#gellipstick

1,493 posts

Apa yg best sangat org dok citer pasal GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie? Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. . Ada 8 warna hebat! 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 POPPY PLEASE 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY Who love matte 🙋🏻 ?? This is for u ladies !! . Nak cuba ke nak borong semua pun boleh hahaha...dm kak liza tau 016-3384518 Leeza Senior Beauty Consultant Mary Kay #gellipstick #semimatte #kurungmoden #blaus #lipsense #kereta #goals #brim
Bismillah 💋 . 🌷 MELACEP PLUS 🌷 Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih . 🎁FOAMING CLEANSER ✅Clearkan semua debu dan kekotoran ✅serikan kulit yang kusam ✅menjadikan kulit lembut dan licin. ✅Sesuai utk semua jenis kulit. 🎁MASK ✅Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit, ✅menyekatakan tona wajah. ✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit. 🎁FRESHNER ✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit ✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar. 🎁ULTIMATE SERUM ✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang. ✅memudarkan parut serta jeragat ✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam. 🎁ULTIMATE CREAM ✅Memberikan kelembapan pada wajah. ✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah. ✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit ✅mencantikkan tekstur kulit. ✅mudah diserap ke dalam kulit. 💕 Turutan penggunaan💕 🎁Pencuci 🎁Freshner 🎁Serum 🎁Ultimate Cream 🎁Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x YANG BESTNYA, OF COURSE TAHAN SEBAB PAKAI DIA SIKIT JE DAH RATA Jom dapatkan kulit yg sihat! AmiraRosle 💋 Your Independent Beauty consultant . . #botanicaleffects #timewisemiracleset #malacepskincare #skinvigorate #timewiseplusreginafirm #timewisereplenashingserumC #evolutionbotanicaleffect #CcCreammarykay #foundationmarykay #laraohlara #mentormillenia #idolakecil #glowingskin #beauty #flawless #skincare #marykaygellipstick #marykaymattelipstick #mattelipstick #gellipstick #dewiremaja #gelformula #kingcoco #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #marykaygemas #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia
3 jenis lipstick di Marykay ! Mana 1 pilihan hati kamu ? Utk yg suka extra lembapan dibibir n lebih berkilat, paling bagus kamu pakai True Dimension Lipstick. Mo lebih creamy, tahan lama, ringan dan kaler penuh dibibir boleh pilih Creme Lipstick. Kalau mau yg lembut dibibir, kasi cantik lagi bentuk tu bibir dan menyerlah paling sesuai pakai tu Semi Matte Gel Lipstick. Tapi, Kalau sa mmg ketiga2 ni sa suka ! Sebab ketiga2 jenis ni ada kelebihan masing2 dan ada pelbagai kaler yg menceriakan hari sa 💄💄💄 . . . Chan 0132373883 Beauty Consultant Marykay #marykay #marykaysabah #sayajualmarykay #mk #mksabah #mkmy #marykaymalaysia #lipstickmarykay #mklipstick #cremelipstik #trdlipstick #gellipstick #skincare #kosmetik #kedaionlineshopping #bazaaronline #geraipaknil #bazarpaknil #trustedmk #freepos
Bismillah 💋 . 🌷 GOLDEN BEAUTY BAR 🌷 . Kelebihan utama Golden Beauty Bar yang menjadi sebutan dan hot Devices pada bulan Mac 2017 ni : . 💋 Tingkatkan penyerapan produk pada kulit 💋 Ransang sel untuk dapatkan kulit yang cerah berseri melalui vibration 💋 Anjalkan dan firm kan kulit untuk nampak jauh lebih muda dari usia sebenar 💋 Tegangkan kulit dan buat kulit nampak lebih smooth hasil dari penyerapan maksimum produk pada kulit 💋 Bentuk kontur wajah kepada V-shape hasil tolakan GBB keatas 💋 Kurangkan kedutan sekitar dahi dan titik tertentu pada wajah 💋 Struktur kulit terasa terangkat dan tak kendur! . Nampak tak kelebihan dari segi penyerapan produk secara maksimum pada kulit? . Ini memang penting. Sebab dah alang-alang ada serum type produk tu semua, ada baiknya kalau absorption tu sampai menusuk kalbu. Sel kulit yang selama ni berdiam diri kat dalam pun akan diransang, secara tak langsung mudah untuk produk bertindak. . ⚘⚘⚘ Ciri-ciri GBB: ✒ Diuji pada semua jenis kulit (sensitif, dry, normal, oily) ✒ Sesuai untuk daily use ✒ Teruji oleh dermatologist ✒Waterproof (tapi jangan ler rendah dalam air pulak hihi) ✒ Guna bateri AA, jadi senang nak replace ✒ Bergetar 6000-8000 kali seminit dan ada intensiti getaran ikut keselesaan kulit masing-masing Kepala yang berbentuk T tu perlu ditolak secara lembut pada muka kita. Tolak keatas untuk dapatkan kesan lifting (mengangkat). Maintain 3 saat kat area tertentu pada kulit untuk pastikan serum terserap dalam kulit. Area ni kita panggil titik meridian. Sebarang pertanyaan boleh chit chat dengan misi 😘 amiraRosle 💋 Your Independent Beauty consultant #botanicaleffects #timewisemiracleset #malacepskincare #skinvigorate #timewiseplusreginafirm #timewisereplenashingserumC #evolutionbotanicaleffect #cccreammarykay #foundationmarykay #laraohlara #mentormillenia #idolakecil #glowingskin #beauty #flawless #skincare #marykaygellipstick #marykaymattelipstick #mattelipstick #gellipstick #dewiremaja #gelformula #kingcoco #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #marykaygemas #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia
Has winter weather chapped your lips?! 😪 Opt for a hydrating formula like our 6 gorgeous Gel Lip Colors which glide on with ease & moisturize lips with subtle sheer color for the perfect transition to #spring look! 👄#Cargo #CARGOcosmetics #GelLipstick
Thanksss darl ❤❤❤ Happy shopping and hope ur parcel will arrive soon ! . Ada beberapa org sa tsalah kasi tracking. Sori sangat2 ya. . . Nanti sa cek balik n wsap kamu balik 🙇🙇🙇 . . . Chan 0132373883 Beauty Consultant Marykay #marykay #marykaysabah #marykaymalaysia #marykaymy #beautyconsultant #mklipstick #gellipstick #trdimensionlipstick #sayajualmarykay #mk #mksabah #mkmy #bazaaronline #geraipaknil #kedaionline #onlineshopping
🌼LIPSTICK GEL SEMI-MATTE MARY KAY🌼 💄Always Apricot 💄Mauve Moment 💄Bashful You 💄Rich Truffle 💄Crushed Berry 💄Midnight Red -- WAJIB ada koleksi lipstick marykay ni dalam handbag korang📣📣📣📣 Kenapa ?? -- Sebab lipstick ini diformulasikan khas : -- ✔Tidak mengeringkan bibir anda. Dan pasti bibir sentiasa lembab! ✔ Ringan. Rasa macam x pakai lipstick 😍 ✔ Bibir tak hitam dan tak kusam ✔ Tahan lama. Sebatang lipstick boleh than lebih dari 3 bulan! Best ke best? Jimat ke jimat??!! ✔ Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir anda. -- Best kaaaan??? Rugiii sangat kalau tak grabb, mesti cubaaa tau!👏👏 😍 😍 😍 -- Jom whatsapp/DM kak put sekarangg okay! 😄 -- Kak put 💓+6014-6647032 MaryKay Beauty Consultant -- #lipstick #lipsticklover #marykaylipstick #gellipstick #semimatte #matte #marykaylipstickgelsemimatte #hotselling #bestseller #beautyproducts #sayajualcosmetics #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayjb #marykayjohorbahru #marykayseremban #marykaymuar #lipstickmarykay
Bismillah 💋 . Did you know that mary kay CC CREAM has 8 BENEFITS? And it is not under cosmetics but under skincare Protects. Brightens. Corrects with lightweight coverage. Minimizes redness. Conceals. Hydrates. Reduces visible signs of aging. Defends. A girl's dream and beauty. 👧 It lasts for 6 month to 8 month use.. amiraRosle 💋 Your Independent Beauty consultant #botanicaleffects #timewisemiracleset #malacepskincare #skinvigorate #timewiseplusreginafirm #timewisereplenashingserumC #evolutionbotanicaleffect #cccreammarykay #foundationmarykay #laraohlara #mentormillenia #idolakecil #glowingskin #beauty #flawless #skincare #marykaygellipstick #marykaymattelipstick #mattelipstick #gellipstick #dewiremaja #gelformula #kingcoco #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #marykaygemas #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia
🌸Gel Lipstick Semi Matte idaman setiap wanita🌸 . Kenapa??? . 💄Tahan lama 💄Tidak mengeringkan bibir kerana mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba 💄Vitamin C dan E yang menghalang warna daripada teroksida dan melindungi bibir dari menjadi gelap/hitam 💄Teknologi Gel menjadikan molekul warna lebih tahan dan senang dioles pada bibir(licin) . DM me for more info😘 Ann, Mary Kay Beauty Consultant . #semimattelipstick #semimatte #semimattelipstickmarykay #semimattemarykay #marykay #marykaypekan #marykaypahang #marykaypekanpahang #lipstick #gellipstick #longlastinglipstick
Lawanyaaa!!! New Semi-Matte Finish 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . Siapa nak try color gojes ni boleh tros pm Ya ehh..yg nak tengok warna.lain pun boleh pm. Banyaakkkk sgt warna umphh! Kerlass uols . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #lipbalm #melacepskincare #acneproneskincare #lipgloss #ladies #gellipstick #lips #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #marykaylipstick #semimatte #semimattegellipstick #kulitgebu #bestsellerlipstick #thebestlipstick #matte #nudelipstick #mauvelipstick #lipstickmatte #nadiatestimoni
Recreación de @hugo_aguirre en su Live de hoy 💖¿Cuántos labiales tengo? Lipstick 63 #diamondbeauty #gellipstick #nude #locaporloslabiales 💄 #retodelabiales #porelpurogusto #vasmoajuga 🍒#Dia63
🌼LIPSTICK GEL SEMI-MATTE MARY KAY🌼 💄Always Apricot 💄Mauve Moment 💄Bashful You 💄Rich Truffle 💄Crushed Berry 💄Midnight Red 💄Poppy Please . Mesti ada koleksi lipstick marykay ni dalam handbag korang 📣📣📣📣 Kenapa ?? . Sebab lipstick ini diformulasikan khas ; . ✔ Tidak mengeringkan bibir anda. . ✔ Bibir tak hitam dan tak kusam ✔ Tahan lama.. ✔ Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir anda. . . Best kaaaan??? Rugiii sangat kalau tak grabb, mesti cubaaa tau!👏👏 😍 😍 😍 . . Jom whatsapp/DM bush sekarangg okay! 😄 ❤ Ciksue ❤ MaryKay Beauty Consultant Wassup Bush skrg tau! ☎ 019-6512261 ☎ 019-6512261 ☎ 019-6512261 . #lipstick #lipsticklover #marykaylipstick #gellipstick #semimatte #matte #marykaylipstickgelsemimatte #hotselling #bestseller #beautyproducts #sayajualcosmetics #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayjb #marykayjohorbahru #marykayseremban #marykaynegerisembilan #lipstickmarykay
Cantiknyaaaa kannn lipstick ni? Rasa mcm nak makan tauu! Warna2 dia cheeky sangat kan 😘😘😘 . 🌼LIPSTICK GEL SEMI-MATTE MARY KAY Ada 8 colours🌼 💄Always Apricot 💄Mauve Moment 💄Bashful You 💄Rich Truffle 💄Crushed Berry 💄Midnight Red 💄Poppy Please . Mesti ada koleksi lipstick marykay ni dalam handbag korang 📣📣📣📣 Kenapa ?? . Sebab lipstick ini diformulasikan khas ; . ✔ Tidak mengeringkan bibir anda. . ✔ Bibir tak hitam dan tak kusam ✔ Tahan lama.. ✔ Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir anda. . . Best kaaaan??? Rugiii sangat kalau tak grabb, mesti cubaaa tau!👏👏 😍 😍 😍 . . Jom whatsapp/DM bush sekarangg okay! 😄 ❤ Ciksue ❤ MaryKay Beauty Consultant Wassup Bush skrg tau! ☎ 019-6512261 ☎ 019-6512261 ☎ 019-6512261 . #lipstick #lipsticklover #marykaylipstick #gellipstick #semimatte #matte #marykaylipstickgelsemimatte #hotselling #bestseller #beautyproducts #sayajualcosmetics #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayjb #marykayjohorbahru #marykayseremban #marykaynegerisembilan #lipstickmarykay
Bismillah 💋 . . Just sharing perbezaan serum dan pelembab... SERUM & PELEMBAP !!! Apa Itu SERUM ??? Serum dirumus khas untuk menembusi jauh ke dalam liang - liang kulit wajah untuk menyerap khasiat bahan aktif yang digunakan. BUT serum tak ada SPF tau ! Molekul di dalam serum adalah sangat kecil, ini bermakna bahan aktif yang ada pada serum lebih mudah menyerap ke dalam sel kulit yang paling dalam. Apa itu PELEMBAP ??? Pelembap muka dirumus khas untuk melembab & menjadikan pelindung kulit sahaja. Sesetengah pelembap ada SPF tau ! Pelembap pula mempunyai molekul yang besar & kerana itulah ianya tidak berjaya menembusi hingga ke dalam kulit paling dalam sebaliknya hanya meresap di permukaan kulit sahaja. So, semua dah tahu kan apa PERBEZAAN antara SERUM & PELEMBAP ? So, keDUAnya PENTING kan ? Jom dapatkannya sekarang dari misi 😘😘 Love your skin 😘 AmiraRosle 💋 Your Independent Beauty consultant #botanicaleffects #timewisemiracleset #malacepskincare #skinvigorate #timewiseplusreginafirm #timewisereplenashingserumC #evolutionbotanicaleffect #cccreammarykay #foundationmarykay #laraohlara #mentormillenia #idolakecil #glowingskin #beauty #flawless #skincare #marykaygellipstick #marykaymattelipstick #mattelipstick #gellipstick #dewiremaja #gelformula #kingcoco #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #marykaygemas #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia
Bismillah 💋 . Badan kita juga memerlukan penjagaan yang sempurna dan lengkap supaya badan kita dapat menghasilkn aroma yang segar dan aura yang positif setiap hari . Jom bertukar kepada body pampering set Lotus & Bamboo hari ini 😊😊 . 👉Loofah Body Cleanser (Bofy scrub) - Membersih segala kekotoran dan membuang sel2 kulit mati, jerawat badan dan kulit kasar serta kusam. . 👉Deo Body Spritzer - Body spray yang menyegarkan badan dan keharuman sepanjang hari. Bole menggantikan deodrant anda. . 👉Nourising Body Lotion -Melembabkan kulit yg kering, kusam dan bersisik. Ianya melembutkan dan melicinkan kulit seperti di belai di SPA 😍 . Ingin lebih details mengenai set loofah ni boleh chit chat dengan misi 💋💋 . AmiraRosle 💋 Your Independent Beauty consultant #botanicaleffects #timewisemiracleset #malacepskincare #skinvigorate #timewiseplusreginafirm #timewisereplenashingserumC #evolutionbotanicaleffect #cccreammarykay #foundationmarykay #laraohlara #mentormillenia #idolakecil #glowingskin #beauty #flawless #skincare #marykaygellipstick #marykaymattelipstick #mattelipstick #gellipstick #dewiremaja #gelformula #kingcoco #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #marykaygemas #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia
I get one of these gel changing lip colors off of wish and I really like it it's such a soft subtle color 💋💋🖤 #wishapp #wish #gellipstick #lipstick
SOLD TO BEAUTY MOMMIES❤ ORDER 1 SEMI MATTE LIPSTICK (MAUVE MOVEMENT) CHEEK BRUSH MINERAL BLUSH (SHY BLUSH) ORDER 2 SEMI MATTE (ALWAYS APRICOT) MINERAL BLUSH (CHERRY BLOSSOM) FREE POS 👄 THANKS FOR SHOPPING DARL❤ Chan 0132373883 Beauty Consultant MaryKay #marykay #gellipstick #semimatte #beautyconsultant #mk #marykaysabah #mksabah #trustedmk #skincare #onlineshopping #kedaionline #women #skincare #beauty
next page →