ✍ Mengenal Huruf & Nombor ✍ Mengenal Bunyi Ejaan & Sebutan ✍ Mengenal Tumbuhan ✍ Mengenal Sayur-sayuran ✍ Mengenal Warna & Bentuk ✍ Mengenal Jenis Sukan ✍ Mengenal Peralatan Rumah ✍ Mengenal Bendera Negara . . #igstory #isell #saynomoretogadget #ebookssale #ebookkuislamic #ebookku_testimoni86 #anakbijakpandai #anaksolehah #anakpintar
Tersenyom riang bila ebookku ada ditangan📚 😄 . Pembelajaran dari awal seusia 5 bulan boleh dipelajari dari senaskah eBook-Ku islamic sahaja. Alahai comeinya adik fariz duk tengok warna-warni , Besar sikit insyaallah dah boleh mengenal warna-warna😍 . . #igstory #isell #saynomoretogadget #ebookssale #ebookkuislamic #ebookku_testimoni86 #anakbijakpandai #anaksolehah #anakpintar
New product introduction; happy Cat Minkas - Kitten. Now available in our store. Small size kibble, your kitty will definitely like it😁 Cat Cobain Indera Sempurna 📱019-5786728 #cat #catfood #happycat #kitten #pet #petshopkuantan #petshopmalaysia #kibbles #catlover #catshop #cutecat #animal #animallover #cutecatclub #iger #igdaily #igcat #instacat #kuantan #ig_kuantan #newitem #followmyig #onlineshop #isell #petlover
PUTIH. FLAWLESS. BERAT TURUN 💃🏻💃🏻 . Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yang kami dapat dari customer2 kami 😱😱😱 . . Setiap testimoni yang kami paparkan adalah 100% TULEN daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan 😄 . . Yang berminat boleh terus whatsapp Cik Umie okay : 011-35568610 🌹 . . #amaura_official #isell #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #amaura_official_testimoni
🦋Pure White Butterfly 🦋 . 💰🦋 RM20 💰🦋🦋 RM32 🚌 RM8 (pos laju) 📲 013-3432009 ☝🏾 . #brooch #broochmurah #broochkorea #broochonline #broochaddict #broochbouquet #brooches #keronsang #keronsangmurah #isell #sayajual #sayajualmurah #sayajualbrooch #sayajualbroochmurah
🦋Pink Blue Butterfly 🦋 . 💰🦋 RM20 💰🦋🦋 RM32 🚌 RM8 (pos laju) 📲 013-3432009 ☝🏾 . #brooch #broochmurah #broochkorea #broochonline #broochaddict #broochbouquet #brooches #keronsang #keronsangmurah #isell #sayajual #sayajualmurah #sayajualbrooch #sayajualbroochmurah
🦋Red Black Butterfly 🦋 . 💰🦋 RM20 💰🦋🦋 RM32 🚌 RM8 (pos laju) 📲 013-3432009 ☝🏾 . #brooch #broochmurah #broochkorea #broochonline #broochaddict #broochbouquet #brooches #keronsang #keronsangmurah #isell #sayajual #sayajualmurah #sayajualbrooch #sayajualbroochmurah
🦋Colourful Butterfly 🦋 . 💰🦋 RM20 💰🦋🦋 RM32 🚌 RM8 (pos laju) 📲 013-3432009 ☝🏾 . #brooch #broochmurah #broochkorea #broochonline #broochaddict #broochbouquet #brooches #keronsang #keronsangmurah #isell #sayajual #sayajualmurah #sayajualbrooch #sayajualbroochmurah
Set makeup best selling!!!!!set ni kalau yg newbie pasal mekap pn bole...sgt2 senang application...tgok previous pos ye utk details lanjut...tp korang klau beli tak rugi sbb hrga pn jauh berpatutan!!!! . . RM100 free pos!!!!! . . meh lekas2 DM/WTSAPP +60198076048 +60198076048 +60198076048 . #sayajual #isell #bedakmuka #bedakcompact #instamalaysia #instashopmalaysia #CPG #bedakmukacpg #bazaarpaknil #makeupbybellaz #cpgcosmetics #cpgcosmetic #muamalaysia #muabellaz #makeupbybellaz
RM87 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . PEWIIT SKINCARE : . Nak kesan lebih POWER!!! . Amalkan bersama Pewitt Skincare . ✅ kulit berminyak ✅ Kulit kusam ✅ Kulit berjeragat ✅ kulit berjerawat ✅ Masalah blackhead & whitehead ✅ Masalah pigmentasi ✅ Kulit gelap ✅ Masalah jerawat resdung . Dalam 1set Pewiit Skincare ada :- - 1 Sabun kulit kayu manis - Day cream ( uv protaction) - 15g - Night cream ( alovera + vit A ,C E) - 15g . KRIM SIANG Pewit Skincare juga ada SPF30 dan boleh melindungi kulit dari cahaya matahari yang boleh membakar kulit. So takdelah kulit gelap terbakar.. KRIM MALAM Pewit Skincare pula berupaya melembutkan dan mencerahkan wajah terutamanya ketika tidur . Ketahui sekarang apa yang menjadi pilihan ramai dengan Produk ‪#‎Pewiit‬ skincare 3in1 =============================== 1 Menggunakan bahan semula jadi seperti extrak bunga cengkih, extrak kulit kayu manis turun temurun nenek moyang dahulu, extrak collogen, vitamin C,semua extrak halal. 2 Sesuai untuk peringkat umur dari usia 11 tahun ke atas dan ibu mengandung juga boleb menggunakannya dengan tiada kesan sampingan 3 Kesan positif dalam masa 10hri hingga sebulan 4 Produk dijamin halal 100% penggunaanya 5 Mendapat kelulusan KKM . #sabunpewiit #pewiitskincare #pewiitskincaremurah #pewiitskincare3in1 #pewiitskincareoriginal #sayajual #isell #sabunpewitmurah #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #pewiitskincare3in1murah #pemborongmalaysia #pemborongmurah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #pewiitsoapmurah #bazaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #igers #visitmyig #pewittsoap #1malaysia #hapuskanjerawat #hapuskanjeragat #kulitkusamhilang #kulitlicin #mulus #putih
next page →