#instagoodmyphoto

2,901,203 posts

How long i been on this street?
Makin jauh kita menghargai masa lalu, makin terbuka peluang dan tantangan bagi kita untuk berusaha mewujudkan mimpi tentang masa depan. ~Jimly asshiddiqie~ ' ' ' ' ' ' ' 📍bali, pemandian air panas banjar, buleleng ' ' ' #explorebali #exploretabanan #exploreindonesia #wonderfullbali #baliisland #wonderfullindonesia #wonderful_places #wonderfulindonesia #wildlife #pnw #pnwcollective #pnwonderland #pnwphotographer #photoshoot #photography #photooftheday #liveauthentic #livefolk #instagram #instagood #instagoodmyphoto #instasunda #folkgood #folkindonesia #lingkarindonesia
Location: Glagah Beach, Kulon Progo, Yogyakarta, Indonesia • • • • • To reach this spot, i need a lot of effort. There is so many obstacles like slippery rocks, huge tides, and tiny crab that running all around. Luckly i arrived here when the tides receding, so i can reach this spot. I waited for long enough... It feels like 1 hour long.. I standing on slippery rock, honestly im afraid to fall and get drown.. Be cautious when you do something like me. Your life is more important than an image. The clouds and the sunset make my photo more dramatic, i like it. Thanks god for bringing something good in everyday :) • • • • • Untuk mencapai tempat ini, aku membutuhkan usaha yang cukup berat. Banyak banget deh rintangan untuk mencapai kesini.. Kayak batunya yang licin, terus ada ombak yang gede tiba tiba dateng, terus ada kepiting yang mondar mandir kesana kemari. Beruntungnya aku sampai sini pas ombaknya itu lagi surut. Di spot ini aku nunggu kurang lebih 1 jam, aku berdiri diatas batu licin.. Jujur aja sih aku takut jatoh terus tenggelam gitu. Hati hati deh pokoknya kalau melakukan sesuatu seperti yang aku lakukan. Nyawamu lebih penting dibandingkan sebuah gambar. Awannya dan matahari tenggelamnya bikin foto yang aku dapet lebih dramatis, mantap deh haha. Terimakasih Allah yang telah memberikan sesuatu yang baik di setiap harinya :) • • • • •
Permitam-me a relembrar essa Deusa ❤️ #solana
There was a sign to the right saying, disabled parking for blue badge holders only... I've got a blue badge 😁 #yamahablue But on a serious note guys, I'm sorry I've not done a proper video for a few months, rest assured I'm still alive and well, it's just about getting through this misrable british winter, I shall be back soon, and better than ever!! 💪 #staytuned #yamaha #r125 #parkinglotsarecool #forphotos #bikelife #sportsbikelife #instaride #bikeswithoutlimits #universalbikers #sportsbikesaddicts #bikersofinstagram #sportsbikecentral #instagood #instamood #bikerboysofinstagram #youknowhowitgoes #instamotogallery #biker #gopro #bikekingz #kneesliders #paradiseriders #instagoodmyphoto #eatsleepshift #sportsbikers #braapcity #modified125
A slice of home found in Milan. // Milan, Italy 02.19.2016
@next_shoutout_ ❤️❤️❤️ Follow this good friend of mine❤️❤️ @devil_katna.02 ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️ ... @next_shoutout_ @next_shoutout_ @next_shoutout_ @next_shoutout_ @next_shoutout_ @next_shoutout_ .❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷 Keep supporting guys READ BIO FOR MORE INFORMATION 👉👉👉👉 @next_shoutout_ Follow admin cool @hk_harishkatna_ @hk_harishkatna_ @hk_harishkatna_ ❤️❤️❤️❤️❤️ #winter #friends #morning #happiness #february #smolensk #likeforlikes #lifestyle #sport #sportlife #vsco #vscocam #vscophile #exploreeverything #ink361 #follows #hairstyle #liveauthentic #neverstopexploring #livefolk #exklisive_shot #streetdreamsmag #shoot2kill #justgoshoot #lifeofadventure #vscorussia #madewithfaded #exploretocreate #indotravellers #instagoodmyphoto
Stop trying to make Monday happen, it's not going to happen. 👎👎
Morango + Laranja: <3 #PicolesPopstop #GelatoNoPalito
next page →