#borongkosmetik

45,062 posts

(Swipe photos) Harga yang saya jual memang mahal.....kalau dibandingkan dengan dermacol yang Fake.....YES yang fake pun ade sellers jual sampai Rm40-50 tau....tapi.....kalau compare dengan dermacol 100% authentic....korang akan tau harga yang sellers lain jual up to Rm150-180...sebab Dermacol ni produk Europe...harga euro...so mmg tak logik kalau harga lagi murah dari produk localπŸ˜“πŸ˜“ saya duduk di Prague tempat asal brand dermacol... beli direct dari Dermacol store kat sini....sebab tu dapat bagi harga kasih sayang je 😘😘🌸🌸 . . . #dermacolmalaysia #dermacolfoundationmalaysia #foundationmalaysia #foundationviral #foundationviral2017 #foundationterbaik #personalshoppermalaysia #foundationmurah #foundationglowing #foundationflawless #foundationgebu #sayajualfoundation #sayajualmurah #tudungruffle #psmalaysia #muamalaysia #muaselangor #muautara Β  #makeupartistmalaysia #muaselangor #makeuptutorialmalaysia #anastasiamalaysia #makeupraya2017 #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bajuraya #bajuraya2017 #hudabeautymalaysia #makeupbrushmalaysia #borongkosmetik
"Dermacol 24hrs control makeup" Bestsellers, Top rated and also Award Winning product.... cuba tengok rating product ni...A++++ tauπŸ˜‰πŸ˜‰ Sebab ramai sangat customers yang request nak order 24 hrs foundation ni...saya dah gi kedai dermacol swatch 7 shades yang ada (swipe photos) πŸ’•πŸ’•πŸ’• kalau beli at least 3 mana2 barang dermacol, termasuk foundation viral dengan primer tu dapat discount tau 😘😘😘 . . . . #dermacolmalaysia #dermacolfoundationmalaysia #foundationmalaysia #foundationviral #foundationviral2017 #foundationterbaik #personalshoppermalaysia #foundationmurah #foundationglowing #foundationflawless #foundationgebu #sayajualfoundation #sayajualmurah #tudungruffle #psmalaysia #muamalaysia #muaselangor #muautara Β  #makeupartistmalaysia #muaselangor #makeuptutorialmalaysia #anastasiamalaysia #makeupraya2017 #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bajuraya #bajuraya2017 #hudabeautymalaysia #makeupbrushmalaysia #borongkosmetik
Loading...
πŸ’‹ NEW πŸ’‹ . NYX Glitter Primer + Face & Body Glitter Colour - RM15 . Colours: Crystal, Ice, Silver, Gunmetal, Red, Copper, Violet . DM | Whatsapp +60126018135 . Poslaju RM8 SM | RM11 SS . COD Pandan Jaya . #sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #instashopmalaysia #vsco #vscocam #bazaarpaknil #bazarpaknil #uitm #visitmyig #hijabmalaysia #sayajualkosmetik #sayajualkosmetikmurah #shoppingroll #muamalaysia #kosmetikmalaysia #borongkosmetik #kosmetikmurah #brushmurahmalaysia #nyxmurah #nyxmalaysia #nyxglittermurah #nyxglittermalaysia #nyxglitterprimermalaysia #nyxglitterprimermurah
πŸ’‹ NEW πŸ’‹ . NYX Glitter Primer + Face & Body Glitter Colour - RM15 . Colours: Crystal, Ice, Silver, Gunmetal, Red, Copper, Violet . DM | Whatsapp +60126018135 . Poslaju RM8 SM | RM11 SS . COD Pandan Jaya . #sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #instashopmalaysia #vsco #vscocam #bazaarpaknil #bazarpaknil #uitm #visitmyig #hijabmalaysia #sayajualkosmetik #sayajualkosmetikmurah #shoppingroll #muamalaysia #kosmetikmalaysia #borongkosmetik #kosmetikmurah #brushmurahmalaysia #nyxmurah #nyxmalaysia #nyxglittermurah #nyxglittermalaysia #nyxglitterprimermalaysia #nyxglitterprimermurah
COMBO "NUR" . 1 x Luvstick Rm69 1 x Lip scrub Rm9 1 x MOIST UP Argan Serum Rm59 1 x Glowing by FK Rm55 Normal Price : Rm192 Combo price : Rm152 only! . SAVE RM40‼️ . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #onlinebusiness #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaarmalaysia #bazaaronline #borongmurah #borongkosmetik #kosmetikmurahmalaysia #lipscrubmurah #swluvstick #luvstickmalaysia #glowingbyfk #MoistUpSerum #serumargan
"World most extreme coverage foundation" viral among youtubers and beautygurus....πŸ’•πŸ’• Kenapa sis ni beli 3 tube foundation? Sebab kalau beli 3 dapat discount sebanyak Rm30 uolss😱😱😱 so bila nak order ajak la kakak, adik or kawan2 sekali jimat kat shipping. Siap dapat free gift poskad Prague and sample lg tau (swipe pic)😘😘 Boleh juga combine dengan satin/matte primer ❀ 100% authentic direct from dermacol store in Prague (the brand origin). . . #dermacolmalaysia #dermacolfoundationmalaysia #foundationmalaysia #foundationviral #foundationviral2017 #foundationterbaik #personalshoppermalaysia #foundationmurah #foundationglowing #foundationflawless #foundationgebu #sayajualfoundation #sayajualmurah #tudungruffle #psmalaysia #muamalaysia #muaselangor #muautara Β  #makeupartistmalaysia #muaselangor #makeuptutorialmalaysia #anastasiamalaysia #makeupraya2017 #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bajuraya #bajuraya2017 #hudabeautymalaysia #makeupbrushmalaysia #borongkosmetik
Menu sahur 😱😱😱 Sahur dah nak habis dah, tinggal 2 hari lagi . Xpela, menu menu ni mmg utk breakfast pun . Cuba utk breakfast pun boleh, menu ni best, healthy sbb ad mushroom tuuu . Cer try Fried eggs + roasted mushroom πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #followme #visitmyig #jomjadicantik #jombelidengansaya #borong #borongkosmetik #borongkosmetikonline #alhamdulillah #beautybyrayyan #scrubs #organicskincare #organic #greenteascrub #COD #kelantan #kotabharu #homemadebeautyproduct #jasminesoap #cantiksemulajadi #naturalbeauty #nochemical #murahberkualiti #alhamdulillah #followigsaya
Share mane yg bermanfaat kan 😘😘😘 . Try this Kalau jd, bgtau kite 😬😬😬 . Kalau nk plg senang, guna JASMINE SOAP yg zara jual jee Nak❓❓❓ Boleh pm je zara 017-6382832 . #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #followme #visitmyig #jomjadicantik #jombelidengansaya #borong #borongkosmetik #borongkosmetikonline #alhamdulillah #beautybyrayyan #scrubs #organicskincare #organic #greenteascrub #COD #kelantan #kotabharu #homemadebeautyproduct #jasminesoap #cantiksemulajadi #naturalbeauty #nochemical #murahberkualiti
Alhamdulillah tq sygg beli dgn mottbeauty (#mottbeauty ) . LEPAS RAYA BOLEH SHOPPING LAGI YERRRR . . β™₯SELAMAT HARI RAYA β™₯ β™₯ SELAMAT HARI RAYA β™₯ β™₯SELAMAT HARI RAYA β™₯ . #borongkosmetik #borongmakeup #makeupborong #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #borongmalaysia #kosmetikdanmakeup
Brg dah sampai (#mottbeauty ) . Alhamdulillah. . β™₯ SELAMAT HARI RAYA β™₯ β™₯ SELAMAT HARI RAYA β™₯ β™₯ SELAMAT HARI RAYA β™₯ . #Kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #borongkosmetik #kosmetikborong #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #kosmetikborongmurah
Alhamdulillah tq syggg sudi beli dgn mottbeauty . (#mottbeauty ) . Lepas raya bolehh shopping2 lg yeee. . β™₯ SELAMAT HARI RAYA β™₯ β™₯ SELAMAT HARI RAYA β™₯ β™₯ SELAMAT HARI RAYA β™₯ . #Kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #pemborongmalaysia #borongkosmetik
Muka anda bertompok2? Muka anda berjerawat? Muka anda berjeragat? Muka anda bintik hitam? Muka anda kusam? Muka anda berparut? Parut berkawah yang susah nak hilang? HAAAAA TU DULU SEMUA SUSAH NK HILANG TPI SKRG X LGI TAUUU !! SEJAK MENGGUNAKAN LAA DIVA BEAUTY XDE LAGI MSALAH YANG XBLEH SETTLE !! SEMUA MSALAH DAH BUKA LANGKAH 1000 hahaha Produk kami bebas kimia tauuu!! !! Let save ur face love ur skin babe ! And get this product before the promotion got end ! ONLY RM50 FREE POSTAGE UOLLS !! LET WHATAPPS ; 0169402704 0169402704 #laadiva #laadivaserum #laadivabeauty #ubatjerawat #ubatjeragat #mukakusam #mukaberminyak #viral #parut #ubatparut #borongkosmetik #dropshipwanted #stokiswanted #bazaarpaknil #sayajual #ubatmuka #rawatmuka #mukacantik #produkselamat #jerawatbatu #parutberkawah #lofattah #meletop #dropshipwelcome #dropshipfree
next page →