#isell

389,234 posts

Another day at the office! Beautiful day to see my buyer close on his new construction home today. The end product is a beautiful home for him and his kids to enjoy. What a great job this is folks! #sold #isell #newhomes #buyersagent #ABR #sellsmarterwithterrycarter #sold #whogotnext #yougotnext #ilovemyjob #realestate #realtor
Tetiba kak aida rasa nak bagi teaser lahhh 😝 Nahhhhh .. 😋😋😋 Nampak kemas jaa kan ? 😍😍😍 Huhuhu .. Jd, stay tuned naaa. Tunggu next hapdet. Mesti korg fall in luv gile2 punya 😍😍😍 . #muslimah #skirtlabuh #sayajual  #isell #sayajualskirt  #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh  #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt  #skirtmalaysia #skirtbrunei  #skirtsingapore #skirtindonesia
Tetiba kak aida rasa nak bagi teaser lahhh 😝 Nahhhhh .. kite zoom in sikit skirt kiteee 😋😋😋 Nampak kemas jaa kan ? 😍😍😍 Huhuhu .. Jd, stay tuned naaa. Tunggu next hapdet. Mesti korg fall in luv gile2 punya 😍😍😍 . #muslimah #skirtlabuh #sayajual  #isell #sayajualskirt  #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh  #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt  #skirtmalaysia #skirtbrunei  #skirtsingapore #skirtindonesia
Assalamualaikum gais ! Cantik takk skirt ni ? Susahkan nak cari skirt yg cantik cenggini plus tak ketat dan longgar dan yang paling penting TAK JARANG. . In shaa Allah nty kak aida hapdet lg psl skirt ni naaa. Jd stay tuned 😁😁😁 . #muslimah #skirtlabuh #sayajual  #isell #sayajualskirt  #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh  #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt  #skirtmalaysia #skirtbrunei  #skirtsingapore #skirtindonesia
I'm truly thankful and humbled by every experience that molded me into the (business)woman I am today. #fromhomelessness #tohomeownership #toRealtorextraordanaire #mytestimony #REALTORlife #iBuy #iSell #iRent #WhosYourRealtor #GetKeysWithKim 🏠🏡
. "Betul la face mask Kak Piya buat ni power untuk kick blackhead & whitehead. Saya suka." -gittewww.. Alhamdulillah. Face mask Pure | Choco ni memang power pun. Tapi kena la wap muka sebelum pakai face mask. . Kenapa kena wap muka? -sebab nak buka liang pori kita tu.. Bila pakai mask, senang la mask tarik keluar apa yang dah longgar. Faham?.. . Face mask Pure | Choco ni boleh jadi scrub juga, tapi hanya untuk orang yang tiada jerawat bernanah atau jerawat kemerahan. . Kalau muka awak berminyak, tapi xberjerawat, ha boleh scrub. Scrub yang kak Piya buat ni xakan besarkan pori-pori awak. . Face mask Pure | Choco ni sebaiknya dipakai minimum 1x seminggu atau max 2x seminggu. . Guna pencuci muka sahaja tidak cukup. Penggunaan masker wajah secara konsisten 1-2kali seminggu mampu menghilangkan bintik hitam dan mengecilkan liang pori pori wajah kita. . Bahan yang digunakan : rolled oat organik,serbuk koko & campuran minyak asli. . . Fungsi lain : - Menanggalkan blackhead & whitehead. - Mengecutkan jerawat bernanah dan ruam jerawat. - Memudarkan parut jerawat. - Mengecilkan liang pori-pori dan membersihkan liang pori-pori. -Menghilangkan lebihan minyak pada kulit wajah. . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #agentpbyso #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #jeram #nomakeup #produkmukamalaysia #nofilter #lokalah #sihatmalaysia #lokalah #facemask #selangor #homemadefacemask #kualaselangor #facemaskmalaysia #handcraftedfacemask
Kick -IT Blemish & Acne Stick. . kick-IT ni merupakan sejenis produk yang digunakan untuk mengecutkan jerawat bernanah yang ada dekat muka & juga utk meredakan bintik2 kemerahan yang naik tiba-tiba dekat muka. . Bahan yang ada dalam acne & blemish stick : organic shea butter,coconut oil,sweet almond oil,golden jojoba oil,castor oil,vit e,beeswax,lavender oil & tea tree oil. . Castor oil antara bahan yang sangat sangat sangat sangat power untuk heal masalah jerawat dekat kulit kita selain dari tea tree oil. . Cara guna : 2x sehari selepas mencuci muka & toner. Atau boleh juga digunakan pada bila2 masa yang uoll suka! Just dot dekat tempat yang ada jerawat bernanah atau biji2 merah y baru nak berjinak-jinak menjadi jerawat.😁 uoll dot dekat situ dan biarkan ja. . Insyallah konsisten pakai nanti jerawat terus down xnak naik dah. So kita pun boleh jadi happy girl!!!😘😘😘 . Size dia kecik molek 5ml ja. Kenapa buat bentuk yang kecil molek mcmni??? Sebab saya nak mudahkan awk semua bawa dalam purse. . Nampak ja jerawat nak naik, DOT terus!!! Yeeeaaahhhh! Puas hati woooo.. . Harga : Rm25 .exclude postage. . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #jeram #selangir #kualaselangor #tanjungkarang #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #nomakeup #produkmukamalaysia #nofilter #purebysafiyyahosman #acnestick #blemishstick #homemadeacnestick #acnestickmalaysia
next page →