#borongmakeup

25,018 posts

. 1. Shading Powder 2. Foundation 3. Concealer 4. Highlight & Contour 5. Lipstick Matte 6. Eyebrow Pencil Brown . High quality . Ready Stock Whtasapp 0127696909 . ig @mehlawa_ Fb Page D Naked D Lipz Website www.mehlawamy . #eyeshadow #eyeshadowrmalaysia #nakedmalaysia #maacaramalaysia #pemborongmakeup #borong #borongmakeup #eyeshadow #nakedsmoky #makeupset #eyebrowmalaysia #eyeliner #malaysia #blusher #mascaramalaysia #pemborongmalaysia #makeupsetmalaysia #malaysia #blushmalaysia #brush #setmakeupmalaysia #narsmalaysia
Loading...
Here you go . Jum try out this best foundation stick with brush. Super light and full coverage πŸ’‹Foundation ni sgt best n jimat dear.. Because bole tahan 3 bulan, n dah siap ade foundation brush kat bawah so xpayah beli brush or sponge dah 😊😍 n tangan x kotor langsung cos guna stick + brush to apply πŸ™ˆπŸ˜ n i rase best because hygienic.. Kalo bawak brush dlm makeupbag or biar kan brush mcm tu je, habuk n bacteria melekat.. But brush miss flawless foundation ade penutup, so habuk n bacteria x masuk 😊Most foundation xde SPF n kalo ade pun SPF dlm 15-50 je.. But Miss Flawless Foundation SPF 60, paling tinggi.. So kulit x senang sunburn, naik jeragat etc 😊 Texture die lembut sgt dear 😍😍 N ringan mcm x pakai ape2 kat muka πŸ™ˆπŸ˜N die bukan sahaja untuk makeup, but also membantu merawat masalah kulit muka eg: jerawat, jeragat etc 😊 Foundation ni contain collagen, pearl powder, Vitamin E and Olive.. Sgt bagus untuk kulit.. Merawat + mencerahkan kulit + day cream +makeup + brush 😊😍 All in 1 πŸ‘ΈπŸ˜#codipoh #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupmurahborong #makeupmurahmalaysiasayajual #makeupborongmurah #makeupborongmalaysia #makeupborongmurahmalaysia #kosmetikborong #kosmetikborong #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #codbercham #borongmakeupmurah #borongmakeup #foundationmalaysia #foundationstickmalaysia #foundationmalaysiamurah
Tengok bellaz pun mmg suka sgt pakai eyeliner drpd fame cosmetic.. HANYA RM29.00 aje.. pm azie 0173124803 #borongmakeup #aziebeautyglowing #eyelinerfame #eyelinerfamecosmetics #makeupmurah
next page →