#fitnessbuddies

10,942 posts

Favorite move from my workout today! Not because it was fun or easy, but because it CHALLENGED me!πŸ’ͺ🏻 #balance β€’ Is your fitness journey at a stand still, do you need new workouts, more challenges, more accountability, more motivation, or some workout buddies? I'd love to help! β€’ There's still room in my March Challenge group! No matter where you're at, this group is to jumpstart your fitness journey and give you an awesome support group!πŸ’• β€’ All ladies are welcome!! Even if you're just in it for the free shakeology sample and free 30-day trial to Beachbody! 😜 β€’ Ready for free stuff and virtual workout buddies?! Send me a direct message, comment "interested" below and I will reach out to YOU, or find the sign up link on my Facebook page "about" section!
A beautiful day begins with a beautiful mindsetπŸ’‹πŸ‘ πŸ˜˜β˜Ί #dinner #jk1m8 #ladies #fitnessfriend #fitnessbuddies #family #keepfit
SEMUA batch jom kurus dan slim fit advanced Acik PASTI akan bekalkan dengan pengalaman terbaik dan terindah penuh kegembiraan dan keceriaan melalui sesi Beach Bootcamp walaupun susah dan memenatkan wehh Acik nak design training dan flow.. Isnin design, sabtu baru siap wehh.. Agar bila mereka down ketika mana mereka meneruskan perjalanan untuk slim dan fit mereka selak gambar gambar ceria bersama kawan kawan pada sesi bootcamp Acik mereka rasa rindu dan kembali bersemangat teruskan apa yang mereka dah mulakan dan lalui untuk slim dan fit. Design Training untuk Bootcamp & Beach Bootcamp ? InsyaAllah dalam malaysia Acik antara pakarnya..insyaAllah.. #bukanperasanpoyo πŸ˜› #fitnessbuddies
Plank sambil menghirup air laut yang lazat.. ngekkk. Acahhh jee.. Sometime we think that EXCERCISE is BORED Then get something untuk salurkan bosan tu kepada yang menggembirakan dan menarik Plank sambil mendengar deruan ombak Best kan best kann 😍😍 #fitnessbuddies
Tamat #jk1m8 . Angle gambar mungkin menampakkan ianya tidak real tp saya tetap nak post before & during jk1m8 . Nanti saya share before & after jk1m8 plak ye,just utk bg semangat kpd sesiapa yg rasa die tak boleh. Saya telah melalui zaman 'TAK' but now it's different, everyone 'BOLEH!" . #supportnisanakkurus #nevergiveup #fitnessbuddies #teamseremban @kevinzahri
Alhamdulillah . Hari ni tamat program #jk1m8 #jomkurus . Kteorg happy sangat . Saya orang paling happy hari ni sebab mencapai target utk program ini. Total lose 7.3kg dalam masa 7mggu. InsyaAllah akan teruskan perjuangan sampai bile2 dengan rutin baru yg lebih sihat . Nak tuntut #jk1mmakeawish dengan @kevinzahri πŸ˜‰πŸ˜Š . #supportnisanakkurus #healthylifestyle #nevergiveup #fitnessbuddies #teamseremban
Kalau ada drama " Tersuka Tanpa Sengaja " yang ini drama " Tersepak Kepala Tanpa Sengaja " 😝😝 #fitnessbuddies
Nothing like taking the dogs for a walk on a Sunday #fitnessbuddies #walking #climbingmountains #clearthehead #sunday
next page →