#gellipstick

2,337 posts

#makeup #Sinfiltros ☺️ #pre +prime #mac Labial #Mac color #gellipstick Base de maquillaje #ysl #letent N•40 rubor #Mac tono #harmony paleta de sombras #PerfectFilterGoldenHour de #nyx máscara de pestañas #pushupangel de #mabelline 😌 #maquillajediario 💗💄
Loading...
Gel Semi Matte Lipstick😍 . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . Siapa nak try color gojes ni boleh tros pm Ya ehh..yg nak tengok warna.lain pun boleh pm. Banyaakkkk sgt warna lawa lawa! . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #lipbalm #melacepskincare #acneproneskincare #lipgloss #ladies #gellipstick #lips #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #marykaylipstick #semimatte #semimattegellipstick #kulitgebu #bestsellerlipstick #thebestlipstick #matte #nudelipstick #mauvelipstick #lipstickmattemurah
Sementara tunggu customer sampai nak test Lipstick.. kita touch up lipstick kita dulu..😄 . Lipstick of the day ==> SEMI MATTE GEL LIPSTICK IN MOUVE MOMENT 💄 . Warna ni antara HOT SELLING tau.. orang suka sangat sebab nak kate terang tak terang nak kate lembut sangat pun tak.. sesuai untuk apa-apa majlis..😘 . Jangan lupa GRAB PROMO BELI LIPSTICK FREE MASCARA tau! While stock last!😘😘 #kakakmarykay #beautyconsultantmarykay #shahalam #puchong #subangjaya #puchong #klang #banting #lipstick #gellipstick #mauvemoment
韓國 EGLIPS GOLDEN SHIMMER LIPSTICK 亮金光澤唇膏. . 【預訂留貨系列】 . . 產品售價❣❣💥💥【預訂】. . 🔥🔥每件港幣 💲 50 一枝< < < > 只限follow粉絲優先預訂 唇膏 5 款COLOR 3.5G 23/9 晚上2100截單🤤🤤預先入數系列。 系啦,呢排搞乜東東狂推唇膏🤔上架🤔記得你地講過話追唔切咁多款,口就得一個但系都要繼續買買買🤣🤣😂😂唔好咁啦,見到呢枝太吸引真系忍唔到手出出片比大家開心些牙。 @eglips_official @ubeauty.ulifestyle 影片來源及產品介紹 EGLIPS次次都想簡佢啲貨黎入手,除左價錢相宜之外,質量仲要咁高,好難唔貨金購買啵😥😥今次五款顏色秋冬色彩,可以睇下影片或者色圖既帖子,唇膏顯色度高而且帶點光澤,仲比較軟身易搽易推😙,睇完可能都比佢吸引到呢。 五款顏色 01 HEART SIGNAL 02 MOODY LADY 推薦 03 EXTREME GIRL 04 RED AURA 05 ROSE MOMENT 首推 請留意 😍: 唇膏乃配合官網優惠而進行預訂的,客人需要預先入數並且預留,如遇缺貨款項即時經由戶口或可親臨門市退款,貨品按預訂先後次序派發及粉絲優先,謝謝。 產品售價❣❣💥💥【預購系列】 🔥🔥每件港幣 💲 50 一枝< < < > Follow IG 尊貴禮遇 : 🤹‍♀️🤹‍♂️ 韓國化妝品專區優先留貨及代購免入數待遇 免費試用裝>生日禮物 本店只有兩個官方⚠️⚠️Instagram. . ✔@ipig_852 💄💄化妝品專區 ✔ @ipig_852korea 🛍👜👠👡韓國百貨代購專區 查詢及預留 : 📞📱 🤷‍♀️🤷‍♂️在線 ♡ 📲Whatsapp 68822372 或 📩 instagram message 購買方法 : 親臨門市 🏃‍♂️🏃‍♀️ 或 📦🚛順豐到付服務 或 本地平郵服務☆☆☆☆☆門市只接受 💵💵💸💸現金 付款 PRICE.COM : 網上自助商店 >試驗中 https://shop.price.com.hk/httpinstagramcomipig 本地平郵 : 產品加$5 郵費,每逢星期一集單寄出【買家需承擔貨運風險,本店會附有郵局寄出label及所寫之地址相片】 旺角門市地址 🏠⭐⭐: 旺角W PLAZA 1樓134 號鋪 ☆荷里活商業中心對面☆旺角商務印書樓上 ☆鄰近旺角百老匯戲院 營業時間 : 星期一至日 1300 至 2100 星期二除外 1700 至 2100 格仔寄賣🙋‍♂️🙋‍♀️ : 【你也可以享受我們的服務,只要您是網店或想建立自己個人實體寄賣店或寄賣交收服務,請親臨本店或聯絡我們查詢。】. . . #韓國代購 #GOLDENSHIMMERLIPSTICK #唇膏 #唇彩 #唇筆 #染唇液 #LIPSTICK #TINT #LIPS #GELTINT #GELLIPSTICK #唇膏代購 #EGLIPS #EGLIPSHK #EGLIPS代購 #EGLIPSHK代購 #GOLDENSHIMMER #HKIG #韓國EGLIPS #亮金光澤唇膏 #潤唇膏 #LIPSTICKS # 影片來源 www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=vcP7jneN0oY eglips_official
Esok kita upload new items okay?😍 maaf lama tk active sbb baru habiskan paper final exam Ya🙈 hehe. mcm biasa, yg nakkan free consultation atau nak join order boleh terus whatsapp Ya okay😉 . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #lipbalm #melacepskincare #acneproneskincare #lipgloss #ladies #gellipstick #lips #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #marykaylipstick #semimatte #semimattegellipstick #kulitgebu #bestsellerlipstick #thebestlipstick #matte #nudelipstick #mauvelipstick #lipstickmattemurah
#smokeyeye and #nudelip is my fave❤️ My basic face stuff is all the same, as well as my brows. My eyes are #maccosmetics #semisweettimesnine using #uninterrupted in the crease blown out with #bamboo and the middle brown color and #carbon on the outer corner and lower lash line. As always I have on MAC 35 lashes Lips #cork Lipliner from mac #gel lipstick from MAC #vivaglamtaraji2 lipgloss #MACGlamFam #myartistcommunitysoutheast #myartistcommunityse #vivaglam #vivaglamtaraji #mannymua733 #nikkietutorials #chrisspy #desimakeup #amrezy #glamrezy #getyourfix #dressyourface #lipsticknick #patrickstarrr #corklipliner #gellipstick #motd #makeup
#smokeyeye and #nudelip is my fave❤️ My basic face stuff is all the same, as well as my brows. My eyes are #maccosmetics #semisweettimesnine using #uninterrupted in the crease blown out with #bamboo and the middle brown color and #carbon on the outer corner and lower lash line. As always I have on MAC 35 lashes Lips #cork Lipliner from mac #gel lipstick from MAC #vivaglamtaraji2 lipgloss #MACGlamFam #myartistcommunitysoutheast #myartistcommunityse #vivaglam #vivaglamtaraji #mannymua733 #nikkietutorials #chrisspy #desimakeup #amrezy #glamrezy #getyourfix #dressyourface #lipsticknick #patrickstarrr #corklipliner #gellipstick #motd #makeup #mac
Women without lipstick absolutely Less Beauty ! 😨 . Semi-Matte Gel Lipstick MaryKay ni sekarang ada promo tau ! . Setiap pembelian 3 unit Semi Matte Lipstick @ any colors u will get FREE 1 unit Lash Love Mascara for RM79 ! . Dengan 8 pilihan warna menggoda yg sesuai untuk dipakai harian, dinner or special occasion. U will fall in ❤ with this lipstick as soon as u try it on ! . My favourite color is Bashful You 💋 How about U ? . Chan 013-5487984 #MARYKAYBEAUTYCONSULTANT #marykay #marykaysabah #lipstick #mascara #freemascara #mkcismetics #semimatte #gellipstick
#TIPS_PILIH_LIPSTICK 💄💄💄 . 1. Elakkan lipstik 'ikut warna darah' kerana ia mengandungi bahan kimia yang boleh menyebabkan kulit bibir kering dan kehitaman. Bahan kimia ini bertindakbalas dengan suhu dan pH kulit untuk menghasilkan warna merah. 2. Elakkan lipstik yang mengandungi 'dye'. Dye akan menyebabkan kulit rosak dan sukar untuk mengembalikan warna asal bibir. Jika lipstik tahan terlalu lama (atau sukar untuk dicuci) ia mesti mengandungi dye. 3. Lipstik TERBAIK ialah YANG MUDAH DICUCI. Anda boleh perhatikan apakah lipstik anda masih melekat dibibir ketika dicuci. Jika ya, berhenti memakainya kerana sukar untuk mengambil wuduk. 4. Elakkan memakai lipstik yang berharga terlalu murah kerana ia pasti menggunakan bahan-bahan murah dan akan merosakkan bibir dalam jangkamasa panjang. 5. Kenali pengeluar lipstik kerana kita perlu pastikan bahan-bahan yang digunakan bukan daripada sumber haiwan. 6. Lipstik tidak mungkin 100% natural atau tidak menggunakan bahan kimia. Jika ada jenama yang claim sebegitu, bermaksud ia sudah menipu pengguna. 7. Pilih lipstik yang boleh memelihara bibir dalam jangkamasa panjang. Tak memudarat! 8. Jaga bibir baik-baik kerana bibirlah tempatnya kita berkata-kata, senyum dan mencium orang tersayang Love 💋💋💋 IBC Nadia 016-3159267 #independentbeautyconsultant #lipstickparty #gellipstick #TDlipstick
OK warna yg mana korang nak hahaha stok in da house 😍😍😍 hakak punye midnight red Satu ye pasai haritu ade org grab hakak punye walaupn sebenarnye hakak nk buat tester artu baeu je bukak ntuk guest hakak try masa makeup class 😅😅 . Die sanggup beli time tu jgk pasai dah terkenan sangat dh ngn warna nye huhu nsb lah Baru bukak je drpd kotak.. Sorang dua je Baru jamah kikiki . #gellipstick #ilovemymarykay #ilovelipstick
Thursday calls for a little #LBL : Lashes: @diormakeup Dior Show Mascara Black Brows: @nyxcosmetics_canada 3-in-1 Brow Pencil (and powder and gel) Lips: @diormakeup Dior Hydra-Gel Core Lipstick in Firmousse #prsamples
看看我家美女雪雪督导😍亲自示范不易掉色的玫琳凯口红给你看😘 口红控看过来💄 9月份超值优惠🎉🎉🎉 👉任选3色 可获赠1支价值RM7x的防水纤长版睫毛膏😱😱😱😍😍😍 这么棒的优惠只在玫琳凯🙋🙋🙋 🌸玫琳凯雾面口红 MaryKay Gel Semi-Matte Lipstick🌸 雾面matte口红 💄 不易掉色,有安全认证不含铅的口红,孕妇也能美美哒❤ 此外,含有葵花籽油及荷荷芭脂等呵护成分,滋润双唇。 如果你喜欢高调的美个人推介💋 💄️Poppy please 💄Powerful pink 如果你喜欢裸色韩系个人推介💋 💄Bashful you 💄Rich truffle 如果你喜欢柔美气质个人推介💋 💄Mauve moment 💄Always apricot 如果你喜欢sexy性感个人推介💋 💄Midnight red 💄Crushed berry 欢迎向我咨询更多❤ WECHAT💌Yuanxia0118
next page →