#flawless

8,700,051 posts

oh my goodness~ he is just so handsome 💕💕💕 - The dark hair got to me... I've been asking for it because it's been so long, and it looks amazing~ 😍 - I love Jaejae. All part of me is ready but not prepared for DAY6 to release their February track... 😮😶😫 - - #day6 #jae #parkjaehyung #jaepark #korean #kpop #krock #selca #guitarist #handsome #flawless #perfect #mybaby #hessodarnhandsomeandcuteandperfecticannothandleit
From where we would rather be 💕 💕💕
#Colouredraine 😍 You want to feel sexy tonight? You can't go wrong wearing #CherryBlossom 🍒 💋 by #ColouredRaine . Go ahead put some on and enjoy 😉 💄💋💄💋💄💋💄💋💄💋💄 #colouredraine #cosmetics #eyes #lips #lipstick #liquidlipstick #makeup #makeupartist #sexy #flawless #vegan #eyeshadow #women #beauty #beautiful #fabulous #CherryBlossom #red #sexy
in due time. - - I miss iKON, hopefully they comeback soon with a mini album at least. Hopefully they get a small show, even just a v app show or youtube show... I miss my boys. - - #ikon #bobby #kimjiwon #jiwon #babi #yge #kpop #korean #khiphop #rapper #babe #handsome #hot #attractive #flawless #perfect - This photo was taken so long ago~ O.o
You guys have no idea how good it feels to see this. 😆 My gaming life has changed entirely. Twitch.tv/DevilishPlagues FOLLOW THESE AMAZING PEOPLE! ________________THE TEAM________________ @nimble_gamers ________________SPONSORS_______________ @revizeco1 @catalystmints @spectrafps ________________PARTNERS___________________@HeroineSixx @uniquexblaze @hesfromchicago @s3tyla @piercedaunicorn @omgkaitlyne @xmscatastrophe _______________🚫IGNORE🚫___________________#Xbox #xboxone #xbox360 #xboxlive #gamers #feed #gaming #FinalFantasy15 #FFXV #FinalFantasyXV #Destiny #RiseOfIron #raid #WrathOfTheMachine #TrialsOfOsiris #Flawless #destinythegame #sniper #sniping #headseeker #sniping #guardian #hunter #Pokemon #PokemonGo #Titanfall2Alpha #Titanfall2 #Trials #TrialsOfOsiris #IronBanner
I really LOVE how this eye came out today. I got to use my @toofaced Sweet Peach palette to make an actual peachy look 🍑 Makeup details: Face- @tartecosmetics shape tape concealer/ double duty beauty powder foundation / @physiciansformula butter bronzer / @beccacosmetics champagne pop to highlight Eyes- @toofaced Sweet Peach palette / @loraccosmetics mega pro 3 palette/ @katvondbeauty trooper line/ @stilacosmetics huge lash extreme mascara Lips- @nyxcosmetics lip lingerie in Bedtime flirt #makeup #makeupoftheday #nurse #nurselife #nightshift #toofaced #peachpalette #kyliecosmetics #mua #motd #eotd #flawless #morphe #beautiful #eyes #lips #brows #anastasiabrows #jaclynhill #rosegold #stila #lorac #makeuplover #makeupforever #wakeupandmakeup #hudabeauty #brunette
這是一個什麼的節奏?番貨番到門口都搵唔到😂嚇死寶寶了⚀#英樹植物水光粉底液#英樹水嫩即淨眼唇卸妝巾#英樹uv防曬隔離乳#英樹植物水光素顏霜 ⚀幾乎所有的粉底液都有均勻膚色,遮蓋瑕疵的功效,但並非所有的粉底液都能養護肌膚,『英樹植物水光粉底液 』中含有多種植物成分,在美麗上妝的同時還能讓肌膚變得更加嫩滑緊致。 ⚁英樹水嫩即淨眼唇卸妝巾 簡單方便卸去彩妝殘留, 輕輕一抹呈現淨透、潔淨肌膚,使用植物來源成分, 用後滋潤、不緊繃,並有效護理肌膚, 令肌膚水潤有光澤。 ⚂冬天十面霾伏,記得一定要保護好自己,別讓紫外線和各種污染侵犯你的美!英樹UV防曬隔離乳 不同於市面大牌的防曬隔離乳油膩厚重,英樹防曬隔離乳輕盈質地,全面保護肌膚,抵御UVA/UVB‼️記住,選不滲透的才是最好的哦! ⚃英樹🌳植物水光素顏霜 一款屬於保養品類的質地,擁有多種植物及中藥提煉成的素顏霜,能保濕又能提亮,能夠調節肌膚水油平衡,愛打底的水水們,使用它我也懶了,平時出門就它伴我,薄感輕,不厚重,素顏美美的也能邊呵護我們的膚質😍 其他聯絡方法: Wtsapp +852 96638697 Emily Wechat LoveSkinshop Line love.skinshop Fbpage Love.SkinShop IG loveskinshop114 Facebook.com/loveskinshop114 www.loveskinshop.hk 尖沙咀 加拿芬道41-43號 Solo building 1樓116鋪 星期一至六 1-9pm 星期日3-6pm 銅鑼灣 軒尼詩道電業城505號地庫B08 Hebe 9880 6241 星期一至六 2-9pm 星期日3-6pm #luxelab #luxelabhk #deirdre #deirdrehk #loveskinshop #hk #beautyblogger #youtuber #blogger #mmsecrethk #MMSECRET #iger #instabeauty #phytolab #phytolabhk #inglemirepharms #inglemirepharmshk #英樹 #英樹香港 #perfectskin #beautifulskin #flawless #model
A #freestyle #Ode to my #smallbusiness : Oh, #Oohlala #Lashes ! Today, I #brunch -ed with my #love . My #workday was #delayed , because you dont mind! Now here I sit, #pastmidnight , in the #ugliest leggings I own. But hey! I'm wearing #pants ! (That must count for something!) #Netflix plays #DirkGently . Because it's #mychoice ! #Princess #fluffy #pants is purring. My #officeassistant and #mascot . Oh, Oohlala Lashes... you and I both know: #freedom #amazinglashes #flawless #skin is available to all #spreadtheword ... #becauseyoucan and now I can also #gotobed because this is all just getting a bit too #random !!
Harini nak share dgn uolssss cara mencuci muka dgn betul. Jom rajin2 baca & amalkan tips ni. . . 1. Cuci Tangan ~ Pastikan tiada kotoran yang tertinggal di tangan anda melainkan anda mahu kuman dan bakteria pada tangan anda hinggap di muK anda. . 2. Buang Kotoran Pada Muka ~ Buang kotoran dan kesan make up @ foundation di muka anda dengan menggunakan cleanser & make up remover dr Charms. Yg bestnya cleanser charms ni fungsi 2 dlm 1 tau. Mmg best sgt! . 3. Bilas Muka ~ Bilas muka dengan air bersih. Bilas sehingga tiada buih yang tertinggal. Keringkan muka dengan tuala muka yg bersih. . . 4. Sapu serum kaisya pada muka untuk mengecilkan liang pori dan menegangkan kulit.. . Mudah bukan ?? Jangan lupa cuci muka sekurang-kurangnya dua kali sehari iaitu pada waktu pagi dan malam supaya kulit sentiasa sihat dan bermaya. ♥♥ . Whatsapp 012 7614879 to order . #sayajual #charmsfoundationmalaysia #CHARMSGLOW #teamdurani #flawless #flawlessskin #BiarAkuJadiPenunggu
Keke Palmers style is so cute to me I love it 💖💖 @kekepalmer
You're more beautiful than you think. When you see yourself, you notice flaws but when someone else looks at you, they see the full package. #girl #woman #sister #photooftheday #life #love #live #laugh #beauty #beautiful #makeup #flawless #smile
Nak beli auoliya tak? Sekarang ni ade offer beli 3 Rm150 je. Berpeluang untuk menang pakej percutian je pulau Pangkor. Nak order? Wassap Eina 0122961014 #auoliyaemulsion #aquaticsoap #auoliyaperfectskinsolution #marshmallowfoundation #naturalskincare #aloevera #skincaremalaysia #sales #specialoffer #flawless #jerawat #jeragat
coming soonnnnnnnnn. . . stay tune ya. nanti akak up up up testimoni customer yang dah try sample Ruby CellActive-White. . . #elysianlovers , jangan lupa dapatkan Ruby yang baru ni ya. . . untuk yang nak try ruby baru... meh meh meh. follow rapat2 dulu... once dah keluar... kita grab okeh. . . 📲 017-9095557 . . #rubyskincare #elysianruby #rubyfeedback #agentruby #rubycheras #rubynightcream #rubytoner #rubycleanser #rubycellactivewhite #rubydaycream #sayajual #bazaarpaknil #jomcantik #bandarseripermaisuri #elysianboosterserum #bandartunrazak #tescoampang #upnm #salakselatan #tescocheras #salescheras #nourizzbeautee #nourizzspecialloffer #nourizzfreegift #specialoffer #hilangjeragat #hilangjerawat #flawless #kulitbersih
#anneglowpinkfoundation di Guangzhou. Tekstur yang ringan dan lembut sesuai untuk semua jenis musim. Melembapkan dan ianya tahan lama untuk perjalanan yang panjang. . Bedak asas yang sesuai untuk semua jenis kulit. Ringan dan tekstur yang lembut. Ianya . ✔Merawat jerawat ✔Merawat jeragat ✔Memudarkan bintik hitam ✔Menutup liang roma ✔Memutihkan kulit ✔Mesra solat ✔Tiada mercury . Jom dapatkan hubungi kami whatsap 0172223921 . #anneglowpink #lovelyskin #glowpink #beauty #flawless #spf50 #treatment #natural #smooth #withvitC &E #beauty #naturepurebeautiful #spf50 #skincare #skincareluxury #ageless #antiaging
PATRA BEAUTY -lightweight foundation -spf 35 -100% nature -foundation + whitening serum Dijamin selamat:ada sijil KKM -mencerahkan kulit seawal 10 hari - tidak melekit -halal dan tidak meragukan -terbukti berkesan dengan pantas -spf 35 & full coverage Rm99 + free brush Ws:013 3069370 #patrafoundation #patrabeauty #goodcoverage #flawless #bestfoundation #visitmyig #sayajualmurah #honeybeemultisolutioncream
😂😂 I LOVE HERRRRR 😍💖💖👑🐬 #flawless #teamtejada @stephanietejadaa
[PUTIH DENGAN COFFEE SCRUB AFRAHLISA] Coffee scrub afrahlisa mampu hilangkan kulit kusam.and you dont have to edit your picture all over again to look great! Kulit kusam memang tak best kan. Nampak tua je.nampak kulit bermasalah,parut jerawat everywhere,kulit nampak gelap.hm tak bestnya... Tapi kalau awak pakai our coffee scrub.kulit awak terus glowing gitu.takpayah cover dengan make up tebal tu dah.best kan, RM20 ONLY Jom whatsapp 016-5274346 untuk pembelian dan pertanyaan 🌸 #teamafrahlisa #teamcoffeescrubafrahlisa #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubafrahlisa #coffeescrubmurah #organiccoffeescrub #facescrub #bodyscrub #coffeelover #instagram #homemadecoffeescrub #flawless #produkkecantikan #malaypretty
Mum and daughter time 👯
Introducing Isadora! A fragrance free, clinically tested range makeup and skincare for the beauty lovers. #Isadora #makeup #beauty #lipstick #eyeshadow #mascara #foundation #instalike #flawless #shopping
Cantik menawan dengan natural n organic skincare by «MARY JARDIN». Berminat? Nak tahu lebih detail? Pm/wassap Aisyah <016 2122477> #maryjardinagent #usj #cantik #organic #natural #flawless
#Repost @obagi_medispa with @repostapp ・・・ Next-generation Skin Care The Obagi360 System is a complete approach to help protect and preserve youthful-looking skin. This unique, all-encompassing skin care system is designed to help proactively protect and improve the look of skin texture and tone, while laying the foundation for a lifetime of radiant, healthy-looking skin. The Obagi360 System is designed to: Address the facial skin care needs of younger patients Help prevent the visible signs of skin aging Provide a foundation for a lifetime of radiant, youthful-looking skin Leave the skin clean, fresh, and glowing Designed for the Future of Your Youthful-looking Skin The Obagi360 System is ideal for younger patients. A unique combination of effective ingredients provides early intervention for: Dull, uneven skin texture and tone Minimal fine lines and wrinkles Pore size Dry skin Occasional breakouts Loss of radiance and resilience Exfoliating Cleanser Retinol 0.5% HydraFactor Broad Spectrum SPF 30 #beauty #skin #dermatologist #ladies #men #fahsion #luxuryfashion #flawless #dubai #uae #mydubai
🎁S E T I A P WANITA / LELAKI🎁 menginginkan..... . ✔ kulit muka jadi glowing . ✔ hilangkan jerawat . ✔ blackhead/whitehead . ✔ Pori-pori terbuka ✔ Pigmentasi . ✔ Mencerahkan kulit muka . ✔ Meratakan tona kulit muka . ✔ Mengurangkan kedutan . ✔ Membuang sel kulit mati . ✔ jeragat . ✔ melembapkan kulit muka . ✔ sunburn . ✔ parut jerawat . ✔ parut luka . ✔ bayi kena ruam,proriasis ,ezcema . ✔ rambut rosak,gugur . ✔ kuku xcantik..kusam & hitaam . ✔ tumit kaki pecah merekah ✔ mengeringkan luka . ☆ 100% Pure & Organic ☆ diimport dr Morocco ☆ Bebas dari Bahan kimia & HIDROQUINON ☆ Tanpa Pengelupasan ☆ Tidak memedihkan kulit ☆ Sesuai untuk Lelaki , Wanita & Remaja serta bayi . . . ⛔Anda tak percaya JANGAN GUNA!!!! SEBAB PRODUK INI HANYA MEREKA YANG BETUL² INGINKAN PERUBAHAN DALAM KEHIDUPAN MEREKA!! . . ⛔ANDA BOLEH DAPATKANNYA SEKARANG!!!!! BERMINAT BOLEH WSP DITALIAN 0192794063😊 .#Skincare #sayajualarganoil #purearganoil #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #krimmalam #flawless #glowing #mosturizer #foundation #naturalbeauty #serum #uitm #ioicitymall #serumvsargan #upm #GOODMORNING #bazaaronline #terlajaklaris #nochemical #noparabens
✖️ Mother of the bride, Mihaela 💕
Oh wait there more 😘😘😘Yea that's Bae😘😘🎉When All you can do is SLAY! 👐😜 #oowee #InstaTags4Likes 😘BOOK NOW www.styleseat.com/Taya_J Treat yourself Flawless beauty's😗💇💄👑#Taya_j #flawsandall #flawless #houstonhair #houstontx #houstonhairstylist #followme #instalove #followme #smile #instagood #instaselfie #selfietime #InstaTags4Likes #houstonmua #maccosmetics #photogrid @photogridorg #firstmondays
Find the original post with this picture, follow us, tag your friend and put name in the comments. Drawing will be done close of business on February 8th. Good luck! Keep following us for additional promotions. #flawless #amazing #motivation #supportlocal #beautyblogger #glam #cosmetology #esthetician #eyes #eyelashextensions #lashes #lashaddict #beautyindustry #spreadtheword #picoftheday #selfie #wow #beautiful #transformation #cute #lashextensions @amazinglash_chandlerocotillo ***Disclaimer - to win lashes, you must find the original post and follow the rules. Winners will be announced in Instagram.
✨BEAUTY TIPS BY AFRAHLISA BEAUTY✨ Fibre is an important part of healthy balanced diet. It can help prevent heart disease, diabetes,weight gain(sangat digeruni semua orang😱) and some cancers, and also improve digestive health. However, many people don't get enough fibre.so rugi rugi rugi tau better you guys assume some of it! #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubafrahlisa #coffeescrubmurah #organiccoffeescrub #facescrub #bodyscrub #coffeelover #homemadecoffeescrub #flawless #produkkecantikan #malaypretty
[BARU CUBA TERUS NAK REPEAT ORDER YAY] Nak kulit nampak smooth tak? 👻👻👻 Pastikan kulit dapat khasiat sepenuhnya yang diperlukan. Kalau semua nutrien cukup, senang je nak dapat kulit lembut macam customer kita ni. Dalam coffee scrub afrahlisa ni , kita mementingkan kelembapan kulit, dan bila pakai tu, kulit yang kasar pun boleh jadi gebu boleh jadi lembut sangat sebab bahan dalam coffee scrub afrahlisa tu sendiri berfungsi memberi lembapan tambahan pada kulit. Jom sayunk sayunk semua whatsapp sis di 016-5274346 untuk sebarang pembelian dan pertanyaan🤗🤗🤗 RM20 ONLY SAYUNK #teamafrahlisa #teamcoffeescrubafrahlisa #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubafrahlisa #coffeescrubmurah #organiccoffeescrub #facescrub #bodyscrub #coffeelover #instagram #homemadecoffeescrub #flawless #produkkecantikan #malaypretty
[TAK SAMPAI 1 MINGGU EYE BAG DAH HILANG] Rimas gila kan kalau eyebag nampak jelas⛔ Mesti korang pening kepala bila cuba macam-macam product and macam-macam petua tapi tak menjadi hm bila kulit, eye bag menebal berminyak, pori jadi besar, jerawat semakin senang nak tumbuh dan semakin susah nak hilang tau. Jom pakai coffee scrub afrahlisa ni. Kita buang minyak yang degil tu dengan eye bag jauh jauh 🙄 hihi whatsapp 016-5274346 sayunk semua untuk tahu lebih detail. Sis wait for you RM20 ONLY #teamafrahlisa #teamcoffeescrubafrahlisa #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubafrahlisa #coffeescrubmurah #organiccoffeescrub #facescrub #bodyscrub #coffeelover #homemadecoffeescrub #flawless #produkkecantikan #malaypretty
#BeautySpray peneman sejati. Sejak pakai BS tak boleh tinggal lansung. Bawak p sana sini. Bukan apa bila pakai rasa fresh dan glowing ja muka. . Pagi nk p keja sembur, time kua lunch sembur, time balik pun dan lagi. Mana tak nk rasa confident bila jalan kot celah celah orang ramai. Mau lupa bawak tak benti sat dok touch up makeup. Rasa cam kureng ja. Tq BS mudahkan keje i 😘 📲whatsApp 0172058144 📬pos 1 MALAYSIA 🚙cod BANGI/KAJANG #tiendabizsolution #puteriratu #scrubratu #beautyspray #sabunpr #scrubmuka #scrubbadan #testimoni #kulitmakincantik #mukabersih #flawless #resdunghilang #gatalgatal #tiadaparut #kulitlicin #badanhitam #berseri #jerawatkecut #bintikhitamputihhilang #mukasegar #lelakiperempuanbolehpakai #bahanorganik #tiadakimia #selamat #cod #kajang #bangi #ukm #gmibangi
Set Lengkap Mewangi Saiz Besar❤ Mewangi diformulasikan utk merawat & menghilangkan masalah jeragat & jeragat degil. Disamping mencerahkan kulit yg kusam Menjadikan kulit cerah, gebu & anjal . INFO / ORDER : WHATSAPP 0197630591 . #mewangiskincare #mewangi #putih #cerah #flawless #cantiksemulajadi #nakcantik #kulitcantik #gebugebas #putihgebu #kkmapproved #halal #muslimproduct #visitmyig #bazaarpaknilprodukkecantikan #syukurselalu #alhamdulillah #laraaishah #aurainsta #aurainstabatch4
But normani did good so
✨BEAUTY TIPS BY AFRAHLISA BEAUTY✨ Buah strawberry. Manfaat boleh strawberry sangat luar biasa untuk kesihatan. Buah strawberry dikenali sebagai antara buah yang popular di dunia. Buah strawberry kaya dengan berbagai mineral, vitamin, antioksidan, yang semuanya diserap oleh tubuh. Strawberry banyak mengandungi vitamin A, B, B2, B3, B5, B6, C, kalsium, magnesium, potasium, sodium dan besi. Buah Lemon. Air perahan lemon mengandungi antibacterial yang berfungsi sebagai agent antijerawat. Lemon juga diyakini dapat menghilangkan parut jerawat yang degil tu. Nak cantik senang je sayang. Cara paling senang pakai coffee scrub kita! Boleh mendapatkan kesan yang sama dan cepat dan mudah. Pakai pakai terus cantik tau. Tergugat latuwwww em em takpa takpa meh whatsapp kak pah di 016-5274346. #teamafrahlisa #teamcoffeescrubafrahlisa #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubafrahlisa #coffeescrubmurah #organiccoffeescrub #facescrub #bodyscrub #coffeelover #homemadecoffeescrub #flawless #produkkecantikan #malaypretty
ساعدي مكياجك على الثبات لمدة أطول مع فيكس مايك أب من كلارنس Help your make-up look last longer with Fix' Make-Up from Clarins. @clarinsmiddleeast @wojoohbeauty
[AMBUI DIA ASYIK NAK TENGOK CERMIN JE SEJAK RAMAI PUJI] Hi good evening semua! Ceriakan hari korang dengan senyuman, jangan beria nak stress stress, jangan overthinking okay! Sebab semua tu akan ganggu hormon dalam badan kita, jadi bila hormon terganggu maka senang lah muka kita naik jerawat, pigmentasi dan sebagainya. Hormon juga memainkan peranan penting untuk mendapatkan kulit wajah yang cantik. Ceria kan hati korang! Macam mana yer nak ceriakan hati?! Meh kak pah bagi idea. Pandang cermin lepas tu kata " cantiknya saya hari ni" yay #teamafrahlisa #teamcoffeescrubafrahlisa #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubafrahlisa #coffeescrubmurah #organiccoffeescrub #facescrub #bodyscrub #coffeelover #instagram #homemadecoffeescrub #flawless #produkkecantikan #malaypretty
Very glad I got to see @crookedking 's first full band show tonight. It was awesome! These guys are ridiculously talented, beautiful and hilarious and I'm proud to call them friends. 💗🎶🍲#crookedking @kleesounds #thebasement @thebasementnash #nashvillemusic #nashville #sparklybass #twopercentveronicamars #impeccablehair #flawless
[KULIT MAKIN SIHAT DAN CANTIK, KINI JERAWAT TIADA LAGI YAY] Kesan coffee scrub afrahlisa kepada kulit amat effective. Kepada yang dah beli coffee scrub tu uolls kena berhati hati okay! Sebab malam ni pakai coffee scrub afrahlisa, esok bangun pagi jangan nak terkejut tengok kulit sendiri dekat cermin! Kulit akan rasa bersih dan licin. Tiba tiba rasa macam balik balik spa. Semalam pucat lesi hari ni bercahaya. Kulit sihat cerah takda pedih pedih. Memang rugi siapa yang belum cuba lagi tu. RM20 ONLY Apa lagi meh whatsapp sis di 016-5274346 untuk sebarang pembelian dan pertanyaan💋💋💋 #teamafrahlisa #teamcoffeescrubafrahlisa #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubafrahlisa #coffeescrubmurah #organiccoffeescrub #facescrub #bodyscrub #coffeelover #instagram #homemadecoffeescrub #flawless #produkkecantikan #malaypretty
Hercosme Anti Aging ini mengandungi seaweed extract. Pelbagai manfaat dari rumpai laut ini untuk kecantikan. Dari jerawat hingga penyakit berat seperti canser dapat dilawan oleh antioksidan dalam seaweed ini. Ekstrak seaweed ini juga dapat menunda tanda-tanda penuaan. . #hercosme #beautycare #safe &effective #produkkecantikan #antiaging #wrinkles #dullness #darkspots #antipenuaan #feelyounger #flawless #korealook #dolllook #hercosmebeautyhealth #hercosmebeauty &health #kulitkusam #beyou #beyoung #bestantiaging #skincare #reduceWrinkles #youngerlook #kecantikan
Nak putih cerah tp takut sbb mahal? Jgn risau dan sedih nah? Kami ada solusi, dh la murah yakmat kesannya pula setanding drip yg harga ribu2 tu. CERAH, PUTIH, GEBU, ANJAL, PINKISH DENGAN BOOSTER WHITENING. ✅Putih Sepantas Injections ✅Putih Satu badan ✅LULUS KKM ♥. ✅100% Halal ✅Produk Bumiputera . JOMS WHATSAPP LAJU-LAJU. 019-9962905 019-9962905 FAST ACTION...FAST RESULT. 💜CERAH GEBU PINKISH SEAWAL 3 KAPSUL💜 . 💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA . 💘SANGAT DIGALAKKAN UTK IBU MENYUSU. 💘MENGECUTKAN DAN HILANGKAN JERAWAT . 💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA . 💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN . 💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2) 💘MERAWAT EKZEMA . 💘MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN. 💘TIADA KESAN SAMPINGAN . 💘MENAIKKAN SERI RONA MERAH PADA KULIT. 💘KULIT LEBIH GEBU, LEMBAB, PUTIH & PINKISH. 💘SATU BOTOL TAHAN SATU BULAN. ❤❤Makan 1 Hingga 3 Capsules Dah Ada Kesan❤❤ 🎀PROMOSI RM65.00 + POSTAGE RM7.00 SM / RM11.00 SS 🎀 . 📌WHATSAPP : 019-9962905📌 📌WHATSAPP : 019-9962905📌 📌WHATSAPP : 019-9962905📌 KANDUNGAN PENTING DALAM BOOSTER WHITENING : Mengandungi Bahan Pelembap Semulajadi ,Vitamin B Kompleks, Poliskarida dan 22 Jenis Asid Amino Termasuk 10EAA (Bahan Utama Organisma Hidup) Tahukah anda ? Kekurangan asid amino akan mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut. CARA PENGAMBILAN : 1. Normal - 1 Capsul utk 7 hari. 2. Untuk BOOSTER WHITENING - 1 Capsul utk 4 hari. 3. WAJIB minum 1-2 Liter air masak setiap hari. 4. Elak pengambilan Kafein. 5. Ambil sebelum tidur. HARGA : RM65.00 (Harga Asal RM80.00) POSTAGE : RM7.00 Semenanjung / RM11.00 Sabah,Sarawak. WhatsApp 019-9962905 019-9962905 019-9962905 #putihgebugebas #putihseawal3kapsul #cerahdalamseminggu #booster #pilpencerah #parut #jerawat #gebu #anjal #cantik #gojes #ohsem #boosterwhitening #murah #jimat #berbaloi #nakputih #flawless #pinkish #trustedseller #servisterbaik #awesome #testimoni #kosmetikmurah #malaysia #kkm #halal #selamat #by7stores
next page →