📍Balok,Kuantan Pahang

 

Manja abah..tido pon nk ngan abah...mencii 😣😝 #putih #kucingcomel
Family dinner with colourfull 🍽
Sebab husband tak keje harini.. Masak pon special la ckit.. #nasiayam #alhamdulillahrezekiharini Husband ckp sedap ibu masak lgi dr kat kedai tu...kembang semangkuk weiii 😂😂😝😝 padahal takut kite marah klu cakap xsedap🙈😅😅
I wanted to send you all my love but the postman said it was too big !!!!! #iloveyou #akuyangpostkauyangpanas #kodahkenape #naharom #makkauhijau #lakikobaru
Belon air!!!!!!!
Sedap sgt tido tu kne bedung...#putih #selamattengahmalam #kucingtido #kucingku #kucingcomel 😍😴
HOPE GIRL NUDE CONCEALER 100% ORIGINAL AVAILABLE CODE 21 & 23 1 PCS➡RM58 FREE POS Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka, contohnya 💥 Jerawat 💥 Bekas jerawat 💥 Noda hitam 💥 Lingkaran hitam bawah mata 💥 Scar atau parut ringan 💥 Sebahagian dari garis halus 🍃 Penggunaan concealer ni akan membuatkan wajah korang menjadi flawless atau senang cakap halus mulus tanpa noda. Tip Kecantikan : ✔ Perkara paling penting dalam penggunaan concealer ialah pemilihan warna yg tepat dan cara mengaplikasi yang betul. ✔ Pilihan warna paling ideal ialah 1 tingkat lbh gelap dari warna asal kulit wajah. ✔ Sebabnya kalau awak pilih warna yang lebih cerah, ianya akan menonjolkan daerah yang awak berusaha nak samarkan. ✔ Dan untuk hasil yang lebih baik, gunakanlah pelembab wajah terlebih dahulu sebelum menggunakan concealer. ✔ Pastu baru awak pakai foundation. **Ada gak yang pakai foundation dulu baru pakai concealer. Di datangi ngan 2 tona colour : 🌼 kod 21-Light Beige (Great for under eye coverage) 👉🏽 highlight bawah mata ( Great sebagai Penyerlah untuk kawasan mata bawah dan penutup noda) 🌼 kod 23-Natural Beige (Great for blemish ) 👉🏽 until blemish and kening WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊 #hopegirlnudeconcealer #hopegirlkuantan #hopegirlconcealer #nudeconcealeroriginal #hopegirlnudeconcealerkuantan #concealermalaysia #concealertrueisland
HOPE GIRL NUDE CONCEALER 100% ORIGINAL AVAILABLE CODE 21 & 23 1 PCS➡RM58 FREE POS Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka, contohnya 💥 Jerawat 💥 Bekas jerawat 💥 Noda hitam 💥 Lingkaran hitam bawah mata 💥 Scar atau parut ringan 💥 Sebahagian dari garis halus 🍃 Penggunaan concealer ni akan membuatkan wajah korang menjadi flawless atau senang cakap halus mulus tanpa noda. Tip Kecantikan : ✔ Perkara paling penting dalam penggunaan concealer ialah pemilihan warna yg tepat dan cara mengaplikasi yang betul. ✔ Pilihan warna paling ideal ialah 1 tingkat lbh gelap dari warna asal kulit wajah. ✔ Sebabnya kalau awak pilih warna yang lebih cerah, ianya akan menonjolkan daerah yang awak berusaha nak samarkan. ✔ Dan untuk hasil yang lebih baik, gunakanlah pelembab wajah terlebih dahulu sebelum menggunakan concealer. ✔ Pastu baru awak pakai foundation. **Ada gak yang pakai foundation dulu baru pakai concealer. Di datangi ngan 2 tona colour : 🌼 kod 21-Light Beige (Great for under eye coverage) 👉🏽 highlight bawah mata ( Great sebagai Penyerlah untuk kawasan mata bawah dan penutup noda) 🌼 kod 23-Natural Beige (Great for blemish ) 👉🏽 until blemish and kening WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊 #hopegirlnudeconcealer #hopegirlkuantan #hopegirlconcealer #nudeconcealeroriginal #hopegirlnudeconcealerkuantan #concealermalaysia #concealertrueisland
MAGIC SKIN PRIMER BY TRUE ISLAND 100% ORIGINAL 1 BOTOL➡RM85 EXC POS utk make up lebih glowing, flawless , tahan lama , x merekah , fresh , moist Mutiara merah jambu untuk seperti sutera lembut, kulit licin 1. Menjadikan Kulit licin secara semula jadi dan meliputi tekstur kulit tidak sekata liang roma dan garis-garis halus dan menjadikan kulit licin dan porselin seperti sutera. Warna merah jambu menjaga kulit yang kelihatan lebih semula jadi dan berseri. 2. Mengawal sebum dan membuat solekan anda tahan lebih lama dan memastikan ia kelihatan kemas, lembut dan matte dengan berkesan mengawal sebum berlebihan 3. Fungsi primer Mata Apabila ia digunakan untuk kelopak mata atas, ia menghalang bayangan mata dari Kusut atau caking (bayangan mata ditangkap pada penutup) dan merawat kulit kusam di sekitar mata. 4. Perlindungan kulit Jojoba minyak biji dan vitamin E melindungi kulit anda WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊 #magicprimer #magicskinprimer #trueislandprimer #magicprimerbytrueisland #magicprimerskinhopegirl #magicprimerskinkuantan #magicprimeroriginal
🐝HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM 1 BOTOL➡RM99 FREE POS SM memiliki molekul halus yang sangat berkuasa dengan kadar serapan paling optimum yang menembusi lapisan kulit. Ianya sekaligus berupaya membekalkan LEBIH BANYAK nutrien supaya kulit nampak lebih muda dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan Krim Pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama. . KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM : 🍯 EKSTRAK MADU, 🍯 PROPOLIS, 🍯 EKSTRAK ROYAL JELLY . CARA GUNA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM : 🍁 Cuci muka dengan pencuci muka harian 🍁 Lapkan muka selepas mencuci dan sapu HONEY BEE SERUM 🍁 Gunakan sebelum tido untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif . 🌸ISI KANDUNGAN : 50 ML / botol (penggunaan 1-2 bulan) . WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊 #honeybeevenom #beevenom #honeybeevenomkuantan #honeybeevenomtrueisland #honeybeevenommurah #honeybeekuantan #beevenomkuantan #pengedarhoneybeevenom #honeybeevenomcream #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommultisolution #trueislandcleanser #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomcleansingfoam #trueislandhoneybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #trueislandhoneybeevenomserum
HONEY BEE NUTRI CLEANSING FOAM . 1 PCS➡RM58 EXC POS Honey Bee melicinkan kulit muka, menambah keserian dan daya tahan kulit serta membekalkan kelembapan. Bahan Hyaluronic Acid di dalamnya meningkatkan kadar collagen dan kelembapan supaya kulit lebih lembut, anjal dan ringan. Ia turut membantu meredakan jerawat. . KELEBIHAN 1. Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya 2. Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen. 3. Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri kulit dan lembap sepanjang hari . WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊 #honeybeevenom #beevenom #honeybeevenomkuantan #honeybeevenomtrueisland #honeybeevenommurah #honeybeekuantan #beevenomkuantan #pengedarhoneybeevenom #honeybeevenomcream #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommultisolution #trueislandcleanser #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomcleansingfoam #trueislandhoneybeevenomcleanser
next page →