#gellipstick

1,039 posts

Ready stock!! Penggemar merah jom DM/WA . 💋Formula lembut spt baldu 💋Formula gel yg ringan 💋Mempunyai penutup lut sinar 💋Menggunakan teknologi cushion matrix 💋Mikosfera silika dpt mgekalkan warna 💋Tidak mengeringkan bibir 💋Mengurangkan kedutan pada bibir 💋Ekstrak minyak bunga matahari, ester jojoba utk melembabkan bibir 😆👍 👠💄 Free postage + Free Gift.. 😚013 3408281 👠💄 #gellipstick #gelsemimattelipstick #murahmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebas #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstick #bebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #truedimensionlipstick #cnypromotion
Always Apricot Rich Truffle Ready stock!! 💄 😚melembap 😚menyegar 😚memelihara dr radikal bebas 😚anti penuaan 😚menutup garis halus bibir 😚warna tahan lama . Jom DM laju2.. Boleh COD.. Try for Free...Free postage + free gift 💌013 3408281 . 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #sale #bibirlembab #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #bibirlembut #bibirsihat
Rock a Hot pink tee and receive a ticket, the winner will get a free makeover. I'm giving away free #lippaint today. #starpinkcosmetics #liplaquer #liptar #lipstick #lips #liphybrid #liquidlipstick #lipcake #lipart #inspiredmua #gellipstick #lipstax #lipchallenge
Ready stock!!!😚😚😚😚 Penggemar merah jom DM/WA . 💋Formula lembut spt baldu 💋Formula gel yg ringan 💋Mempunyai penutup lut sinar 💋Menggunakan teknologi cushion matrix 💋Mikosfera silika dpt mgekalkan warna 💋Tidak mengeringkan bibir 💋Mengurangkan kedutan pada bibir 💋Ekstrak minyak bunga matahari, ester jojoba utk melembabkan bibir 😆👍 👠💄 Free postage + Free Gift.. 😚013 3408281 👠💄 #gellipstick #gelsemimattelipstick #murahmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebas #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstick #bebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #truedimensionlipstick #cnypromotion
Warnakan bibir anda dengan lipstick Mary Kay.. Selembut baldu... Ringan & memelihara bibir.. 😚melembap 😚menyegar 😚memelihara dr radikal bebas 😚anti penuaan 😚menutup garis halus bibir 😚warna tahan 💌013 3408281 . 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #sale #bibirlembab #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #bibirlembut #bibirsihat
Ready stock!! Pilihla warna apa anda suka 💄 😚melembap 😚menyegar 😚memelihara dr radikal bebas 😚anti penuaan 😚menutup garis halus bibir 😚warna tahan lama . Jom DM laju2.. Free postage + free gift 💌013 3408281 . 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #sale #bibirlembab #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #bibirlembut #bibirsihat
Pilih2.. yg mn 1 berkenan.. 💋Tahan lama tanpa mengeringkan bibir 💋Formula lembut spt baldu 💋Formula gel yg ringan 💋Mempunyai penutup lut sinar 💋Menggunakan teknologi cushion matrix 💋Mikosfera silika dpt mgekalkan warna 💋Tidak mengeringkan bibir 💋Mengurangkan kedutan pada bibir 💋Ekstrak minyak bunga matahari, ester jojoba utk melembabkan bibir 😆👍 👠💄 Free postage + Free Gift.. 😚013 3408281 👠💄 #gellipstick #gelsemimattelipstick #murahmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebas #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstick #bebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #truedimensionlipstick #cnypromotion
Ready stock!! Jom3 try Gel Semi Matte ni...😘😘😘 😚melembap 😚menyegar 😚memelihara dr radikal bebas 😚anti penuaan 😚menutup garis halus bibir 😚warna tahan lama . Jom DM laju2.. Free postage + free gift 💌013 3408281 . 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #sale #bibirlembab #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #bibirlembut #bibirsihat
🔥 NYX - Plush Gel Lipstick 🔥 . Teinte : Fizzy Berries & Sacred Mix . C'est un gloss, mais qui ne colle pas !! Mais alors pas du tout !!! Super agréable à l'application, la texture est douce et crémeuse. La pigmentation est vraiment bonne, on repasse une seconde couche et la couleur est encore plus Intense. Mais toujours sans coller... c'est vraiment agréable 😊😊 Tout petit et compact, il se glisse dans toutes les poches et tous les sacs 😘👏🏻👏🏻 . Prix : en solde sur TheBeautyst !!! . #nyx #nyxcosmetics #nyxmakeup #nyxprofessionalmakeup ##nyxplushgellipstick #karmakiss #lipstick #shopping #bonplan #makeup #maquillage #beautyproducts #thebeautyst #soldes #lipstickswatch #gellipstick #instabeauty #instamakeup #sacredmix #fizzyberries #makeupaddict
😚melembap 😚menyegar 😚memelihara dr radikal bebas 😚anti penuaan 😚menutup garis halus bibir 😚warna tahan lama Transculent Loose Powder💛💜💚 Mencipta kemasan matte . Satu warna yang boleh dipadan dengan semua tona kulit!.. Jom DM laju2.. Free postage + free gift Lipliner yg juga blh mewarnakan bibir seperti lipstick 💌013 3408281 . 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup
New video! It's about cosmetics you can buy in Korea! Lip color - Intense lip gel by Laneige in #09 . Link in my bio #polishgirl #polishmodel #polishwoman #model #video #beauty #cushion #foundation #gellipstick #lipstick #powder #laneige #iope #aritaum #blusher #worldwidebeauty #thailand #hapa #lovebyaleks
I'M CALLING FOR MATTE LIPSTICK LOVERS! Jom akak akak makcik makcik semua pakat grab Gel Semi Matte Lipstick Mary kay niee. 😘😘😘 Sangat sesuai untuk Pencinta lipstick. Lipstick ni menggunakan Gel teknologi. Nak tahu ape tu Gel Teknologi? . GEL technology adalah molikul yang paling halus dan ianya mampu melindungi color lipstick anda, so color lipstick tadi akan stay kekal lama sehingga 8 JAM? Dan dalam masa yg ianya tidak akan mengeringkan bibir. Dan ia akan sentiasa mengekalkan kemasan matte di bibir anda supaya kelihatan lebih cantik. Wowwww Bestt gilerrr !! Jom grab satu youallssss. Sape yang tak suka tacap lipstick banyak banyak memang sesuai laa grab lipstick ni satu. Mudah dan tak perlu nak tacap banyak kali. Whatsapp saya jika anda berminat dengan lisptick ini. Hehe Dyra, 0127859763 Mary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia #marykayjohor #lovemarykay #marykaycosmetic #naturalproduk #skincareterbaik #skincareformen #cccreamterbaik #setmekapterbaik #botanicaleffect #melacepserum #flawless #viralproduk #makeupartismalaysia #bodyscrub #blackhead #sunblock #blackheadremover #lipstickterbaik #testimoniterbaik #beautifulgirls #trendyhijabista #peluangkerjaya #jobmalaysia #ramenchallenge #hotspicy #motifviral #powerhashtag #GelLipstick #johordt
Sangat sesuai buat remaja yang masih fresh wajahnye untuk penjagaan yang lengkap sepanjang hari.. jeles2 😂😂 umo 18-24 thn je 🙇🙆 Ws +6011-19311609 . #Botanicaleffect #MARYKAYMASKER #MaryKayproduct #GelLipstick
Today's makeup Brows @anastasiabeverlyhills brow pomade in dark brown. Eyes @anastasiabeverlyhills #modernrenaissance palette with @maccosmetics #amberlightseyeshadow . Eyeliner @maybelline studio lasting drama. Foundation is @makeupforeverofficial #hdstickfoundation with @narscosmetics_ Concealer in custard. Highlight @beccacosmetics champagne pop. Contour is @nyxcosmetics #contourkit . For blush @maccosmetics cheeky bronze msfn. Lips @maccosmetics #stripdownlipliner with #gellipstick
CNY PROMO 💄👠 💋Tahan lama tanpa mengeringkan bibir 💋Formula lembut spt baldu 💋Formula gel yg ringan 💋Mempunyai penutup lut sinar 💋Menggunakan teknologi cushion matrix 💋Mikosfera silika dpt mgekalkan warna 💋Tidak mengeringkan bibir 💋Mengurangkan kedutan pada bibir 💋Ekstrak minyak bunga matahari, ester jojoba utk melembabkan bibir 😆👍 👠💄 Free postage + Free Gift.. 😚013 3408281 👠💄 #gellipstick #gelsemimattelipstick #murahmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebas #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstick #bebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #truedimensionlipstick #cnypromotion
CNY PROMO 💄👠 💋Tahan lama tanpa mengeringkan bibir 💋Formula lembut spt baldu 💋Formula gel yg ringan 💋Mempunyai penutup lut sinar 💋Menggunakan teknologi cushion matrix 💋Mikosfera silika dpt mgekalkan warna 💋Tidak mengeringkan bibir 💋Mengurangkan kedutan pada bibir 💋Ekstrak minyak bunga matahari, ester jojoba utk melembabkan bibir 😆👍 👠💄 Free postage + Free Gift.. 😚013 3408281 👠💄 #gellipstick #gelsemimattelipstick #murahmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebas #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstick #bebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #truedimensionlipstick #cnypromotion
❤Bagi anda yang belum memiliki lipstick Mary Kay ini jom grab sekarang!! Sementara stock masih ada.. . ❤Pastinya anda sangat2 puas hati.. Semua wanita wajib pakai lipstick... Selain mencantikkan ia memelihara bibir. . ❤Bagi yang x suka warna menyerlah warna natural pun ada.. . ❤Jom grab!! 😚melembap 😚menyegar 😚memelihara dr radikal bebas 😚anti penuaan 😚menutup garis halus bibir 😚warna tahan lama bila makan pudar sedikit kerana ia tidak mengandungi plumbum 💌013 3408281 . 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #sale #bibirlembab #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #bibirlembut #bibirsihat
@surrealmakeup Feather and Grape over @Revlon eye creme shadow for a base and on the lips #revlonultrahdgellipcolor in Blossom #revlon #makeup #beauty #gellipstick #surrealmakeup
❣️ NYX - Plush Gel Lipstick ❣️ . Teinte : Karma Kiss . C'est un petit stick tout petit tout rond tout mignon. Ce glisse facilement partout (sac à main, poches) C'est un joli rouge à lèvres qui brille comme un gloss, mais qui ne colle pas du tout !! C'est vraiment agréable. On dirait un peu comme un baume qu'on applique, il est doux et crémeux, ça brille mais ne colle pas !! C'est vraiment sympa !! Concernant l'odeur, je ne peux pas dire... c'est pas vraiment neutre, c'est pas non plus horrible. On dirait un peu l'odeur d'un médicament... (avis strictement perso 😜) Bref, Ils auraient pu faire un effort sur l'odeur, ca aurait été encore plus agréable !! Concernant la tenue, on va dire qu'il tient 4/5h facile. Puis s'estompe au fur et à mesure (plus on blabla, plus ça part en fait 😝) On en remet une petite couche et c'est repartie 😬😬 . Prix : 6,90€ (actuellement en solde à 4,83€ sur NYX ou sur The Beautyst > profitez des code promo) 😉😉 . #nyx #nyxcosmetics #nyxmakeup #nyxprofessionalmakeup #nyxswatches #nyxplushgellipstick #karmakiss #lipstick #shopping #bonplan #makeup #maquillage #beautyproducts #thebeautyst #soldes #lipstickswatch #gellipstick #instabeauty #instamakeup
Selalu tengok puan Marina, tetibe teringat ada warna seakan tu dalam koleksi. Comey x maktokkkk???? 😜 #gellipstick #lipsticklover
Jom3 try Gel Semi Matte ni...😘😘😘 😚melembap 😚menyegar 😚memelihara dr radikal bebas 😚anti penuaan 😚menutup garis halus bibir 😚warna tahan lama . Jom DM laju2.. Free postage + free gift 💌013 3408281 . 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #sale #bibirlembab #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #bibirlembut #bibirsihat
Sape lagi nk selit order... Jom cepat sebelum cuti CNY.. Abg posmen pun nk cuti.. 💋Tahan lama tanpa mengeringkan bibir 💋Formula lembut spt baldu 💋Formula gel yg ringan 💋Anti Radikal/ pencemaran 💋Menggunakan teknologi cushion matrix 💋Mikosfera silika dpt mgekalkan warna 💋Tidak mengeringkan bibir 💋Mengurangkan kedutan pada bibir 💋Ekstrak minyak bunga matahari, ester jojoba utk melembabkan bibir 😆👍 👠💄 Jom DM laju2.. 💌013 3408281 . 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #sale #bibirlembab #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #bibirlembut #bibirsihat
CNY PROMO 💄👠 💋Tahan lama tanpa mengeringkan bibir 💋Formula lembut spt baldu 💋Formula gel yg ringan 💋Mempunyai penutup lut sinar 💋Menggunakan teknologi cushion matrix 💋Mikosfera silika dpt mgekalkan warna 💋Tidak mengeringkan bibir 💋Mengurangkan kedutan pada bibir 💋Ekstrak minyak bunga matahari, ester jojoba utk melembabkan bibir 😆👍 👠💄 Free postage + Free Gift.. 😚013 3408281 👠💄 #gellipstick #gelsemimattelipstick #murahmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebas #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstick #bebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #truedimensionlipstick #clearancestok
Thank you @cargocosmetics for this beautiful package. Over here we have the Essentials eyes shadow palette. These colors are beyond beautiful and super super pigmented. I can already tell this is going to be one of my most used palettes. It's great for every day looks, as well as more dramatic looks. It's super easy to blend and applies like butter, super smooth. This palette also comes with an eyeliner and a dual ended eye shadow brush. We also have the Gel lip color, I have it in the shade bora bora. And let me tell you It's again super pigmented, glides on like silk and keeps your lips moisturized. & finally what I'm mostly excited for and cannot wait until the summer to actually wear this bad boy, the swimmables water resistant blush. Yup you read that correctly water resistant blush 😳 I got it in the color Ibiza it's a silky powder formula that gives you a beautiful wash of color it is also Buildable. This color will not fade which is amazing!! I will be doing a post with swatches for you guys and will also be doing a detailed review on my website. I will be sure to let you guys know when that's up. If you haven't checked out my website link is on the description bar above. #cargocosmetics #waterproof #waterproofblush #waterproofmakeup #gellip #gellipstick #gelcolor #eyeshadow #essentialspalette #makeup #makeupaddict #makeuplover #beautyreview #beautyblogger #CARGOcosmetics #giveaway #giveawaysoon #makeupgiveaway #beautycommunity
Today's makeup look. 💋 #IMAJE Lashes #42 Foundation @yslbeauty Touché Éclat Concealer @maccosmetics Prolongwear NC45 and NC42 Setting Powder @lauramercier Candleglow Sheer Perfecting Powder Brows @maccosmetics Spiked & Brunette Highlight @maccosmetics Global Glow Blush @maccosmetics Melba Lip Liner @maccosmetics Plum Lipstick @maccosmetics Whirl Setting Spray @bennyemakeup Final Seal #anastasiabeverlyhills #makeupartist #makeuplook #nyx #lumi #glow #kimkardashian #kingmalimagic #imaje #leimaje #naturalmakeup #maccosmetics #bronzer #beccahighlighter #demiwispies #ardelllashes #gellipstick #radiance #golddeposit #globalglow #atlanta #atlantamua #atlmua #atlanta #blackgirlmagic #melanin
Ready stock mauve moment & always apricot!! 😚melembap 😚menyegar 😚memelihara dr radikal bebas 😚anti penuaan 😚menutup garis halus bibir 😚warna tahan lama . Jom DM laju2.. Free postage + free gift 💌013 3408281 . 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #sale #bibirlembab #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #bibirlembut #bibirsihat
Ready stock!! 💋Tahan lama tanpa mengeringkan bibir 💋Formula lembut spt baldu 💋Formula gel yg ringan 💋Subtle Shimmer 💋Menggunakan teknologi cushion matrix 💋Mikosfera silika dpt mgekalkan warna 💋Tidak mengeringkan bibir 💋Mengurangkan kedutan pada bibir 💋Ekstrak minyak bunga matahari, ester jojoba utk melembabkan bibir 😆👍 💌 013 3408281 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #sale #bibirlembab #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #bibirlembut #bibirsihat
Pilihla... ada lg lipstick x snap.. DM utk tau warna apa ada... 😚melembap 😚menyegar 😚memelihara dr radikal bebas 😚anti penuaan 😚menutup garis halus bibir 😚warna tahan lama . Jom DM laju2.. Discount + Free postage + free gift 💌013 3408281 . 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #sale #bibirlembab #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #bibirlembut #bibirsihat
Cantik kan colours lipstick ni??? 😘😘😘 . Haaaa ini lahhh lipstick best seller dalam Mary Kay! 🌼Lipstick Gel Semi-Matte🌼 . Lipstick ni besttt sebab nyaaa😘 . ✅ Murah dan sangat berbaloiiii! ✅ Tidak mengeringkan bibir anda. . ✅ Bibir tak hitam dan tak kusam ✅ Tahan lama.. ✅ Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir.. . Best kaaaan??? 👏👏 😍 😍 😍 . Jom whatsapp/DM bush sekarangg okay! 😄 . ❤ Bushra Dina ❤ MaryKay Beauty Consultant . Wassup Bush skrg tau! . . ☎ 013-4175978 ☎ 013-4175978 ☎ 013-4175978 . #lipstick #lipsticklover #marykaylipstick #gellipstick #semimatte #matte #marykaylipstickgelsemimatte #hotselling #bestseller #beautyproducts #sayajualcosmetics #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykedah
Bush nak share kenapa lipstick ni sangatttt hot selling kat Mary Kay! . 🌼Gel Semi-Matte Lipstick🌼 . Buat Si Penggemar matte lipstick & pencinta Nude & Sexy Colour . . 💄Colour yang lebih intense & tahan lama & sgt awesome ❤️ 💄Tekstur gel yang lembut & mudah dioles dengan kemasan menyeluruh 💄Mengekalkan kelembapan bibir dengan adanya minyak matahari & jojoba . ================== . KENAPA MESTI MARYKAY??? . ✔tiada plumbum&bahan kimia berbahaya ✔dijamin selamat ✔sesuai untuk kulit sensitive . Ada 8 warna pilihan yang memang cantik tau biarpun kemasan matte tapi kekalkan kelembapan pada bibir kita. . Wassup bush skrg sebab takut stock makin menipis hihi😍😍😍 . 📱Bush 013-4175978 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaykedah #marykaymalaysia #lipsticksemimatte #lipstick #marykaylipstick #marykaycosmetics #marykaychanglun #marykayjitra #matte #semimatte #gellipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipstickbestseller #lips #lipsticklover
NEW YEAR COMBO 🎉 . Bagi yang baru nak start tukar skincare kepada produk Mary Kay, jom grab set combo ni! Jimat banyak tau! Cepat book sekarang  sebab combo ni limited! Kalau habis, uolls kena beli loose items ☹️ . ➡️ COMBO BOTANICAL EFFECTS EVO CLEANSER + PURPLE SKINVIGORATE BRUSH 🌹 Fresh Skin Set : Untuk remaja yang inginkan kulit yang sihat dan baik, diperkaya dengan ALOE VERA dan khasiat BUAH NAGA / DRAGON FRUIT. . Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay boleh DM/whatsapp saya yaaaaaa💋💋💋 . Hana 011.1515.6202 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #botanicalevoskincare #marykaybotanicalevo #purpleskinvigoratebrush #skinvigoratebrush #marykayskinvigoratebrush #marykaybeautyconsultant #marykayproducts #marykayskincare #marykaycosmetic #lipstickmatte #gellipstick #cccreammarykay #marykaymalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan
Cantik kan colours lipstick ni??? 😘😘😘 . Haaaa ini lahhh lipstick best seller dalam Mary Kay! 🌼Lipstick Gel Semi-Matte🌼 . Lipstick ni besttt sebab nyaaa😘 . ✅ Murah dan sangat berbaloiiii! ✅ Tidak mengeringkan bibir anda. . ✅ Bibir tak hitam dan tak kusam ✅ Tahan lama.. ✅ Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir.. . Best kaaaan??? 👏👏 😍 😍 😍 . Jom whatsapp/DM kak mary sekarangg okay! 😄 . ❤ Kak Mary❤ MaryKay Beauty Consultant . . ☎ 016 7026604 . #lipstick #lipsticklover #marykaylipstick #gellipstick #semimatte #matte #marykaylipstickgelsemimatte #hotselling #bestseller #beautyproducts #sayajualcosmetics #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #cantiksihat #cantikbersamamarykay
Hyeee.. selamat malam 🙋🙋 Nak bagitahu jerrr harini Eyra keluar pakai "Lipstick Semi-Matte from Mary Kay" taww... superbbb laaa color "Crushed Berry" dia... 😘😘 Masa mula2 dapat lipstick ni macam menakutkn jerr color die.. tapi bila da try trus jatuhh cinta.. Best lipstick niii walaupun dia matte tapi dia tak keringkan bibir kita... 😍😍 Kalau korang nak order meyh wasapp kita okeh... uuu Beauty Consultant Mary Kay Eyra Abas 0127207451 #facialfree #scc #sccfree #marykay #marykay #johor #gellipstick
TD lipstick Ready stock!!💋💋💋👍😘😘😘💖 💋Tahan lama tanpa mengeringkan bibir 💋Formula lembut spt baldu 💋Formula gel yg ringan 💋Mempunyai penutup lut sinar 💋Menggunakan teknologi cushion matrix 💋Mikosfera silika dpt mgekalkan warna 💋Bibir nmpk basah & lembap 💋Mengurangkan kedutan pada bibir 💋Ekstrak minyak bunga matahari, ester jojoba utk melembabkan bibir 😆👍 👠💄 #gellipstick #gelsemimattelipstick #murahmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebas #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstick #bebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #truedimensionlipstick #clearancestok
Sabtuday Outing! . Mak cun akak tu nak shopping..mohle kite bawa ye..☺😊 . #kakakmarykay #motd #marykay #gellipstick #alwayzapricot
Cantik kan colours lipstick ni??? 😘😘😘 . Haaaa ini lahhh lipstick best seller dalam Mary Kay! 🌼Lipstick Gel Semi-Matte🌼 . Lipstick ni besttt sebab nyaaa😘 . ✅ Murah dan sangat berbaloiiii! ✅ Tidak mengeringkan bibir anda. . ✅ Bibir tak hitam dan tak kusam ✅ Tahan lama.. ✅ Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir.. . Best kaaaan??? 👏👏 😍 😍 😍 . Jom whatsapp/DM bush sekarangg okay! 😄 . ❤ Bushra Dina ❤ MaryKay Beauty Consultant . Wassup Bush skrg tau! . . ☎ 013-4175978 ☎ 013-4175978 ☎ 013-4175978 . #lipstick #lipsticklover #marykaylipstick #gellipstick #semimatte #matte #marykaylipstickgelsemimatte #hotselling #bestseller #beautyproducts #sayajualcosmetics #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykedah
Lipstick kegilaan ramai... Mai selit order 😚melembap 😚menyegar 😚memelihara dr radikal bebas 😚anti penuaan 😚menutup garis halus bibir 😚warna tahan lama.. bila mkn sedikit pudar tp jgn risau bibir dlm jagaan radikal bebas.. lipstick yg kekal slps mkn adalah lipstick yg byk kandungan plumbum.. . Jom DM laju2.. 💌013 3408281 . 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #sale #bibirlembab #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #bibirlembut #bibirsihat
Ready Stock!! 💋Tahan lama tanpa mengeringkan bibir 💋Formula lembut spt baldu 💋Formula gel yg ringan 💋Subtle Shimmer 💋Menggunakan teknologi cushion matrix 💋Mikosfera silika dpt mgekalkan warna 💋Tidak mengeringkan bibir 💋Mengurangkan kedutan pada bibir 💋Ekstrak minyak bunga matahari, ester jojoba utk melembabkan bibir 😆👍 💌 013 3408281 👍 #gellipstick #gelsemimattelipstick #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstickmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #sale #bibirlembab #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #bibirlembut #bibirsihat
"Mary Kay Gel Semi-Matte lipstik 💄💄 . . Hot selling!! . . Antara kebaikan dalam lipstik gel semi matte : . . 💖 gel semi matte finish . 💖 warna lebih terang & cheeky . 💖 mengandungi vitamin E & ester jojoba . 💖 tidak mengeringkan & menghitamkan bibir . . Grab sekarang sebelum kehabisan stock! Semi matte lipstick ni mmg terbaik! . Tak rugi buat koleksi semua kaler tau😉 . ☎ 0192690491 . #gelsemimatte #semimattelipstik #lipstikmarykay #lipstickmarykay #marykaymakeup #lipstickmalaysia #lipstikmurah #marykaylipstik #gellipstick #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #alwaysapricotlipstick #mauvemoment #bashfulyou "
Cantikkan.. nmpk lebih lembap & basah.. sexy..😘😘😘 💋Tahan lama tanpa mengeringkan bibir 💋Formula lembut spt baldu 💋Formula gel yg ringan 💋Mempunyai penutup lut sinar 💋Menggunakan teknologi cushion matrix 💋Mikosfera silika dpt mgekalkan warna 💋Tidak mengeringkan bibir 💋Mengurangkan kedutan pada bibir 💋Ekstrak minyak bunga matahari, ester jojoba utk melembabkan bibir 😆👍 👠💄 #gellipstick #gelsemimattelipstick #murahmurah #lips #borongkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #produkbebas #marykaygelsemimattelipstick #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #lipstick #bebaskimia #produkkecantikan #majliskahwin #majalahpama #majalahremaja #majalahpengantin #makeup #makeuptutorial #yearendsale #truedimensionlipstick #clearancestok
Pick your color for the New Year. PM Fiza 0193576346 for free trial Mary Kay Beauty Consultant #gellipstick #gelmatte #botanical #fizbeauty #fizskinfit #matte #marykaymutiaradamansara
Best sellerrr lipstick tauuuu!!! . . 👉 LIPSTICK WAJIBB DALAM COLLECTION IF NAK NAMPAK BIBIR CANTIK & MUNGIL!! 💋💋 . . 🌼MARY KAY LIPSTICK GEL SEMI-MATTE🌼 . Ada 8 colours semuanyaaa, semua best, and cheeky sangat! ♥♥♥ . Tekstur and finishing lipstick ni sangat best, bila apply di bibir mula-mula dia rasa moist, then lepas je few minutes, dia akan jadi matte-wear. Terus lekat and tahan sepanjang hari tau! 😊😊😊 . So, apa lagi sis? Jom whatsapp Bush sekarang jugak, Bush dahh try, korang bila lagi? 😘😘😘😘😘 . . Bushra Dina💕 Mary Kay Beauty Consultant . 📱DM/WS 013-4175978 📱DM/WS 013-4175978 📱DM/WS 013-4175978 . #marykaymalaysia #marykaymalaysia #lipstickmarykay #lipstick #matte #semimatte #gellipstick #alwaysapricot #bashfulyou #mauvemovement #sayajualmarykay #marykaymakeup #midnightred #richtruffle
Ada tak sis semua di luar sana yang nak tampil cantik gojes elegant yet modest ? Haaaaaa ..... . Haruslah miliki 🌼LIPSTICK GEL SEMI-MATTE MARY KAY🌼 dalam koleksi anda. . 📣📣📣📣 Kenapa ?? . Sebab lipstick ini diformulasikan khas ; . ✔ Tidak mengeringkan bibir anda. . ✔ Bibir tak hitam dan tak kusam ✔ Tahan lama.. ✔ Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir anda. . . Best kaaaan??? 👏👏 😍 😍 😍 . Jom whatsapp/DM bush sekarangg okay! 😄 . ❤ Bushra Dina ❤ MaryKay Beauty Consultant . Wassup Bush skrg tau! . . ☎ 013-4175978 ☎ 013-4175978 ☎ 013-4175978 . #lipstick #lipsticklover #marykaylipstick #gellipstick #semimatte #matte #marykaylipstickgelsemimatte #hotselling #bestseller #beautyproducts #sayajualcosmetics #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykedah
Loving this see through gel lipstick by Kailijumei -it's so pretty with flowers and gold flakes and goes on in colour! This one is Barbie Doll Powder #kailijumei #gellipstick #barbiedollpowder #flowers
ああ押しに弱い、、ジェルリップ初 #jillstuart #lipstick #gellipstick #oil #coloring #cosmetics #cute #favorite
next page →