#foundation

4,603,473 posts

🍃 DYXY GREE TEA Face Mist 160ml . . ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray ❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural ❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E ❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk ) ❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh ❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit ❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa ❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian . Tips untuk pakai Facemist . KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc . KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕 . KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja . LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum . Whatsapp 📲 011-18673756 Whatsapp 📲 011-18673756 Whatsapp 📲 011-18673756 . COD PERLIS 🚗 . #dyxyperlis #dyxycodperlis #dyxystokistperlis #dyxysetasyallie #setsyafiqahaina #dyxyteamjue #dyxybydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymattelipstick #dyxybrush #dyxyfoundation #foundation #bccream #makeuptutorial #everydaymakeup #foundation #bccream #makeuptutorial #everydaymakeup #uitm #uitmshahalam #uitmperlis #matrikarau #uum #unimap #sisjualsispakai
Loading...
Promo ini hingga 30 September 2017 saja lho. Yang Mau Silahkan klik Di Bio Pengirimannya Dari Sidoarjo, Jawa Timur #makeup #eyeshadow #foundation #eyebrow #Oriflamechangeslives #Oriflamecosmetic
A beautiful picture by @michellecordo Who couldn't stop gleaming when she found out our lipsticks were packed with healthful ingredients. It was also the end of parched, dry lips for her. Thank you Michelle❤️ #organicmakeup #organic #naturalmakeup #realbeauty #cleanbeauty #Greenbeauty #concealer #foundation #makeupwithameaning #makeupindia #beauty #sustainablebeauty #crueltyfree #parabenfree #nopetrochemicals #instabeauty #naturalbeauty #beautyblog #makeupoftheday #makeupartist #makeupaddict #beauty #makeupmafia #ilovemakeup
Hai cantiks! Aku ga bosen-bosen nih ngasih ulasan sama review tentang si mungil yang banyak khasiatnya ini, yup ROYAL JELLY LIFT CONCENTRATE dari Jafra yang ajaib banget. Loh ko ajaib? Iya dongs ajaib, cuma dalam waktu 28 hari kulitmu jadi cerah, glowing, lembut, kerutan berkurang, noda hitam memudar, bopeng bekas jerawat memudar, kulit jadi kencang lembab dan halussss 😍😍😍 kecil-kecil banyak banget ya manfaatnya😱😱😱 hayu ah kamu jangan sampai ketinggalan kena manfaatnya💃💃 More info : kosultasi /order / member Wa : 089656845669 Bbm : 5c588ffc Ig : nurita_jafra_skincare Fb : nurita anhari yusuf #skincare #serum #jafraskincare #royaljelly #nuritajafra #royaljellyjafra #herbalalami #mudmask #jafrabandung #madu #nuritajafraskincare #foundation #bedak #bedaktabur #color #perawatan #kecantikan #cleanser #daycream #parfum
#avon #nail #lipstick #رژلب #آرایشی #بهداشتی #sample #سمپل #نمونه #کرم_پودر #foundation #ریمل #رژلب #لیپ_بالم #لاک #کانسیلر #عطر #ادکلن #کرم #آبرسان #کیف #شوینده #رژگونه #شامپو #ضدآب #ضدآفتاب #ساعت #پدیکور #مانیکور . 👈👈👈تمام لاكهاى اِيوان بدون اين پنج عامل مضر و سمى ساخته ميشوند: Formaldehyde، toluene، DBP، formaldehyde resin و camphor . 👉Sweep on long lasting salon style gel nail enamel for a lasting mani at home. 👈لاك ژل مانند با برق فوق العاده ✔در ٣٥ رنگ بسيار زيبا 👍بدون نياز به لامپ UV . *قیمت با تخفیف در كاتالوگ 10: 14 هزار تومان 👈براى مشاهده تمامى رنگها به صفحه ١٥ كاتالوگ مراجعه كنيد.
#ClientDiaries A stylish hairstyle is what you need!! ✨❤ #Weddings Make sure you have a happy weekend by booking your appointments at : 051-8737049, 0305-5454543, 0305-5050502,0300-0511109 Address: Block 15 (lower ground), F7 Markaz, bhittai road Islamabad. We are loved for our services and hair expertise! ✨ #BiasSalon #Nikkahbride #bias #makeupmafia #Weddingseason #coolhair #hairofinstagram #hairfashion #perfectcurls #hairideas #hairbuns #buns #hairstyles #haircare #weddings #Weddingseason #fashion #hairideas #fashion #facetransformation #eyes #lips #base #foundation #hairdye #hairdo
Siapa ja x maw kulit flawless? .. Dengan dyxy, dijamin tak berminyak, tak bercampuk,tak melekit,even kalau peluh pon muka still glowing dan tak bersepah..dilengkapi dengan spf50 dan tahan selama 8 jam.. Dijamin tidak menyesal sama sekali..very recomended for girls yang malas nk make up ke..pakai je ni..flawless trus..cover habis semua jerawat,jerawat parut dan sebagainyaa.. mai order lekaih!!harga tengah promo gila2 ni.. . . Boleh jugak berpeluang memenangi lucky draw IPhone7 @ IPad.. Bukan seorang ye pemenang lucky draw ni tapi 4 orang😉😉 . DM/WS -0124268493 #teamfl #teamdyxy #dyxybccreamfoundation #dyxymurah #dyxyhargastudent #dyxyviral #dyxyfacemistgreentea #dyxygreenteafacemist #dyxy #foundation #bestfoundation #kulitflawless #safon91 #giveawayiphone7 #contestiphone
👉👉👉Desliza el dedito. "Bases de City Color Photo Chic Hidratantes y de Larga Duración". Precio 76.800 Bs. Cada una. Para concretar la compra contactanos vía WhatsApp 0416.3250612. 😘#makeup #maquillaje #foundation #citycolor #maquillajeprofesional #lecheria #lechería #maquillajevenezuela #anzoategui #venezuela #makeupvenezuela #mua #muavenezuela
Мы поговорили с экспертом-косметологом салона ИЛМАС Марией и решили рассказать вам о самых важных правилах ухода за кожей осенью 🍂🍁 1️⃣Выбросить мыло! Ароматная, мыльная пена может показаться просто замечательной после дня, проведенного на пляже, но она делает вашу кожу излишне сухой. С приходом осени стоит переключиться с мыла на увлажняющее очищающее средство. Пришло время убрать средства содержащие мыло и выставить на полках в ванной мягкие пенки и гели для душа. 2️⃣Пилинг на травяной основе. Летнее солнце и хлор может сделать вашу кожу сухой и шелушащейся. Начните новый сезон с пилинга всего тела. Пилинги и скрабы на органической, травяной основе - это замечательное решение, потому что они одновременно мягко отшелушивают и надолго увлажняют вашу кожу. 3️⃣Смените лосьоны и гели на крема. Так как осенью воздух становится более сухим, ваша кожа нуждается в более плотном увлажняющем креме. Кремы обеспечивают более надежный жирный барьер, что означает, что они снижают потери влаги из наружного слоя кожи и одновременно обеспечивают увлажнение этого слоя кожи. 4️⃣Защитите ваши губы. Начните увлажнять и защищать от сухости ваши губы прямо сегодня во избежание болезенно потрескавшихся, обезвоженных губ к наступлению зимы. Для достижения наилучшего результата используйте только натуральные, органические средства содержащие питательные и увлажняющие компоненты: масла и экстракты лаванды, кипариса, ромашки, зеленого чая, мяты, чайного дерева, оливы, витамин Е. 5️⃣Запаситесь кремами для рук. Кожа рук очень часто становится сухой и трескается в течение осени и зимы. Несколько граммов крема для своевременной профилактики кожи рук заменят хлопоты и расходы на лечение. Начните увлажнять ваши руки уже сегодня для обеспечения мягкой, эластичной кожи рук всю осень и зиму. #советыотилмас #instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #pomade #foundation #concealer #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash
Poslední dobou mě velmi baví zkoušet novépřírodní makeupy a přiznám se, že nejen mě, ale i mou pleť. Velkou výhodou přírodních makeupů je, že vám neucpávají póry, nezatěžují pleť a celkově jsou pro pleť velmi prospěšné. @elixi.cz A o tomhle si můžete přečíst na blogu!! #naturcosmetik #nature #vegan #boho #makeup #friendly #beauty #makeup #flower #wood #newcosmetics #review #recenze #love #new #madly #basic #light #foundation #skin #naturfoundation #bohomakeup
. Warna kulit sekata, ringkas, cepat dan selesa dengan COZUMA CC Cream . =》Klik link pada Profile IG ☝☝☝《=
Shout out to @ms.chichitiu for the support, all the way live from the Phillipines! Get yours today Info@bellezzaaperta.com #satisfaction #Beauty #beautiful #foundation #MakeUp #MakeUpApplication #worldwide #mua
🔥🔥HOT SELLING SET ASYALLIEE 🔥🔥 . For new user, kita recommend amik asyaliee set untuk kesan yg maximum dan confirm puas hati 😁 Kenapa kena try dyxy ? Sbb bc cream dyxy memang sangat2 berbeza dgn foundation lain tau 😁 . 🌟🌟 Paling best bccream bole tahan sehingga 3-4 bulan dgn penggunaan harian. Lebih tahan 5-6 bulan jika apply dengan brush dyxy 😘😘 . Rugi sangat korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati. Apa tunggu lagi? Jom grab 1 set 💕 Tengah PROMOSI GILER2 NI 💃💃Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi 😆 FREE POSTAGE pula tu! 😘😘 . . Info Lanjut / Pembelian : WHATSAPP 012-7977432 WHATSAPP 012-7977432 WHATSAPP 012-7977432 Link whatsapp ada di bio . . #bccreamfoundation #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxykl #sayajual #dyxy #dyxybyfiska #dyxycosmetics #mua #muakl #makeupartist #muamalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #malaysia #asyalliee #asyallieemakeup #setasyalliee #dyxylover #dyxybrush #dyxymattelipstik
next page →