#borongkosmetik

39,405 posts

CLEAR STOCK❗️Doctorcos Intensive . RM50 free pos sm. 😍 . 📌DOCTORCOS INTENSIVE HYBRID Kegunaan sama seperti doctorcos amino TETAPI BOLEH DIGUNAKAN MUKA,SELURUH TUBUH BADAN & RAMBUT •KRIM LEBIH PEKAT DAN MERESAP •KESAN LEBIH PANTAS #doctorcoskorean #doctorcosmalaysia #doctorcosmurah #doctorcosoriginal #doctorcosintensive #doctorcosmurah #doctorcos #doctorcosoriginal #doctorcosmalaysia #doctorcosintensive #perlaking #bazaarpaknil #borongkosmetik #honeybeevenom #kosmetikmurah #vitamincrosehip #kakilike #aprilskinmurahmalaysia #aprilskinmagicstone #kakilike #olicandy #sleepingmask #sleepingmaskii #sleepingmaskmurah #terapiinstagram
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MEDnificent #skinnytea
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MEDnificent #skinnytea
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MEDnificent #skinnytea
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MEDnificent #skinnytea
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MEDnificent #skinnytea
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MEDnificent #skinnytea
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MEDnificent #skinnytea
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MEDnificent #skinnytea
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MEDnificent #skinnytea
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MEDnificent #skinnytea
. COMBO SET C . ✅1 Chocolate bon bon eyeshadow . ✅1 HudaBeauty eyelashes ✅1 Nars concelear ✅1 Colourpop lipgloss ✅1 Kabuki brush ✅1 HudaBeauty eyebrow pencil ✅1 Nyx HD foundation . . High quality No irritation 90% like original Cruelty free Safe . Whatsapp @ Telegram for order or to ask +601140439680 . #sayajualnarsmurah #kosmetikmurah #kosmetiknarsmurah #borongmalaysia #borongkosmetik #narsfoundationmalaysia #flawless #makeup #foundationmurah #makeupborong #nyxwonderstick #contour #highlight #nyxmalaysia #nyxwonderstickmurah #sayajualnyx #zoeva #zoevacosmetics #zoevaeyeshadow #sayajualzoevamurah #zoevabrushes #zoevabrushesmalaysia #kyliecosmetics #kylieholidayedition #kylielipkit #kylielimitededition #kylieeyeshadow #setmakeupmurah #setmakeup #makeupmalaysia
. COMBO SET B . ✅1 Too Faced Chocolate Bar eyeshadow ✅1 HudaBeauty eyeslashes ✅1 Nyx HD foundation ✅1 Colourpop lip matte ✅1 HudaBeauty eyebrow pencil ✅1 Nars Concealer . High quality No irritation 90% like original Cruelty free Safe . Whatsapp @ Telegram for order or to ask +601140439680 . #sayajualnarsmurah #kosmetikmurah #borongkosmetik #narsfoundationmalaysia #flawless #makeup #foundationmurah #makeupborong #nyxwonderstick #contour #highlight #nyxmalaysia #nyxwonderstickmurah #sayajualnyx #zoeva #zoevacosmetics #zoevaeyeshadow #sayajualzoevamurah #zoevabrushes #zoevabrushesmalaysia #kyliecosmetics #kylieholidayedition #kylielipkit #kylielimitededition #kylieeyeshadow #setmakeupmurah #setmakeup #makeupmalaysia
. COMBO SET A . ✅1 HudaBeauty eyelashes. ✅2 Colourpop eyeshadows . ✅1 Kylie eyebrow pencil ✅1 Nyx Lingerie lip matte ✅1 Nyx HD fondation . High quality No irritation 90% like original Cruelty free Safe . Whatsapp @ Telegram for order or to ask +601140439680 . #sayajualnarsmurah #kosmetikmurah #kosmetiknarsmurah #borongmalaysia #borongkosmetik #narsfoundationmalaysia #flawless #makeup #foundationmurah #makeupborong #nyxwonderstick #contour #highlight #nyxmalaysia #nyxwonderstickmurah #sayajualnyx #zoeva #zoevacosmetics #zoevaeyeshadow #sayajualzoevamurah #zoevabrushes #zoevabrushesmalaysia #kyliecosmetics #kylieholidayedition #kylielipkit #kylielimitededition #kylieeyeshadow #setmakeupmurah #setmakeup #makeupmalaysia
RM25.00 1pcs RM12 min 5pcs RM9 min 10pcs Inc postage ❤❤Look Luminous,Glitter,Shimmer,Matte,Radiant,Natural,Satin Quantity 30pcs 1set ✔Long-lasting ✔Easy to Wear ✔Waterproof ✔Water-Resistant incl postage to Malaysia / singapore / indonesia Made in china Pos direct dr kilang Pos 19hari bkerja #borongkosmetik #borongkosmetikmurahmalaysia #borongmurah #glittermurah #glitterborong #bazarpaknil #terimakasih #sayajualmurah
RM49.00 ❤❤Look Glitter Shimmer Quantity 30pcs 1set ✔Long-lasting ✔Easy to Wear ✔Waterproof ✔Water-Resistant incl postage to Malaysia / singapore / indonesia Made in china Pos direct dr kilang Pos 19hari bkerja #borongkosmetik #borongkosmetikmurahmalaysia #borongmurah #glittermurah #glitterborong #bazarpaknil #terimakasih #sayajualmurah
RM49.00 ❤❤Look Glitter Shimmer Quantity 30pcs 1set ✔Long-lasting ✔Easy to Wear ✔Waterproof ✔Water-Resistant incl postage to Malaysia / singapore / indonesia Made in china Pos direct dr kilang Pos 19hari bkerja #borongkosmetik #borongkosmetikmurahmalaysia #borongmurah #glittermurah #glitterborong #bazarpaknil #terimakasih #sayajualmurah
RM49.00 ❤❤Look Glitter Shimmer Quantity 30pcs 1set ✔Long-lasting ✔Easy to Wear ✔Waterproof ✔Water-Resistant incl postage to Malaysia / singapore / indonesia Made in china Pos direct dr kilang Pos 19hari bkerja #borongkosmetik #borongkosmetikmurahmalaysia #borongmurah #glittermurah #glitterborong #bazarpaknil #terimakasih #sayajualmurah
Another feedback from our customer😊 Tak sampai 2 minggu lagi customer kami tk sabar nk buat dermapen + led untuk kali ke 2. Parut dah pudar dan nampak perubahan sebelum dan selepas even baru 1 kali rawatan 😊 Dah cakap repeat customer kami hebat hebat sbb akan booking date awal awal. Hehe 😍 sesiapa yg nk booking tu boleh booking awal awal juga sebelum repeat customer kami grab semua. Mana yg boleh selit slot kamk akan selit ya. 😄 Thank you so much all my lovely repeat customer. ❤ . . 📲017 2648806 📮sz.goldenclass@gmail.com 🌸fb : mobile spa byfera 📷ig : @by_fera 👉 #feedbackmobilespabyfera . . #tatiskincare #azkosmetik #selangor #kl #tweezermurah #tabitaoriginal #mobilespa #bazarpaknil #dressmurah #shawlmurah #borongkosmetik #azanisscar #baazarpaknil #ps #DAO #ubatjerawat #tabitaoriginal #shawlmurah #instantmurah #bawalturkey #bawalsatin #bidang50 #malaypretty #jangancakapabangtakumbrella #abgsado #fattahamin #malaykacak #dropship #agent #ilofayou #krimjeragat
•••••••••••••••••••••••••• 💋💋 Hi Open Borong Batch 1 💋💋 ••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••• Uols nak berniaga kosmetik? Cari brg murah? Haaaaa sini sis offer for Beli Barangan Kosmetik Secara Borong💕 Uols just directly DM sis or whatsapp okay💋💋 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Terpulang pada uols nak borong kuantiti berapa bnyk pun . Sis tak kesah borong paling rendah Rm30 ke Rm50 ke , boleh ja💕 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••. Terbuka kepada semua seller kosmetik, dropship and pada org yg baru nak mula berbisnes 💕 harga murah murah je sis kasi and no limit untuk borong , Rm30 Rm50 Rm100 pun boleh. Sis open borong untuk bantu uols semua yg tengah cri brg kosmetik harga rendah untuk dijual semula , so any details uols boleh pm sis ye💕 Mohh lee kite berniaga😘 Sikit2 lama lama jadi bukit💙 ••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••• Directly DM me 💕 Whatsapp - 0174387188 (pija) •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #makeupartist #makeuppenangkedah #makeuplovers #makeupartist #makeupartismurah #trending #instashop #instafamous #instagram #instadaily #instagramers #instacosmetics #cosmetics #borongkosmetik #kosmetikborong #penang #kedah #selamy #kylie #hudabeautyliquidmatte #hudabeauty #mattememurah #dropship #dropshipmalaysia #dropshipmurah #dropshipkosmetik #malaysiabisnesonline #sellermurah #igdaily #morphebrushes #borongmakeup
•••••••••••••••••••••••••• 💋💋 Hi Open Borong Batch 1 💋💋 ••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••• Uols nak berniaga kosmetik? Cari brg murah? Haaaaa sini sis offer for Beli Barangan Kosmetik Secara Borong💕 Uols just directly DM sis or whatsapp okay💋💋 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Terpulang pada uols nak borong kuantiti berapa bnyk pun . Sis tak kesah borong paling rendah Rm30 ke Rm50 ke , boleh ja💕 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••. Terbuka kepada semua seller kosmetik, dropship and pada org yg baru nak mula berbisnes 💕 harga murah murah je sis kasi and no limit untuk borong , Rm30 Rm50 Rm100 pun boleh. Sis open borong untuk bantu uols semua yg tengah cri brg kosmetik harga rendah untuk dijual semula , so any details uols boleh pm sis ye💕 Mohh lee kite berniaga😘 Sikit2 lama lama jadi bukit💙 ••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••• Directly DM me 💕 Whatsapp - 0174387188 (pija) •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #makeupartist #makeuppenangkedah #makeuplovers #makeupartist #makeupartismurah #trending #instashop #instafamous #instagram #instadaily #instagramers #instacosmetics #cosmetics #borongkosmetik #kosmetikborong #penang #kedah #selamy #kylie #hudabeautyliquidmatte #hudabeauty #mattememurah #dropship #dropshipmalaysia #dropshipmurah #dropshipkosmetik #malaysiabisnesonline #sellermurah #igdaily #morphebrushes #borongmakeup
•••••••••••••••••••••••••• 💋💋 Hi Open Borong Batch 1 💋💋 ••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••• Uols nak berniaga kosmetik? Cari brg murah? Haaaaa sini sis offer for Beli Barangan Kosmetik Secara Borong💕 Uols just directly DM sis or whatsapp okay💋💋 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Terpulang pada uols nak borong kuantiti berapa bnyk pun . Sis tak kesah borong paling rendah Rm30 ke Rm50 ke , boleh ja💕 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••. Terbuka kepada semua seller kosmetik, dropship and pada org yg baru nak mula berbisnes 💕 harga murah murah je sis kasi and no limit untuk borong , Rm30 Rm50 Rm100 pun boleh. Sis open borong untuk bantu uols semua yg tengah cri brg kosmetik harga rendah untuk dijual semula , so any details uols boleh pm sis ye💕 Mohh lee kite berniaga😘 Sikit2 lama lama jadi bukit💙 ••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••• Directly DM me 💕 Whatsapp - 0174387188 (pija) •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #makeupartist #makeuppenangkedah #makeuplovers #makeupartist #makeupartismurah #trending #instashop #instafamous #instagram #instadaily #instagramers #instacosmetics #cosmetics #borongkosmetik #kosmetikborong #penang #kedah #selamy #kylie #hudabeautyliquidmatte #hudabeauty #mattememurah #dropship #dropshipmalaysia #dropshipmurah #dropshipkosmetik #malaysiabisnesonline #sellermurah #igdaily #morphebrushes #borongmakeup
TESTIMONY LAGI. SUKAR PERLAWASAN? TEATOX BY MEDINA DESIRE PENYELESAIANNYA.. SLIMMING&DRTOX TEA - RM15 KAKICANTIQ TEA - RM25 LOTION MARYAM - RM60 POSTAGE : RM8sm/RM12ss MASA SERING BERGERAK DAN TIDAK AKAN BERPUTAR SEMULA.. SO....CEPAT DAN CEPAT DAPATKAN FREE 2 UNCANG SELAGI STOCK MASIH ADA... UNCANG BERTAMBAH, HARGA TETAP SAMA, BERAT BERTAMBAH, AWAK JANGAN TANYA. WHATSAPP: 0133335797 #borongdetoxtea #cantik #detoxteamurah #borongkosmetik #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #teadetoxjenamasendiri #kakichanteqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim
Rm13 exclude pos Beli borong sila pm untuk harga terbaik #spongesilicon #siliconsponge #kosmetikmurah #borongkosmetik #spongesiliconmurah
Whitening Solution Kulit makin halus dan flawless lepas rawatan whitening and nampak perubahan ketara dari minggu lepas. Happy customer is happy me😊 Thank you sbb repeat rawatan dgn mobile spa @by_fera banyak kali ❤ Okay lepasni kami nk upload feedback dermapen + led pula 😊 . . #tatiskincare #azkosmetik #hisaphisapteruscantik #selangor #kl #rezeki #alhamdulillah #syukur #tabitaoriginal #mobilespa #bazarpaknil #dressmurah #bagmurah #shawlmurah #borongkosmetik #bebasjerawat #azanisscar #love #ledlight #ubatjerawat #tweezermurah #azanisscars #datovida #dherbs #kosmetikmurah #regrann #Regrann
💋ANASTASIA LIP CREAM inspired💋 ready stock Shades available: 1. Dainty 2. Sarafine 3. Vamp 4. Party pink 5. Carina 6. Retro 7. Sorbet ( SOLD OUT ) 8. Sugar plum HARGA : RM15/PCS (tidak termasuk postage) Postage rate : RM7 sm l RM10 ss (below 500g ) Berminat : PM link ni >> https://www.facebook.com/JomChantekSkincare/messages ATAU whatsapp >> 0136501555 #sayajual #sayajualmurah #anastasialipstick #anastasia #anastasialipmatte #anastasialipgloss #lipgloss #lipmatte #lipstick #lipcolor #mattelipstick #mattelips #borong #borongmurah #boronganastasia #borongmalaysia #borongkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #maclipstick #maclipgloss #bazaarpaknil #bazaar #carbootsales #shahalam #malaysia #upm #ukm #limkokwing #0
MN CONTOUR pallets Ready stock 1pcs :RM25 2pcs :RM45 3pcs :RM60 postage : Rn7 sm l rm10 ss 👉WhatsApp 0136501555 *BORONG AVAILABLE. #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #bazaar #contouring #contourpallet #contourkit #contourset #contour #MNcontour #anastasia #anastasialipmatte #borong #borongmalaysia #borongkosmetik #kosmetikmurah #kylielipkit #kylielipmatte
Hyatt Beauty CONCEALER! *coverage terbaik *tidak berminyak *long lasting *lembut utk kulit HARGA : RM29 tidak termasuk postage Postage rate : Rm7 sm l rm10 ss Berminat : WhatsApp 013-6501555 #sayajual #sayajualmurah #borong #borongkosmetik #borongmalaysia #borongmakeup #bazaar #bazaarpaknil #concealer #perfectconcealer #hyattbeauty #HBconcealer #hbcosmetics #menutupcela #foundation #HBfoundation
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
ada masalah muka kusam tp x pandai mekap? terasa malu berjumpa orang ramai? mai cuba le'sanda sweet foundation.. mudah saja.. calit2 sapu 3 minit dah siap..RM28 shj.. x berminyak..x bercapuk.. jom serlahkan keyakinan diri anda sekarang..!! 😘 nak cuba? PM/WhatsApp 📲 017-362 4089(ina) 💎 A211 💎 #sweetfoundation #teamdayahadmin #teamainmanaf #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #bazar #bazarpaknil #kosmetik #bazarpaknilmurah #malaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilkosmetik #kedai #kedah #bazarmalaysia #kedaionline #bazarmalaysiaonline #kedaionlinemalaysia #borongkosmetik #kosmetikborong #borongkosmetikmalaysia #kosmetikborongmalaysia
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
📣📣VIRAL..VIRAL..VIRAL..VIRAL🌬🌬 🤦🏼‍♀️PELIK BETUL, SAPU-SAPU, HILANGGG.. . . 💁🏻"Ish. Macam tak percaya pulak. Akak baru sapu 7hari krim moleek ni. Jeragat jerawat dan makin kurang dari wajah akak. Macam magic pulak krim moleek ni. Alhamdulillah..Mula mula rasa tak yakin sangat. Yela satu krim je bagi. Pelembab takde pencuci takde. Betul ke boleh jadi ni. Hehe. Akhirnya ia mengubah persepsi akak. Jangan pandang rendah pada krim moleek ni." . Memang MOOOOLEEK sangat sangat. . APA KELEBIHAN KRIM JERAGATT MOLEEK? . ➡Menyelesaikan masalah jeragatt sirius ➡Melindungi kuulit dari pembentukan jeragatt. ➡Menyekatakan tona warna kuulit. ➡kuulit makin cerah dan sihatt. ➡Jimat kos tak payah beli makeup banyak-banyak. ➡Mencegah qulit dari rosak oleh sinaran UV. ➡Bahan yang bersesuaian dengan kuulit dan iklim di Malaysia. ➡Diluluskan KKM (NOT150700326K). ➡BEBAS bahan berbahaya seperti bahan merkuri. . Harga Asal krim moleek ni RM100.00 dan caj penghantaran adalah RM7.00 . 🎉Tapi sekarang kita tengah buat promosi istimewa dan juga free postage . Ohh ya. Kalau ada kawan kawan nak try sekali, elok la share beli. Sebab lagi banyak akak akak beli lagi banyak diskaun :) :) 📌PROMOSI📌 • 📲Berminat whatsapp/sms +60172929684 +60123394233 • 👍🏻FREE POSTAGE👍🏻 #krimjeragatmoleek #krimjeragat #promosi #jeragathilang #jeragattiada #moleek #moleekskincare #kkmapproved #trustedseller #kosmetik #borongkosmetik #kosmetikmurah #malaysia #brunei #sarawak #sabah
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
087MEDnificent- THIS YEAR OUR SIGHTS ARE SET ON GREATNESS. . No great accomplishment can be achieved without first visualising it. Our journey ahead may be long. But with discipline and commitment, nothing is impossible. . #borongkosmetik #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #produkmuslim #natural #organic #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #couchlelaki #couchperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinatea #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus #087MED -nificent #mefinadesirehq
next page →