#bestfriendsforever

1,652,172 posts

Луна — отражение глаз. Когда двое смотрят на неё с разных концов земли, они непременно встречаются взглядами. Автор: vk.other #friends #friendship #friendsforever #bestfriend #bestfriends #bestfriendsforever #goodfriends #myfriend #myfriends #awesome #goodtimes #goodtime #memories #instagramanet #instatag #мой #друг #друзья
Loading...
Give your ❤️ in the comment below if you think it's a nice picture... 👉👉👉 Just keep follow to see lots of posts that I picture them by my self ❤️❤️❤️ . . . #instagirl #instame #photoshoot #photography #lookbook #smile #sweetby #luxury #royal #luxurylife #lifestyle #luxe #luxurious #luxuriouslife #beautifullife #goals #awesome #gorgeous #rich #blindadas #bestfriendsforever #ilha #saturday #happy #happiness #sun #beautifulday #blessed #health #estetica
@uittebroekmariefrance She said "Where'd you wanna go? How much you wanna risk? I'm not looking for somebody With some superhuman gifts Some superhero Some fairytale bliss Just something I can turn to Somebody I can kiss" 👩🏽‍🎤✌🏼 #coldplay #love #dream #enjoy #saysomething #travel #bresil #concert #bestfriendsforever #bestfriday #bestfriendwedding #pompellupppp #fiesta #rirerirerireetencorerire #dinosaurus #sauceboss #dans #ton #bip
Flashback friyay feels with blue steel looks and denims for days! . Was reminded by fellow Londoner @eastendpromise.ldn that today is @jeans_for_genes day :) . Half a million children in the UK are affected by a life-altering genetic disorder. Jeans for Genes Day raises money to transform their lives. You can head over to @jeans_for_genes to either help out or even just learn a little more about the great work they do :) .
best friend? gak best best banget si soalnya rendy orangnya kadang lebay banget rasanya mau gue tonjok kalo lagi sotoy. tapi dia anaknya kocag, kalo gue lagi sedih, galau, nangis dia bikin ngakak mulu. suka nasehatin gue tapi jarang banget gue denger, sampe kadang dia kesel sendiri soalnya gue lebih dengerin omongan pacar gue (itu dulu). yang paling The best banget kita selalu nyambung kalo ngomongin dan ngebully orang HAHAHAHAHAHA, kadang kalo ketemu suka meragain foto yang bibirnya mau seksi cuma kaya fail gitu bahkan yang kalo foto gayanya seksi cuma mukanya itu gak mendukung WKWKWK. parah banget emang si rendy nyinyir abis!! WKAKAKAKA. Tapi dari dulu gue masuk lyto sampe sekarang dia selalu ada kalo gue butuh, gak deng sebenernya kalo gue susah HAHAHA. susah doang dia ada, pas gue seneng mah dia gak gue ajak! haha jahat banget yak!busetdah. Thank you yaaa friend, jangan ada baper-baperan diantara kita *anjas. note : foto ini sama sekali gak di edit. jangan pada cemburu yaa, princess masih jomblo kok 😂😂😂. . . . . . #bestfriend #bestfriends #friendshipquotes #friends #friendshipgoals #friends ❤️ #friendship #friendtime #friendsday #friendstime #friendsforever #bestfriendgoals #bestfriendsforever #bestfriendsgoals #jomblohits #jomblo #janganlupabahagia #jangancemburu #jangancemburuya #kitatemen #selfie #selfiee #selfiegram
На свете есть люди, которых ты просто любишь. Просто так. Не за что-то. Тебе хорошо от одной мысли, что они существуют. Они могут быть очень далеко, в других городах, даже в других странах, но ты знаешь, что они тоже тебя любят. Просто так. #friends #friendship #friendsforever #bestfriend #bestfriends #bestfriendsforever #goodfriends #myfriend #myfriends #awesome #goodtimes #goodtime #memories #live #forever #smile #friendsforlife #friendships #friends4ever #friendsgiving #friendshipismagic #friendsoftheworld #friends4life #funny #fun #party #best #lovethem #instagramanet #instatag
next page →