#gellipstick

1,251 posts

Prettiest lipstick ever #gellipstick #flower #lipstick
Di antara ciri-ciri lipstik ini adalah : . 💄Membasahi bibir dengan lembapan dan menguncinya untuk keselesaan berpanjangan. . 💄Mengandungi formula ramuan penjagaan kulit untuk meratakan garis halus dan menjadikan bibir kelihatan lebih berisi. . 💄Memberikan warna murni dan berseri-seri. . 💄Hanya tekan punat lut sinar di atas untuk mengeluarkan lipstik dari bekas ultra bergayanya. Formula khas; menjalinkan kewanitaan yang menggoda dengan kecantikan sains. 💄013 3408281 👠💄 #gellipstick #gelsemimattelipstick #murahmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebas #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstick #bebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #truedimensionlipstick #valentineday
💄Mary Kay Gel Semi-Mattte Lipstick 💄 . Although these lipsticks have the word "matte" in their names but it have a best satin finish. This creamy lipstick will make your lips stay moisture cause it consists of sunflower and jojoba oil. It come with 7 type of colour ; ❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 💋 crushed berry 💋 midnight red 💋 always apricot 💋 powerful pink 💋 mauve moment 💋 rich truffle 💋 bashful you ☎ directly WhatsApp 0178971005 to order #semimatte #gellipstick #lipstick #marykay #marykaylover #marykaysabah #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykk #marykaytuaran #red #crushedberry
Semua wanita wajib ada lipstick dlm handbagkan.. 💙 1 batang lipstick tu x cukup.. kadang nk g kolej/kerja/jalan2 mesti tertinggal lipstick kan... 💙 Penyakit lupa tu x blh tinggal.. So apa kata 1 lipstick mmg dok diam dlm handbag, 1 lipstick dkt almari solek, 1 lipstick dkt dlm kereta.. 💙 1 lipstick lagi dok diam dlm beg susu anak... hehehe.. Bibir x la nampak pucat lesi lagi pun lipstick mary kay x mengeringkan bibir... 💄 💄013 3408281 👠💄 💄 #gellipstick #gelsemimattelipstick #murahmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebas #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstick #bebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #truedimensionlipstick #valentineday
Wahh! Emma Watson pun pkai lipstick Mary Kay tau! Kerlass uolss. Jom try pulak guna True Dimension Lipstick code "Sassy Fushia". Fefeeling retis gituuww! Meh pm or ws Ya cecepat hokeyy sbb esok nk submit order ni. Tkmo nangeh bucu katey plak nnt kalau lambat kihkihkih . ❤Melembabkan bibir dengan segera dan menguncinya untuk keselesaan berpanjangan. . ❤Terseduh dengan ramuan penjagaan kulit canggih. . ❤Meratakan garisan halus dan membantu bibir tampak lebih mungil. . ❤Mudah dipakai pd pelbagai tona kulit. ❤Tekstur yg halus dan licin mudah disapu / ada bibir. Serta merta melembabkan bibir dan mengunci lembapan. . ❤Diperkaya dengan bahan2 penjagaan kulit termaju, meratakan garis2 halus dan membantu bibir tampil lebih tebal dan menggiurkan. . ❤Hanya sekali picit pada butang jernih bekas gincu penuh bergaya ini untuk mendedahkan keindahan warna2 sejati dan berseri. . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #lipbalm #melacepskincare #acneproneskincare #lipgloss #ladies #gellipstick #lips #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #marykaylipstick #semimatte #semimattegellipstick #kulitgebu #bestsellerlipstick #thebestlipstick #matte #nudelipstick #mauvelipstick #lipstickmatte
Wahh! Emma Watson pun pkai lipstick Mary Kay tau! Kerlass uolss. Jom try pulak guna Semi Matte Gel Lipstick ni code "Powerful Pink". Fefeeling retis gituuww! Meh pm or ws Ya cecepat hokeyy sbb esok nk submit order ni. Tkmo nangeh bucu katey plak nnt kalau lambat kihkihkih . New Semi-Matte Finish 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #lipbalm #melacepskincare #acneproneskincare #lipgloss #ladies #gellipstick #lips #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #marykaylipstick #semimatte #semimattegellipstick #kulitgebu #bestsellerlipstick #thebestlipstick #matte #nudelipstick #mauvelipstick #lipstickmatte
Wahh! Emma Watson pun pkai lipstick Mary Kay tau! Kerlass uolss. Jom try pulak guna Semi Matte Gel Lipstick ni code "Bashful You". Fefeeling retis gituuww! Meh pm or ws Ya cecepat hokeyy sbb esok nk submit order ni. Tkmo nangeh bucu katey plak nnt kalau lambat kihkihkih . New Semi-Matte Finish 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #lipbalm #melacepskincare #acneproneskincare #lipgloss #ladies #gellipstick #lips #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #marykaylipstick #semimatte #semimattegellipstick #kulitgebu #bestsellerlipstick #thebestlipstick #matte #nudelipstick #mauvelipstick #lipstickmatte
Tengah bosan bosan takde buat apa tu, jom skrub bibir!! 😄 . Siapa ada masalah bibir hitam, bibir kering, bibir pecah, amatlah sesuai guna ni. . 1. 👉 Lipscrub - menanggalkan segala kekotoran dan daki kehitaman di bibir. Sapu je di bibir anda. Kemudian, bilas. . 2. 👉 Lipbalm - melembapkan bibir agar nampak lagi mungil dan nampak lagi cantik bila pakai lipstick. . 3. 👉 Gel Semi Matte Lipstick - dengan 8 warna yg menarik dan gorgeous akan nampak lagi gorgeous bila bibir kita dah scrub dan berlipbalm. . Oh yea! Bulan ni ada promotion best tau! Beli set lip scrub ni dapat hadiah lain pula! 😍😍😍 best ke best? . Berminat nak cuba? Jom whatsapp/ DM sis okay! . Hana 011.1515.6202 Mary Kay Beauty Consultant Malaysia . #lipscrub #lipbalm #lipstick #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykayproducts #BibirKering #bibirmengelupas #bibirhitam #bazarpaknilprodukkecantikkan #naturalskincaremalaysia #naturalmakeup #naturalskincare
#พร ้อมส่ง @250. - . A'Pieu Gel-Like Lip . ลิปสติกเนื้อเจลตัวใหม่ เนื้อสีแน่นชัด เนื้อนุ่ม สีสวยน่ารักมากๆ แพ็กเกจชนะเลิศแถมยังใช้งานง่าย ราคาไม่แพง เป็นลิปสติกที่เริ่ดอีกตัวหนึ่งที่แนะนำ สาวๆ ห้ามพลาด!! ควรค่าแก่การมีไว้ข้างกาย สาวๆสายเกาที่รักความเป็นธรรมชาติ แต่ต้องการความติดทนตลอดวัน สามารถทาเป็นทิ้นท์ หรือจะทาทั่วริมฝีปากได้เลย ให้ลุคฉ่ำวาวกำลังดี พร้อมคุณค่าบำรุงริมฝีปากให้อิ่มสวย ไร้ความกร้านด้วยสารสกัดจาก ส่วนผสมของเจลลี่ น้ำผลไม้สกัด บำรุงให้ริมฝีปากนุ่มชุ่มชื่นดูสุขภาพดี น่าจุ๊บและทะนุถนอม ด้วยเนื้อบางเบา บอกเลยเริ่ดค่าาาา ไม่ซื้อไม่ได้แล้ว!! . มีให้เลือก 10 สี No.RD01 Foodstagram No.RD02 Inside Me No.RD03 With Coffee No.RD04 Woody Scent No.OR01 Be Wearable No.PK01 Be My Selfie No.PK02 Glamping Life No.CR01 Heavenly Days No.CR02 Sunday Mood No.CR03 Daily Breeze . #APieu #GelLikeLip #lipstick #gellikelip #gellipstick #cosmetic #cosmetics #makeup #lipcolor
It's all #mac today on the lips 👄👄👄💄💄💄💋💋💋!!! @maccosmetics #spicelipliner #velvetteddy topped with #gellipstick in the center. If you aren't a gloss girl and don't like the sticky feel, then try Mac Gel Lipstick instead it's gives the same #poutylips look without the sticky feel. #friday #longweekend #lips 💋 #lipstick #nudelip #desimakeup #dmvmua #dmvmakeupartist
Nak g kenduri kawin confirm nk touchup kan.. dah plk g ngn cik abg.. confirm nk tambah lipstick & bedak tu.. lepas solat pn nk berbedak jgk.. ni set yg paling sesuai lipstick & bedak tahan 10jam.. 👠 💄 💄013 3408281 👠💄 💄 #gellipstick #gelsemimattelipstick #murahmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebas #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstick #bebaskimia #presspowder #produkkecantikan #majliskahwin #foundation #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #truedimensionlipstick
On my lips today @nyxcosmetics_greece NYX Plush Gel Lipstick in the shade 11 'sharp femme' Love it💗 #nyxcosmeticsgreece #nyxprofessionalmakeup
Semua wanita wajib ada lipstick dlm handbagkan.. 💙 1 batang lipstick tu x cukup.. kadang nk g kolej/kerja/jalan2 mesti tertinggal lipstick kan... 💙 Penyakit lupa tu x blh tinggal.. So apa kata 1 lipstick mmg dok diam dlm handbag, 1 lipstick dkt almari solek, 1 lipstick dkt dlm kereta.. 💙 1 lipstick lagi dok diam dlm beg susu anak... hehehe.. Bibir x la nampak pucat lesi lagi pun lipstick mary kay x mengeringkan bibir... 💄 💄013 3408281 👠💄 💄 #gellipstick #gelsemimattelipstick #murahmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebas #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstick #bebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #truedimensionlipstick #valentineday
當大家都去#韓國 大包小包帶著護膚彩妝品回來時,你知道那裡最熱銷的是什麼品牌嗎?🤔😊 其實在韓國,Mary Kay的產品➡️護膚品、彩妝品、化妝刷、身體護理...每個月都會 #在雜誌上上榜 ,很多 #韓國女性都愛用著MaryKay產品 哦😍😎😎 1. Skinvigorate Brush 👈🏾😅我都冇 2. Runway Bold Eye Palette✔️✌🏾 3. Oil Free hydrating Gel✔️✌🏾✌🏾✌🏾 4. Gel Eye Liner✔️ 5. Gel Lipstick✔️✌🏾✌🏾 6. Makeup Brush collection ✔️ 7. Timewise 3in1 Cleanser✔️✌🏾✌🏾✌🏾✌🏾 8. Satin Hand Scrub✔️✌🏾✌🏾 9. Timewise Replenishing Serum C +✔️✌🏾✌🏾✌🏾✌🏾✌🏾 #OilFreeHydratingGel #GelEyeLiner #GelLipstick #MakeupBrushCollection #Timewise #3in1Cleanser #SatinHandScrub #SerumC +
next page →