#iope

188,428 posts

🎁 2017 Giveaway 🎁 の 05 送出🔹 Kakao Friends MUZI 兔兔 hand cream 🔹 (名額 1 個 ) 👉🏼 非常可愛既hand cream,又可以當擺設!🤓🤓🙃😘 👉🏼 花香味!🌸🌼🌸🌼 仲等咩?😁🎊👏🏻👏🏻 仲唔參加抽獎? ♛ ➡ 參加抽獎方法 1. Follow 我地 @cheaplushop 2. ❤ Like 呢張相 3. 再留言 tag 4 位你的朋友仔 👧🏼👧🏾👧👧🏽 ❣如果你d朋友仔都有follow我地,中獎機會↗↗❣ 😳 如tag既用戶屬虛假或不存在,則視作放棄喔!🙈 🔺🌿🔺🌿🔺🌿🔺🌿🔺🌿🔺🌿🔺🌿🔺🌿 🔸1月23日晚上 10 pm ,隨機抽選 1 位🌟幸運兒。抽獎結果會於此post公佈喔~ ☺ 大家記得留意住我地啦!👀 ♛ ⭐ 領取獎品只限面交,不設郵寄 ⭐ ❥ ❥ ❥ 日日有抽獎!仲唔快D follow我地 @cheaplushop 🤓✨❤ 😋✨❤ 😛✨❤ 😎✨❤ 😉✨❤ #hkonlineshop #hkigshop #hkig #aritaum #volumeupoiltint #hkigstore #giveaway #luckygirl #aliceinwonderland #iope #specialgift #抽獎 #抽獎禮物 #抽獎活動 #抽獎進行中 #luckydraw #香水代購 #香水控 #etudehouse #etudehousepinkskull #hk格仔鋪 #hkonlinestore #kakaofriends #kakaotalk #kakaomuzi
Snail White SUNSCREEN ครีมกันแดด สเนลไวท์ SPF 50+ PA++++ 51ml.  700฿ คุณสมบัติผลิตภัณฑ์ป้องกันแสงแดดสำหรับผิวหน้าประสิทธิภาพสูง สูตรบางเบา ปกป้องผิวจากแสงแดดและรังสี UVA/UVB สูงถึง 50 เท่า  ผสมสารสกัดจากเมือกหอยทากและดอกเอเดลไวส์ อัญมณีแห่งเทือกเขาแอลพ์ เพื่อที่สุดแห่งการปกป้องผิว ไม่ให้ถูกทำร้ายจากแสงแดด และมลภาวะ ซึ่งเป็นสาเหตุของการเกิดมะเร็งผิวหนัง พร้อมพลังการฟื้นฟูสภาพผิว ให้ผิวนุ่มชุมชื่น ผสานอนุพันธ์วิตามินซี VC-IP คุณค่าสูง กระตุ้นการสร้าง คอลลาเจนในผิว พร้อมต่อต้านอนุมูลอิสระ จุดด่างดำ ที่เกิดจากแสงแดด และลดเลือนริ้วรอยแห่งวัย ทุกประการ เมื่อบำรุงเป็นประจำทุกวันสีผิวจะแลดูขาวกระจ่างใส และอ่อนเยาว์ อย่างเป็นธรรมชาติ วิธีใช้ทาทั่วใบหน้าและลำคอเป็นประจำทุกวันหลังจากผลิตภัณฑ์บำรุงผิวระหว่างวันและก่อนลงเครื่องสำอาง เลขที่จดแจ้ง: 10-1-5837964ปริมาณ 51 ml. 📲 line: @mxa1794w (มี@) หรือจิ้มลิ้งค์หน้าไอจี  ชื่อ ออย #ท ีมออยปังยกสาย #HowtoPerfect  #HowtoBeauty   #ถ ูกบอกต่อ #เทสเตอร ์เกาหลี  #testerkorea #tester #innisfree #etude #skinfood  #apieu #iope #hanyul #mamonde #testerskin #sulwhasoo #historyofwhoo #tonymoly #snailwhite
More purple please!! Thanks @schlumpdogg for making it extra purple passion.. I love it!! No makeup and no hair do.. just woke up!! #purplehair #pmua #lashartist #minkys #sinfullashes #biglips #nuface #skincareroutine #iope #beautyaddict
Ada yg mau? Ini lucuk bgt kemasannya, hihii, pink grey gtu.. ❤️❤️❤️ IOPE MOISTGEN SKIN HYDRATION trial kit/ travel size. Cocok buat yang kulitnya dehidrasi dan butuh kelembaban ekstra. ------------------------------------- Original from korea. ______________________ Terdiri dari: 1.moistgen softener skin hydration (hydrating toner) 15ml. 2. Moistgen emulsion skin hydration 15ml. 3. Moistgen serum skin hydration (serum) 5ml. 4. Moistgen eye cream skin hydration 3ml. 5. Moistgen cream skin hydration 5ml. Kondisi masih baru dan expired 2019. Price : 150rb. #jualskincarekorea #jualkoreaskincare #iope #jualtravelkitskincare #jualiope #jualiopetravelsize #jualiopetravelkit #jualprelovedskincare #jualskincarepreloved #jualmoistgenskinhydration #jualiopemoistgen #jualiopemoistgenskinhydration #iopeskincare #iopemoistgenskinhydration #jualiopeoriginal #jualskincareoriginal #jualiopemurah #jualiopekorea
Suka bedak jenis cushion Nak nampak macam artis2 korea tu Boleh cuba iope cushion ni Ada 2 tone warna tau 1 kod c21 (kulit cerah) 2 kod c23 (kulit normal) 1 box rm22 boleh cod area bandar #kualaterengganu Postage rm8 #iopecushion #iopeberus #iope #iopemalaysia
📢📢📢📢📢📢📢7pcs Hello Kitty Cosmetic Makeup Brush Set. 💐Hello Kitty Makeup Brush Set is not only cute but very practical as well. 💐This set consist of 7 pieces of multi design brushes to highlight various facial features. The tin provided also makes it convenient for traveling and other purposes. 💐This brush kit is created to give you the perfect makeup! Touch up your make up anytime and anywhere with these magical brushes. 💐Stylish packaging and high quality made brushes make an ideal gift. •RM15 exclude postage and boleh COD area Ipoh sahaja🚛🚛🚛🚛. #matte #aprilskin #aprilskinmurah #aprilskinmalaysiamurah #iope #iopemurah #hudabeauty #hudabeautyrosegoldpalette #hudabeautyliquidmatte #hudaeyeshadow #aloevera #kosmetikmurah #makeuptutorial #makeup #makeupmurah #codIpoh #hellokitty #hellokittybrush #iopemagiccushion #eyeliner #eyebrow #mascara #makeuporiginal #bazarpaknil #iopecccream #ccCream #codfree
IOPE - Air Cushion Moisture Lasting SPF50+ PA+++ With Refill 氣墊粉餅 . 產品價錢:HKD 210 / 盒;HKD 400 / 2盒 . 現貨N21色 . 順豐自取加10元;平郵加5元 . 容量 : 15g . ⏹具有5種礦物成分(Na,K,Ca,Cl),賦予肌膚水分調控力,以及添加了大量的水溶性營養成分等制成的生物水,迅速強化肌膚的水分保有力,水盈貼服肌膚。 ⏹氣墊的空氣遮瑕粉,輕盈不凝結緊貼肌膚,柔滑遮瑕,有助於打造美麗的肌膚。 ⏹打造水分滿滿的美肌效果,展現如同天生般的自然美麗光澤,由內綻放出水漾光芒,長時間維持華麗的膚色。 ⏹蘊含模樣多種、大小不壹的粉末粒子,采用空氣感遮瑕粉末屏障配方,遮蓋肌膚上的瑕疵和泛紅部位,柔和水潤遮瑕,呈現潔凈通透的肌膚。 . 使用方法: 用粉撲取適量產品,順著肌膚紋理,輕輕拍打塗抹在面部肌膚上。 .  #iope氣墊粉底   #iope代購   #iope   #iopehk   #iopeaircushion   #iopeaircushionxp   #智孝粉底 #23歲  #除痘  #日本藥妝   #去角質  #23yearsold   #韓國23歲   #23歲水分炮彈面膜 #23歲面膜   #23yearsoldmask   #23yearsold面膜   #23yearsoldhk #wlabhk  #ahchk  #age20shk  #hkonlineshop  #hkig  #aprilskinhk #cliohk  #宋仲基
Holika Holika Jewel Light Waterproof Eyeliner 鑽石防水眼線筆 現貨 特價 $29/支 蘊含微細珍珠粉末、柔滑鉛筆型設計,啫喱般順滑易推 防水、防汗、妝效持久,自然閃爍效果,能緊貼眼線位置,輕鬆順滑地描繪理想眼線妝效 _ Facebook: Jsharebeaute wechat: JsCasa _ 交收方法: 郵寄 ---> 本地平郵 $5 或 順豐速遞$22 (非工商, 上門及遍遠地區另加附加費$18-30) 面交(購滿$300) ---> 星期一至五 / 下午六時十五分後觀塘地鐵沿線 #kbeauty #instagood #韓國代購 #espoir #clio #banila #peripera #vdl #apieu #missha #itsskin #aritaum #iope #laneige #lirikos #hera #ohui #immeme #ponyeffect #labiotte #mamonde #holikaholika #etudehouse #VIDIVICI #vant365 #sonandpark #wlab #holikaholika
New laneige BB Cushion Pore Control SPF50+ PA+++ No.21 Beige (สูตรคุมมัน) #เฉพาะร ีฟิล15g ใหม่!! คุชชั่นจากลาเนจแพคเกจดีไซน์ใหม่ตลับสีเหลือบรุ้งแบบสามมิติที่จะเปล่งประกายหลากสีสันเมื่อกระทบกับแสง สูตร Pore Control “มอบผิวแมทท์ภายนอก ชุ่มชื้นภายใน ไม่มันวาวระหว่างวัน อย่างที่ใครก็เทียบไม่ได้" คุชชั่นที่มีระบบควบคุมความมันสองขั้นตอน อำพรางรูขุมขน ปกปิด ไม่มันวาว กันน้ำ ติดทนยาวนานไม่ดรอประหว่างวัน ...อย่างที่ใครก็เทียบไม่ได้ #พร ้อมส่ง #ร ีฟิล 15g (มีพัฟ) #No .21 Beige >>ผิวขาวเหลือง ราคา 450 บาท สอบถาม/สั่งซื้อ Line : bowsodanaka #espoir #innisfree #iope #laneige #etude #thefaceshop #cushion #3ce #skinfood #makeup #korea #cosmetics #missha #mamonde #blush
A'pieu pure essential source snail vital cream ✨ราคา 8 บาท แพ็ค 10 ชิ้น 69 บาท✨ ครีมเมือกหอยทาก ช่วยบำรุงผิวให้เด้งตึง ยกกระชับผิว ช่วยลดริ้วรอย จุดด่างดำ #HowtoPerfect #HowtoBeauty #ถ ูกบอกต่อ#ขาย #ขายของ #ช ี้เป้า#tester_by_kapooknumtan #เทสเตอร ์เกาหลี#testerkorea #tester #เคร ื่องสำอาง #ขายส ่ง#innisfree #etude #skinfood #apieu #พร ้อมส่ง #iope #hanyul #mamonde #เทสเตอร#เทสเตอร ์เกาหลีราคาส่ง #testerskin #sulwhasoo #historyofwhoo #tonymoly
Skinfood Black Sugar Perfect First Serum 2X –essential- (skin-brightening and Anti-wrinkle Effects) ✨ราคา 12 บาท แพ็ค 10 ชิ้น 105 บาท✨ เซรั่มสารบำรุงจากน้ำตาลดำ เนื้อเซรั่มชุ่มชื้น ช่วยดูแลเรื่องริ้วรอยและปรับผิวให้กระจ่างใสขึ้น * เหมาะกับผิวธรรมดา * #HowtoPerfect #HowtoBeauty #ถ ูกบอกต่อ #ขาย #ขายของ #ช ี้เป้า #tester_by_kapooknumtan #เทสเตอร ์เกาหลี #testerkorea #tester #เคร ื่องสำอาง #ขายส ่ง #innisfree #etude #skinfood #apieu #พร ้อมส่ง #iope #hanyul #mamonde #เทสเตอร#เทสเตอร ์เกาหลีราคาส่ง #testerskin #sulwhasoo #historyofwhoo #tonymoly
A’peiu essential source hyaluronic acid moisture essence ✨ราคา 8 บาท แพ็ค 10 ชิ้น 69 บาท✨ เอสเซนส์ เพิ่มความชุ่มชื่นให้ผิวหน้า พร้อมให้ผิวหน้าดูสดใส ไม่ทำให้หน้ามัน ด้วยสารสกัดจากกรดไฮยาลูโรสามผสมและน้ำแร่ที่เต็มไปด้วยไอออน ช่วยให้เอสเซนส์ซึมทราบเข้าสู่เซลล์ผิวได้อย่างรวดเร็ว ทำให้ผิวหน้าสดชื่น ผิวใส ดูสุขภาพดี #HowtoPerfect #HowtoBeauty #ถ ูกบอกต่อ#ขาย #ขายของ #ช ี้เป้า#tester_by_kapooknumtan #เทสเตอร ์เกาหลี#testerkorea #tester #เคร ื่องสำอาง #ขายส ่ง#innisfree #etude #skinfood #apieu #พร ้อมส่ง #iope #hanyul #mamonde #เทสเตอร#เทสเตอร ์เกาหลีราคาส่ง #testerskin #sulwhasoo #historyofwhoo #tonymoly
Iope Eyeliner Liquid ON SALE RM6 Expostage Whatsapp 0172699317 #iope #iopeeyeliner #iopeeyelinerpencil #iopeeyelinerliquidmurah #eyeliner
✨預訂 ~ 韓國Paperplanes - PP1358✨ . 🇰🇷韓國人氣品牌Paperplanes👟在韓國及亞洲都十分受歡迎,一眾韓星均熱捧此品牌。熱賣款🔥PP1358🔥外型設計十分有型😍,又輕又舒適。鞋頭Limbus Mesh網面設計比一般網面更透氣💨💨💨。鞋底有防滑設計,落雨☔著都唔怕跣親😌。鞋底高3.5cm,著上後對腳立即變修長,唔使加增高鞋墊都可悄悄地增高👍👍👍,男女都大愛😍😍😍。八隻顏色任均選擇,有齊230-300碼。🇰🇷Made in Korea🇰🇷 出街/做運動著都得。啱晒做情侶鞋💏/兄弟姊妹鞋👬👭。🇰🇷韓國直送🇰🇷,有齊原裝Paperplanes吊牌。😊 . 💁溫馨小提示: 鞋碼偏細,請自行預大5mm . . ✨限時優惠價:$335/對✨ 18/1截單✨ . 截單日後10-14個工作天內到貨📦 . 預訂請直接: . 📱Whatsapp: 63569227 . ✅Line/WeChat: seoulsurprise . 所有貨品均由韓國空運到港,保證100%韓國正貨。🇰🇷🇰🇷🇰🇷👍 . 如需訂購其他韓國產品,我們亦可以代購喔!歡迎查詢!💬 . #hkig #hkigshop #hkgirl #korea #韓國 #韓國化妝品 #韓國代購 #iope #etudehousehk #gmarket #snsd #exo #runningman #jacqueline #thebottle #mybottle #gmarket代購 #韓國波鞋 #paperplanes代購 #sbenu代購 #韓國鞋 #韓國衫 #波鞋 #波鞋代購 #PP1101 #PP1358 #paperplaneshk #韓國直送 #runningman波鞋 #runningmanshoes
GEGAR VAGANZA PROMOTION DAH TIBA 😱😱 ! BELI 3 PERCUMA 1 😱. Seperti yang admin cakap pertengahan januari ni kami akan buat sale gegar vaganza !! . mana nak dapat tawaran hebat giler macam ni. Siapa cepat dia dapat k. April skin ni sangat limited. Kalau masih ada stok kita go on sampai tarikh tu ye kalau dah tak ada so soory. Back to harga normal. . April skin 1.0 first edisi. Tapi lebih kurang hebat macam 2.0 tau. Cuma packaging je lain dan formula sikit berbeza. Rata2 pengguna pakai april skin semua bagi berbintang bintang kat admin. 😍. Love sangat dengan april skin ❤❤. . Jom order #aprilskinmagicsnowcushion sekarang.😘. Promotion akan tamat bila stok dah habis. Stok pun limited u ollss. . April skin air cushion nombor satu pilihan pengguna ! Ramai yang dah pakai repeat order lagi tau...😍Sekali apply je kulit wajah jadi cantik gituuuu..👸👸 . Price : 1 kotak : RM50 2 Kotak : RM90 3 kotak : RM140 + FREE 1 😍 . !!!!FREE POSTAGE !!!! ❤❤❤❤❤❤ . . ****** Sabah serawak tambah lagi rm10 ***** . Berminat terus whatsapp ke nombor tertera. !!!! Admin ulang semula hanya WHATSAPP sahaja !!!! Whatsapp " APRIL" ke 0123657377 Whatsapp " APRIL" ke 0123657377 Whatsapp " APRIL" ke 0123657377 #iope #iopemurah #iopeoriginal #iopemurahdanoriginal #iopemalaysia #pemborongiopemalaysia #aprilskin #aprilskinmagicsnowcushion #aprilskinmurah #aprilskinoriginal #aprilskinmurahdanoriginal #aprilskinsnow #aprilskinmalaysia #aprilskinkorea #aprilskintermurahdanoriginal #cosmeticsmurah #produkcosmeticmurah #foundationterbaik #apriskinaircushion
👄 Son Tint Cushion Wannabe Aritaum #9 🌸 Giá: 160k ==> SALE OFF ==> 144k 💄 Chất son lì mịn 💄 Màu lên siêu đẹp và lâu trôi 💄 Có đầu chổi giúp dễ dàng tạo kiểu khi thoa son 👄 Thiết kế bên ngoài cực kì độc đáo, họa tiết và trang trí theo phong cách pop rock chic rực rỡ, nổi bật, táo bạo và cá tính. #9 : Màu đỏ cổ điển mang 1 nét quyến rũ bí ẩn rất riêng. 🌹 Hàng chính hãng – có bill mua hàng. ✅ Free ship 5 quận nội thành Hà Nội cho đơn hàng trên 800.000 VND dịp Sale off 🌼Chi tiết xem tại: http://www.linkstore.vn/ 🍀 Rất nhiều hàng có sẵn tại Link Store! =================================== 🌹 Liên lạc để được tư vấn sản phẩm phù hợp: ✔ Web: www.linkstore.vn - www.linkstore.com.vn ✔ Instagram: @linkstore.vn ✔ 🏡 38A Trần Phú - Ba Đình - Hà Nội ➡ 0966 12 5566 #myphamhanquoc #myphamchinhhang #linkstore #innisfree #laneige #thefaceshop #missha #aritaum #iope #espoir #mamonde #sonmoi #kemchongnang #coverlip #colorlasting #amok #3ce #Drawinglippen #aprilskin #saleoff
GEGAR VAGANZA PROMOTION DAH TIBA 😱😱 ! BELI 3 PERCUMA 1 😱. Seperti yang admin cakap pertengahan januari ni kami akan buat sale gegar vaganza !! . mana nak dapat tawaran hebat giler macam ni. Siapa cepat dia dapat k. April skin ni sangat limited. Kalau masih ada stok kita go on sampai tarikh tu ye kalau dah tak ada so soory. Back to harga normal. . April skin 1.0 first edisi. Tapi lebih kurang hebat macam 2.0 tau. Cuma packaging je lain dan formula sikit berbeza. Rata2 pengguna pakai april skin semua bagi berbintang bintang kat admin. 😍. Love sangat dengan april skin ❤❤. . Jom order #aprilskinmagicsnowcushion sekarang.😘. Promotion akan tamat bila stok dah habis. Stok pun limited u ollss. . April skin air cushion nombor satu pilihan pengguna ! Ramai yang dah pakai repeat order lagi tau...😍Sekali apply je kulit wajah jadi cantik gituuuu..👸👸 . Price : 1 kotak : RM50 2 Kotak : RM90 3 kotak : RM140 + FREE 1 😍 . !!!!FREE POSTAGE !!!! ❤❤❤❤❤❤ . . ****** Sabah serawak tambah lagi rm10 ***** . Berminat terus whatsapp ke nombor tertera. !!!! Admin ulang semula hanya WHATSAPP sahaja !!!! Whatsapp " APRIL" ke 0123657377 Whatsapp " APRIL" ke 0123657377 Whatsapp " APRIL" ke 0123657377 #iope #iopemurah #iopeoriginal #iopemurahdanoriginal #iopemalaysia #pemborongiopemalaysia #aprilskin #aprilskinmagicsnowcushion #aprilskinmurah #aprilskinoriginal #aprilskinmurahdanoriginal #aprilskinsnow #aprilskinmalaysia #aprilskinkorea #aprilskintermurahdanoriginal #cosmeticsmurah #produkcosmeticmurah #foundationterbaik #apriskinaircushion
PROMOSI !! PROMOSI !! PROMOSI !! SET COMBO JIMAT..📢📢📢 📫FREE POSTAGE 🎁FREE GIFT PROMOSI TAMAT SAMPAI BARANG HABIS !!! 10 CUST TERAWAL BERPELUANG DAPAT HADIAH BARANG MAKEUP DARI KAMI💄💄💄💄🎁🎁🎁🎁 TAK NAK BELI COMBO TAPI NAK BELI LOOSE PUN BOLEH UOLSS.. APA TUNGGU LAGI WHATSAPP KAMI SEKARANG !!! . 📲011-37437292 📲011-37437292 📲011-37437292 📲011-37437292 📲011-37437292 📲011-37437292 SIAPA CEPAT DIA DAPAT 💋💋💋 !!! #kyliewithliplinermalaysia #kylieholidayedition #kylieholidayedition #kyliejenner #kyliebirthdayeditionmurah #kylielipstickmurah #kylieeyeshadowmurah #kylieeyeshadowmalaysia #bedakiopemurah #iope #iopemurah #iopeaircushionmalaysia #kyliebrushmurah #kabukibrush #kabukibrushmurah
IOPE AIR CUSHION XP COVER + FREE REFILL RM19 POS RM8SM RM12 SS . . IOPE AIR CUSHION XP COVER adalah jenama produk yg diiktiraf antarabangsa. ✔ melindungi kulit kita dari sinar matahari (dengan spf yang tinggi seperti cushion lainnya iaitu SPF 50+ / PA+++) .✔ Sweat Proof (tahan terhadap peluh).Telah diuji oleh pakar klinikal. ✔ Dibuat dari 30% Hydro, Mineral Water akn mencerahkan wajah (mengandungi 30% essence pencerah + pelembab). ✔ Kesan penyejuk. . . Kelebihan IOPE : 🌞 Menutup cela parut jerawat/jerawat besar 🌞Menutup kesan jeragat yg tebal 🌞 SPF 50+/PA+++ 🌞 Anda akan rasa lebih berkeyakinan dengan tekstur yg sangat ringan. 🌞Wajah nampak glowing dan gebu. 🌞Warna lebih natural. 🌞Gerenti puashati IOPE AIR CUSHION XP COVER . . 🌟available 1 shades C21 🌟sangat memuaskan untuk siapa² yang nak cover liang² kat muka, parut² kat muka. 🌟Sesuai untuk semua jenis kulit. 🌟1kotak boleh tahan sehingga 2 bulan sebab ade FREE GIFT REFILL. . . #iope #iopemurah #iopeborong #iopeconpactpowdermurah #iopecompactpowder #compactpowderiope #bedaktutupparut #suprakryolan #kosmetikmurah #bazarpaknil #iopeaircushion
❤ Mission Complete! วันนี้ไปหอบของขวัญกลับบ้านมาให้ลูกค้าน่าร๊อคเรียบร้อยจ้า # ยังไงก็ร๊ากก เป็นงานที่ใช่ เรื่องงานบำรุงผิวให้คิดถึงเค้าน้าา ใช้ดีจริงๆทุก Set ที่เลือกมาให้ทุกสภาพผิวนะคะ #ผ ิวดีผิวสดใสเริ่มต้นง่ายๆจากการบำรุงทุกวันสม่ำเสมอด้วยตัวเราเองนะคะ # จากตูดหมึกผู้ไม่ได้เข้าคลินิคเสริมความงามมานานกว่า 3 ปีจ้า (บำรุงเองล้วนๆ) # Premium Skin Care Korea # Best Ginseng # Best Greentea by O'sulloc #Whoo #thehistoryofwhoo #thehistoryofwhoothailand #Sum37 #Ohui #Sooryehan #Donginbi #HERA #Sulwhasoo #Hanyul #3ce #Laneige #IOPE #Cushion #Korea #Preorderkorea #cosmetics #koreashop #koreacosmetic #korea #kbeauty #skincare #makeup #serum #cream #whitening #antiaging #wrinkle #essence
LYANAZ BEAUTY CARE MARSHMALLOW WHITEBIES RM45 SEM / RM49 SS 🌸 INC POSTAGE 🌸 💟 PENGENALAN MENGENAI APA ITU MASHMELLOW WHITEBIES CREAM BY LYANAZ BEAUTY MASHMELLOW WHITEBIES CREAM merupakan trademark untuk kulit cantik dan malas nak pakai skin care dgn banyak jenis, 1 barang sahaja untuk siang dan malam dan juga tak perlu nak pakai foundation, tak perlu nak pakai make up base, tak perlu nak pakai tinted spf cream, tak perlu nak pakai cream malam lagi, tak perlu nak pakai serum, tak perlu nak pakai urmmmmm macam-macam la yeayyy sinar lip2 muka woo.... Harga??? Of coz mampu milik dan tahan lama 💟FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN MASHMELLOW WHITEBIES CREAM BY LYANAZ BEAUTY Fungsi skincare dalam 1 botol sahaja Yang mudah dibawa kemana-mana Harga yang murah dan berpatutan Kewajiban setiap wanita yang mementingkan penjagaan kulit wajah 💟KANDUNGAN BAHAN-BAHAN MASHMELLOW WHITEBIES CREAM BY LYANAZ BEAUTY Bahan-bahan terbaik yang merawat, melembab dan memutihkan kulit Ianya selamat dan berkesan 💟CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN MASHMELLOW WHITEBIES CREAM BY LYANAZ BEAUTY Sapu rata pada muka di sebelah siang lepas mandi dan sebelah malam sebelum tidur 💟PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) MASHMELLOW WHITEBIES CREAM BY LYANAZ BEAUTY Tiada pantang larang, semua jenis kulit boleh mengamalkan mashmellow whitebies cream Gunakan tanpa was-was #jualanmurah #hargamurah #hargamampumilik #termasukpostage 📮 #efolar #hudabeauty #thebalmcosmetics #iope #kissbeautymurah #kyliecosmetics #anastasia #morphe #nars #healthandbeauty
GEGAR VAGANZA PROMOTION DAH TIBA 😱😱 ! BELI 3 PERCUMA 1 😱. Seperti yang admin cakap pertengahan januari ni kami akan buat sale gegar vaganza !! . mana nak dapat tawaran hebat giler macam ni. Siapa cepat dia dapat k. April skin ni sangat limited. Kalau masih ada stok kita go on sampai tarikh tu ye kalau dah tak ada so soory. Back to harga normal. . April skin 1.0 first edisi. Tapi lebih kurang hebat macam 2.0 tau. Cuma packaging je lain dan formula sikit berbeza. Rata2 pengguna pakai april skin semua bagi berbintang bintang kat admin. 😍. Love sangat dengan april skin ❤❤. . Jom order #aprilskinmagicsnowcushion sekarang.😘. Promotion akan tamat bila stok dah habis. Stok pun limited u ollss. . April skin air cushion nombor satu pilihan pengguna ! Ramai yang dah pakai repeat order lagi tau...😍Sekali apply je kulit wajah jadi cantik gituuuu..👸👸 . . ****** Sabah serawak tambah lagi rm10 ***** . Berminat terus whatsapp ke nombor tertera. !!!! Admin ulang semula hanya WHATSAPP sahaja !!!! Whatsapp " APRIL" ke 0123657377 Whatsapp " APRIL" ke 0123657377 Whatsapp " APRIL" ke 0123657377 #iope #iopemurah #iopeoriginal #iopemurahdanoriginal #iopemalaysia #pemborongiopemalaysia #aprilskin #aprilskinmagicsnowcushion #aprilskinmurah #aprilskinoriginal #aprilskinmurahdanoriginal #aprilskinsnow #aprilskinmalaysia #aprilskinkorea #aprilskintermurahdanoriginal #cosmeticsmurah #produkcosmeticmurah #foundationterbaik #apriskinaircushion
Tẩy trang mắt môi Mamonde Lotus Micro Lip & Eye Remover 🌟Giá: 180K ==> SALE OFF ==> 162k 🌟Là tẩy trang mắt môi dạng dầu nước, dịu nhẹ không gây kích ứng. 🌟Chiết xuất từ cánh hoa và mầm sen, cung cấp dưỡng chất và độ ẩm. 🌟 Tẩy sạch lớp make up cứng đầu trên vùng da nhạy cảm môi và mắt. 🌟Phù hợp với mọi loại da 🌹 Hàng chính hãng – có bill mua hàng. ✅ Free ship 5 quận nội thành Hà Nội cho đơn hàng trên 800.000 VND dịp Sale off 🌼Chi tiết xem tại: http://www.linkstore.vn/ 🍀 Rất nhiều hàng có sẵn tại Link Store! =================================== 🌹 Liên lạc để được tư vấn sản phẩm phù hợp: ✔ Web: www.linkstore.vn - www.linkstore.com.vn ✔ Instagram: @linkstore.vn ✔ 🏡 38A Trần Phú - Ba Đình - Hà Nội ➡ 0966 12 5566 #myphamhanquoc #myphamchinhhang #linkstore #innisfree #laneige #thefaceshop #missha #aritaum #iope #espoir #mamonde #sonmoi #kemchongnang #coverlip #colorlasting #amok #3ce #Drawinglippen #aprilskin #saleoff
👑 Tẩy da chết môi A’pieu Honey Milk Lip Scrub 💴 Giá : 90k ==> SALE OFF ==> 81k 💋 Làn môi thâm xỉn, nứt nẻ và thiếu độ hồng hào sẽ khiến màu son lên không chính xác. 💋 Tẩy tế bào chết môi A’pieu Honey Milk Lip Scrub giúp bạn lấy lại làn môi hồng hào xinh đẹp, giúp lên màu son chuẩn khi trang điểm và luôn tự tin rạng ngời tươi tắn. 💌 Hướng dẫn sử dụng: 🔷 Làm ướt môi, dùng tăm bông lấy ra 1 lượng nhỏ sản phẩm thoa lên môi. 🔷 Chờ 1 phút rồi massage thật nhẹ nhàng để lấy đi các mảng da bong tróc. 🔷 Sau đó lấy khăn mềm lau qua và rửa lại bằng nước ấm, bạn cũng đừng quên thoa son dưỡng môi sau khi tẩy da chết 🔷Sử dụng 1,2 lần/ tuần sẽ giúp môi căng mịn, hồng hào trở lại. 🌹 Hàng chính hãng – có bill mua hàng. ✅ Free ship 5 quận nội thành Hà Nội cho đơn hàng trên 800.000 VND dịp Sale off 🌼Chi tiết xem tại: http://www.linkstore.vn/ 🍀 Rất nhiều hàng có sẵn tại Link Store! =================================== 🌹 Liên lạc để được tư vấn sản phẩm phù hợp: ✔ Web: www.linkstore.vn - www.linkstore.com.vn ✔ Instagram: @linkstore.vn ✔ 🏡 38A Trần Phú - Ba Đình - Hà Nội ➡ 0966 12 5566 #myphamhanquoc #myphamchinhhang #linkstore #innisfree #laneige #thefaceshop #missha #aritaum #iope #espoir #mamonde #sonmoi #kemchongnang #coverlip #colorlasting #amok #3ce #Drawinglippen #aprilskin #saleoff
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN IOPE CC CREAM. 💐Tona kulit nampak lebih sekata. 💐Kulit nampak lebih glowing dan gebu. 💐Cover parut dan jeragat. 💐Kulit nampak gebu dan licin. 💐Tekstur lagi pekat dan cantek dari iope bb cushion. 💐Kuantiti lagi bnyak. 💐Senang pakai. 💐Lebih jimat dan tahan lama. 💐SPF35 utk perlindungan matahari. 💐Merawat masalah kulit. 💐Natural beige. 🚛RM12 exclude postage & boleh COD area Ipoh. #matte #aprilskin #aprilskinmurah #aprilskinmalaysiamurah #iope #iopemurah #hudabeauty #hudabeautyrosegoldpalette #hudaeyeshadow #aloevera #kosmetikmurah #makeuptutorial #makeup #makeupmurah #codIpoh #hellokitty #hellokittybrush #iopemagiccushion #eyeliner #eyebrow #mascara #makeuporiginal #bazarpaknil #iopecccream #ccCream #codfree
Vcare Foundation SPF35 💛Light (kulit putih kemerah- merahan) 💜Medium (kulit normal) ❤Deep (kulit gelap /sawo matang) KENAPA VCARE FOUNDATION BEST. . . 🚺Tekstur yang sangat ringan 🚺Mudah disapu dan dicuci 🚺Mudah meresap 🚺Tahan sehingga 24jam 🚺Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit 🚺Lebih sekata dan tidak bercapuk 🚺Mengandungi SPF35 🚺Merawat, mencerahkan, melembutkan dan melembabkan kulit wajah 🚺Mampu menghilangkan jerawat, parut, jeragat, bintik hitam ,blackhead dan whitehead 🚺Halal dan boleh dibawa solat RM28/pc To order please Whatsapp 0103109180 #iope #iopenseries #iopeaircushion #iopemalaysia #iopemurah #iopecushionfoundationmurah #iopeblusher #iopeskincaremurah #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #iopelisptick #noradanish #neelofa #sayajualiopemurah #sayajualprodukkecantikan #KOSMETIKTRENDMURAH #MAKEUPMURAH #igersmalaysia #makeupmurah #makeupcantik #barangmurah #barangmakeupmurah #jualmakeuponline #jualmakeuponlinemurah #makeupflawless #laneige #vcarefoundation
Vcare Foundation SPF35 💛Light (kulit putih kemerah- merahan) 💜Medium (kulit normal) ❤Deep (kulit gelap /sawo matang) KENAPA VCARE FOUNDATION BEST. . . 🚺Tekstur yang sangat ringan 🚺Mudah disapu dan dicuci 🚺Mudah meresap 🚺Tahan sehingga 24jam 🚺Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit 🚺Lebih sekata dan tidak bercapuk 🚺Mengandungi SPF35 🚺Merawat, mencerahkan, melembutkan dan melembabkan kulit wajah 🚺Mampu menghilangkan jerawat, parut, jeragat, bintik hitam ,blackhead dan whitehead 🚺Halal dan boleh dibawa solat RM28/pc To order please Whatsapp 0103109180 #iope #iopenseries #iopeaircushion #iopemalaysia #iopemurah #iopecushionfoundationmurah #iopeblusher #iopeskincaremurah #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #iopelisptick #noradanish #neelofa #sayajualiopemurah #sayajualprodukkecantikan #KOSMETIKTRENDMURAH #MAKEUPMURAH #igersmalaysia #makeupmurah #makeupcantik #barangmurah #barangmakeupmurah #jualmakeuponline #jualmakeuponlinemurah #makeupflawless #laneige #vcarefoundation
PROMOSI !! PROMOSI !! PROMOSI !! SET COMBO JIMAT..📢📢📢 📫FREE POSTAGE 🎁FREE GIFT PROMOSI TAMAT SAMPAI BARANG HABIS !!! 10 CUST TERAWAL BERPELUANG DAPAT HADIAH BARANG MAKEUP DARI KAMI💄💄💄💄🎁🎁🎁🎁 TAK NAK BELI COMBO TAPI NAK BELI LOOSE PUN BOLEH UOLSS.. APA TUNGGU LAGI WHATSAPP KAMI SEKARANG !!! 📲011-37437292 📲011-37437292 📲011-37437292 📲011-37437292 📲011-37437292 📲011-37437292 SIAPA CEPAT DIA DAPAT 💋💋💋 !!! #kyliewithliplinermalaysia #kylieholidayedition #kylieholidayedition #kyliejenner #kyliebirthdayeditionmurah #kylielipstickmurah #kylieeyeshadowmurah #kylieeyeshadowmalaysia #bedakiopemurah #iope #iopemurah #iopeaircushionmalaysia #kyliebrushmurah
❤In love❤. Buat apa bayar lebih kalau RM60 pun boleh cantik dah. . Booster whitening yang paling laris di pasaran. Di gilai ramai wanita, remaja semua peringkat umur la. Kalau korang belum beli lagi, memang ketinggalan nanti... . 👉memutihkan kulit 1 bdn 5x ganda. 👉putih sepantas injection. 👉mengecutkan jerawat. 👉mengecilkan liang roma. 👉menghilangkan parut hitam yg lama. 👉kulit menjadi lebih putih gebu. 👉produk keluaran Malaysia💯% halal. 👉makan 3 kapsul dh berkesan. Rm60 (+rm8sm/rm11ss) 📲0128564858 #boosterwhitening #shhazbeuty #feedbackbooster #ubatputih #supliment #tatiskincare #bbp #dnarz #iope #kylie #mac #naked #maybelline
Iope cushion have 4 different shades. N21, N23 ➡Naturally moist (fair & light) C21, C23 ➡ Coverage blemish (fair & light) Which one suit you more? 👧 #iope #iopemurah #iopecushion #iopeC21 #iopeC23 #iopeN21 #iopeN23 #flawlessglowing #iopecollections #iopemakeup #makeup
LIMITED STOCK📢📢📢📢📢📢📢. 🎈Tony Lady Aloe Vera 99% Matte Lipstick merupakan lipstik matte formulanya tahan lebih lama dan memiliki pigmen warna lebih nyata serta pekat cenderung melekat sempurna tanpa memerlukan lip liner lagi malah menghadirkan kesan elegan dan high fashion ketika dipakai. Jika anda mempunyai masalah kulit bibir kering dan pecah-pecah sesuai dipakai lipstik ini. 💋Warnanya yang mengandungi pigmen yang telah dirawat khas untuk memberikan warna yang kelihatan pekat lagi tepu serta kekal berada di tempat ia disapu. 💋Menggunakan bahan-bahan rumusan aloe vera diadun untuk melembut, melembab dan melicinkan bibir anda supaya selesa sepanjang hari penggunaannya. 💋Mengekalkan warna serta tahan lebih lama untuk penampilan yang segar bagaikan “baru disapu”. 💋Mengandungi aktioksidan iaitu vitamin E untuk membentuk perintang pelindung daripada unsur-unsur persekitaran yang merosakkan dan juga mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. 💋Mencerahkan bibir hitam dan gelap serta memudarkan parut dan bekas luka pada bibir anda. 💋Memberikan bibir anda berkilauan dan sentiasa mengekalkan penampilan yang menarik. 💄RM5 exclude postage & COD area Ipoh. #matte #aprilskin #aprilskinmurah #aprilskinmalaysiamurah #iope #iopemurah #hudabeauty #hudabeautyrosegoldpalette #hudabeautyliquidmatte #hudaeyeshadow #aloevera #aloeveragel #kyliecosmetics #kosmetikmurah #makeuptutorial #makeup #makeupmurah #codIpoh #free #lawa #adorable #hellokitty #hellokittybrush #iopemagiccushion #eyeliner #eyebrow #mascara
พร้อมส่ง!!peripera powerpuff ink black mascara 470บาท สินค้าพร้อมส่งperipera กด #mothersellperipera ดูสินค้าพร้อมส่ง กด #mothersellniceinstock More infomation please contact Official line: @mothersellnice (มี@นะคะ) Facebook fanpage : mothersellnice #koreacosmetic #korea #cushion #innisfree #innisfreethailand #etude #etudethailand #skinfood #skinfoodthailand #tonymolythailand #tonymoly #preorderthailand #3concepteyethailand #3concepteye #stylenanda #espoirthailand #cosmetic #missha #misshalinefriends #aritaum #iope #codeglokolormoomin #codemoomin #moomin #vdl #laneige #thefaceshop
Snail White SUNSCREEN ครีมกันแดด สเนลไวท์ SPF 50+ PA++++ 51ml.  700฿ คุณสมบัติผลิตภัณฑ์ป้องกันแสงแดดสำหรับผิวหน้าประสิทธิภาพสูง สูตรบางเบา ปกป้องผิวจากแสงแดดและรังสี UVA/UVB สูงถึง 50 เท่า  ผสมสารสกัดจากเมือกหอยทากและดอกเอเดลไวส์ อัญมณีแห่งเทือกเขาแอลพ์ เพื่อที่สุดแห่งการปกป้องผิว ไม่ให้ถูกทำร้ายจากแสงแดด และมลภาวะ ซึ่งเป็นสาเหตุของการเกิดมะเร็งผิวหนัง พร้อมพลังการฟื้นฟูสภาพผิว ให้ผิวนุ่มชุมชื่น ผสานอนุพันธ์วิตามินซี VC-IP คุณค่าสูง กระตุ้นการสร้าง คอลลาเจนในผิว พร้อมต่อต้านอนุมูลอิสระ จุดด่างดำ ที่เกิดจากแสงแดด และลดเลือนริ้วรอยแห่งวัย ทุกประการ เมื่อบำรุงเป็นประจำทุกวันสีผิวจะแลดูขาวกระจ่างใส และอ่อนเยาว์ อย่างเป็นธรรมชาติ วิธีใช้ทาทั่วใบหน้าและลำคอเป็นประจำทุกวันหลังจากผลิตภัณฑ์บำรุงผิวระหว่างวันและก่อนลงเครื่องสำอาง เลขที่จดแจ้ง: 10-1-5837964ปริมาณ 51 ml. 📲 line: @mxa1794w (มี@) หรือจิ้มลิ้งค์หน้าไอจี  ชื่อ ออย #ท ีมออยปังยกสาย #HowtoPerfect  #HowtoBeauty   #ถ ูกบอกต่อ #เทสเตอร ์เกาหลี  #testerkorea #tester #innisfree #etude #skinfood  #apieu #iope #hanyul #mamonde #testerskin #sulwhasoo #historyofwhoo #tonymoly #snailwhite
PROMOSI !! PROMOSI !! PROMOSI !! SET COMBO JIMAT..📢📢📢 📫FREE POSTAGE 🎁FREE GIFT PROMOSI TAMAT SAMPAI BARANG HABIS !!! 10 CUST TERAWAL BERPELUANG DAPAT HADIAH BARANG MAKEUP DARI KAMI💄💄💄💄🎁🎁🎁🎁 TAK NAK BELI COMBO TAPI NAK BELI LOOSE PUN BOLEH UOLSS.. APA TUNGGU LAGI WHATSAPP KAMI SEKARANG !!! 📲011-37437292 📲011-37437292 📲011-37437292 📲011-37437292 📲011-37437292 📲011-37437292 SIAPA CEPAT DIA DAPAT 💋💋💋 !!! #kyliewithliplinermalaysia #kylieholidayedition #kylieholidayedition #kyliejenner #kyliebirthdayeditionmurah #kylielipstickmurah #kylieeyeshadowmurah #kylieeyeshadowmalaysia #bedakiopemurah #iope #iopemurah #iopeaircushionmalaysia #kyliebrushmurah
syukur alhamdulillah ☺️. Terima kasih Ya, Allah 😊. Terima kasih juga pada pelanggan2 kami yang datang shopping dekat kioks kami . kami bagi harga kaseh sayang 😘. jualan murah2 je . hikhik🙈. Rugi tau sapa yang tak singgah lagi 🙈☺️. akak akak ni suka dengan bawal pucci original kami😍😍😍. semua barang harga murah murah. mampu milik 👍🏻#shahalam #saccmall #hargakasihsayang #hargamampumilik #pucci #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciinspired #shawlkeknis #shawlbubbleprinted #shawlbubbleplain #instantduamuka #bawalcrepe #bawalcorak #kosmetik #hudabeautyliquidmatte #kyliecosmetics #lipstickaloevera #meetmelipstick #iope #bawalsatin #hargakasihsayang #jualanmurah #murah #bawalsatin #jualanmurah #hudabeauty #hudabeautyliquidmatte #kylielipstick #originalpucci #originalbawalpucci #originalshawlpucci #shawlpucci #marianacouture
IOPE CC Cream SPF35/PA++ RM36 (include postage) 💯 original and authentic ✈ shipping 1-2 weeks from Korea 📲whatsapp 0175861509 to purchase #iope #iopemalaysia #iopekorea #iopemalaysiamurah #cccream #cccreamfoundation #beautyaddicts #beautycosmetic #beautyproducts #kbeauty #kbeautyhaul #makeuphaul #beautyhaul #beautyforever #makeupoftheday #makeupforever #beautymakeup #makeuplover #makeup #cosmetic
syukur alhamdulillah ☺️. Terima kasih Ya, Allah 😊. Terima kasih juga pada pelanggan2 kami yang datang shopping dekat kioks kami . kami bagi harga kaseh sayang 😘. jualan murah2 je . hikhik🙈. Rugi tau sapa yang tak singgah lagi 🙈☺️. semua barang harga murah murah. mampu milik 👍🏻#shahalam #saccmall #hargakasihsayang #hargamampumilik #pucci #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciinspired #shawlkeknis #shawlbubbleprinted #shawlbubbleplain #instantduamuka #bawalcrepe #bawalcorak #kosmetik #hudabeautyliquidmatte #kyliecosmetics #lipstickaloevera #meetmelipstick #iope #bawalsatin #hargakasihsayang #jualanmurah #murah #bawalsatin #jualanmurah #hudabeauty #hudabeautyliquidmatte #kylielipstick #originalpucci #bawalpucci #shawlpucci
今天也準時下班!來個好久不見空空賞!自從決定彩妝跟保養品都要把現有的用完有缺再買就好之後,除了一些像濕紙巾這種消耗品之外我已經很久沒有買這類的東西了。但囤貨還是一堆⋯看看之前的我多可怕ry ✔︎ユースキンA:這罐我拿來睡前擦腳跟的,滋潤度很夠真的很好用👍🏻平常我還會混嬰兒油一起擦,之後去日本玩時再回購! ✔︎Fancl潔顏粉(保濕款):之前妹妹去大阪玩幫我買了3罐這個是第二罐,是個每天洗也不會過度清潔的潔顏粉。通常我是白天上妝前用清潔力較弱的肥皂洗臉,晚上再用這罐把一天累積下來的髒污洗掉。現在第三罐服役中,還有一罐新款的等著我開😆 ✔︎IOPE神仙水:這是在Gmarket上買的,號稱韓國平價版SK2,但可能是我一直在反覆過敏,所以不是連續性的在使用它所以挺無感的😅應該不會再回購了。 ✔︎Kiehl's泥膜:我的第二罐,平常大概2個禮拜敷一次T次部位清粉刺而已所以用量極省,大概一年才用完一罐,現在第三罐服役中! 以上 #使い切りコスメ #ユースキン #ファンケル #fancl #IOPE #kiehls #キールズ
IOPE BRUSH RM25 SM / RM28 SS #iope #iopebrush #makeup #brushmakeup
💋 Son Secret Key Sweet Glam Tint Glow 💰 Giá : 140k ==> SALE OFF ==> 126k 💋 Phiên bản Dupe hoàn hảo của Dior Lip Glow 💋 Đánh 1 lớp thì có một lớp mềm, mịn, có chút bóng nhẹ. 💋 Đánh 2 lớp thì sẽ lên màu đậm hơn và lâu trôi. #VanillaPeach : Cam đào 🌹 Hàng chính hãng – có bill mua hàng. ✅ Free ship 5 quận nội thành Hà Nội cho đơn hàng trên 800.000 VND dịp Sale off 🌼Chi tiết xem tại: http://www.linkstore.vn/ 🍀 Rất nhiều hàng có sẵn tại Link Store! =================================== 🌹 Liên lạc để được tư vấn sản phẩm phù hợp: ✔ Web: www.linkstore.vn - www.linkstore.com.vn ✔ Instagram: @linkstore.vn ✔ 🏡 38A Trần Phú - Ba Đình - Hà Nội ➡ 0966 12 5566 #myphamhanquoc #myphamchinhhang #linkstore #innisfree #laneige #thefaceshop #missha #aritaum #iope #espoir #mamonde #sonmoi #kemchongnang #coverlip #colorlasting #amok #3ce #Drawinglippen #aprilskin #saleoff
Iope Air Cushion 👧IOPE - N21A/ N21B 👧 READY STOCK !! Natural Glow . Dap2 terus cantik. Price : RM 33 SEM // RM 37 SS To Order: 📱Whatsapp 019 982 2157 OPEN FOR BORONG JUGAK ! MUNIMUN 10 PCS ONLY UOLSS.. PRICE? JOM WHATSAPP #engineersbeautyshop SEMESTINYA HARGA TERENDAH UNTUK ANDA. 😚😚 #iopecushionfoundationmurah #aircushion #iope #iopen21 #n21 #naturalglow #iopecushionmurah #iopeaircushion #sayajualprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #siapacepatdiadapat #lakukeras
NYX WONDER STICK‼ RM 15/pcs Borong =RM 12.50/5pcs ↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭ 🚚POS LAJU: RM8sm /RM12ss *Wassap/Dm 011-25515205 utk sebarang pertanyaan 😊 *POS AHAD HINGGA KHAMIS* *TIADA PENGAHANTARAN C.O.D* *BAYARAN SEBELUM 11.00AM POS PADA HARI YG SAMA* *HARGA BORONG 5PCS SAMA DGN 10PCS YER!!* #NYX #MoRPHE #KISSBEAUTY #NARS #NAKED #IOPE #CHRISZEN #NUDETUDE #HUDABEAUTY #ODBO #KOSMETIKMURAH #projekDED #DRM6A
❤In love❤. Buat apa bayar lebih kalau RM60 pun boleh cantik dah. . Booster whitening yang paling laris di pasaran. Di gilai ramai wanita, remaja semua peringkat umur la. Kalau korang belum beli lagi, memang ketinggalan nanti... . 👉memutihkan kulit 1 bdn 5x ganda. 👉putih sepantas injection. 👉mengecutkan jerawat. 👉mengecilkan liang roma. 👉menghilangkan parut hitam yg lama. 👉kulit menjadi lebih putih gebu. 👉produk keluaran Malaysia💯% halal. 👉makan 3 kapsul dh berkesan. Rm60 (+rm8sm/rm11ss) 📲0128564858 #boosterwhitening #shhazbeuty #feedbackbooster #ubatputih #supliment #tatiskincare #bbp #dnarz #iope #kylie #mac #naked #maybelline
Hey gaiss lets check out this item ♥ Iope cushion RM 27 Whatsapp : 0135210038 #iopemurah #iopeaircushionmalaysia #iopeaircushion #iope
Got these Korean products from a legit seller for free after designing her shop's logo and banner 😍💓 Thankieees 😊 #korean #aprilskin #iope #laneige #3w #mask #skincare #liptint #photo #photooftheday #insta #vscocam #vsco
17 косметических средств в день использует типичная кореянка. . . . 165 см составляет средний рост жительниц страны. . . . 60% корейцев носят очки, и это обязательный атрибут делового стиля. Даже если зрение какого-нибудь клерка в норме, он все равно нацепит оправу без стекол. . . #korealuxvl #vladivostok #vvo #thewhoo #sulwhasoo #hera #sum :37#lirikos #laneige #ohui #iope #корейскаякосметика #шоурум #косметика #ночнаямаска
💘 Kem nền Karadium Triple Foundation SPF30 PA++ 💰 Giá : 230k ==> SALE OFF ==> 207k 🍲 Kem nền chống thấm nước của Karadium với công dụng của kem che khuyết điểm+BB cream + CC cream + kem nền sẽ là một sự lựa chọn hoàn hảo. 🚀 Làm trắng da che khuyết điểm, điều chỉnh sắc tố da và những làn da không đều màu, không còn nỗi lo về những vết thâm nám xấu xí và lỗ chân lông to, 🚀 Chống nếp nhăn và dưỡng ẩm cho bạn 1 làn da trắng mịn hoàn hảo. 🚀 Chống nắng và tia UV SPF 30/PA++ cần thiết cho cả 4 mùa. 👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉 🌹 Hàng chính hãng – có bill mua hàng. ✅ Free ship 5 quận nội thành Hà Nội cho đơn hàng trên 800.000 VND dịp Sale off 🌼Chi tiết xem tại: http://www.linkstore.vn/ 🍀 Rất nhiều hàng có sẵn tại Link Store! =================================== 🌹 Liên lạc để được tư vấn sản phẩm phù hợp: ✔ Web: www.linkstore.vn - www.linkstore.com.vn ✔ Instagram: @linkstore.vn ✔ 🏡 38A Trần Phú - Ba Đình - Hà Nội ➡ 0966 12 5566 #myphamhanquoc #myphamchinhhang #linkstore #innisfree #laneige #thefaceshop #missha #aritaum #iope #espoir #mamonde #sonmoi #kemchongnang #coverlip #colorlasting #amok #3ce #Drawinglippen #aprilskin #saleoff
직원들 구정 선물 보러갔다가 #득템 #돈굳었다그램 👏👏👏 #사장님의 #구정선물 #선물 🎁 #아이오페 #iope 이제는 유.수분 보다는 #미백 #주름개선 #기능성화장품 으로 골라서 #겟 하는 #슬픈 #27살 그래도 아직 만으로는 #25살 😁💦 선물은 언제나 #좋아요 👍 #행복그램 💕
next page →